Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 ROLEY PLAY SERVER
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kana
New Member

109 Posts

Posted - 09/08/2006 :  19:05:55  Show Profile  Send Kana an ICQ Message Send Kana a Private Message  Reply with Quote
Ahoj
muze me nekdo vysvetlit jak to tam chodi?

Dr.Shadow WILDHAMMER
undead rogue

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/08/2006 :  23:29:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
chodi se tam dopredu .. dozadu, obcas do stran a pokud mas naladu tak stojis

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Kana
New Member

109 Posts

Posted - 10/08/2006 :  01:26:53  Show Profile  Send Kana an ICQ Message Send Kana a Private Message  Reply with Quote
jo fakt dik za uzitecnu radu

Dr.Shadow WILDHAMMER
undead rogue
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 10/08/2006 :  08:44:35  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

chodi se tam dopredu .. dozadu, obcas do stran a pokud mas naladu tak stojis

Takoveto odpovedi nechapu proc radsi nemlcis? Co tim sledujes?

Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 10/08/2006 :  08:49:19  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
jinak k tvemu dotazu koukni sem.
http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/realmtypes.html
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 10/08/2006 :  08:50:26  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HomeboyCZ

Takovymi odpovedmi bojuji o svetovy mir omg
Co byl tvuj cil pri psani prispevku o hovne?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 10/08/2006 :  08:53:48  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Takovymi odpovedmi bojuji o svetovy mir omg
Co byl tvuj cil pri psani prispevku o hovne?

Zeptat se te zda jsi v poradku? Co by ti udelalo mu odpovedet? Kdyz uz jsi vynalozil tu namahu poslat takovy plk.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 10/08/2006 :  08:56:24  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zeptat se te zda jsi v poradku? Co by ti udelalo mu odpovedet? Kdyz uz jsi vynalozil tu namahu poslat takovy plk.

ok takze se k tomu dostavame ... dotaz byl naprosto o nicem.
tys taky neodpovedel, jen jsi poslal popis typu serveru, coz nema nic spolecneho s realnym popisem situace na RP servru. (coz je defacto nemozne)

To je jak napsat "ahoj, muzete mi vysvetlit jak to chodi v MC?"

Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:11:33  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
ok takze se k tomu dostavame ... dotaz byl naprosto o nicem.
tys taky neodpovedel, jen jsi poslal popis typu serveru, coz nema nic spolecneho s realnym popisem situace na RP servru. (coz je defacto nemozne)

To je jak napsat "ahoj, muzete mi vysvetlit jak to chodi v MC?"

z tveho pohledu ano, z meho ne. Ale i tak na nic odpovidat nicim? Proc?

Jen me nastvalo, ze takoveto odpovedi tu nejsou vyjimkou a zrovna jsi u toho byl ty. Nic vic.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:17:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
omg cz detected

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:20:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
vo WoW RP neni ... na techto serverech to vypada uplne stejne jako vsude jinde ... jedinej rozdil mezi PvP a RPPvP serverem je v tom ze na PvP ma vyssi vekovy prumer horda a na RPPvP zas aliance co jsem videl

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:24:39  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
Nevím, jestli se ptáš na to, co to RP server je nebo jaká je skutečná situace ohledně role-playingu.

Pokud na to první, mrkni sem: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-role-playing-en&t=18245&p=1&tmp=1#post18245

Pokud na to druhý: záleží na serveru. Z RP-PvP serverů je podle mě jednoznačně nejlepší Defias Brotherhood (alespoň za Hordu, kde hraju já). Je tady samo spousta joudů, který nemaj o nějakým RP ani páru, na druhou stranu taky spousta výbornejch RP-guild často zaměřenejch na World PVP (v rámcích možností WoWu samozdřejmě;))
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:30:16  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
Rozdíl mezi RP a PVP serverem je ten že na RP tě žádná znuděná 60 nebude gankovat když si budeš questit. Na PVP tam máš instance či duely , takže i ve vraždění se dá vyžít.
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 10/08/2006 :  09:40:36  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mischu

Rozdíl mezi RP a PVP serverem je ten že na RP tě žádná znuděná 60 nebude gankovat když si budeš questit. Na PVP tam máš instance či duely , takže i ve vraždění se dá vyžít.

A tohle jsi prosím tě zjistil kde?
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 10/08/2006 :  10:15:12  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
Čistě RP ne RPPVP bo na RP zrovna hraju a žádný znuděný (cyp s prominutím) mě tam nikdy neganknul a to na území hordy se motám furt.což na PVP servru sem měl věčně,nejenom mě kill ještě k tomu vartoval u mrtvolky. Pro to mě to tam přestalo ba a šel sem radši na RP server.

Edited by - mischu on 10/08/2006 19:06:56
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 10/08/2006 :  10:34:56  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čistě RP ne RPPVP bo na RP zrovna hraju a žádný znuděný (cip s prominutím) mě tam nikdy neganknul a to na území hordy se motám furt.což na PVP servru sem měl věčně,nejenom mě kill ještě k tomu vartoval u mrtvolky. Pro to mě to tam přestalo ba a šel sem radši na RP server.

Ano ale to neni rozdil mezi RP a "normalnim" serverem. Toje rozdil mezi PVE a PVP serverem (nebo RP vs RPPVP). RPPVP vs PVP server a RP vs PVE server je to na co se pta. Neplet si pojmy a dojmy.

Jinak melo by to byt tak ze jsou stejne rozdily mezi PVP a PVE servery jako mezi RPPVP a RP servery, plus s pridanou hodnotou roleplayingu. Bohuzel 70% hracu na RP (at uz PVP nebo PVE) na RP z vysoka kaslou a tim se prakticky smazavaji rozdily mezi RP a "normalnimi" servery.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 10/08/2006 :  10:59:34  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
Přesně jak píše Little. Rozdíl je ale třeba v corpse-campingu, na RP serverech je ho řekl bych o dost míň (dost větších guild na DB to celkem přísně postihuje, třeba i /gkick)
Go to Top of Page

Kana
New Member

109 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:26:06  Show Profile  Send Kana an ICQ Message Send Kana a Private Message  Reply with Quote
dik moc tem ktery my poradili vazim si toho
zase je my lito tech ktery furt musi provokovat kdyz se chce clovek neco dozvedet

Dr.Shadow WILDHAMMER
undead rogue
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:52:23  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kana

zase je my lito tech ktery furt musi provokovat kdyz se chce clovek neco dozvedet

se nudi, si jich nevsimej :)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:59:31  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Njn, vladnuti sileneho kryptofasistickeho diktatora se na poddanych projevi.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:11:27  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Njn, vladnuti sileneho kryptofasistickeho diktatora se na poddanych projevi.

bump, sam jsem to mohl pozorovat na sobe

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:15:53  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
ja se vsem omlouvam za svuj radobyvtipny post, sepsany jen za ucelem samolibeho zesmesneni seriozne mineneho dotazu ... diky ze jste me otevreli oci a slibuji, jako jiskra jasna, ze odted budu vsem poutnikum na ceste nevedeni bez ironie pomahat a pomocnou ruku plnou rad a navrhu nastavovat ... tak prisaham!

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/08/2006 :  16:05:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

..... zrovna hraju a žádný znuděný (cip s prominutím) mě tam nikdy neganknul....

myslis "cíp" (odevu) ?
protoze jinak, kdyz chce nekdo ohromit vyslovenim slova "cip", tak se na 110 procent jedna o Prazaka, ktery je cyp jak lampa..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 10/08/2006 :  19:08:50  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

..... zrovna hraju a žádný znuděný (cip s prominutím) mě tam nikdy neganknul....

myslis "cíp" (odevu) ?
protoze jinak, kdyz chce nekdo ohromit vyslovenim slova "cip", tak se na 110 procent jedna o Prazaka, ktery je cyp jak lampa..

sorry za písmenko ,opraveno :-) a pražák zcela jistě nejsu, jen ty I,Y se mě občas pletou k tomu ˇ´ taky občas nemusí bejt.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/08/2006 :  20:38:10  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
omg z imperia se pomalu ale jista stave web typu.prosim pomoc.co je to ten internet?Mno asi si na to budeme muset zvyknout

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 10/08/2006 :  20:43:41  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

omg z imperia se pomalu ale jista stave web typu.prosim pomoc.co je to ten internet?Mno asi si na to budeme muset zvyknout

Ty nehodny chlapce! Vysmivat se clovekovi v nouzi. Takhle si Modry Zivot mistni komunita Mirku Dusinu nepredstavuje!
heretic, burn him! :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/08/2006 :  22:53:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja se vsem omlouvam za svuj radobyvtipny post, sepsany jen za ucelem samolibeho zesmesneni seriozne mineneho dotazu ... diky ze jste me otevreli oci a slibuji, jako jiskra jasna, ze odted budu vsem poutnikum na ceste nevedeni bez ironie pomahat a pomocnou ruku plnou rad a navrhu nastavovat ... tak prisaham!

uz to nehul, ani ruzovy

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/08/2006 :  01:19:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

uz to nehul, ani ruzovy

lepsi huleni, nez setreni many a sipu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kana
New Member

109 Posts

Posted - 11/08/2006 :  21:37:25  Show Profile  Send Kana an ICQ Message Send Kana a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Takže otázku jak to chodí na RP servru povazujes za totžnou z otazkou co je to internet?vis ty si taky zacinal a nevedel si to tak se uklidne debile

Dr.Shadow WILDHAMMER
undead rogue
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/08/2006 :  22:09:08  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Takže otázku jak to chodí na RP servru povazujes za totžnou z otazkou co je to internet?vis ty si taky zacinal a nevedel si to tak se uklidne debile

de facto ano .. protoze jsi napsal tak povsechnou otazku ze na ni muzes dostat tolik odpovedi, kolik jen lidi tam hraje. Nenapsal si konkretni server, o jaky aspekt ti presne jde a muselo ti byt taky jasny ze kazdy hrac ma jine zkusenosti apd. Proste otazka o nicem :)

A taky jsi dostal odpovedi o nicem nevypovidajici, jeden ti napsal ze tam RP neni, druhej ze tam je vyborny, treti ze jak kdy ...

Go to Top of Page

Kana
New Member

109 Posts

Posted - 12/08/2006 :  00:59:33  Show Profile  Send Kana an ICQ Message Send Kana a Private Message  Reply with Quote
ja chtel vedet tak vseobecne jakej je rozdil mezi RP servrem a ostatnima?Jak to tam chodi musi se tma hrat RP nebo jak?Trosku my nejde do hlavy jak je odlisnej RP server

Dr.Shadow WILDHAMMER
undead rogue
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 12/08/2006 :  11:01:04  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Na RP servery som hral ale len par dni. Neviem ako to tam vyzera na high leveloch ale vseobecne tam najdes dost roleplayerov ale aj ludi co im RP nic nehovori. Minimalne jeden rozdiel oproti ostatnym serverom tam bude a to sice ze vekovy priemer bude asi o nieco vyssi ako 15 rokov a nestretnes tam chary ako OmgikilledjooCZ

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 12/08/2006 11:02:00
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/08/2006 :  11:11:24  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Abych rekl pravdu,Obe otazky se mi zdaji hodne stupidni.za prve uz to tu bylo X krat vsechno napsano(staci vyhledat).Za druhe to je na X "oficialnich" strankach o wow.(staci precist).Opravdu se mne nelibi ze se tady zacaly kazdy den otvirat nove topiky ve kterych se lidi stale dokola ptaji na ty same veci.Posledni dobou uz bohuzel kvuli tomu nemam chut do wow sekce na imperiu vubec lezt. uz to tu vypada jako v diskuzich na www.mmorpg.cz.

pls jen pro priste:Predtim nez zalozite topic o nejake BLBOSTI. projdete si predchazejici topiky na toto tema..

btw:debile(spokojen)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/08/2006 :  15:10:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm ta gramatika, sloh a vubec celkovy styl vyjadrovani.. co mi to jen pripomina..
jo, nejsi ty nahodou wookie jedi ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kana
New Member

109 Posts

Posted - 12/08/2006 :  16:22:30  Show Profile  Send Kana an ICQ Message Send Kana a Private Message  Reply with Quote
vyste tady vsichni takovy arogantni blbecci?
hele dete do prdele tady an tomhle foru sou samy debili co si mysli ze zezrali vsechnu moudrost sveta

Dr.Shadow WILDHAMMER
undead rogue
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/08/2006 :  16:46:44  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

hele dete do prdele tady an tomhle foru sou samy debili co si mysli ze zezrali vsechnu moudrost sveta

čím víc se budeš vztekat, tím víc do tebe budou prudit
vždyť je to jen sranda
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/08/2006 :  17:54:05  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

samy debili

k
člověk tu týden není a hned má zábavu na celý večer... chichi

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/08/2006 :  18:02:20  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

hmm ta gramatika, sloh a vubec celkovy styl vyjadrovani.. co mi to jen pripomina..
jo, nejsi ty nahodou wookie jedi ?

teenage mutant ninja paladin

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

k0r0pT3ff
Starting Member

15 Posts

Posted - 13/08/2006 :  16:50:44  Show Profile Send k0r0pT3ff a Private Message  Reply with Quote
quote:

OT quote: zato ty ses projevil jako vrchol inteligence planety, ne li našeho vesmírnýho sektoru
konec OTquote

já osobně si rozdíl mezi RP a neRP představuju asi tak že :

RP je přijít k mágovi a říct: "mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze"

naproti tomu neRP:"pls woe deme do BWL, mam tu matroš, umíchej mi ňáký greater fire prot poťáky nebo mi z toho Vaela už naprosto jebne, nemam FR equip a dostávam tam hroznou čočku, navíc totálně laguju"

Koropteff *Warlord* [ Zdechliny ] --- Arcane-Frost UD Mage @ Drak'Thul Server - frozen
Koropteff lvl 34 Elf Firemage @ Endor UO server - deleted for unactivity
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 14/08/2006 :  09:18:52  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by k0r0pT3ffjá osobně si rozdíl mezi RP a neRP představuju asi tak že :

RP je přijít k mágovi a říct: "mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze"

naproti tomu neRP:"pls woe deme do BWL, mam tu matroš, umíchej mi ňáký greater fire prot poťáky nebo mi z toho Vaela už naprosto jebne, nemam FR equip a dostávam tam hroznou čočku, navíc totálně laguju"

hezky napsane ... takhle nejak by to vypadat melo ... ale vypada to trosku jinak

rp
"mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze"
"coze ... co ses to za magora?"
"chci fire poty"
"proc to nereknes rovnou na rp se vyser"

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 14/08/2006 :  10:38:38  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
hezky napsane ... takhle nejak by to vypadat melo ... ale vypada to trosku jinak

rp
"mocný kouzelníku mohl bys mi prosím smísit několik těchto vzácných ingrediencí na lektvar, jenž mě ochrání před strašlivými učinky ohnivého dechu draka Vaelastraze"
"coze ... co ses to za magora?"
"chci fire poty"
"proc to nereknes rovnou na rp se vyser"

Blbost...aspoň na Defiasu, pokud ty takhle začneš, tak ve většině případů se ti dostane náležitý IC odpovědi. Možná ne až takhle (prostě řekne jenom "Indeed";) ), ale troufám si říct, že 90% lidí si nedovolí tě poslat s RP někam. Ale záleží na serveru, třeba na Earthen Ringu, kde jsem hrál dřív se mi tohle občas stávalo (v tom stylu jak píšeš, ale rozhodně to nebylo pravidlem)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 14/08/2006 :  10:46:14  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Úspěšně sbíráš body na lock, jen tak dál

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Kana
New Member

109 Posts

Posted - 14/08/2006 :  11:39:29  Show Profile  Send Kana an ICQ Message Send Kana a Private Message  Reply with Quote
ja se na neco ptal a kdyz tady polovina lidi rekne ze sem debil ikdyz je to normalni otazka tak to je celkem stupidni nemyslite?(uz slysim odpovedi néééé ta otazka je pekne stupidni) myslim ze je lepsi pomahat
nez nadavat

Dr.Shadow WILDHAMMER
undead rogue
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 14/08/2006 :  12:03:14  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja se na neco ptal a kdyz tady polovina lidi rekne ze sem debil ikdyz je to normalni otazka tak to je celkem stupidni nemyslite?(uz slysim odpovedi néééé ta otazka je pekne stupidni) myslim ze je lepsi pomahat
nez nadavat

Aspoň zedituj název topicu, ať to tak nebije do očí
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/08/2006 :  13:17:19  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
prvni rozdil mezi RP a non RP realmama ...

You are fucking supposed not to write in caps on RP realm ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 22/08/2006 :  07:16:54  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

nez nadavat

Muzes me kvootnout , kde se nekdo vyjadril , ze jsi debil ?

Edited by - Bulway on 22/08/2006 07:17:33
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000