Author |
Topic  |
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 11:01:39
|
Ja ako priest mam radsej warriora ktory tam chargne, a behom niekolkych sekund to tam pokosi ako nejake warriora ktora tam nabehne, miniem na neho celu manu a on nezabije ani jedneho ...  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 12:25:10
|
ja jako healer vetsinou prestavam hylovat target ve chvili kdy chytne MS debuff, uz to vesmes ani nema cenu a vim ze bych jen placal manu
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 15:15:40
|
quote: Originally posted by MegaDeath
ja jako healer vetsinou prestavam hylovat target ve chvili kdy chytne MS debuff, uz to vesmes ani nema cenu a vim ze bych jen placal manu
pod to se podepisu.. furry war je sice v group pvp taky peknej ,ale hlavni vec a to MS proste nic nenahradi...
pekne to bylo videt v pvp turnaji kdy mel kazdej lepsi team alespon 1x MS wara... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Rahman
Moderator

4369 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 15:23:00
|
quote: Originally posted by Pepo
Ja ako priest mam radsej warriora ktory tam chargne, a behom niekolkych sekund to tam pokosi ako nejake warriora ktora tam nabehne, miniem na neho celu manu a on nezabije ani jedneho ... 
Tak to asi hrajes jinou hru. Ja totiz v takovych situacich chargnu, dostanu hammer of picus, deathcoil, nebo neco podobneho a pokud nejsem schopen tech par sekund prezit, tak neudelam vubec nic.
Nerikam, ze 2 vs 2 to nemuze byt jine (ale i tam zalezi na protivnicich). |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/11/2006 : 00:26:41
|
quote: Originally posted by Rahman
quote: Originally posted by Pepo
Ja ako priest mam radsej warriora ktory tam chargne, a behom niekolkych sekund to tam pokosi ako nejake warriora ktora tam nabehne, miniem na neho celu manu a on nezabije ani jedneho ... 
Tak to asi hrajes jinou hru. Ja totiz v takovych situacich chargnu, dostanu hammer of picus, deathcoil, nebo neco podobneho a pokud nejsem schopen tech par sekund prezit, tak neudelam vubec nic.
Nerikam, ze 2 vs 2 to nemuze byt jine (ale i tam zalezi na protivnicich).
No, tak ja neviem, asi ano. Pretoze ja ked to vacsinou hram, tak ten warr to pokosi.... samozrejme ze ich nezabije sam 20 ale tak aspon 2-3 dach a zbytok aspon nacne, co uz dorazia magovia ... |
 |
|
Topic  |
|