Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Nemuzu nalogovat na DT protoze tam nabehli Zdechli
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 18/11/2006 :  11:01:39  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja ako priest mam radsej warriora ktory tam chargne, a behom niekolkych sekund to tam pokosi ako nejake warriora ktora tam nabehne, miniem na neho celu manu a on nezabije ani jedneho ...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 18/11/2006 :  12:25:10  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja jako healer vetsinou prestavam hylovat target ve chvili kdy chytne MS debuff, uz to vesmes ani nema cenu a vim ze bych jen placal manu
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 18/11/2006 :  15:15:40  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

ja jako healer vetsinou prestavam hylovat target ve chvili kdy chytne MS debuff, uz to vesmes ani nema cenu a vim ze bych jen placal manu

pod to se podepisu.. furry war je sice v group pvp taky peknej ,ale hlavni vec a to MS proste nic nenahradi...

pekne to bylo videt v pvp turnaji kdy mel kazdej lepsi team alespon 1x MS wara...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4369 Posts

Posted - 18/11/2006 :  15:23:00  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ja ako priest mam radsej warriora ktory tam chargne, a behom niekolkych sekund to tam pokosi ako nejake warriora ktora tam nabehne, miniem na neho celu manu a on nezabije ani jedneho ...

Tak to asi hrajes jinou hru. Ja totiz v takovych situacich chargnu, dostanu hammer of picus, deathcoil, nebo neco podobneho a pokud nejsem schopen tech par sekund prezit, tak neudelam vubec nic.

Nerikam, ze 2 vs 2 to nemuze byt jine (ale i tam zalezi na protivnicich).
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/11/2006 :  00:26:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:
Originally posted by Pepo

Tak to asi hrajes jinou hru. Ja totiz v takovych situacich chargnu, dostanu hammer of picus, deathcoil, nebo neco podobneho a pokud nejsem schopen tech par sekund prezit, tak neudelam vubec nic.

Nerikam, ze 2 vs 2 to nemuze byt jine (ale i tam zalezi na protivnicich).

No, tak ja neviem, asi ano. Pretoze ja ked to vacsinou hram, tak ten warr to pokosi.... samozrejme ze ich nezabije sam 20 ale tak aspon 2-3 dach a zbytok aspon nacne, co uz dorazia magovia ...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000