Author |
Topic  |
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
| |
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 12:22:45
|
Tohle uz neni ani ftipne.... Chtelo by to neco noveho a ne tocit porad to same. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 12:30:37
|
quote: Originally posted by paja2000
A je to tu, koncim s AO. Diky vcerejsku a tojemu koncim s AO, do doby nez odejde me neuvidite v AO. cao
Se nejdriv zamysli nad sebo c...ku |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 12:53:32
|
To je ale skoda! Hej prde das mi cza body? A co equip?? Ja se o to postaram dokat nevychladnes...
okthxbye |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 12:53:51
|
Už i Perthovi posty jsou vtipnější než tenhle blud. Takhle si budou lidi myslet, že tohle není auditko proč hráče onlajnovek, ale pro gynekology, protože tady řešíte samé píčo..ny.
Pokud se považujete za vtipný tak to jenom ukázuje pražskou inteligenci :p
EDIT:
Díky Pertho: po dlouhé době hodně dobrý post od tebe :)
Paja, Tojejedno: magoři, magoři, magoři :) |
- |
Edited by - sleglik on 11/07/2006 12:55:27 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 12:56:25
|
Jestli to neni vtip, tak ti dam radu: zajdi si na pivo zchlaď si hlavu a ser na to. Je to jen hra, nesmíš to tak prožívat. Dělat takovýhle rychlý konce jen proto,že tě někdo chvilkově nasere je dětinskost. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 13:14:27
|
quote: Originally posted by Pertha
ale je viz http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18919
to neni tak jasne, ervin i james bidovali na itemy prave kdyz odchazeli z AO ....
Chce mit lepsi equip aby se to dalo lip prodat ten acc!! |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 13:17:14
|
quote: Originally posted by petrpets
quote: Originally posted by Pertha
ale je viz http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18919
to neni tak jasne, ervin i james bidovali na itemy prave kdyz odchazeli z AO ....
Chce mit lepsi equip aby se to dalo lip prodat ten acc!!
nj ale paja je ferovej kluk a neco takovyho by nikdy neudelal |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 13:33:45
|
Chceme jasne stanovisko!
Konci ten negr Paja nebo nekonci? A proc biduje, kdyz teda konci? |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 13:46:34
|
kdo chce muze si me lognout a vzit si co chce
a mas furt stejny heslo ? ze bych si stahl ao a trochu to vyluxoval |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 14:01:45
|
hehe to jsem udělal taky :)
Pak mi ještě někdo psal na ICQ jestli mi tam něco nezbylo :). Můj account je holý jak dětská prdelka :). |
- |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 14:05:43
|
vo co vlastně de?
btw. jestli máš SPB po soldovi tak bych ho koupil...
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 14:08:35
|
quote: Originally posted by Chcipak
vo co vlastně de?
Ti ho da snad ne? Naco by mu pak byly credity, kdyz uz nebude hrat...
Hehe, ale jde tady pekne videt, ze jde lidem jenom o itemy. |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 14:13:59
|
ja nechci jen itemy ja chci i body! |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 14:15:07
|
Mě jde o Adélku :). Jo lidi jsou hamižní. Někteří závisláci dokonce považují za raidy to nejdůležitější a dokonce dělají skoro mírný nátlak na ostatní jedince :p.
Skoro zapomínají o co tady jde. Pomlouvat se, nadávat si. Itemy jsou až těsně zatím :).
Hm kdyby někdo očesal Paju tak to bude asi docela boj, protože dával přístup hodně lidem a já jsem jedním z nich . Nemám AO a to heslo už taky dávno ne. |
- |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 14:24:43
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Chcipak
vo co vlastně de?
Ti ho da snad ne? Naco by mu pak byly credity, kdyz uz nebude hrat...
Hehe, ale jde tady pekne videt, ze jde lidem jenom o itemy.
...jasně supy už krouží. 
Radši bych ale aby takhle lidi z cza neodcházely...doufám že si to rozmyslí. |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 14:26:16
|
sakra jenze ja si pamatuju jenom heslo a login sem zapomel :) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 15:02:59
|
No kurva!
Chtel sem si Te vylootovat a prej: Error - not paid!
Toz tos me moc nepotesil kamo!
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 16:17:23
|
Rofl a pry TOJE!
Error - not paid! za to muze... ten Vam rozbil pracku! |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 17:11:14
|
No to je od Tojeho svinarna ;) |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 17:36:20
|
quote: Originally posted by axtheb
No to je od Tojeho svinarna ;)
Tak sak uz to vsichni znate ne... |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 19:34:00
|
Hele ted sem mluvil s tojem a on rikal ze diplomku psal pri hrani AO. Fakt nevim proc to nenapise i tobe, mohli ste tim padem hrat oba... nechapu.... |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 19:58:12
|
Kvůli diplomce končíš??? Já jsem 40 stran bakalářky hodnocené oponentem za 1 a vedoucím práce za 2 (protože ji nečetl ) napsal za 3 dny včetně načtení všech potřebných materiálů! Tak tady nefňukej a šup na to. Holt jeden tejden budeš logovat jen na večerní 42ku no.  |
AO: NT Mittra - reactivated |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 21:02:30
|
vracim se do ao!!!1!1!1  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
John Dunbar
New Member

208 Posts |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 11:47:39
|
Hmm, ze bych reaktivnul AOcko? Docela mne to laka ;-) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 12:03:48
|
quote: Originally posted by Rahman
Hmm, ze bych reaktivnul AOcko? Docela mne to laka ;-)
gogo! poradny doc je treba ;) |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 12:15:20
|
Hmm no nejspis uz to neumim hrat a equip mam 100 let za opicema a krom toho bych asi radsi hral enforcerku ;-) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 12:19:24
|
to neni wow, tady za tek rok zadny novy equip nepribyl ;)) |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 12:26:00
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
to neni wow, tady za tek rok zadny novy equip nepribyl ;))
Omyl, s equipem z Pande a alienu ses zase trosku nekde jinde, navic mas vic high levelu a staci ti min lidi na ten samy encounter. S docem mam tusim skoro full azure (resp vsechno co sem chtel a potreboval) a to je tak asi vsechno, prestoze sem parkrat raidoval Pande, docela hodne top lvl alien shipy aj parkrat sektory, tak na loot neceho lepsiho vpodstate nebyla sance. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 12:33:43
|
Hmm no nejspis uz to neumim hrat a equip mam 100 let za opicema a krom toho bych asi radsi hral enforcerku ;-)
Na rovinu rikam, ze by si si nejdriv musel SK zagrindit, pokud by si chtel tankovat. Od ty doby co si tankoval OE/OI sme vsichni vyrostli:-). A na 0-205 se alti vetsinou moc nezdrzej. |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 12:39:32
|
quote: Originally posted by tojejedno
Hmm no nejspis uz to neumim hrat a equip mam 100 let za opicema a krom toho bych asi radsi hral enforcerku ;-)
Na rovinu rikam, ze by si si nejdriv musel SK zagrindit, pokud by si chtel tankovat. Od ty doby co si tankoval OE/OI sme vsichni vyrostli:-). A na 0-205 se alti vetsinou moc nezdrzej.
Nejakej ten tym na xp/sk kolem 150 se snad najit da ne? :) To by mi ted uplne stacilo ke stesti, raidu a tankovani na raidech mam plne zuby, jinak bych o reaktivnuti AOcka neuvazoval :o) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:02:34
|
Omyl, s equipem z Pande a alienu ses zase trosku nekde jinde, navic mas vic high levelu a staci ti min lidi na ten samy encounter. S docem mam tusim skoro full azure (resp vsechno co sem chtel a potreboval) a to je tak asi vsechno, prestoze sem parkrat raidoval Pande, docela hodne top lvl alien shipy aj parkrat sektory, tak na loot neceho lepsiho vpodstate nebyla sance.
mno treba armor na nanoskilly nebo na hp je hodne levne :) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:07:16
|
Na rovinu rikam, ze by si si nejdriv musel SK zagrindit, pokud by si chtel tankovat. Od ty doby co si tankoval OE/OI sme vsichni vyrostli:-). A na 0-205 se alti vetsinou moc nezdrzej.
Nejakej ten tym na xp/sk kolem 150 se snad najit da ne? :) To by mi ted uplne stacilo ke stesti, raidu a tankovani na raidech mam plne zuby, jinak bych o reaktivnuti AOcka neuvazoval :o)
jo. hlavne i s tou rocni pauzou to myslim budes zvladat lip nez vetsina tech lidi co tam leveluji ;p. |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:07:37
|
Omyl, s equipem z Pande a alienu ses zase trosku nekde jinde, navic mas vic high levelu a staci ti min lidi na ten samy encounter. S docem mam tusim skoro full azure (resp vsechno co sem chtel a potreboval) a to je tak asi vsechno, prestoze sem parkrat raidoval Pande, docela hodne top lvl alien shipy aj parkrat sektory, tak na loot neceho lepsiho vpodstate nebyla sance.
mno treba armor na nanoskilly nebo na hp je hodne levne :)
Jo dneska, kdyz uz to skoro vsichni maj, o tom nepochybuju :) |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:09:04
|
Nejakej ten tym na xp/sk kolem 150 se snad najit da ne? :) To by mi ted uplne stacilo ke stesti, raidu a tankovani na raidech mam plne zuby, jinak bych o reaktivnuti AOcka neuvazoval :o)
jo. hlavne i s tou rocni pauzou to myslim budes zvladat lip nez vetsina tech lidi co tam leveluji ;p.
Co si tak pomatuju tak po navratu do AO vzdycky zbesile tocim koleckem mysi a divim se ze to nic nedela a pak jeste aspon 2 hodiny nejsem schopen ujit par metru rovne dopredu, tak nevim nevim ;-) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:15:08
|
pockej si na enfy co neznaji mongo, soldy bez tms a engy posilajici pety na calmnute moby =) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:23:57
|
quote: Originally posted by Rahman Nejakej ten tym na xp/sk kolem 150 se snad najit da ne? :) To by mi ted uplne stacilo ke stesti, raidu a tankovani na raidech mam plne zuby, jinak bych o reaktivnuti AOcka neuvazoval :o)
No ja mam uzkej rozhled a vidim jen lidi z cza, a tam toho moc neni. Leda domlatiti 160ku a pak do Pen na mise:-) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:37:41
|
160 a inf catas, ne? ;)) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:44:39
|
160 a inf catas, ne? ;))
Nejsou kiteri:-) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:45:58
|
bobina je na to s levelama jak? :) |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 13:58:52
|
Rahmane s tím ovládáním máš naprostou pravdu. Prostě to, že nedokážu udělat krok rovně bych přeháněl, ale třeba změna pohledu nebo zoomování pomocí kolečka.... to jsou věci co mi chybí.
Jediná výhoda v ovládání AO je, že jsou tell window. Můžeš mít na ploše několik okýnek s tellama a dobře se s tím pracuje. |
- |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 14:13:50
|
Tak ja si chci hlavne zahrat, ne stat a koukat jak naskakujou expy ;-) |
 |
|
nekrotyrael