Author |
Topic  |
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 12:30:19
|
quote: Originally posted by SNowie
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
...
porušil jsi jedenácté přikázání: jorssssskovi jeho modlu nepošpiníš (navíc vše stejně popře a/nebo zdůvodní) 
Jorssk napíše Lucasovi, aby urychleně ty věci do EU dopsali, a pak se tady bude vytahovat, že už to tam je  |
 |
|
appfis
New Member

101 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 12:36:15
|
...
porušil jsi jedenácté přikázání: jorssssskovi jeho modlu nepošpiníš (navíc vše stejně popře a/nebo zdůvodní) 
Jorssk napíše Lucasovi, aby urychleně ty věci do EU dopsali, a pak se tady bude vytahovat, že už to tam je 
lulo....nn jorssk napiše na CSWU a CSWu napiše Lucasovi!! prtože Lucas kontorluje CSWU a tak jorssk pisně jim at oni pinsou protože Lucas by se přece nestaral o naky kydy nakyho CZECH VARAN |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 13:03:55
|
Naopak, Lucas se stara o verne fanousky, kteri celym svym platem prispivaji na jeho penzi... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 14:24:57
|
...
Jorssk napíše Lucasovi, aby urychleně ty věci do EU dopsali, a pak se tady bude vytahovat, že už to tam je 
tak tak 
Naopak, Lucas se stara o verne fanousky, kteri celym svym platem prispivaji na jeho penzi...
tys mu už sám přispěl na nové ferárko, co?  |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 15:51:05
|
Mno, jeste mu na nem chybí klika u dveri, budu muset jeste za dva platy nakoupit, aby na to chudacek fousatej mel... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 18:47:20
|
Mno, jeste mu na nem chybí klika u dveri, budu muset jeste za dva platy nakoupit, aby na to chudacek fousatej mel...
omg teď jsem si pouštěl Policajta z Beverly Hills 3 ... zas mě dostalo jak tam Murphy předběhne ve frontě na kolotoč Lucase s ženuškou    |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 17:41:00
|
1) Nemyslim si, ze je to kachna sice jsem zdroje nejak moc neoveroval, ale mam znameho, ktery ano.(Danaketh,BH z Eclipse, ktery ma jednu mezinarodni guildu.) 2)80% z celkoveho poctu uctu v SWG je neaktivnich proto neni divu, ze Lucas chce vsadit na nekoho jineho nez SOE. Vyvoj bude kompletne na Bioware zatimco SOE se ma starat jen o marketing a spravovani hernich uctu. 3)Obdobi stare republiky ma obrovsky potencial pro MMORPG prave proto, ze to obdobi jeste neni tolik zmapovane a tvurci maji volnejsi ruku. Navic sily sithu a republiky jsou vice mene na stejne urovni a jedna se o otevreny konflikt dvou vojenskych mocnosti. V obdopi puvodnich episod se Rebelove schovavaji a uzivaji teroristicke praktiky vuci imperiu s mnohem silnejsi armadou a nadvladou nad vecinou planet. Coz se v SWG prave moc dobre nepovedlo zachytit. Navic jak uz nekdo zminoval byly v te dobe rad Jediu i Sithu v plne sile a proto narozdil od SWG nebude pusobit divne, kdyz budou rozlezli vsude:) |
The siths shall rule again. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 18:04:49
|
quote: Originally posted by Azeroth
1) Nemyslim si, ze je to kachna sice jsem zdroje nejak moc neoveroval, ale mam znameho, ktery ano.(Danaketh,BH z Eclipse, ktery ma jednu mezinarodni guildu.) 2)80% z celkoveho poctu uctu v SWG je neaktivnich proto neni divu, ze Lucas chce vsadit na nekoho jineho nez SOE. Vyvoj bude kompletne na Bioware zatimco SOE se ma starat jen o marketing a spravovani hernich uctu. 3)Obdobi stare republiky ma obrovsky potencial pro MMORPG prave proto, ze to obdobi jeste neni tolik zmapovane a tvurci maji volnejsi ruku. Navic sily sithu a republiky jsou vice mene na stejne urovni a jedna se o otevreny konflikt dvou vojenskych mocnosti. V obdopi puvodnich episod se Rebelove schovavaji a uzivaji teroristicke praktiky vuci imperiu s mnohem silnejsi armadou a nadvladou nad vecinou planet. Coz se v SWG prave moc dobre nepovedlo zachytit. Navic jak uz nekdo zminoval byly v te dobe rad Jediu i Sithu v plne sile a proto narozdil od SWG nebude pusobit divne, kdyz budou rozlezli vsude:)
a mozna prijde i kouzelnik |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 18:37:03
|
quote: Originally posted by nekrotyrael a mozna prijde i kouzelnik
tak mne napadá - hrál jsi to vůbec někdy, nebo se tvůj posthunt rozšířil až do SWG sekce?  // nechci být nařčen ze spamu, jen prosím jorssku píše se vyvíjet, z tvého výtvoru mě fakt bolí oči |
Edited by - SNowie on 03/10/2006 21:19:42 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 21:13:33
|
Azeroth je nejakej moc chytrej .
Jinak je pravda ze bioware zaclo neco pod soe vyvyjet, ale nikdo nevi jestli to bude ze sw prostredi. To jsou jen domenky fanousku. |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 21:23:32
|
quote: Originally posted by SNowie tak mne napadá - hrál jsi to vůbec někdy, nebo se tvůj posthunt rozšířil až do SWG sekce? 
Jen me prekvapuje, ze to rikas zrovna ty, kdyz pises naprosto offtopic prispevky do vsech sekci fora  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 22:28:26
|
quote: Originally posted by Carmax
quote: Originally posted by SNowie tak mne napadá - hrál jsi to vůbec někdy, nebo se tvůj posthunt rozšířil až do SWG sekce? 
Jen me prekvapuje, ze to rikas zrovna ty, kdyz pises naprosto offtopic prispevky do vsech sekci fora 
zapojuji se zásadně do OT flamů s tou kterou hrou přímo nesouvisejících  (navíc jsem valnou většinu z nich přinejmenším zkusil ) |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 02:10:08
|
No to jsem zvědavej, co z toho bude.  |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 19:20:18
|
tak mne napadá - hrál jsi to vůbec někdy, nebo se tvůj posthunt rozšířil až do SWG sekce? 
eh.. videl jsem z nej video! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 19:46:53
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
tak mne napadá - hrál jsi to vůbec někdy, nebo se tvůj posthunt rozšířil až do SWG sekce? 
eh.. videl jsem z nej video!
No potez panbuh hodiny. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 04/10/2006 : 20:07:06
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
eh.. videl jsem z nej video!
aha, tak v tom případě už mlčím   |
 |
|
Topic  |
|