Author |
Topic  |
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 11/10/2006 : 10:07:13
|
to bude zas flejmwár  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 11/10/2006 : 10:37:53
|
quote: Originally posted by Carmax
to bude zas flejmwár 
 btw jorssku ta bombay tv je už fakt neskutečně trapná (a proto je cool imho  ) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 11/10/2006 : 17:36:02
|
Jo ale BH ma v expertise vyslovene specialni protekce na assault ne na battle, a aby si se neposral ze jsem misto ignore napsal mute. Oboje ma stejny ucinek. |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 12/10/2006 : 07:51:17
|
quote: Originally posted by Jorssk
Jo ale BH ma v expertise vyslovene specialni protekce na assault ne na battle, a aby si se neposral ze jsem misto ignore napsal mute. Oboje ma stejny ucinek.
Nebudu to resit, pac resit to s tebou je o nicem. Majky out. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/10/2006 : 04:16:09
|
Mozna mi to nejak uniklo, ale jak se daji nyni ziskat schemata na zbroje typu stormtrooper, scout trooper a shock trooper? Kdyz recruiter ma tedko jiny reward rank system. Ma je tam nejak zarazene pro craftery? Pac crafteri si budou delat ranky hodne blbe.
Jinak sem slysel ze imp. capka a obleceni bylo odstraneno diky novemu systemu ze hry. Velka skoda ne? Pridaji neco noveho ale smazou stare veci. Doufam ze se to nestalo temdle armorum, to by byla hodne velka cena za blbej shoulder pad. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 18/10/2006 : 08:42:31
|
no rebelske armory jsou k dispozici hned jako Private, ale jsou misto za FP za prachy
popravde nechapu proc vsichni frflaj, ze se body ziskavaj tezko. kdyz si vemu imperial duty mise, tak za hodku udelam ve vesmiru bez problemu 2k GCW bodu |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 18/10/2006 : 08:59:51
|
quote: Originally posted by Almych
popravde nechapu proc vsichni frflaj, ze se body ziskavaj tezko. kdyz si vemu imperial duty mise, tak za hodku udelam ve vesmiru bez problemu 2k GCW bodu
Hmmm, a baví tě to? Mě teda moc ne, zdá se mi to znatelně úmornější, než "klasický" grind ... |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 18/10/2006 : 09:44:34
|
quote: Originally posted by baron432
... zdá se mi to znatelně úmornější, než "klasický" grind ...
No, pokud si mam vybrat mezi zalagovanym Rectussem, kde je to navic samej kladelkac, a vesmirem, kde si v klidu litam a sestreluju imp stihacky, tak aspon pro me neni co resit. Navic si clovek prijde i na nejake ty prachy a ja snad konecne udelam ace pilota. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/10/2006 : 20:38:55
|
No ale za pvp killy se ti taky zvetsuje rank? |
Edited by - Jorssk on 18/10/2006 20:39:04 |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 10:16:06
|
Klasickým grindem jsem nemyslel "pozemní GCW", ale standardní levlování postavy/profese, které srovnávám s (jakýmkoli) podle mne nudným a jednotvárným levlováním GCW ... |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Topic  |
|