Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 TBC a FPS...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 20/01/2007 :  13:02:14  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
zdravim, zajimaly by mne vase postrehy ohledne FPS v novych lokacich.
Ja jsem docela v rozpacich, vim ze mam neco mezi lowend-mainstream /XP3.2+7600GS+1GB RAM/
ale uprimne receno az tak "spatne" jsem to necekal.
Kdyz srovnam pohyb po OG kde byla hlava na hlave a poloprazdne nove neutralni mesto je to 100 a 1. Tam je pro mne veskery pohyb docela utrpeni. Zangarmash a plynulost taky zatim moc nejde dohromady, mozna je to zpusobene vetsi fluktuaci hracu, ale nevim no. A i treba ta zakladni instance v HC pro 5 lidi mne neprijde buhvijak svizna.. je to jenom muj problem nebo ubytek FPS pri stejne VIDEO nastaveni maji vsichni?

ad menu VIDEO, nema nekdo nejake tipy co tam kde zakliknout?:) Nejsu uplny idiot, vim ze nizsi rozliseni=vyssi rychlost ale dalsi polozky mne uplne jasne nejsou, nepatrim mezi HC hrace tudiz ani nesleduju a neznam technologie jako nejake shadery atp.
PS: a to jsem uvazoval o koupi 19" LCD, nevim co bych s nim delal:(

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 20/01/2007 :  17:18:44  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
No nove lokace jsou vice propracovanejsi, monstra take. Nove rasy take a i kdyz to nevypada tak i instance+ samozrejme outland je velice pretizen, takze se neni cemu divit + kdyz k tomu pripocitas trade/mail/loot lagy tak by stim mohli neco udelat..
S nastavenim ti moc nepomuzu.. mam srot takze mam vsechno dole, ale rozdil mezi shattradem a OG moc nepozoruju.
Napr. ja mam velkej ubytek fps v booty bay a v area 51, vsude tam kde sou gobliny/gnomove..))
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/01/2007 :  18:43:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja mam teda naprosto opacnou zkusennost, nevim cim to je ale v outlandech mam fps naprosto stabilni narozdil od obcasnyho trhani, ktery sem tam zaziju v ogrimaru

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 20/01/2007 :  19:24:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Mě to přijde zhruba na stejno. Možná mám lehounkej pokles FPS, když se podívám na ten duhovej efekt na obloze :) Ale pořád to jede skvěle. Athlon 2200+, Ra 9600 Pro, 1GB ram.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 21/01/2007 :  12:00:16  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Mě to přijde zhruba na stejno. Možná mám lehounkej pokles FPS, když se podívám na ten duhovej efekt na obloze :) Ale pořád to jede skvěle. Athlon 2200+, Ra 9600 Pro, 1GB ram.

jake rozliseni na teto conf provozujes?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/01/2007 :  19:30:17  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by Tragedy

jake rozliseni na teto conf provozujes?

1280*1024 - vše mám myslím na max, kromě dohledu. Ten mám cca na 1/2.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 21/01/2007 :  22:48:56  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
fps je jedna z mala veci se kterou v tbc nemam problem

lastfm
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 22/01/2007 :  08:51:42  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Jenom se chci zeptat jak ovlivní velikost operační paměti lagování, nebo vůbec ne? Já mam totiž stále jen 512 ale WoWko mi jede celkem v pohodě. Když už to laguje tak je to asi spíš nestabilním internetovým připojením-Internet 4G od T-Mobile.Nebo by větší paměť pomohla? Dík za info.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/01/2007 :  09:22:34  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Jenom se chci zeptat jak ovlivní velikost operační paměti lagování, nebo vůbec ne? Já mam totiž stále jen 512 ale WoWko mi jede celkem v pohodě. Když už to laguje tak je to asi spíš nestabilním internetovým připojením-Internet 4G od T-Mobile.Nebo by větší paměť pomohla? Dík za info.

Pomohla, a dost. Hlavne v preplnenych lokacich, hlavnich mestech a jizde na gryphonovi/gargoyle.
Nemuzu soudit jak v TBC... to uz musi odpovedet nekdo jiny...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 22/01/2007 :  10:05:10  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ad tema: zrovna pred par dny sem taky resil jak si vice wow uzit, rozumej mit stabilni FPS ktery neklesa do "cervenejch"...

zjistil sem, ze kdyz mam zapnuty firefox a icq behem hrani, dost mi to FPS snizuje, takze ted sem si v registrech nastavil aby se to ani nespoustelo pri startu windows, povypinal sem vselijake picovinky co sem mel dane po spusteni jako treba sledovani teploty (uz tri roky mam teplotu ok a kouknu na to jednou za uherak, tak proc by ten softik mel bezet atp), sledovani rychlosti prenosu dat po siti, windows messenger (omg to sem kdy nastavil aby se spoustel?), nerocheck, javaupdater apod... proste tyhle kraviny co si clovek nainstaluje aby to bylo hezky nebo automaticky sem dal pryc a FPS sly hodne nahoru. sice by ty FPS jeste obcas mohly byt lepsi ale zlepseni tam je, takze doporucuju udelat stejnou vec.

hraju to na 1280*1024, vse na max krom AA ten mam na minimum.
pocitadlo mam AMD Athlon XP 3200+ (Barton) FSB400 efektivne, 1,5GB RAM DDR400, VGA GF7600GT 256MB AGP 8x.

V HP mam venku 50-60FPS (driv sem byl rad za 30) a v instanci fakt nevim, tam mam jiny starosti nez cumet na framy, jediny co vim je, ze se mi to neskube coz je pro me dulezity. Instancemi myslim HC: Ramparts a HC: The Blood Furnace, jinde sem zatim nebyl.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/01/2007 :  15:32:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
warlord > ehm, ty sis v registrech nastavoval, at se ti nespousti firefox a icq ?
u icq staci v preferences vypnout automaticke spusteni a firefox ani nevim, ze by startoval sam od sebe..
nebo mi tady neco unika ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 22/01/2007 :  15:54:37  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

warlord > ehm, ty sis v registrech nastavoval, at se ti nespousti firefox a icq ?
u icq staci v preferences vypnout automaticke spusteni a firefox ani nevim, ze by startoval sam od sebe..
nebo mi tady neco unika ?

samozrejmne ze firefox se sam nepousti (o nem sem mluvil v souvislosti s tim, ze kdyz je vypnutej behem hrani, mam vyssi FPS), ale ty ostatni aplikace ano :) ...a reknu ti ze je pro me jednodussi vypnout spousteni programu v registrech, kde vidim co vsechno se spousti, takze rovnou vypnu i dalsi veci ktery nechci, nez v kazdym programu nekde hluboko v nastaveni hledat, kde se rusi automaticke spousteni, nemluve o tom, ze bez nahlednuti do registru (treba i pres program treti strany) ani nemuzes vedet, co se ti vsechno spousti -> kolikrat tam najdes i nejaky ten spyware a jiny bordel ;-)

Edited by - Warlord on 22/01/2007 15:55:26
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/01/2007 :  15:55:42  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
winkey+R => msconfig [enter]
proklikat, odsouhlasit, restartnout, spokojene hrat ;)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 22/01/2007 :  17:54:34  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlordhraju to na 1280*1024, vse na max krom AA ten mam na minimum. pocitadlo mam AMD Athlon XP 3200+ (Barton) FSB400 efektivne, 1,5GB RAM DDR400, VGA GF7600GT 256MB AGP 8x.
kurna, to mame az na male odlisnosti stejny sici stroj, musim to nejak vychytat to uz snad neni mozne jinak... mne to de rapidne dolu kdyz sem treba na strome tam kucham nake moba a z kamerou kouknu dolu kde skace dalsich 10 playeru a bijou se o klece s deckama... mozna si na ten Q nekdo vzpomene..

quote:
kolikrat tam najdes i nejaky ten spyware a jiny bordel ;-)

nehrozi sem po reinstalu woken a msconfigu mam snad 6 polozek tech nutnych.., pravda ze FF mnohdy zaply mam i s 10 zalozkama. no uvidim, ale to sem myval vzdy a vzdy wow frcel pekne.. asi by to chtelo pro srovnani zkusit AB jesli mam stare dobre fps nebo ne:)

Edited by - qsubt on 22/01/2007 17:59:51
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 23/01/2007 :  09:54:35  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

winkey+R => msconfig [enter]
proklikat, odsouhlasit, restartnout, spokojene hrat ;)

nj, na msconfig ja nejsem zvyklej, ve win2k nebyl :)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/01/2007 :  09:24:07  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
<qsubt seznam cz> (mx1.seznam.cz: 552 User has full mailbox.)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000