Author |
Topic  |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 23:32:47
|
Tak to zkusim este jednou swg DVD s acem kde je 90 lvl za 600 kč
|
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
Edited by - Kana on 12/08/2006 00:36:55
|
|
| |
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 23:33:19
|
icq 316-475-814 |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 00:32:24
|
COkoladu Orion a 2 zvejkacky. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 00:35:36
|
600 ti za to imo nikdo neda - v listopadu vyjde complete balik se vsema datacema a mesicem zdarma za nejakejch 700. Na to ze mas nejakou jedajskou vopici na devadesatce ktera je ace ti kazdej hodi bobek - wookie nikdo nema rad  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 00:36:41
|
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBRE ZBOHEM SMAZTE TENDLE TOPIC  |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 00:56:06
|
quote: Originally posted by Kana
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBRE ZBOHEM SMAZTE TENDLE TOPIC 
cus |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 01:59:39
|
umčača |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 14:04:07
|
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBRE ZBOHEM SMAZTE TENDLE TOPIC 
Uff, mej se. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 16:25:21
|
nj ty ne  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 17:45:28
|
nj ty ne 
tak ted jsi ho dostal! |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 17:47:57
|
quote: Originally posted by Carmax
nj ty ne 
tak ted jsi ho dostal!
nechte ho už ... je vás tam pět a půl, člověk by čekal, že budete parta ... i když už odchází, byl jeden z mála, co SWG hráli  |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 18:27:40
|
a jeden z mala co mel smysl pro humor.... |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 19:20:33
|
quote: Originally posted by SNowie
nj ty ne 
tak ted jsi ho dostal!
nechte ho už ... je vás tam pět a půl, člověk by čekal, že budete parta ... i když už odchází, byl jeden z mála, co SWG hráli 
No to sedi od toho kterej to vubec nehraje, tak jak muzes prosimte mit prehled kolik nas hraje? |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 19:56:40
|
quote: Originally posted by Werrevlk
quote: Originally posted by SNowie
nj ty ne 
tak ted jsi ho dostal!
nechte ho už ... je vás tam pět a půl, člověk by čekal, že budete parta ... i když už odchází, byl jeden z mála, co SWG hráli 
No to sedi od toho kterej to vubec nehraje, tak jak muzes prosimte mit prehled kolik nas hraje?
To se clovek nasmeje  |
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 13:36:04
|
a jeden z mala co mel smysl pro humor....
Todle je dost odvazne tvrzeni,zvláště když ho dáváš ty,todle mají posoudit jiní lidé,spíše to mluví o jednom poznatku,nebot během té doby co jsi se zde objevila a zase zmizl jsem udělal pár dobrých pozorování: říkám..todle je názor nezaujatého člověka který bere zde tohoto člověka jako jakéhokoliv člověka a meřím všechny stejným metrem.
Ty si sem příjdeš,zprvu od ná shcceš pomoc,mi ti pomáháme seč můžem,avšak lenosti přečíst si manuál a vyhledat si věc sám OPRAVDU pomoc nemuzeme!bez Samostatnosti to chlapecku moc daleko nedotahnes,a je jedna z věcí kteoru nebudeš potřebovatjen ve hře ale i v životě..to že ti každý za tebou bude utírat prdelku na to si člověče nezvykej,a myslím to s tebou dobře nebot jsem s tebou doufám mluvil aspon na urovni,dále.Myslim že dosti vypovídá tvůj "huhumor" kde nazýváš všechny..voe...lidi kteří zde jsou jsou musim říci obvykle vykopávky nebo lidi kteří todle prostě nemají rádi,já to nemám taky rád,s timhletim oslovením získáš lidi akorát tvého věku.v tomto případě doporučuji WoW free servry.Otáčet se jako korouhvička vě větru,a ještě za takových udalostí,je přímo typické pro 13 člověka.Avšak tak mohutně jsem to nikdy v životě neviděl..jeden den bly v Imperialnim sále a prohlasoval ze chce "Nalety na rebeli" druhý den,zpoza monitoru na me koukal byychew s guidlovni pripomou EHC,rebel a jeste k tomu se vsechny jeho citeni zmenily presne druhym smerem"tentokrat nalety na impi" .Nevim nevim,chtel jsme o nem zjisti víc,myslím že není potřeba tohohle človíčka odsuzovat..nebyl vychován na mmorpg světy,nebo přec vychován byl ale právě opravdu typem,kterým akorát všechny nasereš,včetně mě.Brát si do huby hráče kteří narozdíl od tebe to tady nějakou dobu táhnou,je opravdu nestydatá drzost kterou může omlouvat pouze tvůj nízký věk.Huba je plná kecu ale když dojde na činy,pan chytrálek zmizí.Nemyslím to z tebou špatně chlapče ale takle to opravdu nejde,ani ve hře ani vživotě,jistě řekneš si. že kamarádi tě tak berou..ale podívej se co ot je za lidi, v podstatě lidi stejného věku a stejného vychování..nerad bych se dožil aby takových kecálků co všude byli všechno znají bylo více,asi bych to nepřežil.Tak jako tak tě nechci nijak schazovat,jen říkám svůj názor a jednu moc dobrou radu..Nauč se gramatiku,podívej se na mě,a ber to jako odstrašující příklad.A potom,nejsi na tomhle světě sám a drzýma kecma a narážkama opravdu dostaneš akorát status: blbečka. Myslim že tenhle hoch má ještě tak 3-4 roky výchovy-potom byjsme ho třeba i pood jiným jménem nepoznali.V hlavě nemá nablito..ale je čas aby jsi s sebou hocu něco udělal...a znovu opakuji,nejen kvůli hře ale kvůli tvému budoucímu životu. |
Haven and Hearth follower |
Edited by - Sidinus on 18/08/2006 13:37:21 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 15:19:02
|
lock prosim |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 17:48:19
|
quote: Originally posted by Sidinus
a jeden z mala co mel smysl pro humor....
Todle je dost odvazne tvrzeni,zvláště když ho dáváš ty,todle mají posoudit jiní lidé,spíše to mluví o jednom poznatku,nebot během té doby co jsi se zde objevila a zase zmizl jsem udělal pár dobrých pozorování: říkám..todle je názor nezaujatého člověka který bere zde tohoto člověka jako jakéhokoliv člověka a meřím všechny stejným metrem.
Ty si sem příjdeš,zprvu od ná shcceš pomoc,mi ti pomáháme seč můžem,avšak lenosti přečíst si manuál a vyhledat si věc sám OPRAVDU pomoc nemuzeme!bez Samostatnosti to chlapecku moc daleko nedotahnes,a je jedna z věcí kteoru nebudeš potřebovatjen ve hře ale i v životě..to že ti každý za tebou bude utírat prdelku na to si člověče nezvykej,a myslím to s tebou dobře nebot jsem s tebou doufám mluvil aspon na urovni,dále.Myslim že dosti vypovídá tvůj "huhumor" kde nazýváš všechny..voe...lidi kteří zde jsou jsou musim říci obvykle vykopávky nebo lidi kteří todle prostě nemají rádi,já to nemám taky rád,s timhletim oslovením získáš lidi akorát tvého věku.v tomto případě doporučuji WoW free servry.Otáčet se jako korouhvička vě větru,a ještě za takových udalostí,je přímo typické pro 13 člověka.Avšak tak mohutně jsem to nikdy v životě neviděl..jeden den bly v Imperialnim sále a prohlasoval ze chce "Nalety na rebeli" druhý den,zpoza monitoru na me koukal byychew s guidlovni pripomou EHC,rebel a jeste k tomu se vsechny jeho citeni zmenily presne druhym smerem"tentokrat nalety na impi" .Nevim nevim,chtel jsme o nem zjisti víc,myslím že není potřeba tohohle človíčka odsuzovat..nebyl vychován na mmorpg světy,nebo přec vychován byl ale právě opravdu typem,kterým akorát všechny nasereš,včetně mě.Brát si do huby hráče kteří narozdíl od tebe to tady nějakou dobu táhnou,je opravdu nestydatá drzost kterou může omlouvat pouze tvůj nízký věk.Huba je plná kecu ale když dojde na činy,pan chytrálek zmizí.Nemyslím to z tebou špatně chlapče ale takle to opravdu nejde,ani ve hře ani vživotě,jistě řekneš si. že kamarádi tě tak berou..ale podívej se co ot je za lidi, v podstatě lidi stejného věku a stejného vychování..nerad bych se dožil aby takových kecálků co všude byli všechno znají bylo více,asi bych to nepřežil.Tak jako tak tě nechci nijak schazovat,jen říkám svůj názor a jednu moc dobrou radu..Nauč se gramatiku,podívej se na mě,a ber to jako odstrašující příklad.A potom,nejsi na tomhle světě sám a drzýma kecma a narážkama opravdu dostaneš akorát status: blbečka. Myslim že tenhle hoch má ještě tak 3-4 roky výchovy-potom byjsme ho třeba i pood jiným jménem nepoznali.V hlavě nemá nablito..ale je čas aby jsi s sebou hocu něco udělal...a znovu opakuji,nejen kvůli hře ale kvůli tvému budoucímu životu.
    |
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 17:49:02
|
quote: Originally posted by Almych
lock prosim
Neboj se, on Kana ala Byčef bude spamovat pro zmenu v jinem topicu nebo si zalozi vlastni  |
|
 |
|
appfis
New Member

101 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 21:42:24
|
tak byčef bude pařit WoW tam mu každej tu prdelku utře protože to hraji jemu podobni navic ve wow ani nejde zabloudit nuda nuda šeď šeď  |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 21:43:29
|
quote: Originally posted by appfis
tak byčef bude pařit WoW tam mu každej tu prdelku utře protože to hraji jemu podobni navic ve wow ani nejde zabloudit nuda nuda šeď šeď 
  |
|
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 18/08/2006 : 21:52:12
|
quote: Originally posted by appfis
tak byčef bude pařit WoW tam mu každej tu prdelku utře protože to hraji jemu podobni navic ve wow ani nejde zabloudit nuda nuda šeď šeď 
mno hele docela dá,teda resp hrál jsi někdy na ofic Serverech? musím se přiznat že můj bratr to hraje..je 60lvl hunter nedávno to oslavoval a furt mě láká zpět...a já ho zas pořád lákám do SWG..zakletý kruh.WoW má jen prostě nenáročný hraní.pro nennáročné zaneprázdněné lidi..já u toho miloval ze kdyz hrát nemuzu tak nemusim,u SWG je to prece jenom jiné kafe,zvlaste kdyz mas jeste zacinat.Tam se tomu opravdu venovat musis.A rozhodně bych tam mého bratra do jeho podobnosti nezařadil,zvláště pokud je to něco jako já akorát 10 krát přijemnější,spoelčenštější a spravedlivější.Tady jde pouze o to co komu vyhovuje.Kdybych já musel studovat,chodit ještě přídavně na brigádu, nebo dělal práci třeba jen dálkovou(a taky že ta doba nastane) tak si asi pro začátek taky vyberu WoW,naštěstí,tady už mám chary a všemožné věco udělaný,takže na SWG si vždy udělám čas.Avšak Opravdu,pokud jde o život nemíním se stát otrokem SWg povinností nebo otrokem mé práce pro UO, |
Haven and Hearth follower |
Edited by - Sidinus on 18/08/2006 21:57:20 |
 |
|
|
Topic  |
|