Rahmane s tím ovládáním máš naprostou pravdu. Prostě to, že nedokážu udělat krok rovně bych přeháněl, ale třeba změna pohledu nebo zoomování pomocí kolečka.... to jsou věci co mi chybí.
Jediná výhoda v ovládání AO je, že jsou tell window. Můžeš mít na ploše několik okýnek s tellama a dobře se s tím pracuje.
aj, to chce napravit. kdo jinak bude powerlevelit armadu altu? :/
Kapesní burský oříšek.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
bych rekl, ze vcera Rahman pri testu uspel a jeho Felcar me nechal jen 2x umrit. Poprve se vymluvil, ze je nekde ve zdi a po druhe stal na moste a dival se na me jak dole umiram. Ale jinak jsme prezili vsechno.
bych rekl, ze vcera Rahman pri testu uspel a jeho Felcar me nechal jen 2x umrit. Poprve se vymluvil, ze je nekde ve zdi a po druhe stal na moste a dival se na me jak dole umiram. Ale jinak jsme prezili vsechno.
Njn to sou ti keeperi co se schovaj pod most aby na ne jo nebylo videt a rvou: "hyyyyyl!" ;-)
mají naperkováno na dmg, tudíž udělaj z kopra gimpa
Felcar byl gut a byl jsem naprosto spokojen. Akorát se mi trochu nelíbil až suvérenní chování Ceka, kdy pulnul 4 moby naráz. V jednu chvíli dokonce hodil Stilg svůj SB. Tudíž to zas tak bezproblémové nebylo. Na inf misi se prostě SBčka obvykle nehážou :P.
quote:Originally posted by sleglik Felcar ++ Cekotank -- Koprak -
Hmm, dorej napad delat si z kazdy mise zapis. Este by to chtelo kopirovat klic pro sedmyho, kterej by byl delegatem mise.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
mají naperkováno na dmg, tudíž udělaj z kopra gimpa
Felcar byl gut a byl jsem naprosto spokojen. Akorát se mi trochu nelíbil až suvérenní chování Ceka, kdy pulnul 4 moby naráz. V jednu chvíli dokonce hodil Stilg svůj SB. Tudíž to zas tak bezproblémové nebylo. Na inf misi se prostě SBčka obvykle nehážou :P.
Felcar ++ Cekotank -- Koprak -
takhle bych to viděl
Jestliže jedeme 212 hard v takovým složení, nejsou 4 moby problém. Vím, kdy můžu pulnout víc mobů mongem, hlídám si,abych měl nabitý perky atd. SB jsem dával i já ve 3.patře. Je to kritický místo v hard misi, kde se většinou sesypou 3 pavouci naráz. Nejslabší postava s největšími kecy=Bohouš. Z ignore tě nevyhodím a když se bojíš chodit hard mise se mnou, choď si medium s cizákama! FU!
quote:Originally posted by Ceko [Jestliže jedeme 212 hard v takovým složení, nejsou 4 moby problém. Vím, kdy můžu pulnout víc mobů mongem, hlídám si,abych měl nabitý perky atd. SB jsem dával i já ve 3.patře. Je to kritický místo v hard misi, kde se většinou sesypou 3 pavouci naráz. Nejslabší postava s největšími kecy=Bohouš. Z ignore tě nevyhodím a když se bojíš chodit hard mise se mnou, choď si medium s cizákama! FU!
bump mise byla jenom 211 hard, a presne jak pise ceko, death room 3 pavouci ... SB. Kdyby jsme sli s felcarem znova tu misi, vim ze bych neumrel.
quote:Originally posted by paja2000 na mise: dmg kopr > evadujici gimp
na mise s tankem:P
Ten kdo nejmín maká nejvíc kecá! Tak tohle platilo vždy a plati bude i v době, kdy servery AO budou zorprodaný to si pamauj!
FU!
Nemohl si vědět jak je na tom Felcar! Stilgarr byl chvílema AFK! Koprak taky riskoval a já se svýma xp perkama, která se snažím odperkovat moc nepomůžu!
FU!
Felcar v jednu chvíli offtankoval a než jsem mu já ubohý Máčičko sebral agro tak už jsem skoro domlátili toho prvního! Já se snažím dmgovat co jde, ale nějak mi přijde, že to MA, kdy má 8 perků utopený v XP není moc gut :). Na RK si přijdu jako imba, kdy dávám občas i 6k crity a třeba 3 v řadě, ale to SL :(.
Takže FU! V tom ignoru si klidně pobudu. Zatím tam mám 2 individua
quote:Originally posted by sleglik Takže FU! V tom ignoru si klidně pobudu. Zatím tam mám 2 individua
Mně s Cekem nehazej do jednoho pytle! Ja nejsem nervak a nepomaham loubikum!
Edit 2 to go, to zvladnes!
quote:Originally posted by Ceko Tak už přestaň kecat!
Ty nevidis, ze uz mu chybi jen dva posty?
to Toje: Je rozdíl někoho mít v ignoru a být u někoho v ignoru! Být u Ceka v ignoru mi tak nevadí, protože já si stejně s ním dobře popovídám. Pro mne je důležité, že mluvím já!!! Navíc v důsledku je to vlastně lepší, protože neodpovídá a já se pak nerozčílím a jsem v klidu. Navíc můžu mluvit i místo něj.
Nekrotyrael: ty jsi ten druhý ignore :). Tebe raději budu ignorovat i na fóru .
to Ceko: O víkendu dostanu zpátky svůj dchest, budou poslední XP perky pryč a rád bych získal level 213 což udělá dalších +55 dmg jenom v perkách. Měl bych díky tomu získat lepší SL dmg buff (který nedám). Navíc mám zálusk na MoR, který Bohouš nikdy neměl. Takže 2 Sl mise, potkat Orchi, pokud možno návštěva ISka, ale hlavně zaspamovat czabot! :)
Takže naposledy k té misi (snad ten flame neskončí ). Felcar mi psal, že si není jistý tím co umí, protože to dlouho nehrál, ale jak se pak ukázalo tak jenom obstojně lakoval a misi zvládnul na výbornou. V duchu jsem se modlil, aby nikdo neměl dmg parser, protože to co Bohouš předvádí je opravdu smutné :(.
Chce to taky BoB a doperkovat ty dmg věci a pak se to snad zlepší, ale zatím z něj nemám dobrý pocit a to by měl patřit MA k těm lepším dmg dealerům aspon mám dojem :/. No možná pomůže třeba ta dchest :(.
Flame must go on. Zagorka at se nesnaží toho ignoruju :).
1000tý post si nechám na jindy. Třeba až tak za 5 minut :).
No nevim co si myslite, samozrejme sem si pletl klavesy, daval sem self healy misto tymovych, netrefoval sem se do dveri, doufal sem, ze nebudu muset pouzivat perky na remove init debufu a podobne veci pac sem fakt netusil kde je na listach mam ;-)
Ale co, nakonec sme to dali ]:D
PS: Spis mne prekvapilo, ze sem tankoval tak malo. Co si vzpominam, tak obvykle sem v infernu tankoval hecklery ja, malokdy se nasel tank co ze mne aggro sundal ;-)
.....V duchu jsem se modlil, aby nikdo neměl dmg parser, protože to co Bohouš předvádí je opravdu smutné :(......
Teď si sypeš popel na hlavu? Okamžitě editni a napiš k mojí postavičce +++! A pak si udělej 1000ku tím, že sem napíšeš, co jsi odpověděl Rahmanovi, když se ptal, co mělo být na tý misi hard!