Author |
Topic  |
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 20:11:58
|
ny, od IF. super !!!
|
Edited by - Luka on 13/11/2006 20:12:31
|
|
| |
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 20:18:15
|
Jestli zabijete Kinga IF a hra se restartne a zance bezet vse od lvl 1 tak to seru
Du za mladou |
Edited by - Luka on 13/11/2006 20:18:33 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 22:25:34
|
I was there!  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 22:29:01
|
Pozoroval jsem to z Naxxu 
offline - online - offline - online - offline - online - offline... Vypadalo to jako dobrý PVP  |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 00:11:05
|
hodte sem pak to video :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 10:07:56
|
war, war never changes! :) http://www.nwn.cz/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=2440 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 10:44:27
|
tahle to vypadalo, kdyz jsem lognul do hry (IF) http://razor.wz.cz/files/horda2.jpg |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 10:45:27
|
quote: Originally posted by razorek
tahle to vypadalo, kdyz jsem lognul do hry (IF) http://razor.wz.cz/files/horda2.jpg
mel jsi nahradni kalhoty?  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 10:47:21
|
tahle to vypadalo, kdyz jsem lognul do hry (IF) http://razor.wz.cz/files/horda2.jpg
koukam ze ma nekdo zapnuty LFG a Local Defense kanaly... to ti to nevadi? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 10:57:02
|
quote: Originally posted by -Mike-
koukam ze ma nekdo zapnuty LFG a Local Defense kanaly... to ti to nevadi?
vubec ne, ja se v tom vzdy nejak prehrabu, ty nejotravnejsi spamary nahazim do ignore a je klid |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 13:36:57
|
Vsak to ti musi utiect cely guild chanel aj party, uplne vsetko v tom spamu. V lfg ostavam minimalnu dobu co sa len da, to je hroza  |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 21:08:26
|
quote: Originally posted by Colldor
war, war never changes! :)
Ze ja zas rozehraju Fallout :-) |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 22:36:36
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Ze ja zas rozehraju Fallout :-)
krásnej nápad , 1 nebo 2 či tactics ? :-) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 08:41:27
|
quote: Originally posted by mischu krásnej nápad , 1 nebo 2 či tactics ? :-)
Tactics nema s Falloutem nic spolecnyho, je to takovej odpad :P |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 09:01:19
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by mischu krásnej nápad , 1 nebo 2 či tactics ? :-)
Tactics nema s Falloutem nic spolecnyho, je to takovej odpad :P
Nahodou multiplayer se sfetovanym supermutantem, ktery drzel kulomet z prvni svetove, byl uplne super.  |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 10:35:30
|
Nic lepsiho nez se po dvou let vratit k tak vyborne hre :p Ja uz parim. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 20:31:36
|
quote: Originally posted by Pepo
Vsak to ti musi utiect cely guild chanel aj party, uplne vsetko v tom spamu. V lfg ostavam minimalnu dobu co sa len da, to je hroza 
zakladem je mit guilda kanal v dalsim tabu ne? stejne tak party..
LFG je dobry kvuli dosahu.. je to snad pres celej svet |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 20:50:51
|
to se zmeni, od pristiho patche zadnej LFG kanal nebude \o/ |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 21:05:25
|
quote: Originally posted by MegaDeath
to se zmeni, od pristiho patche zadnej LFG kanal nebude \o/
mas na mysli od datadisku, ne? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 01:00:38
|
to se zmeni, od pristiho patche zadnej LFG kanal nebude \o/
mas na mysli od datadisku, ne?
pristi patch dorovna wow clienta do TBC podoby |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 15:52:41
|
Nic lepsiho nez se po dvou let vratit k tak vyborne hre :p Ja uz parim.
skoda ze nebude mit dustojneho nastupce ;( |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 16:00:09
|
quote: Originally posted by nekrotyrael skoda ze nebude mit dustojneho nastupce ;(
Fallout 3 ve výrobě, jediné co se o něm zatím ví je fakt, že je ve výrobě , tže nepředbíhej. |
Edited by - Jedi_Knight on 16/11/2006 16:02:47 |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 17:11:50
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by nekrotyrael skoda ze nebude mit dustojneho nastupce ;(
Fallout 3 ve výrobě, jediné co se o něm zatím ví je fakt, že je ve výrobě , tže nepředbíhej.
a kdo ho vyrabi? 
4Megasmrt: a kdy ma byt ten patch? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 17:43:41
|
quote: Originally posted by -Mike- a kdo ho vyrabi? 
4Megasmrt: a kdy ma byt ten patch?
uz druhej den bezej otevreny test servery, takze pocitam tak za 2 tejdny, pokud nenajdou vic chyb nez cekali ;) |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 19:18:21
|
Crowd Control effects in PvP will last no longer than 12 seconds instead of the full duration, with a chance of a heartbeat resist. Nevim co si o tomhle myslet... |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 20:28:48
|
quote: Originally posted by -Mike- a kdo ho vyrabi? 
4Megasmrt: a kdy ma byt ten patch?
uz druhej den bezej otevreny test servery, takze pocitam tak za 2 tejdny, pokud nenajdou vic chyb nez cekali ;)
ajo hmm... no nic... mi zase neco uteklo  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 23:41:14
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Crowd Control effects in PvP will last no longer than 12 seconds instead of the full duration, with a chance of a heartbeat resist. Nevim co si o tomhle myslet...
Nic než to co Blizzard zjistil už dávno - že se lidem (oprava, platícím zákazníkům) nelíbí když v boji ztratí na příliš dlouhou dobu kontrolu nad svou postavou, aniž by s tím mohli cokoliv dělat.
Ostatně viz kontinuální nerfy CC co dosud proběhly - diminishing returns, fear který se přeruší když kýchneš, PVP insignie, ...
Viz taky odpověď Blizzardu na protesty proti tomu že Draenei dostanou Fear Ward, takže aliance bude mít dvě rasy s touhle abilitou, horda stále žádnou, cituji:
"An ability which prevents fear from affecting a character, while useful under certain circumstances, is going to have far less use in the Burning Crusade, not to mention a diminished level of impact.
Not only will crowd control mechanics such as fear be far less effective in player vs player situations, in both raid and dungeons we don't plan to empower too many mobs with fear.
Also, there will be new ways (for both factions) to remove and/or prevent fear in the Burning Crusade."
Jinými slovy "nestěžujte si že dostanou další Fear Ward, stejně bude fear prakticky k ničemu".
Totéž bude zřejmě platit o ostatních CC abilitách...
Budeme se bez toho holt muset obejít...
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 02:13:56
|
Nechapem co s tym zase kua robia, CC musi byt v kazdej hre, a nie ze to stale nerfuju. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 02:33:30
|
je fakt ze kdyz me fearne warlock v BG a nikdo si me nevsima a ja tam treba 17 sec beham ve fearu (to samy sheep od maga), tak z toho moc radost nemam a docela me to sere ;) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 10:25:05
|
je fakt ze kdyz me fearne warlock v BG a nikdo si me nevsima a ja tam treba 17 sec beham ve fearu (to samy sheep od maga), tak z toho moc radost nemam a docela me to sere ;)
Jojo, ale na to je ten fear, ne ? Aky ma potom vyznam to kuzlo ked sa zrusi za 2 sekundy ?  |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 11:01:41
|
No, fear stejně tak dlouho netrvá, tohle je spíš proti ovcím mám dojem... |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 11:57:58
|
quote: Originally posted by Marigold
No, fear stejně tak dlouho netrvá, tohle je spíš proti ovcím mám dojem...
Kdyz ses bez dmg, tak i 15 sec a to je v PvP docela dlouho :p Pravda...ovce je vetsi opruz :) |
Darraque [MdK] |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 12:31:04
|
az na to ze ve fearu na tobe tika milion dotek zatimco ovce te zregeneruje na full HP nevim co je vetsi vopruz teda...pravda ovce nekdy vydrzi hodne dlouho :) |
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself... |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 12:33:56
|
Od posledního nerfu často fear zruší první tick první dotky :)
Že mě ovce vyhealuje je mi celkem k prdu, jednak mám houby hp a jednak se vyhealovat zvládnu sám  |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 12:48:26
|
Nevím, na co mi bude ovce na pár sekund. S mágem to v TBC nevypadá moc dobře se mi zdá. Co vy na to ? |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 13:04:12
|
I bez toho fearu se dá žít, naučíš se i "bez" ovce... |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 13:06:16
|
quote: Originally posted by Luka
Nevím, na co mi bude ovce na pár sekund. S mágem to v TBC nevypadá moc dobře se mi zdá. Co vy na to ?
Jo 2. zmetci na 1. hodils ovečku druhýho si v klidu poslal do hajan , takhle budeš na tom 1. a 2. ti vleze na záda a pudeš do hajan ty :-( holt to bude krapet těší. |
Edited by - mischu on 17/11/2006 13:06:59 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 13:17:02
|
mno problem je spis ze proti ovci nema vetsina class zadnou obranu,narozdil od fearu.
btw:mag nevypada v pvp v TBC vubec spatne... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 13:31:06
|
nevim co plasite me se mag v TBC hodne libi dokonce i frost zacne bejt zajimavej...
edit jinak nevim jestli mam takovou smulu jenom ja ale me ten fear proste na dotku nespadne a nespadne dokud neprileti shadowbolt tak tam proste beham a pritom mi vsichni porad cpou jak to desne nerfli tak ja nevim teda pravda hraju ted hodne narazove :) |
dá si někdo broskvičku?
Edited by - yoknudickaa on 17/11/2006 13:33:15 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 14:42:29
|
No samozřejmě to funguje tak že když ten fear dostaneš ty, tak ti to nespadne ani za boha, ale když ho někomu dáš ty, tak stačí aby se ho peříčko dotklo a máš ho dole 
Na dotku to nespadne vždycky, samozřejmě, ale zažil jsem to a to jsem teda čuměl. Každopádně se nedá počítat že by někdo běhal ve fearu déle než 2-3 sekundy, což se teda o ovci říct nedá ani náhodou... |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 16:05:57
|
tak proc ja v nem bezne beham 10s kua ale uz me ten blizz sere :) |
dá si někdo broskvičku?
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 19:54:04
|
Fear si užívám hodně a ty časy nejdou pod 8s. Většinou si jdu zapálit  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 21:30:49
|
mno jen mi neni jasne jak vyresi to ze me rogue muze drzet 30sec ve "stunlocku"...(CS,KS,gouge,blind) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 21:40:29
|
quote: Originally posted by beldor5
mno jen mi neni jasne jak vyresi to ze me rogue muze drzet 30sec ve "stunlocku"...(CS,KS,gouge,blind)
podle reakci lidi na forech to vyreseny neni nijak, rogue porad dokaze zabit warriora pred tim nez zkonci stunlock.. get used to it ;) |
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 22:47:27
|
mno jen mi neni jasne jak vyresi to ze me rogue muze drzet 30sec ve "stunlocku"...(CS,KS,gouge,blind)
podle reakci lidi na forech to vyreseny neni nijak, rogue porad dokaze zabit warriora pred tim nez zkonci stunlock.. get used to it ;)
Jak ktereho warra. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 17/11/2006 : 23:12:26
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Jedi_Knight Fallout 3 ve výrobě, jediné co se o něm zatím ví je fakt, že je ve výrobě , tže nepředbíhej.
a kdo ho vyrabi? 
Afaik Bethesda. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 03:01:08
|
quote: Originally posted by Rahman
podle reakci lidi na forech to vyreseny neni nijak, rogue porad dokaze zabit warriora pred tim nez zkonci stunlock.. get used to it ;)
Jak ktereho warra.
tak tanka ne no :) ale ten je v BG neskodnej :) |
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 03:56:56
|
quote: Originally posted by MegaDeath tak tanka ne no :) ale ten je v BG neskodnej :)
Myslis? :)
Je zvlastni, jak moc lidi tomuhle bludu veri. Ono totiz neco jineho je duel a neco jineho je BG, kde se treba obcas hodi odtankovat 4 marsaly najednou, nechat do sebe mlatit 10 aliku (s trochou healu se to da az prekvapive dobre ustat), nenechat se zabit pri noseni vlajky, vydrzet pri braneni nodu dokud nedojedou posily, solnout obranu hrbitova, posvacit si 2 warry/rogui/huntery najednou, obcas tauntovat pety z healeru...
Nejaky cas jem mel fury build a i s tim jsem byl v BGckach platnejsi v tank equipu nez dps dualwield. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 04:12:44
|
no jasny, ze proti melee je tank dobrej, bohuzel v BG beha i znacna cast casteru, ktery si z vysoky defense a armor reductionu nic nedelaj, rozhodne je tank min nebezpecnej pro svy okoli nez MS war (nehlede na to ze MS debuff vetsinou v teamovejch hrach hraje rozhodujici roli)
|
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 09:25:42
|
zrovna predevcirem sem koukal na Ming proti nejakymu 70 warriorovi v AQ eq a na jeden stunlock ho vazne nedal, duel trval asi minutu a pul :p |
Trance addicted <3 |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 09:57:38
|
Prot war je v TBC dost annoying ;) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Topic  |
|