Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 rank 11>12
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/10/2006 :  20:04:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Pertha

quote:

a je to i proto, ze kdysi v ranych dobach mmorpg se u nas moc decek na net nedostalo a taky uz to je radka let, takze kdo zazil ultimu na osi, tak uz mu dneska neni "nact".. spise pres 30..

reknu ti to takle kdysi me to hc pvp bavilo dneska uz by me to akorat prudilo jasne chci neco co by me primelo snazit se neumrit ale ne nic abych musel x hodin farmit abych si zahral pvp

to je totiz uplne stejna zhovadilost jako to delat kvuli pve a bohuzel to je ve wow nutnost a vsici vidi jaka je to .........

presne.. naprosto souhlasim..
a imho az na par jedincu ani nikdo po tomhle skutecne HC pvp zas tak moc netouzi..
ale jak rikas, dneska je ve WoW PvP opacny extrem.. lepsi je casto umrit, nez se o neco snazit a to je hnus..
edit: ale evidentne ten hnus vyhovuje detem a ubozakum typu rebeka..

ja bych to nevidel tak radikalne jasne nevyplati se bojovat a neumirat ale problemy pvp ve wow sou mnohem zasadnejsi je to vicemene podobny jako to bylo v swg a to prilis velka dmg a tim padem onecombo cooldown souboje
z toho duvodu nemuzou byt ani postihy protoze nektery classy jsou v tomhle potravnim retezci na jedne a jiny na druhe strane az bude souboj mag vs meller podobne vyrovnanej jako napr v uo na osi kdysi davno tak se daji zavadet postihy ale chtit to ve wow je hloupost

a zrovna rikam ze necekam ze by to ve warhammeru bylo najednou vsecko supr a perfektne to trefili
spis tise doufam ze ta splacanina mezi tim co by treba nekteri v mythicu chteli a tim co jim naridi EA byla aspon na cas zabavna :)

to je totiz dalsi chyba wow :) uz je to proste moc dlouhy a tak se lidi nudej a videj vsecky chybicky a nadavaj a horekujou

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 04/10/2006 20:07:27
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 04/10/2006 :  20:42:35  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
nejak se mi zda ze se moc upinas k warhameru.ja taky doufam ze to bude super mmorpg a zacne me hned bavit,ale s realnymi sancemi to dvakrat ruzeve nevidim a navic bohuzel vim ze ze TBC me bavit bude na 99%.bo blizzard suxareny vypadaj zajimave...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/10/2006 :  21:09:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

nejak se mi zda ze se moc upinas k warhameru.ja taky doufam ze to bude super mmorpg a zacne me hned bavit,ale s realnymi sancemi to dvakrat ruzeve nevidim a navic bohuzel vim ze ze TBC me bavit bude na 99%.bo blizzard suxareny vypadaj zajimave...

asi tak to vidim :) ja osobne se divam na kratsi terminy urcite si zkusim i ostrou vanguarda kterou jedu betu a minimalne moznosti a potencial ty hry jsou obrovsky ale sem zvedav v jake forme tam to pvp daj :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/10/2006 :  23:05:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na zacatku jsem chtel napsat at si JerzeeG jde brecet jinam,ale ted se mi spis zda ze si na tenhle topic hodim standartni ignore ...

To nemuzete aspon napsat na zacatek nebo do nazvu "flamers only" abysto to nenutili cist normalni lidi?

mno, ja nebrecim, jen jsem reagoval na priblble posty nekterych dylinaku..
zatim me wow porad bavi, az me bude srat jako SWG, tak s tim taktez skoncim..
k tomu ale asi nedojde, protoze prece jen porad nevidim blizzard jako tak totalni kreteny, jako jsou SOE..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/10/2006 :  23:12:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

To Jerzee:

U prvniho nebylo vytrzeno z kontextu, ale jenom reaguju na to, ze ja pouzivam vsechno co jde k preziti, poty, granaty, etc..

Dalsi vec mi prisla vtipna, tak jsem se zasmal no.

Ad HC PvP. Ja nechci HC PvP at uz je to cokoliv. Chci normalni PvP, ktere napriklad Rebece pripada HC.

ten prvni jsem vubec nemyslel, nepresne jsem se vyjadril..
a k tomu druhemu, mozna jsem si jen spatne vylozil vyznamove zabarveni toho smichu..

a nakonec, to je presne to, o cem celou dobu mluvim.. ja chci taky, presne jako ty, normalni PvP - ani zadne HC, ale ani zadne carebearske..
a pritom me kupodivu porad docela bavi i to, co je ted..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/10/2006 :  23:25:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Ve wow pvp se nikdy nevyplatí umřít. Vždycky je lepší bojovat. Pokud máš na mysli instance - AB, AV a WSG tak se jedná o strategii, ne PvP. Účelem přece není mít víc fragů než protivník ale odnést tři vlajky, získat víc bodů za vlajky nebo zabít generála protivníka.

o BG nemluvim, tam jsme snad spolu hrali dost dlouho..

a outdoor - ciste pragmaticky bohuzel vyplati.. tech par sekund az minut, co bezis z GY k telu, je mensi ztrata, nez obetovat ten cas na vydelavani goldu na spotrebni material pouzity k preziti..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 05/10/2006 :  09:36:23  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
Strasne se omlouvam, ale po precteni celeho topiku se nemuzu ubranit jedne poznamce, protoze co TY tady predvadis sem jeste nevidel:

JerzeeG ses VUL.

Jeste jednou se omlouvam, ale opravdu nemohu jinak.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 05/10/2006 :  09:39:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
a outdoor - ciste pragmaticky bohuzel vyplati.. tech par sekund az minut, co bezis z GY k telu, je mensi ztrata, nez obetovat ten cas na vydelavani goldu na spotrebni material pouzity k preziti..

ted uz sem ve stavu, kdy na warrovi nemam sanci asi nic vylepsit a penize uz mam jen na opravy z BG, jelikoz ani instance nechodim, v tuhle chvili chlastam vsechno co muzu a hazim granaty jak o zivot, protoze mi uz o nic nejde, hra dostala temer novou uroven - je zabavnejsi =D
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 05/10/2006 :  09:45:11  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

njn ja se taky celkem upinam k warhammeru :-) ale datadisk wowu si urco koupim...na nejakou dobu me to zabavi...bohuzel vsecky zpravy o nabizenem obsahu uz tedka mi rikaji, ze to nebude hra pro me... ale zase na druhou stranu co jinyho hrat, kdyz najdu nejakej casek (a ze se mi tedka zmeni osobni zivot...) singlovky jsou nuda, zadnej pokec...
a nejaky experimenty s hrama o kterych se moc nemluvi me nelakaj...
doufam, ze se ve warhammeru potkam s par lidma z guildy kteri od wowu na raidburnout utekli a to snad bude stacit ke stesti...
je fakt strasne zajimavy kolik lidi z contu je z wowu vicemene nestastnych/odejitych, chteji se vratit na datadisk...ale stejne povetsinou mluvime o tom ze se nakonec sejdem zase ve warhammeru...

no mmo
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/10/2006 :  20:36:50  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno to se sejdete za hodne dlouho

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/10/2006 :  00:25:12  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, z toho mam najvacsi strach, ze to bude za hodne dlouho ...

Aky maju vlastne predbezny datum vydania?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 06/10/2006 :  08:07:57  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Zadny nemaji, ale dam ti odhad. Muj odhad na vydani TBC se lisil jenom o 2 mesice.

Leden/unor ma byt teoreticky close beta, kolem kvetna bych videl open betu. Zalezi co najdou za bugs. Vydaji odhaduju tak rijen 2007.

Taky se mi to nelibi, ale podle me to je to tak na 80% realne. Velice rad bych se mylil.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 06/10/2006 08:08:14
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/10/2006 :  08:23:47  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pepo

Zadny nemaji, ale dam ti odhad. Muj odhad na vydani TBC se lisil jenom o 2 mesice.

Leden/unor ma byt teoreticky close beta, kolem kvetna bych videl open betu. Zalezi co najdou za bugs. Vydaji odhaduju tak rijen 2007.

Taky se mi to nelibi, ale podle me to je to tak na 80% realne. Velice rad bych se mylil.

jestli je to porad o warhammeru tak mythic sam udava "fall 07"... tedy muj laicky preklad rika podzim 2007... ted na jare ma zacit closed beta (nebo alpha? ted sakra nevim)...vim minimalne o 1 cloveku co dostal pozvanku... nastesti hraje wow tak se ho budu muset vyptavat co a jak :-D
me nepozvali :-( ale spousta lidi (rikal on) co hrali daoc pozvanky maji... takze informace by snad mohli byt

no mmo
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 06/10/2006 :  08:33:04  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Hlavne vim jednu vec. Na close betu se budou moci udajne prihlasit guildy co hrali DAOC. A vzhledem k tomu, ze MDK ma naprosto skvelou povest, tak verim, ze se tam dostanou lidi z MDK minimalne.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 06/10/2006 :  09:04:49  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hlavne vim jednu vec. Na close betu se budou moci udajne prihlasit guildy co hrali DAOC. A vzhledem k tomu, ze MDK ma naprosto skvelou povest, tak verim, ze se tam dostanou lidi z MDK minimalne.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/10/2006 :  10:41:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz jsme u toho PvP, muze nekdo z alliku asi tak 350x pojet farmera jmenem Warlocko v BS? Dekuju moc. Skoda, ze nejsem allik (stacilo by na dve hodinky). Je tam perma 24/7 a uz me fakt serreeeeeee. Ehm. Myslim ze tech char mel kdosi z Mythu(mozna CoNT), ale ted je unguilded --> Ebuyer??

Edited by - Shemiramoth on 11/10/2006 11:29:22
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/10/2006 :  10:50:02  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
nejak zacal delat pvp... zabil me, kdyz sem mlatil ty elite draky a mel 1/4 hp... tak jsem ho s warriorkou zabil 8x za sebou a porat se snazil me zabit cinan jeden... ale uz me to nebavilo, nemam na to celej den.
jo pak chtel zabit nejakou 58 huntra, tak zase lehnul, u nas v guilde uz ho dost lidi na potkani zabiji, jeste se nachazi sem tam v ep a fellwoodu
ale je to cinan a neda si rict a bude tam porad

Edited by - plussminuss on 11/10/2006 10:50:55
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/10/2006 :  11:05:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jak se rozlizaji parchanti vsude po svete jak ta slavna "zluta nemoc".. (no mozna byla bila, ale o to ted nejde..)
zakazat pripojeni na eu servery z asie !!

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 11/10/2006 11:06:14
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 11/10/2006 :  11:13:49  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Warlocka mam v ignore a opravdu lituji, ze Dragthul neni free PvP server. Sice neni afk jako makro-hunteri, ale o to vic mne sere, ze je vsude, kde se da neco slusne farmit ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/10/2006 :  11:28:18  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
No ja potrebuju na craft thorium&dense stones a ten magor je tam porad.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000