Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Account na RK1
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 19/07/2006 :  10:04:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Vy tady spamujete a Johny nikde. Přiznám se, že mě to moc potěšilo a ani nejsem moc happy.

Hlavně, že si tu seberete pár postíků.

Johny ozvi se nebo si budu myslet, že jsi sketa.

PS: +1 :)

-
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 19/07/2006 :  11:37:30  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
wb Sleglik

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 19/07/2006 :  12:09:35  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
jj vasnive diskuze petra a sleglika nam na czabotu chybi!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 19/07/2006 :  12:25:47  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro
At si me dostava v cem chce... jem me toci ty jeho hole 2 az 3 slovne vety (popripade jenom smajliky) , ktere spamuje po celem foru .

ja umim psat jen jednim prstem, delsi prispevky nezvladam! :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 19/07/2006 :  12:27:12  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Vy tady spamujete a Johny nikde. Přiznám se, že mě to moc potěšilo a ani nejsem moc happy.

Hlavně, že si tu seberete pár postíků.

Johny ozvi se nebo si budu myslet, že jsi sketa.

PS: +1 :)

Hele Šléglo a dostaneš se na account, nebo ti už změnil heslo? Esli ne, tak asi už víš co máš udělat... ne?

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 19/07/2006 :  13:04:27  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
nj, jestli ti pujde lognout tak mi vrat ty money co sem johnymu pucil

Petrdoc <---- osel

:)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 19/07/2006 :  15:20:32  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

nj, jestli ti pujde lognout tak mi vrat ty money co sem johnymu pucil

Petrdoc <---- osel

:)

ses prachate, daval si sleglovi, davas i johnymu!

nejaky money bys mohl poslat pajafroobovi

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 19/07/2006 :  18:35:23  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
Tak ted jsem prijel po 2 dnech z prace a ctu takovydle zpravy, kluci doufam, ze jsem vas nejak nenasral, ale byl jsem pryc celou dobu z domova.Ten ucet mi platil muj bratranec. Fakt se za to omlouvam sleglikovi, vubec jsem o tom ty dva dny nevedel, takze jsem s tim nemoh nic delat. Chtel jsem se ted lognout a nekdo zmenil heslo tak snad promine. Ten podvod s kreditkou na mym ucte nebyl zavinenej mnou, nikdy jsem si neplatil ze svy karty, protoze nemam embasovanou, takze jsem to musel vzdycky nechat na nekom a vlastne i ted. Doufam, ze to pochopite, prece nejsem takovej idiot abych tady psal o ucet a pak tam schvalne dal spatny cislo kreditky abych moh hrat 1 den.
to Petrpes: nemusis se bat, pokud to dobre dopadne a budu zas moct hrat, tak ti ty kredity vratim co nejdriv, pocitam tak 7-14 dnu
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 19/07/2006 :  18:44:55  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
skoda, dopadlo to jak jsem rikal.

ale stejne to byl takove pekne flame

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 19/07/2006 :  18:57:38  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
to heslo jsem zmenil já

btw heslo je PetrdocJeVul :P

edit: vlastně po pravdě ti nechci moc dát šanci, protože mě to fakt nasralo, ani sis nezkontroval expiraci :/

-

Edited by - sleglik on 19/07/2006 18:59:27
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 19/07/2006 :  21:36:27  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Fakt nevim co si o tobě Johny myslet, ale tobě Šléglo doporučuju nedělat stejnou chybu dvakrát...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 19/07/2006 :  21:56:25  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
chapu, ze z vaseho pohledu vypadam jak podvodnik etc... ale proste on vyplnil misto datum platnosti , datum vydani a ja sem to po nem nezkontroloval, to byla moje chyba. jinak nevim co jsem udelal spatne, jestli mi zazlivate tech pucenych 100m, tak ja jsem o ne nezadal, petrdoc mi to nabid a ja to bral jako pratelskou vypomoc. stacilo kdybych nesel 2 dny do prace a nic takovyho se neresi, protoze sem moh byt u pc. ja nechci nekolikrat prosit o druhou sanci, sleglikovi jsem se omluvil za ty neprijemnosti, tak jsem zvedav jak to vse dopadne.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 19/07/2006 :  23:15:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ja bych nemluvil ani o doprosovani ani o druhy sanci. Jednou ti bannou ucet, netusis proc, po druhy si to nechas zaplatit od ciziho a stejne to po zkusenostech nezkontrolujes. Prinejmensim nebezpecna naivita pokud nekdo nechce aby jeho chary skoncili v banu.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  11:27:24  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
No s myma zkusenostma ohledne banu z myho prvniho accountu, jsou takovy, ze ja nedostal ani nejaky varovani, nebo email s tim, ze neco nesouhlasi, hnedka mi dali ban. Prijde mi taky zbytecny, si delat embasovanou kreditku, protoze mam ucet na kterem to proste nejde, takze bych musel vytvorit uplne jiny jen na placeni AO a to s mym prijmem si nemuzu dovolit, protoze mi je 18 let a nebydlim s rodicema. Bohuzel jsem naivni clovek to priznavam, takze jsem cekal, ze to kontrolovat nemusim kdyz hraje ten co mi to platil ao taky. Ja nevim opravdu co uz vam mam rikat, porad tady omilam to samy dokola. Jak jsem si zahral tech par hodin prvni den na rk1, tak me zase chytlo takoveto mmorpg nadseni. Hrat v ceske orze, ktera ma uroven to byl muj cil uz kdyz jsem zacinal, bohuzel se mi to nepovedlo, u vas se mi fakt moc libilo. Za tu chvili jsem nabyl dojmu, ze jste pratelsky,zkuseny i vtipny hraci a chtel jsem k vam nejak casem zapadnout. Ty dva dny co jsem potom odjel makat, tak jsem z vetsiny myslel na to, jestli stihnem zabit razora a spawnout tchu do soboty,pokud ano tak jak bude vypadat coop beast... Opravdu me zase zacalo po dlouhe dobe bavit AO. Vim, ze jsem to posral, ale clovek muze udelat chybu takoveho rozmeru a ani si toho nevsimnout. Tamten banan nebyl za moji nepozornost, vsechny transakce byli ok, akorat od 3 ruznych lidi. Ale ja uz to fakt neresim, mel jsem s tim uz nervy kdyz sem se o tom bavil s funcom sup.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  11:41:28  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Embosovanou kartu nemusis mit. Nejde o Embos, ale odemceni pro platby pres net. Pokud mas nejaky studentsky ucet, tak s tim se asi platit neda.
Kdyz je clovek spravnej zavislak tak si kartu sezene behem dvou dni, vid Chcipaku:-)
Nekdo uz by tu mohl napsat navod cim platit AO:-) Kazdopadne na kazdy strance je o tom aspon jeden thread.
No a ten 03/06 je preklep? Tak at ho Slegla opravi na spravny udaj (ktery mu posles) a pak uvidi. Pokud to preklep neni, tak...

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/07/2006 :  11:50:28  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Embosovanou kartu nemusis mit. Nejde o Embos, ale odemceni pro platby pres net. Pokud mas nejaky studentsky ucet, tak s tim se asi platit neda.
Kdyz je clovek spravnej zavislak tak si kartu sezene behem dvou dni, vid Chcipaku:-)
Nekdo uz by tu mohl napsat navod cim platit AO:-) Kazdopadne na kazdy strance je o tom aspon jeden thread.
No a ten 03/06 je preklep? Tak at ho Slegla opravi na spravny udaj (ktery mu posles) a pak uvidi. Pokud to preklep neni, tak...

mno nevim co se tady resi, proste se stala chyba, ktera nebyla proti nikomu namirena a nechtela nikoho poskodit.

jeste porad je to account maskota sleglika, takze zalezi na nem, ale IMHO je blbost mu to blokovat. Kdyz jsem ja poprve zadaval kreditku tak tam byl take nejaky problem, ktery to nastesti hlasilo par min po zadani.

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  11:57:04  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
No kdyby to slo platit s moji kartou, tak mi ver, ze bych to udelal, ale jak si rek se studentskym uctem to nejde. Samozrejme, ze to byl preklep, ale jakmile chces zmenit udaje o kreditni karte, tak se ti smaze i cislo, takze ja tedkon nic nezmuzu.
btw myslim, ze moje zavislost k mmorpg nekdy presahuje meze, s mym advem jsem si parkrat dal i 30h v kuse hrani bez spani...
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 20/07/2006 :  12:40:36  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

vem nejakyho doktora!!!

ja sem porad afk, bee chrni az do buh vi kdy, aki hraje svoje alty, a lapka.... :P

zas už ňa tu pomlůvajů...

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 20/07/2006 :  12:42:43  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
a mozem aj ja ++

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 20/07/2006 :  12:45:20  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Miluju Flame - k tomuhle mam taky komentář

AO Kocourek
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 20/07/2006 :  12:53:18  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

mno nevim co se tady resi, proste se stala chyba, ktera nebyla proti nikomu namirena a nechtela nikoho poskodit.

jeste porad je to account maskota sleglika, takze zalezi na nem, ale IMHO je blbost mu to blokovat. Kdyz jsem ja poprve zadaval kreditku tak tam byl take nejaky problem, ktery to nastesti hlasilo par min po zadani.

No, problém takhle poskytnutýho accountu je v tom, že pokud ten kdo s ním nakládá udělá nějakej průser, tak to odsere majitel accountu...
Nebylo by Johny lepší bleskově nalevlit ze svýho accountu svý chary na RK1 s tim, že ti lidi ingame rádi pomůžou, jak si se sám mohl přesvědčit? Za měsíc hraní můžeš mít char na 200, pokud budeš mít finance a využiješ zkušenosti ... Tím by se to celý vyřešilo. Account můžeš zargistrovat třeba na svou babičku, pokud máš ty osobně ban. A s accountem je to přesně jak říká Toje -> jediná podmínka je povolení plateb po internetu do zahraničí a k tomu odpovídající karta (nejlevnější je virtuální karta pro platby po internetu -> už jsem to tu někde popisoval když platil Chcípa).
Jinak já věřim, že nejsi podvodník (to bys nám tu asi o tom, žes dostal ban za podvod nevyprávěl), ale zachoval ses jako totální pitomec, když si po takovým provaru co se ti stal nedáš pozor na tu samou věc. Jestli ti jde o to si dobře zahrát, máš vždycky možnost založit novej account a hrát.

Philty - main, engie

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/07/2006 :  12:59:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
nebudu už poskytovat svůj account Johnymu, necht to bere jako lekci

co jsem mluvil s Petrdocem tak těch 100m mu tak nevadí, popřípadě bych lognul Bohouše a dal mu itemy

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/07/2006 :  13:15:37  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
tak uz jedina moznost bude koupit toho chocholouska, pokud to teda uz neprodal na ebayi kde by za to ucite dostal vic

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  13:17:18  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
Tak dobre, napisu ti proc vlastne schanim ucet. Kdyz jsem nedavno v hospode sedel s klukama a oni nemluvili o nicem jinym nez o twinkovani, pvp, rajdovani, tak sem to proste nevydrzel a zacal vyhledavat nejaky reseni, protoze mi to porad vrtalo hlavou. Ale proste ja nejsem takovej, ze si reknu, dobry smazali mi ucet na kterym sem mel nahrano pres 140 dni, nic se nedeje udelam si novej a za rok muzu byt na tom samym co predtim. Uz by me proste nebavilo ani tu postavu znovu lvlovat, delat questy etc... me fakt funcom znechutil, ze sem s tim chtel seknout. Takhle pro me bylo vyborny reseni, jak znova zacit hrat a jak jsem rikal, zase mi to chytlo... Zkus si predstavit sam, jak bys mel odhodlani, kdyby ti smazali tvuj milovany ucet a nekdo by ti rek, tak si udelej novej ucet, dyt 200 mas za 14 dni...
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 20/07/2006 :  13:28:04  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnylow

Tak dobre...

Já to naprosto chápu proč to chceš. Byl si zvklej hrát vysoký lvly a účastnit se tomu odpovídajících akcí. To bys musel na nějakou dobu odložit a jen lvlit, resp chodit věci pro nízký lvly (i když pvp twinků nižších tl může bejt taky zábavnej..). To všechno je pochopitelný. Ale myslím, že to řešení se ti zavřelo tvou chybou. Teď je jen otázka jestli tě AO baví tak moc, že holt půjdeš tou složitější cestou, anebo se na to vysereš (pokud se teda nenajde nějakej další hazardér, kerej se na tebe spolehne). Je to tak říkajíc ve tvých rukou ...

Philty - main, engie

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  13:31:45  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zkus si predstavit sam, jak bys mel odhodlani, kdyby ti smazali tvuj milovany ucet

Pokud by mi ho smazali podle mne bezduvodne, tak asi jako kazdej clovek co s tim spalil nejakej cas bych udelal takovej cirkus, ze bych se bud dozvedel co se stalo (a rekl bych si jakej sem curak), nebo obnovu.
Nikdo tu nezna fakta, jak jsi prisel o account, sam to nedokazes presne rict. Pokud si presvedcen ze neopravnene, tak s tim mas neco delat. Zatim mam pocit, ze asi tusis, tak se v tom nechces rejpat. Zvlast kdyz behem 24hodin stihnes zafrozovat dalsi account:-)
Nikdo te tu nezna, a tak te kazdy muze soudit jen na zaklade tech par prispevku co jsi tu napsal. Postni sem treba korespondenci s FC nebo neco.

Edit: Jak uz jsme tu psal, nejsi prvni kdo dostal ban za kreditku a nikdo k tomu nic nerekl. Prinejmensim se hodi info co se nema delat.

Edited by - tojejedno on 20/07/2006 13:34:32
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 20/07/2006 :  13:53:31  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
No, Sleglu to asi zase chytlo, s tim holt, Johny, nitz neudelas, leda chvilu pockat a pritlacit v nabidce

Jinak to, ze se ti nechce levelit novej char naprosto chapu... Kazdej ma jiny styl hrani a bavi ho jine herni situace. Ja mam only advu 220 (220 od 12/06) a stale jeste me AO bavi hrat, i kdyz uz to neni moc velky rozvoj a zmena.

Ono s tim powerlevelingem si muzes char na 200 vytahnout za rozumnou dobu, ale musis uz velmi dobre vedet kam a take s kym jit... Zazitek ze hry to asi neni, kdyz vidis jen ten vymaxovanej char. Moznosti jak se k takovemu charu dostat je vic, nez jen zde pres cza forum, ale jeden argument pro vylevelovani si sve loutky je: naucit se za postavu hrat. Krome eBaye existuji i dalsi servery, jejimz predmetem cinnosti je prodej credz, accu a dokonce jsem videl i prodej powerlevelingu oddelene na ruznych urovnich az do lvl 200... Osobni zkusenost s tim nemam, sam bych do toho asi nesel.

Kazdopadne gl a nevzdavej to, zavislaci jsou v CzA vzdy radi vitani

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:40:04  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by John Dunbar

No, Sleglu to asi zase chytlo, s tim holt, Johny, nitz neudelas, leda chvilu pockat a pritlacit v nabidce

díky, že děláš ze mě nějakého rapla, ale prostě mě to docela naštvalo a už mu moc nevěřím

co mě na tom mrzí je těch 100m od Petra, protože to už je podruhý co díky mě přišel o prachy :(

možná se vrátím jako Bohouš, protože ten má dost itemů, kdež to můj account je holý jako dětská prdelka :)

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:45:14  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
das mi pak nejaky veci? ja su taky chude i kamos ervin se na me vysral a nic mi nedal

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:48:07  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

das mi pak nejaky veci? ja su taky chude i kamos ervin se na me vysral a nic mi nedal

pokud ty si chudé jak vypadá bohaté?

nemáš náhodou rbp, dchest apod? ty a petrdoc jste měli nejvíc peněz :/

-
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:49:26  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
quote:
díky, že děláš ze mě nějakého rapla, ale prostě mě to docela naštvalo a už mu moc nevěřím

Tak Johnymu navrhni at prijede s bankovkama osobne a vyreste to primo u compu, pokud ma zajem, na pifko rad zajede

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:52:58  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, Sleglu to asi zase chytlo

No abych se zastal Slegly, urcite bude mit radost, ja bych takovymu notorickymu smolari taky account nesveril:-)

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:53:09  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
Tak se vam pokusim trosku priblizit to s tim mym accountem, treba se muzete necemu v budoucnu vyvarovat. Prvni platbu jsem udelal pres znamyho (z ruska) ne z my ip. Druhou platbu jsem udelal pres spoluzaka, zase ne pres me ip a treti platbu pres bratrance, taky ne z my ip. Takze bud si FC myslel, ze jsem pokazdy pouzil falesnou kreditku a pokazdy sedel u jinyho pc v jiny casti mesta. Nebo ty lide co meli pristup k mymu accountu zkouseli ruzny kreditni cisla. Ze by nekdo stornoval transakci, pochybuju, ponevadz jsem vsechny poplatky splatil. Je tu vic moznosti, ale vsechny jsou takovy morbidni, takze je radsi ani nebudu psat. Jestli si myslite, ze jsem se nepokousel udelat nejaky cirkus, tak to neni pravda, poslal jsem jim nejdriv 4 emaily a nebyli vubec strucny. Jenze FC se nejak neozival, tak jsem poslal z jineho mailu, nez ktery mam uvedeny u accountu a oni odepsali:

Hello,

Thank you for contacting Anarchy Online Support. Your account has been
banned for credit card fraud and will not be reopened.

--
Regards,

Dennis Leach (GM-Lothar)

Moje reakce:

Hello,
i've payed money for all my play time, so why are you saying, that my account cant be reopened??? Iam serious person, who is paying for this game for fun. I've spent lot of time on my main character and had others to. I thought that this was a mistake, everyone can do mistake, so i wasnt scared, but now when u gave me that respond, it was really shock. I can post you copies of payed transactions if you will need it to unban my account, but please dont tell, when iam fair to you, that you will BAN me!.
Regards.
(chyby jsem nekontroloval, byl jsem nasranej)

no a FC mi uz neodpovida ani na tenhle email. Vim, ze kazdy kdo ma svuj funknci account, tak si rika, tohle se mi nemuze stat a kdyby tak se klidne s nima budu soudit, ale zkuste byt vic realisticti, co muze 18 lety cech asi tak udelat. Soudit se s milionovou firmou z ameriky??? Ja muzu tak akorat hovno a zacit bud od zacatku nebo sehnat account.
Vim, ze o me nic nevite, jsem normalni mmorpg hrac, kteryho ze vsech onlinovek zatim bavila nejvic AO. Nejsem nejakej zaprdek co sedi cely dny u pocitace a obcas zkusi rl, proste jsem mladej clovek co ma rad zabavu, srandu i sarkasmus . Co jsem procital vase forum, tak ste mi prisli jako parta inteligentnich lidi, co nejak s dnesnim svetem na atlanteanu neostrouhaj az na par vyjimek co znam z rk2 j/k. Psal jsem uz na zacatku, ze me asi nejvic ze vseho v AO bavi pvp, protoze v tom si myslim, ze nejsou urceny nejake meze. Za svoji postavu jsem umel hrat dobre (snad to nezni moc sebevedome), treba v pvp jsem mel proti kazdy profesi nekolik taktik, myslim si taky, ze pvp je hlavne o zkusenosti,taktice nez o equipu,lvlu. Za keepera jsem zacal hrat proto, ze se mi moc libi jejich styl boje a je i trochu podobny advovy. Nevim co o sobe dal povidat, z toho co tady posilam, se snazim pred vama vystupovat asi tak jako pred kazdym koho moc neznam. Casem bych se urcite vic otevrel a delal si srandu z kazdy druhy veci, ale to se asi uz nestane. Vim, ze je hlavni umet za tu postavu/profesi umet hrat, ale ja jsem proste na jednu stranu znechucenej z ty hry, proc bych mel vlastne znova lvlovat, kdyz se mnou takhle FC vyjebal a na druhou stranu jsem na to i moc linej clovek a nechci ztravit prazdniny a hezky pocasi levelovanim doma u pc.
Timhle postem asi budu koncit, protoze account podobnym zpusobem jako mi to umoznil sleglik uz asi nesezenu, za litra se mi kazdy vysmeje (navic jsem uz 450 prokalil ). Aspon vam dekuju za tech prijemnych 5 hodin hrani co jsem si uzil ze zacatku, byli jste opravdu moc pratelsti,ochotny i vtipny a taky dekuju sleglikovi, ze diky nemu jsem vas vlastne tak trosku poznal. Skoda, ze to nedopadlo jinak, urcite bych se tesil na nejaky srazek v praze co jsem koukal, ze delate. Ale nebudu tu fnukatm, takze vsichni ti co hrajete, budte porad takovy jaci jste a at se vam dari
S pozdravem JohnyLow

ps: k tem lowbie twinkum, mel jsem jich 5 (24 fixka,45 solja,75 agent,100 enfo,160 doc) jak jsem rikal PvM byla moje druha nejoblibenejsi cinnost
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:54:06  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bejvavalo, rbp nosi tedka nekdo jine a ja mam na ucte 800k, zadny hhaby ani boty k prodeju, prisla tezka ekonomicka krize.

a muj lvl 44 froob chudak pomalu nema na novyho robota.

driv se dalo ukrast a prodat par viralu, ale ted co je system pruhledne bah, skoda mluvit

Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  14:57:12  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
2 toje: toho "notorickyho smolare" sis moh odpustit, kdyby se to stalo tobe, chtel bych te videt
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:09:47  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

... Prvni platbu jsem udelal pres znamyho (z ruska) ne z my ip. Druhou platbu jsem udelal pres spoluzaka, zase ne pres me ip a treti platbu pres bratrance, taky ne z my ip.
....
Your account has been banned for credit card fraud and will not be reopened.

Sorry, ale lol - teda hlavne prvni platba z ruska, ta mne dostala... Kdyz uz si platil pres jine osoby, tak jsi alespon mel platit stale pres ty stejne... Tri ruzne kreditky, tri ruzne osoby – co ty vis, co se komu stalo, komu kdo creditku treba ukrad nebo nekdo hacknul nekomu comp, dostal se na tvuj login, vycetl udaje o karte et voila, c´est ca....

Ja bych tedy jeste zkusil presne zjistit duvod banu. Tolik casu Te to stat nebude.

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:12:50  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

2 toje: toho "notorickyho smolare" sis moh odpustit, kdyby se to stalo tobe, chtel bych te videt

Zabannovany (puvodni) ucet si si nechal platit od tri lidi. Posledni platbu delal bratranec. Ban.
Pujcic si account, ktery zaplati bratranec, frozen. ANi bych se nedivil, ze by to zaplatil tou samou kreditkou kvuli ktery ti zabanovali ten predchouzi account.
Divis se mi? Pokud to je to jediny na zaklade ceho te mam poznat?:-)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:14:13  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

bejvavalo, rbp nosi tedka nekdo jine a ja mam na ucte 800k, zadny hhaby ani boty k prodeju, prisla tezka ekonomicka krize.

a muj lvl 44 froob chudak pomalu nema na novyho robota.

driv se dalo ukrast a prodat par viralu, ale ted co je system pruhledne bah, skoda mluvit

fajn lognu Bohouše a něco ti dám, to jsem nevěděl, že už nemůžete okrádat, btw jakou cenu ted má hhab? díky cza tipuju tak 5m :)

-
Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:15:25  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

... Prvni platbu jsem udelal pres znamyho (z ruska) ne z my ip. Druhou platbu jsem udelal pres spoluzaka, zase ne pres me ip a treti platbu pres bratrance, taky ne z my ip.
....
Your account has been banned for credit card fraud and will not be reopened.

Sorry, ale lol - teda hlavne prvni platba z ruska, ta mne dostala... Kdyz uz si platil pres jine osoby, tak jsi alespon mel platit stale pres ty stejne... Tri ruzne kreditky, tri ruzne osoby – co ty vis, co se komu stalo, komu kdo creditku treba ukrad nebo nekdo hacknul nekomu comp, dostal se na tvuj login, vycetl udaje o karte et voila, c´est ca....

Ja bych tedy jeste zkusil presne zjistit duvod banu. Tolik casu Te to stat nebude.

duvod banu mi poslali mailem, ktery jsem zverejnil : Your account has been
banned for credit card fraud and will not be reopened.
K tomu placeni jsem nemel jinou prilezitost, ze zactaku jsem to moh udelat akorat pres toho znamyho rusa , on se pak odstehoval do anglie, takze jsem to musel zaplatit pres spoluzaka a ted kdyz sem mel moznost to udelat pres nekoho pribuznyho, kdo by mi to moh platit pokazdy a nebral to jako nejakou prevratnou laskavost, tak sem to proste udelal. Tot vse...
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:16:04  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Hm zastal se mě Toje, ještě mi napíše Pertha, že mě má rád a můžu si to hodit :).

Nevím co řešíte, prostě si Johny najde jiný account co může platit třeba z Kazachstánu a pak to bude pohoda :).

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:18:44  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
fajn lognu Bohouše a něco ti dám, to jsem nevěděl, že už nemůžete okrádat, btw jakou cenu ted má hhab? díky cza tipuju tak 5m :)

jj fakt ted sou casy spatny, strasna byrokracie a hrozne spatne se presouva na vlastni ucet, secko evidovany, vsude logy.
hhab strilim furt za 60, ale nejak se neprodava :P

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:24:21  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Já to chápu. Já jak měl přístup ke skladnici tak jsem to docela lotoval. Akorát se to pak prosáklo co lidi dostali přístup na můj account. Snažil jsem se jim trvdit, že jak jsem dělal soukromé raidy, že jsem si toho hodně naharvil... bla,bla, bla. No znáš to, prostě potíž.

Ted zatím v eq2 se tvářím jako, že nic nechci z guild banky, ale jakmile dostanu přístup i do té nejlepší, tak je prostě vylotuju a pak nahlásím, že guilda MDK je na nic a půjdu jinam :).

Bohouš má dokonce i dchest :). To jsem mu koupil jako dárek měl nějaký narozky nebo jsme měli výročí svatby ted už nevím :/. V každém případě jsem si pak od něj vzal jako protidárek všechny aruly a asi 200m :).

Lidi jsou svině, můžu to potvrdit, kdykoliv se dívám do zrcadla tam jednu vidím :p.

-
Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:29:01  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
2 toje : stejne te to neopravnuje mi rikat, ze jsem notoricky smolar, vubec me neznas.Navic ja nemel s tema platbama na vyber a tedkon se to posralo kvuli 2 dnum prace. Rict mi tohle do oci tak bych ti dal facku.

2 sleglik : ne, uz si jiny account hledat nebudu, vy me odsuzujete za neco co muze udelat kazdy clovek a delate jako kdybych schodil atomovku na ameriku. sice jsem u vas v orze nasel neco co jsem chtel pokazdy zkusit, ale za tu cenu, ze na me budete koukat jak na kretena co dovolil nekomu spatne zadat a dokonce i pak neresit expiry date, protoze byl v praci, ale to samozrejme neni dulezity, to ho neomlouva.
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:38:18  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
Promin mi, ze se do toho pletu .. ale za to si, v jake situaci ses ocitl, si muzes sam...kdyby ses jen trosku zajimal o to, co hrajes, tak by sis jiste zjistil, jak nejlepe platit po internetu. V dnesni dobe je pristup k informacim tohoto druhu celkem dostatecny a v patricne mire obsahly. Takze, nez zacnes rozdavat facky lidem, ktery ty taky mimochodem vubec neznas, tak si zamet pred vlastnim prahem.
kthxbey ..
s temito vyroky mi s prominutim pripadas jako malej fracek
PS: NEZNALOST ZAKONA TAKY NEOMLOUVA PRED ODSOUTZENIM.

Mamma is playin'

Edited by - charis on 20/07/2006 15:44:59
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:42:51  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

2 toje : stejne te to neopravnuje mi rikat, ze jsem notoricky smolar, vubec me neznas.Navic ja nemel s tema platbama na vyber a tedkon se to posralo kvuli 2 dnum prace. Rict mi tohle do oci tak bych ti dal facku.

2 sleglik : ne, uz si jiny account hledat nebudu, vy me odsuzujete za neco co muze udelat kazdy clovek a delate jako kdybych schodil atomovku na ameriku. sice jsem u vas v orze nasel neco co jsem chtel pokazdy zkusit, ale za tu cenu, ze na me budete koukat jak na kretena co dovolil nekomu spatne zadat a dokonce i pak neresit expiry date, protoze byl v praci, ale to samozrejme neni dulezity, to ho neomlouva.

ufff, takze na me s tema prachama seres? to me teda seres kamo...:(

edit: WTS HHAB!! cheap, need credz..!

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Edited by - petrpets on 20/07/2006 15:44:14
Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:44:21  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

Promin mi, ze se do toho pletu .. ale za to si, v jake situaci ses ocitl, si muzes sam...kdyby ses jen trosku zajimal o to, co hrajes, tak by sis jiste zjistil, jak nejlepe platit po internetu. V dnesni dobe je pristup k informacim tohoto druhu celkem dostatecny a v patricne mire obsahly. Takze, nez zacnes rozdavat facky lidem, ktery ty taky mimochodem vubec neznas, tak si zamet pred vlastnim prahem.
kthxbey ..

muzu ti tak pripadat, ale ja ziju sam se segrou v baraku, o vsechno se staram sam, protoze ma neco s nohou, delam stredni skolu, chodim makat a nikdo mi nebude rikat, ze jsem notorickej smolar, kdyz k tomu ma takovydle duvod. Ja proste nemam rad kdyz nekdo nekoho urazi, pak mam takovydle reakce. S tim placenim je to vic slozitejsi a nehodlam to tady rozepisovat, abych zas sklidil nejaky narazky. Proste sem si to nemoh zaplatit pres svuj ucet ani virtualni kreditku atd...
Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:46:57  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
2 petrpes : fakt mi to mrzi, s tebou jsem si rozumnel a nechtel jsem ti delat nejaky neprijemnosti, ale snad chapes, ze kvuli tomu abych vratil veci/kredity si nebudu kupovat ucet.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:48:59  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kthxbey ..
PS: NEZNALOST ZAKONA TAKY NEOMLOUVA PRED ODSOUTZENIM.

jako toje by si facku zaslouzil to v kazdym pripade, minimalne za to ze mi nechce napsat tu diplomku.

PS: ja si zezacatku rikal, proc tenhle thread vytvaris ve flame sekci, ale vidim, ze si vybral naprosto spravnou sekci :P

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:49:07  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:

muzu ti tak pripadat, ale ...

V tom pripade..proc hrajete pane, kdyz na to nemate vlastne cas?
ehm..a dluhy (i kdyz ingame) bude za Vas platit kdo..? Na to jak zesebe delate zodpovedneho, se tak vubec nechovate.

Mamma is playin'
Go to Top of Page

johnylow
Starting Member

38 Posts

Posted - 20/07/2006 :  15:50:57  Show Profile Send johnylow a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

muzu ti tak pripadat, ale ...

V tom pripade..proc hrajete pane, kdyz na to nemate vlastne cas?
ehm..a dluhy (i kdyz ingame) bude za Vas platit kdo..? Na to jak zesebe delate zodpovedneho, se tak vubec nechovate.

lol
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000