Cau lidi, vetsina si me asi nepamatuje, ale psal jsem na tohle forum kdyz jsem byl jeste nub. Hral jsem na rimoru, takze vas skoro vubec neznam. Ze zacatku jsem se pokusil udelat ceskou orgu, ktera vydrzela tak pul roku a docela se rozrostla, az na to, ze s nasema lidma sme mohli udelat maximalne raid do CoH, jeste k tomu vetsina byla froobu. Prenechal sem roli prezidenta na ostatnich a odesel do alpha omegy, vyborny neli nejlepsi pvm orgy na servru. Tam jsem se fakt naucil o hre, muj main byl adventurer a mel sem mnoho twinku, ale nedavno mi FC napsal, ze dostavam ban za podvod s kreditkou. Kdyz sem to videl poprvy, myslel sem, ze udelali chybu a do par dni se to spravi,no a po par dnech sem jim napsal email tak jak to je a oni mi ani neodepsali . Po delsim obtezovani FC podpory, si myslim, ze unban nebude, takze zacinam schanet account. Chtel bych trosku i zmenu, takze sem zamiril k vam na RK1, ponevadz vim, ze CzA je uber guilda, jen co sem cet tady na foru a moc rad bych zkusil hrat tedkon s vama. Takze se ptam, jestli nikdo neprodava account, ktery ma aspon 1 char 215+ nejlepe adv,sol,ma,doc,eng. Equip nevyzaduju, s farmenim ai armoru mam dost zkusenosti . Nevim co bych o sobe mohl jeste rict, na rk2 jsem se hlavne venoval hlavne pvp pak pvm a org raidum. Napsal jsem i na par inzeratu, ale davat 200 dolaru za nahyho solju 220 to se mi fakt nechce. Doufam, ze se s vama uvidim ingame zatim JohnyLow
Jo s banama kreditek tu zkusenosti mame. Pokud by si chtel spis ten char jako farmare a vychovat si vlastni, tak bych se poradil a myslim ze by se nasel 215 doc. Pokud by si si ho chtel uzurpovat, tak nemam:-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
muj char je stale k dispozici :) temer 218 doc a par dalsich charu na 200+ jeste crat
a spousta veteran pointu k tomu
A asi 370 czaraid bodu:-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
to Pertha: no to vypada vyborne, sice s high lvl docem nemam nejaky prevratny zkusenosti, parkrat sem pouzival na duallog, ale urcite by mi takovy account sedl
to Sleglik: pekny chary , skoda jen toho hesla
to Tojejedno: doufam, ze by to mohlo vyjit s Perthou, jinak taky dekuju za nabidku
[Czabot]: Pertha joined the group. [Czabot]: Pertha: Zdar [Czabot]: Tojejedno: Tak ty mi nedas pokoj ani tady? [Czabot]: Pertha: Co? [Czabot]: Tojejedno: !kick Pertha [Czabot]: Pertha left the group. [Czabot]: Tojejedno: !ban Pertha [Czabot]: Pertha is banned for stupidity.
jo jinak ten doc je samozrejme osazenej top symbama nakej equip taky ma aj kdyz to neni combajnd tak je to slusny heal i 218ku vpohode selfcastne az doleveli coz je odhadem na jednu mish :) staci me napsat nejakou rozumnou nabidku treba na icq a bud se zasmeju nebo se dohodneme :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Mimochodem, jen jestli se svěříš, jak přijde člověk k obvinění z podvodu s kreditkou???
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
to JohnyHigh: heslo by se dalo získat, akorát je ten account bez věcí, cena free a levnějc fakt nepůjdu :)
dal jsem totiž k dispozici svůj account lidem, aby si něco vzali.... vzali to doslovně, vzali vše :)
to Sleglik: hehe, no jo hezka ceska natura .S tou cenou je to fakt vyborny, vubec by mi nevadilo, ze je to holy account,aspon bych vyplnil ten prazdnej cas o prazdniny
Jo klidne se sverim, platil sem za tu dobu 3 ruznyma kreditkama, protoze nemam svoji embasovanou, kdyz sem se po jedny tydenni pauze chtel lognout, neslo to, tak sem sel na spravu accountu a tam byl ban, tot vse. Account obcas pouzivali 2 lidi kdyz sem nehral, ale pochybuju, ze by meli duvod delat naky podvody s kreditkou
Jo klidne se sverim, platil sem za tu dobu 3 ruznyma kreditkama, protoze nemam svoji embasovanou, kdyz sem se po jedny tydenni pauze chtel lognout, neslo to, tak sem sel na spravu accountu a tam byl ban, tot vse. Account obcas pouzivali 2 lidi kdyz sem nehral, ale pochybuju, ze by meli duvod delat naky podvody s kreditkou
To bych si teda nechal vysvětlit co si soudruzi z FC představujou pod pojmem podvod s kreditkou... Každopádně doporučuju si udělat virtuální kartu na platby po internetu a máš pokoj. Poplatek je za ní něco jako osum pětek za rok, nebo tak nějak, což si myslim, že se dá přežít, navíc je ta karta prej víc zabezpečená (to teda nevim jak, ale tvrděj to..) a funguje jako mezinárodní VISA.
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
Nejlepší je mít bohatýho a zapomnětlivýho kámoše, co má embosovanou kartu. Jednou vám tam zadá platební údaje a pak zapomene že to udělal :) Doufám, že to Andanthe nečte :))
Nejlepší je mít bohatýho a zapomnětlivýho kámoše, co má embosovanou kartu. Jednou vám tam zadá platební údaje a pak zapomene že to udělal :) Doufám, že to Andanthe nečte :))
to JohnyHigh: heslo by se dalo získat, akorát je ten account bez věcí, cena free a levnějc fakt nepůjdu :)
dal jsem totiž k dispozici svůj account lidem, aby si něco vzali.... vzali to doslovně, vzali vše :)
to Sleglik: hehe, no jo hezka ceska natura .S tou cenou je to fakt vyborny, vubec by mi nevadilo, ze je to holy account,aspon bych vyplnil ten prazdnej cas o prazdniny
ja sem porad afk, bee chrni az do buh vi kdy, aki hraje svoje alty, a lapka.... :P
.. no těm CZA docům bych ještě vzpoměl to, že Pája teď místo lvlení svýho ubah doce chroustá tvrdej chlebíček enga-frooba za ďábelskýho Jánošíkova smíchu ...
tak uz pobiham po rk1 s keeperem weeee diky moc sleglikovi a doufam, ze CzA nebudu na obtiz
No ...s těmahle charama budeš rozhodně vítanej ve hře, agenta na vysokým lvlu jinýho CZA momentálně nemá ... ale na Czabotu mnohejm lidem zatrne až logneš ....
Hey... nebavte se o me, kdyz tu nejsem... mam spoustu starosti a problemu a opravdu nemam na nic jineho cas... a pravda... emilka si uz niceho vsimat nebude, protoze uz zrejme nelogne... ja vim, ze vas to strasne mrzi, ale musite to nejak prezit ;)...
a s tebou jsem neskoncila... to ty sam me nedokazes brat se vsim, tak mas asi smulu...
Thank you for subscribing to Anarchy Online. We appreciate your support, and would like to inform you that we are unable to charge you for your current subscription. To keep your account, "mujlogin", open we need your help with the outstanding subscription charges within the next three (3) days.
The most likely reasons why the transaction is not going through;
- Your credit card details might be incorrect or missing. - There might not be suffient funds in your account. - Your credit card might be expired.
To continue your subscription, check your account details and resubmit your failed transaction(s) at https://register.funcom.com/
If you would like to cancel your Anarchy Online subscription, log into https://register.funcom.com/ where you will find a cancel button.
You will receive two further notices about this matter in the next few days unless you successfully resubmit your failed transactions or cancel your subscription.
In order to keep your saved characters you will have to reactivate your subscription within the next 3 months. You may reactivate your subscription after 3 months and within the lifetime of the game. However, you will then have to start with a new set of characters.
Tak takovéto emaily ve schránce fakt nechci vidět. Přenechal jsem mu account, aby se choval takto?
Čekám, že se vyjádříš johny.
EDIT:
Docela si mě nasral. Nejdřív jsem si myslel, že ten podvod s kreditkou byl nějaký omyl, ale ono asi ne.
V administraci account je uvedená položka expire date. Je tam dokonce uvedeno v jakém formátu se to tam má psát MMYY. Je to zkratka kde M je jako Měsíc a Y je jako Rok (s tím Y mi to trochu nesedí ). Ty jsi tam uvedl 0306, což znamená prošlou kreditku. Díky tedy za cennou zkušenost.
Tak to je teda fakt vostrý!!! Tak podvod s kreditkou byl buď proto, že Johny je idiot nebo podvodník... Funcom je očištěn!!!
Šléglo, upřímnou soustrast...možná to budeš muset cálnout, ale zas se budeš moct nechtěně vrátit do AO
Yesterday we sent you a notice that we were unable to charge you for your current subscription to Anarchy Online. As you have not cancelled your subscription yet we hope you enjoy playing the game and will keep your account, "mujlogin" open.
To continue playing Anarchy Online, check your account details and resubmit your failed transaction(s) at https://register.funcom.com/
If you would like to cancel your Anarchy Online subscription, log into https://register.funcom.com/ where you will find a cancel button.
Note: your account will be frozen unless you make it possible for us to charge you for your subscription.
Yesterday we sent you a notice that we were unable to charge you for your current subscription to Anarchy Online. As you have not cancelled your subscription yet we hope you enjoy playing the game and will keep your account, "mujlogin" open.
To continue playing Anarchy Online, check your account details and resubmit your failed transaction(s) at https://register.funcom.com/
Note: your account will be frozen unless you make it possible for us to charge you for your subscription.