Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Koncim s AO
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 09/08/2006 :  14:17:34  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Rahmane s tím ovládáním máš naprostou pravdu. Prostě to, že nedokážu udělat krok rovně bych přeháněl, ale třeba změna pohledu nebo zoomování pomocí kolečka.... to jsou věci co mi chybí.

Jediná výhoda v ovládání AO je, že jsou tell window. Můžeš mít na ploše několik okýnek s tellama a dobře se s tím pracuje.

k cemu menit v ao pohled?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 09/08/2006 :  16:35:47  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Hmm safra, to zas urcite bude 100 let patchovat ;\
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 09/08/2006 :  17:05:44  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
kdovi jestli se to vubec opatchuje ja s tim mel problemy :)

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/08/2006 :  17:15:43  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

bobina je na to s levelama jak? :)

200 nebo 201, nevim ted z hlavy, uz dva tejdny sem ji nevidel :). Inf catas este nedam na jeden zatah :(

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 09/08/2006 :  17:23:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
tak makej, enf pocka! ;)

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 09/08/2006 :  17:33:01  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Az na to, ze tedka hraju AO jenom kdyz mne ufi pozve na raid :)

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 09/08/2006 :  17:35:06  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
aj, to chce napravit. kdo jinak bude powerlevelit armadu altu? :/

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 09/08/2006 :  17:49:38  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

aj, to chce napravit. kdo jinak bude powerlevelit armadu altu? :/

Kapesní burský oříšek.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 09/08/2006 :  18:14:32  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
ted by mel byt pavlevelen! :P

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:07:45  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
bych rekl, ze vcera Rahman pri testu uspel a jeho Felcar me nechal jen 2x umrit. Poprve se vymluvil, ze je nekde ve zdi a po druhe stal na moste a dival se na me jak dole umiram. Ale jinak jsme prezili vsechno.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:35:06  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

bych rekl, ze vcera Rahman pri testu uspel a jeho Felcar me nechal jen 2x umrit. Poprve se vymluvil, ze je nekde ve zdi a po druhe stal na moste a dival se na me jak dole umiram. Ale jinak jsme prezili vsechno.

Njn to sou ti keeperi co se schovaj pod most aby na ne jo nebylo videt a rvou: "hyyyyyl!" ;-)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:52:31  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
hlavně jsou to kopři co neumí hrát kopra

mají naperkováno na dmg, tudíž udělaj z kopra gimpa

Felcar byl gut a byl jsem naprosto spokojen. Akorát se mi trochu nelíbil až suvérenní chování Ceka, kdy pulnul 4 moby naráz. V jednu chvíli dokonce hodil Stilg svůj SB. Tudíž to zas tak bezproblémové nebylo. Na inf misi se prostě SBčka obvykle nehážou :P.

Felcar ++
Cekotank --
Koprak -

takhle bych to viděl

-
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:29:58  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Felcar ++
Cekotank --
Koprak -

Hmm, dorej napad delat si z kazdy mise zapis. Este by to chtelo kopirovat klic pro sedmyho, kterej by byl delegatem mise.

Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:32:18  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:

hlavně jsou to kopři co neumí hrát kopra

mají naperkováno na dmg, tudíž udělaj z kopra gimpa

Felcar byl gut a byl jsem naprosto spokojen. Akorát se mi trochu nelíbil až suvérenní chování Ceka, kdy pulnul 4 moby naráz. V jednu chvíli dokonce hodil Stilg svůj SB. Tudíž to zas tak bezproblémové nebylo. Na inf misi se prostě SBčka obvykle nehážou :P.

Felcar ++
Cekotank --
Koprak -

takhle bych to viděl

Jestliže jedeme 212 hard v takovým složení, nejsou 4 moby problém. Vím, kdy můžu pulnout víc mobů mongem, hlídám si,abych měl nabitý perky atd. SB jsem dával i já ve 3.patře. Je to kritický místo v hard misi, kde se většinou sesypou 3 pavouci naráz. Nejslabší postava s největšími kecy=Bohouš. Z ignore tě nevyhodím a když se bojíš chodit hard mise se mnou, choď si medium s cizákama! FU!

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:37:55  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ceko
Z ignore tě nevyhodím

koukam slegla jede jako za starech casu

Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:39:46  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Z ignore tě nevyhodím

koukam slegla jede jako za starech casu

Já ho tam nemám, ale to nemusí ten gimp vědět.

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:41:49  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
[Jestliže jedeme 212 hard v takovým složení, nejsou 4 moby problém. Vím, kdy můžu pulnout víc mobů mongem, hlídám si,abych měl nabitý perky atd. SB jsem dával i já ve 3.patře. Je to kritický místo v hard misi, kde se většinou sesypou 3 pavouci naráz. Nejslabší postava s největšími kecy=Bohouš. Z ignore tě nevyhodím a když se bojíš chodit hard mise se mnou, choď si medium s cizákama! FU!

bump
mise byla jenom 211 hard, a presne jak pise ceko, death room 3 pavouci ... SB.
Kdyby jsme sli s felcarem znova tu misi, vim ze bych neumrel.

na mise:
dmg kopr > evadujici gimp

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:42:29  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
na mise:
dmg kopr > evadujici gimp

na mise s tankem:P

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:42:52  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
evadujici gimp nezdrzuje z reclaimu ;)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:46:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Ten kdo nejmín maká nejvíc kecá! Tak tohle platilo vždy a plati bude i v době, kdy servery AO budou zorprodaný to si pamauj!

FU!

Nemohl si vědět jak je na tom Felcar! Stilgarr byl chvílema AFK! Koprak taky riskoval a já se svýma xp perkama, která se snažím odperkovat moc nepomůžu!

FU!

Felcar v jednu chvíli offtankoval a než jsem mu já ubohý Máčičko sebral agro tak už jsem skoro domlátili toho prvního! Já se snažím dmgovat co jde, ale nějak mi přijde, že to MA, kdy má 8 perků utopený v XP není moc gut :). Na RK si přijdu jako imba, kdy dávám občas i 6k crity a třeba 3 v řadě, ale to SL :(.

Takže FU! V tom ignoru si klidně pobudu. Zatím tam mám 2 individua

-
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:48:27  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Takže FU! V tom ignoru si klidně pobudu. Zatím tam mám 2 individua

Mně s Cekem nehazej do jednoho pytle! Ja nejsem nervak a nepomaham loubikum!

Edit 2 to go, to zvladnes!

Edited by - tojejedno on 10/08/2006 13:51:23
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:52:37  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten kdo nejmín maká nejvíc kecá! ......Takže FU! V tom ignoru si klidně pobudu. Zatím tam mám 2 individua

Tak už přestaň kecat!
Musím tě mít v ignore se všema postavama, nebo stačí s jednou a ono se to převede i na alty?

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:56:21  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ten kdo nejmín maká nejvíc kecá! ......Takže FU! V tom ignoru si klidně pobudu. Zatím tam mám 2 individua

Tak už přestaň kecat!
Musím tě mít v ignore se všema postavama, nebo stačí s jednou a ono se to převede i na alty?

ignore davas na postavu, ne na account ;)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:58:29  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tak už přestaň kecat!

Ty nevidis, ze uz mu chybi jen dva posty?

Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:02:29  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Tak už přestaň kecat!

Ty nevidis, ze uz mu chybi jen dva posty?

Njn. Tak jo. Zajíci, pojď do toho!
Edit: Padla! Pokračování zítra.

Edited by - Ceko on 10/08/2006 14:03:31
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:20:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
vsici ste zabari

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:23:08  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
to Toje: Je rozdíl někoho mít v ignoru a být u někoho v ignoru! Být u Ceka v ignoru mi tak nevadí, protože já si stejně s ním dobře popovídám. Pro mne je důležité, že mluvím já!!! Navíc v důsledku je to vlastně lepší, protože neodpovídá a já se pak nerozčílím a jsem v klidu. Navíc můžu mluvit i místo něj.

Nekrotyrael: ty jsi ten druhý ignore :). Tebe raději budu ignorovat i na fóru .

to Ceko: O víkendu dostanu zpátky svůj dchest, budou poslední XP perky pryč a rád bych získal level 213 což udělá dalších +55 dmg jenom v perkách. Měl bych díky tomu získat lepší SL dmg buff (který nedám). Navíc mám zálusk na MoR, který Bohouš nikdy neměl. Takže 2 Sl mise, potkat Orchi, pokud možno návštěva ISka, ale hlavně zaspamovat czabot! :)

Takže naposledy k té misi (snad ten flame neskončí ). Felcar mi psal, že si není jistý tím co umí, protože to dlouho nehrál, ale jak se pak ukázalo tak jenom obstojně lakoval a misi zvládnul na výbornou. V duchu jsem se modlil, aby nikdo neměl dmg parser, protože to co Bohouš předvádí je opravdu smutné :(.

Chce to taky BoB a doperkovat ty dmg věci a pak se to snad zlepší, ale zatím z něj nemám dobrý pocit a to by měl patřit MA k těm lepším dmg dealerům aspon mám dojem :/. No možná pomůže třeba ta dchest :(.

Flame must go on. Zagorka at se nesnaží toho ignoruju :).

1000tý post si nechám na jindy. Třeba až tak za 5 minut :).

-
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:27:44  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

vsici ste zabari

Ale prd. Jsou to negri...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:30:43  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Ale prd. Jsou to negri...

negr ses ty

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:44:03  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
zatím z něj nemám dobrý pocit a to by měl patřit MA k těm lepším dmg dealerům aspon mám dojem :/. .

v rukach macka obvykle byva

Go to Top of Page

jandro
Starting Member

73 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:56:58  Show Profile Send jandro a Private Message  Reply with Quote
Sleglo tywe tobe nepomuzou ani dmg perky ani BoB. Kdyz furt chatujes nemuzes delat dmg :o)

Hugocrat
Cavey
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/08/2006 :  16:52:20  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
No nevim co si myslite, samozrejme sem si pletl klavesy, daval sem self healy misto tymovych, netrefoval sem se do dveri, doufal sem, ze nebudu muset pouzivat perky na remove init debufu a podobne veci pac sem fakt netusil kde je na listach mam ;-)

Ale co, nakonec sme to dali ]:D

PS: Spis mne prekvapilo, ze sem tankoval tak malo. Co si vzpominam, tak obvykle sem v infernu tankoval hecklery ja, malokdy se nasel tank co ze mne aggro sundal ;-)
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 10/08/2006 :  17:25:32  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Taky se asi vrátím, ve WoWu je strašně moc lam, jen v AO jsou ti praví profíci

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 10/08/2006 :  17:32:12  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Sleglo to co tu píše za ten měsíc nemužeš stihnout, to bude chtít zaplatit ještě o něco delší čas

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 11/08/2006 :  09:24:13  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:

.....V duchu jsem se modlil, aby nikdo neměl dmg parser, protože to co Bohouš předvádí je opravdu smutné :(......

Teď si sypeš popel na hlavu? Okamžitě editni a napiš k mojí postavičce +++! A pak si udělej 1000ku tím, že sem napíšeš, co jsi odpověděl Rahmanovi, když se ptal, co mělo být na tý misi hard!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000