Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Zdechliny recruiting
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/07/2006 :  18:13:14  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 27/07/2006 12:50:13

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 24/07/2006 :  08:05:20  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Zdechliny jsou v úzkých?

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  08:11:03  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
To je khandar to one v strede? preco radsej nevytiahol tu imba leet nabusenu sekeru z c`thuna ktora hnije v banke, aspon na nieco by mu bola ;)
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 24/07/2006 :  09:58:37  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

To je khandar to one v strede? preco radsej nevytiahol tu imba leet nabusenu sekeru z c`thuna ktora hnije v banke, aspon na nieco by mu bola ;)

tohle smrdi zavisti
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 24/07/2006 :  10:03:52  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Maladath jako tankovacka? Hm zvlastni nikdy sem nad tim swordem takhle nepremyslel.
EDIT: aha asi Legacy za AQ chain ... uz mlcim

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."

Edited by - Little on 24/07/2006 11:08:59
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 24/07/2006 :  10:12:26  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim, ze nekdo si tu strelbu do konkurence neodpusti nikdy... Nepochopim, proc to nekteri berou takhle vazne. Je to jen hra. :-))

Btw Colldore skvela prace.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED

Edited by - tsawo on 24/07/2006 10:13:13
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/07/2006 :  10:48:17  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo
Vidim, ze nekdo si tu strelbu do konkurence neodpusti nikdy... Nepochopim, proc to nekteri berou takhle vazne. Je to jen hra. :-))

Hlavne ze vam ten link funguje
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  11:22:09  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale jo,je to hra, ako ja proti zd nemam nic, beriem vas ako konkurenciu, aj ked par ludi od vas tak ako od nas si mysli ze ti druhi su kokoti :)
ja si to myslim iba o jednom
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/07/2006 :  11:37:53  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

http://forum.zdechliny.com

Coldas je holt troll, to ledacos vysvetluje ;-)

Edited by - Rahman on 24/07/2006 11:39:21
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/07/2006 :  11:38:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

No stalo se, uz je to opraveny.
Omluvam se.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/07/2006 :  11:40:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Zdechliny jsou v úzkých?

Proc guilda musi bejt v uzkych aby nabirala lidi? :) Holt kazda guilda lidi potrebuje, obcas vice obcas mene ... kdyz se uvilni misto, tak se ho snazime zaplnit = normalka.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/07/2006 :  11:41:21  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Coldas je holt troll, to ledacos vysvetluje ;-)

Vsiml sis ze tam dal obrazek trolla a navic huntera - smrtici kombinace. Pritom trolly neberem

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/07/2006 :  12:00:32  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Maladath jako tankovacka? Hm zvlastni nikdy sem nad tim swordem takhle nepremyslel.
EDIT: aha asi Legacy za AQ chain ... uz mlcim

Kdyz zalozis warra na test pve serveru jako tankovacku budes mit maladath :P

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 24/07/2006 :  12:09:18  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Musim vas zklamat,Khandar to neni jinak byste bajnou sekeru urcite videli!

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  13:53:40  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

ozaj, preco ju nenechal niekomu kto ju vyuzije?
Go to Top of Page

Keqin
Starting Member

22 Posts

Posted - 24/07/2006 :  13:57:48  Show Profile  Send Keqin an ICQ Message Send Keqin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Protoze muzem zabit Cthuna kdykoliv chcem a Naxx stale stihame :P
...seker bude casem vic.. who cares

http://ctprofiles.net/1094236
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:02:39  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Keqin

quote:

quote:

Protoze muzem zabit Cthuna kdykoliv chcem a Naxx stale stihame :P
...seker bude casem vic.. who cares

nj, teraz uz casu dost, ked je pacverk fixnuty :)
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:03:49  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Protoze nejsme ciste PvE guilda. A protoze si spousta z nas obcas rada zahraje i pvp. Tudiz nemame zavedene zadne restrikce na prednostni pravo bidovat na urcity item.

Da se rict, ze co se tyce lootu mame jedine pravidlo: "Chces-li nejakou vec a mas na ni body, tak biduj."

Samozrejme se predpoklada pouzivani zdraveho rozumu a domluvy mezi jednotlivymi classami v raidu, ale zadne omezujici narizeni nemame. Diky bohu.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED

Edited by - tsawo on 24/07/2006 14:04:40
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:16:36  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Protoze nejsme ciste PvE guilda. A protoze si spousta z nas obcas rada zahraje i pvp. Tudiz nemame zavedene zadne restrikce na prednostni pravo bidovat na urcity item.

Da se rict, ze co se tyce lootu mame jedine pravidlo: "Chces-li nejakou vec a mas na ni body, tak biduj."

Samozrejme se predpoklada pouzivani zdraveho rozumu a domluvy mezi jednotlivymi classami v raidu, ale zadne omezujici narizeni nemame. Diky bohu.

no to som mam prave na mysli, ze by to niekto mohol vyuzit napr v pvp kde by to bolo imba ale aj v raide. Slo mi len o to rozhodnutie jednotlivca ze "toto musim mat"

co sa tyka obmedzeni, kazdy ma nejaky system a ked ludia hraju s rozumom tak to vacsinou netreba, ale bocas sa moze vyskytnut nieco...
u nas na to naviac shamani nadavaju :)
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:24:51  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Pac u vas shamani nemohli brat pvp veci,viz ty rukavice etc etc

now - HotS

Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:28:10  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

mozu, ale na prve 2-3 maju postih, tak je to so vsetkym co neni pre danu classu prioritne prinosom pre raid progress
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:28:33  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ono Murro zrovna khandar pvp hral docela hodne (viz jeho rank 12-13 kdysi) a je to vicemene pvp hrac ... a cely guilde rek ze na tu sekyru bidovat bude jakmile ji videl, a at to lidi cekaj. Dal hodne bodu, vpodstate wipnul dkp, a ma ji. V cem je problem? To ze ji nedostal dps warr? Dostane dalsi ... imho jsem rad za to ze nemam omezovani a rozhodovani kdo co vyuzije od nejayho jedince, jsem rad ze nas dkp system je volnej a ze si kazdej muze zkladat equip jaky chce za ten cas ktery do toh narval. Jsem taky rad ze mame v guilde lidi jako je Chripka, Johny s best shadowpriest equipem ci fereal druide jako Beldor, Kamenik nebo Slanine ...

A jak je videt, nejak nas ten free bid neomezuje v progressu takze ...

Edited by - Colldor on 24/07/2006 14:31:06
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:29:48  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mozu, ale na prve 2-3 maju postih, tak je to so vsetkym co neni pre danu classu prioritne prinosom pre raid progress

pac ste PvE Division ... nic proti. ;)

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:38:41  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

A proc vlastne nekdo z BD resi loot system zdechlin? Se snazis ukazat ze ten vas je lepsi nebo co?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:46:49  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Ono Murro zrovna khandar pvp hral docela hodne (viz jeho rank 12-13 kdysi) a je to vicemene pvp hrac ... a cely guilde rek ze na tu sekyru bidovat bude jakmile ji videl, a at to lidi cekaj. Dal hodne bodu, vpodstate wipnul dkp, a ma ji. V cem je problem? To ze ji nedostal dps warr? Dostane dalsi ... imho jsem rad za to ze nemam omezovani a rozhodovani kdo co vyuzije od nejayho jedince, jsem rad ze nas dkp system je volnej a ze si kazdej muze zkladat equip jaky chce za ten cas ktery do toh narval. Jsem taky rad ze mame v guilde lidi jako je Chripka, Johny s best shadowpriest equipem ci fereal druide jako Beldor, Kamenik nebo Slanine ...

A jak je videt, nejak nas ten free bid neomezuje v progressu takze ...

nj, hlavne ze tu sekeru ma a ze v tom pvp kosi co pride ;)
to ze ma chripka alebo mr.fade_v_pvp shadow equip... aj u nas biduju priesti na dmg veci, ked to uz par krat magom padne, vsak na tom neni nic zle, ked to vyuziju. ja napr na take veci s priestom nebidujem lebo mi niesu nanic. jedine na com som sa pobavil je khandar a nie vas system.

nj, sme pve, ale o tom je wow ale, na pvp sere pes, mne staci ked si raz za tyzden vybehnem niekde do bg vymastit aliky a to mi staci, pretoze z toho pvp viac clovek ani ocakavat nemoze, na rewardy sere pes a farmit rank je este horsie ako trenovat nejakeho bossa
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  14:47:27  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

A proc vlastne nekdo z BD resi loot system zdechlin? Se snazis ukazat ze ten vas je lepsi nebo co?

ne, nebavim sa o systeme. ale to som pisal vyssie
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 24/07/2006 :  15:06:56  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
nj, hlavne ze tu sekeru ma a ze v tom pvp kosi co pride ;)
to ze ma chripka alebo mr.fade_v_pvp shadow equip... aj u nas biduju priesti na dmg veci, ked to uz par krat magom padne, vsak na tom neni nic zle, ked to vyuziju. ja napr na take veci s priestom nebidujem lebo mi niesu nanic. jedine na com som sa pobavil je khandar a nie vas system.

nj, sme pve, ale o tom je wow ale, na pvp sere pes, mne staci ked si raz za tyzden vybehnem niekde do bg vymastit aliky a to mi staci, pretoze z toho pvp viac clovek ani ocakavat nemoze, na rewardy sere pes a farmit rank je este horsie ako trenovat nejakeho bossa

Ale to je pouze tvuj pohled na hrani WoW. Nekdo jiny to vidi treba uplne jinak. Na vlastni nazor ohledne naseho systemu bidovani mas samozrejme narok, ale to je asi tak vsechno. ;-)

Pozitivem free bid systemu je, ze drzi u hrani WoWka spoustu lidi, kteri by se jinak mohli citit nuceni pouze do jednoho stylu hrani. Chapu, ze tobe jako priestovi to moc nevadi, ale u hybrid-class je to vec docela zasadni.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 24/07/2006 :  15:14:54  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
kdyz na to ty body mel, tak proc by si to nevzal btw moc pekna graficka prace Colldore :)

o_O

Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 24/07/2006 :  15:26:51  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
jo a jeste ta vec neni zas tak dobra do pve je to o neco lepsi nez askhandi a stejne fury warr je o hodne lepsi ...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/07/2006 :  15:49:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

jo a jeste ta vec neni zas tak dobra do pve je to o neco lepsi nez askhandi a stejne fury warr je o hodne lepsi ...

mortal strike debuff se obcas taky hodi ;)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 24/07/2006 :  16:48:38  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
to je zase topic ... teda offtopic.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 24/07/2006 :  18:31:54  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

to je zase topic ... teda offtopic.

gratulujem ti lenivy shaman k 2500temu postu, kedy sa ukazes?
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 24/07/2006 :  18:33:35  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Vis marisko mr_fade v pvp ,vim ze Stilgarr asi hodne mluvil,ale kdyby vam rek jak to popravde bylo,tak bys ten kec cos napsal z ust asi nevypustil

Jinak wow neni o pve,je jedno co hrajes jestli pvp nebo pve,de jen o ty lidi s kerejma to delas

now - HotS

Edited by - Johny on 24/07/2006 18:40:08
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 24/07/2006 :  19:57:10  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vis marisko mr_fade v pvp ,vim ze Stilgarr asi hodne mluvil,ale kdyby vam rek jak to popravde bylo,tak bys ten kec cos napsal z ust asi nevypustil

Jinak wow neni o pve,je jedno co hrajes jestli pvp nebo pve,de jen o ty lidi s kerejma to delas

co zase ja ?

Z reaktive Fade sem si curinu delal, (pure sarcasm) ale co to ma spolecnyho s chripkou, ten na sobe trans nemel pocitam par let ne ? (ono fox byl v pohode nez mu ruplo v bedne ... teda jako to .. no vlastne jako ne kdyz byl spravne ulitlej, myslim az kdyz mu ruplo v bedne podruhy)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 25/07/2006 :  07:17:55  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

aaach johny johny,
nic si z toho nerob, vcera som sa trosku nudil, bolo treba nejaku dramu... ale dneska som dojebany po vcerajsom psovi ako ciganske hracky, dneska vam dam vsetkym pokoj
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 25/07/2006 :  09:08:59  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Ja mam flamu na Zdech foru posledni dobou dostatek,tak si chci odpocinout aspon tady!

now - HotS

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 25/07/2006 :  10:32:30  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Ahoj Johny jak se máš

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 25/07/2006 :  10:54:22  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ahoj Johny jak se máš

*kouka na Firianuv podpis* A jeeejeee, Firian megaloman rozjizdi armadu altiku uz i ve WoWku

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 25/07/2006 :  11:07:10  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ahoj Johny jak se máš

*kouka na Firianuv podpis* A jeeejeee, Firian megaloman rozjizdi armadu altiku uz i ve WoWku

jj, zase se neudrzel

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 25/07/2006 :  11:09:17  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ahoj Johny jak se máš

There are 3 sides in World of Warcraft: Horde, Alliance and Firian's alts.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/07/2006 :  11:10:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ahoj Johny jak se máš

prej raidovani s lamama je strasny tak bude delat raidy sam se sebou

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 26/07/2006 :  08:40:24  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
HAHA vy jste teda vtipní!

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 27/07/2006 :  12:34:50  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
UPDATE prvniho postu

Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 28/07/2006 :  10:20:44  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

UPDATE prvniho postu

uz predsa mozes zmazat aj toho druida, sme vam predsa poslali spiona Valdemorta ;)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 28/07/2006 :  10:47:22  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

UPDATE prvniho postu

uz predsa mozes zmazat aj toho druida, sme vam predsa poslali spiona Valdemorta ;)

Tomu rikam fair trade za professional green gnome spammera ;-)
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 28/07/2006 :  13:33:08  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
berete aj blood elf paladinov?

choť topiče
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 28/07/2006 :  14:04:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

UPDATE prvniho postu

lol ... no ja osobne i kdyz ho vemem nevidim to s nim moc optimisticky :p

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 28/07/2006 :  14:05:24  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Tak chvilku počkejte jenom co druida doleveluju.

Jé sorry teď jsem si vzpomněl že už vlastně jednu gildu mám...

Go to Top of Page

k0r0pT3ff
Starting Member

15 Posts

Posted - 13/08/2006 :  16:39:17  Show Profile Send k0r0pT3ff a Private Message  Reply with Quote
OT:
quote:
Originally posted by Stilgar
Z reaktive Fade sem si curinu delal, (pure sarcasm) ale co to ma spolecnyho s chripkou, ten na sobe trans nemel pocitam par let ne ? (ono fox byl v pohode nez mu ruplo v bedne ... teda jako to .. no vlastne jako ne kdyz byl spravne ulitlej, myslim az kdyz mu ruplo v bedne podruhy)

OT@OT: jen dvakrát? podle mě několikrát do dne, ale takovej je, je náš a máme ho tak rádi, anyways neznám moc lepších hráčů, který se dokážou do hry fakt sakramentsky opřít

Koropteff *Warlord* [ Zdechliny ] --- Arcane-Frost UD Mage @ Drak'Thul Server - frozen
Koropteff lvl 34 Elf Firemage @ Endor UO server - deleted for unactivity
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 14/08/2006 :  10:55:05  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čistě technická - jak se u vás třeba vybavuje fury war? Má ze značné části podobné požadavky jako rogue (neck, cloak, prsteny, trinkety - všecko hit/crit/ap akorát str místo agi), to za to cvakne dvakrát/třikrát tolik? Ostatně z jisté části to sdílí navíc i s hunterem...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/08/2006 :  13:53:04  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
fury war samozrejme na veci, ktery sou prinosny pro raid progress, postih nema, viz treba nas Foebane

Edited by - MegaDeath on 14/08/2006 14:02:10
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000