Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 nový GCW systém
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 11/10/2006 :  10:07:13  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
to bude zas flejmwár

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/10/2006 :  10:37:53  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

to bude zas flejmwár

btw jorssku ta bombay tv je už fakt neskutečně trapná (a proto je cool imho )
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 11/10/2006 :  17:36:02  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo ale BH ma v expertise vyslovene specialni protekce na assault ne na battle, a aby si se neposral ze jsem misto ignore napsal mute. Oboje ma stejny ucinek.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 12/10/2006 :  07:51:17  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Jo ale BH ma v expertise vyslovene specialni protekce na assault ne na battle, a aby si se neposral ze jsem misto ignore napsal mute. Oboje ma stejny ucinek.

Nebudu to resit, pac resit to s tebou je o nicem. Majky out.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/10/2006 :  04:16:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Mozna mi to nejak uniklo, ale jak se daji nyni ziskat schemata na zbroje typu stormtrooper, scout trooper a shock trooper? Kdyz recruiter ma tedko jiny reward rank system. Ma je tam nejak zarazene pro craftery? Pac crafteri si budou delat ranky hodne blbe.

Jinak sem slysel ze imp. capka a obleceni bylo odstraneno diky novemu systemu ze hry. Velka skoda ne? Pridaji neco noveho ale smazou stare veci. Doufam ze se to nestalo temdle armorum, to by byla hodne velka cena za blbej shoulder pad.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/10/2006 :  08:42:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
no rebelske armory jsou k dispozici hned jako Private, ale jsou misto za FP za prachy

popravde nechapu proc vsichni frflaj, ze se body ziskavaj tezko. kdyz si vemu imperial duty mise, tak za hodku udelam ve vesmiru bez problemu 2k GCW bodu
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 18/10/2006 :  08:59:51  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

popravde nechapu proc vsichni frflaj, ze se body ziskavaj tezko. kdyz si vemu imperial duty mise, tak za hodku udelam ve vesmiru bez problemu 2k GCW bodu

Hmmm, a baví tě to? Mě teda moc ne, zdá se mi to znatelně úmornější, než "klasický" grind ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/10/2006 :  09:44:34  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

... zdá se mi to znatelně úmornější, než "klasický" grind ...

No, pokud si mam vybrat mezi zalagovanym Rectussem, kde je to navic samej kladelkac, a vesmirem, kde si v klidu litam a sestreluju imp stihacky, tak aspon pro me neni co resit. Navic si clovek prijde i na nejake ty prachy a ja snad konecne udelam ace pilota.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/10/2006 :  20:38:55  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No ale za pvp killy se ti taky zvetsuje rank?

Edited by - Jorssk on 18/10/2006 20:39:04
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 19/10/2006 :  10:16:06  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Klasickým grindem jsem nemyslel "pozemní GCW", ale standardní levlování postavy/profese, které srovnávám s (jakýmkoli) podle mne nudným a jednotvárným levlováním GCW ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000