Author |
Topic  |
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 10:03:07
|
quote: Originally posted by Kořka Neříkám, že měl všechny zelené. Ale když to nebyl item set, tak to nechtěl. On to i řekl, že čeká na set, že tohle nosit nebude. Stejně tak když se mi lidi divili, že mám v modrém non-setu (+heal, druid) víc many a hp než oni, když měli uber wildheart set. A tahle demence, jak se zdá, se nemění a v top instancích  Nebo když sme měli warriora, který nebral žádný epic itemz, dokud nepadly might shoulders, protože byl nima úplně posedlý :-| (chtěl mít nevjíc dkp,aby mu je někdo nevyfouk...)
Ty ses fakt lol.:) wild set je naprostej crap kterej nikdo nepouziva to nemuzes srovnavat.
btw:sandro kdyz jsou ty bloodfang shouldersy tak k prdu proc chodi za 5x vic dkp nez treba shouldersy v AQ40? to same ostatni casti...nejak to nechapu...Asi mame v guilde jen dementni roguy co to nechapou :) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 10:04:59
|
Neucis sa nahodou na matury? ;p
(P.S. GL!) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 10:11:11
|
quote: Originally posted by beldor5
quote: Originally posted by Kořka Neříkám, že měl všechny zelené. Ale když to nebyl item set, tak to nechtěl. On to i řekl, že čeká na set, že tohle nosit nebude. Stejně tak když se mi lidi divili, že mám v modrém non-setu (+heal, druid) víc many a hp než oni, když měli uber wildheart set. A tahle demence, jak se zdá, se nemění a v top instancích  Nebo když sme měli warriora, který nebral žádný epic itemz, dokud nepadly might shoulders, protože byl nima úplně posedlý :-| (chtěl mít nevjíc dkp,aby mu je někdo nevyfouk...)
Ty ses fakt lol.:) wild set je naprostej crap kterej nikdo nepouziva to nemuzes srovnavat.
btw:sandro kdyz jsou ty bloodfang shouldersy tak k prdu proc chodi za 5x vic dkp nez treba shouldersy v AQ40? to same ostatni casti...nejak to nechapu...Asi mame v guilde jen dementni roguy co to nechapou :)
Od kdy je "lol" podstatné jméno? :o Já to uvedl pouze jako příklad a chtěl sem tím říct, že takový člověk se nezmění a udělá stejnou peechovinu i v BWLku...(upřednostní set item před nonsetovým, protože chce být "in"). A asi ty dementní rogues opravdu máte :p Asi taky nosili shadowcraft místo toho craftěného s critem(nevzpomenu si na název)  DarkFace: už du  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 10:29:28
|
ToStilgar: Von je to spis problem druidu ze maj 3 heal sety...Priesti by taky nejspis ocenili kdyby aspon 1 z tech 3 setu byl +dmg.o nonDef warech ani nemluvim...
Zrovna pro non-def warriory je do PvM set z AQ zlatej. V PvM totiz warrovi nejde o to vytahnout max damage za kazdou cenu (protoze beztak preagruje i bez top itemu), ale delat slusnou damage a u toho taky neco ustat. AQ set ftw.
A pro def warry - dejte mi 20 slotu v inventari navic a jedu po AQ setu jak drak, situaci, kdy by se mi ta trocha damage navic pri zachovani rozumne survivability sakra hodila, je na raidech hromada. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 11:42:04
|
quote: Originally posted by Rahman
ToStilgar: Von je to spis problem druidu ze maj 3 heal sety...Priesti by taky nejspis ocenili kdyby aspon 1 z tech 3 setu byl +dmg.o nonDef warech ani nemluvim...
Zrovna pro non-def warriory je do PvM set z AQ zlatej. V PvM totiz warrovi nejde o to vytahnout max damage za kazdou cenu (protoze beztak preagruje i bez top itemu), ale delat slusnou damage a u toho taky neco ustat. AQ set ftw.
A pro def warry - dejte mi 20 slotu v inventari navic a jedu po AQ setu jak drak, situaci, kdy by se mi ta trocha damage navic pri zachovani rozumne survivability sakra hodila, je na raidech hromada.
Jestli jsi to nepochopil tak ja tu mluvil o T1-3.O tom ze AQ sety jsou hodne dobre se nebavim.Kdo ma taky vice nez 1-3casti,ze?Navic PvM neni vsechno,dost lidi jede taky pvp a soluje,vis? .) |
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 12:07:59
|
quote: Originally posted by beldor5 kdyz jsou ty bloodfang shouldersy tak k prdu proc chodi za 5x vic dkp nez treba shouldersy v AQ40? to same ostatni casti...nejak to nechapu...Asi mame v guilde jen dementni roguy co to nechapou :)
Hmm taky by me zajimalo proc davaj 5x vic dkp za BF DD ramena sou podstatne lepsi. Jedinej zapor u nich vidim ten "look" kterej je fakt otresnej (nastesti sem si na nej uz ale zvyknul a docela se me i libi ) Nepopiram, ze BF ramena taky nemam (look maj nadhernej a bylo me lito to disovat), ale vzdy sem radsi nosil Taut ramena. (mam rad hodne hp a ap ) |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 12:42:37
|
quote: Originally posted by Stilgar
kdzy uz supportuju, tak to chcu delat na maximum
Presne.. a proto i me vyhovuje u pala setu to jak je navrzenej... Hodne intelectu, vysokej +HD, vysokej mana regen a nejakej ten spell crit... uplne perfektni pve set. Zadny +dmg nebo str na nem nechci ani videt. Na PvP mam AQ set. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 13:22:03
|
quote: Originally posted by Pharoxx
quote: Originally posted by beldor5 kdyz jsou ty bloodfang shouldersy tak k prdu proc chodi za 5x vic dkp nez treba shouldersy v AQ40? to same ostatni casti...nejak to nechapu...Asi mame v guilde jen dementni roguy co to nechapou :)
Hmm taky by me zajimalo proc davaj 5x vic dkp za BF DD ramena sou podstatne lepsi. Jedinej zapor u nich vidim ten "look" kterej je fakt otresnej (nastesti sem si na nej uz ale zvyknul a docela se me i libi ) Nepopiram, ze BF ramena taky nemam (look maj nadhernej a bylo me lito to disovat), ale vzdy sem radsi nosil Taut ramena. (mam rad hodne hp a ap )
Mno ja ale nemluvil o DD.To jsou setovy ramena. ale vickedackejch.:) |
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 13:39:38
|
quote: Originally posted by Pharoxx
Hmm taky by me zajimalo proc davaj 5x vic dkp za BF DD ramena sou podstatne lepsi. Jedinej zapor u nich vidim ten "look" kterej je fakt otresnej (nastesti sem si na nej uz ale zvyknul a docela se me i libi ) Nepopiram, ze BF ramena taky nemam (look maj nadhernej a bylo me lito to disovat), ale vzdy sem radsi nosil Taut ramena. (mam rad hodne hp a ap )
Mno ja ale nemluvil o DD.To jsou setovy ramena. ale vickedackejch.:)
Ja myslel, ze kdyz mluvis o BF (setovejch), tak automaticky z AQ40 myslis taky setovy 
Nesetovy snad padaj jen z Fankrisse "Mantle of Wicked Revenge"...a za ty bych nedal ani bod Sice sou lepsi nez BF, ale osobne bych radsi pockal na DD  |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 13:51:47
|
quote: Originally posted by Elfkam
Presne.. a proto i me vyhovuje u pala setu to jak je navrzenej... Hodne intelectu, vysokej +HD, vysokej mana regen a nejakej ten spell crit... uplne perfektni pve set. Zadny +dmg nebo str na nem nechci ani videt. Na PvP mam AQ set.
word.
aspon nejaka cast hybridni populace (sham, pal .. castecne dr00d) ma rozum a newhinuje ze chcou na T3 naky dmg staty .. ty by ten set UPLNE DOKURVILY |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 14:48:00
|
Presne.. a proto i me vyhovuje u pala setu to jak je navrzenej... Hodne intelectu, vysokej +HD, vysokej mana regen a nejakej ten spell crit... uplne perfektni pve set. Zadny +dmg nebo str na nem nechci ani videt. Na PvP mam AQ set.
word.
aspon nejaka cast hybridni populace (sham, pal .. castecne dr00d) ma rozum a newhinuje ze chcou na T3 naky dmg staty .. ty by ten set UPLNE DOKURVILY
Teď budu mluvit jen za druida, ale hádám že u shamanů/paladinů je to podobné. Problém je ten, že na PVE je v současné době nejvíc prospěšný jeden build, v případě druida resto. Nemůžu říct, že mě léčení nebaví, ale to je jen část toho, co druid umí a ten zbytek (případně druid jako celek, se vším všudy) mě prostě baví víc, takže talenty jsem volil podle toho. Přece jen, u hry se chci bavit, tak proč volit méně zábavný talent build? Rád bych chodil endgame instance a byl raidu co nejvíc prospěšný, ale problém je ten, že prospěšnost non-resto buildů ve srovnání s resto buildem pokulhává. Částečně je to dané tím, že itemizace preferuje resto build, částečně talenty a částečně nedůvěrou a neochotou raidu vyzkoušet něco nového. Itemizaci a talenty může blizzard "opravit", zbytek je už jen o lidech co to hrají. Proto by se mi líbil T3 set(y), který by podporoval užitečnost v raidu pro feral/balance/resto druidy. Je jasné, že jeden set tohle všechno nedokáže, tak proč neudělat 3? Možná jsem to napsal trochu zmateně - to co chci je, aby i ostatní talent buildy byly raidu prospěšné a mohly získat raidováním vybavení odpovídající resto setu pro jejich build. Nechci to na úkor resto druidů, ti si ten set samozřejmě zaslouží taky :-) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 14:59:22
|
quote: Originally posted by Gurrshael Proto by se mi líbil T3 set(y), který by podporoval užitečnost v raidu pro feral/balance/resto druidy. Je jasné, že jeden set tohle všechno nedokáže, tak proč neudělat 3? Možná jsem to napsal trochu zmateně - to co chci je, aby i ostatní talent buildy byly raidu prospěšné a mohly získat raidováním vybavení odpovídající resto setu pro jejich build. Nechci to na úkor resto druidů, ti si ten set samozřejmě zaslouží taky :-)
ty sety existuji jen na nich neni napsano druid - feral only nebo druid - balance only |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 16:00:45
|
Mno jasne ze existuji.Je to:
pvp set(rank 12-13) => nerealne pro mne.. AQ40 set =>1000+dkp za kus u nas => nerealne pro mne..
predstav si ze jsou lidi pro ktery je nerealny mit tier1 set a presto nechodej a netvrdi ze neexistuje zadnej epic item pro druida |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 16:18:21
|
word.
aspon nejaka cast hybridni populace (sham, pal .. castecne dr00d) ma rozum a newhinuje ze chcou na T3 naky dmg staty .. ty by ten set UPLNE DOKURVILY
ale to tady nikdo nechce.. to, co lidi chteji, je, aby krome heal setu padal pro hybridy i dmg set.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 17:37:16
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Gurrshael Proto by se mi líbil T3 set(y), který by podporoval užitečnost v raidu pro feral/balance/resto druidy. Je jasné, že jeden set tohle všechno nedokáže, tak proč neudělat 3? Možná jsem to napsal trochu zmateně - to co chci je, aby i ostatní talent buildy byly raidu prospěšné a mohly získat raidováním vybavení odpovídající resto setu pro jejich build. Nechci to na úkor resto druidů, ti si ten set samozřejmě zaslouží taky :-)
ty sety existuji jen na nich neni napsano druid - feral only nebo druid - balance only
Ty sety existují? Tak mě pouč a ukaž mi jeden z nich. Mluvím samozřejmě o setu (ne o sbírce non-set itemů), která bude třeba pro ferala mít stejně prospěšné staty a setbonusy jako T2 pro resto. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 18:13:10
|
quote: Originally posted by Gurrshael
Ty sety existují? Tak mě pouč a ukaž mi jeden z nich. Mluvím samozřejmě o setu (ne o sbírce non-set itemů), která bude třeba pro ferala mít stejně prospěšné staty a setbonusy jako T2 pro resto.
aha takze o to jde :) jenom o jmeno a look |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 18:16:55
|
quote: Originally posted by Pertha ty sety existuji jen na nich neni napsano druid - feral only nebo druid - balance only
Mno jasne ze existuji.Je to:
pvp set(rank 12-13) => nerealne pro mne.. AQ40 set =>1000+dkp za kus u nas => nerealne pro mne..
Rekni mi o nejakejch jinejch hybrid itemech s dmg statama a int..
edit: http://www.thottbot.com/?f=a&name=&skill=Leather&quality=4&minl=&maxl=&stat1=1&c1=gt&v1=1&stat2=3&c2=gt&v2=1&stat3=4&c3=gt&v3=1&stat4=&c4=gt&v4=&stat5=&c5=gt&v5=&e=
mno jeste ted novej 0.5set.jenze na tom jsou ty staty hodne nerfle
to ze je neco pro tebe nerealne ale neni problem blizzardu ...
tak chod v upgradovanym tier1 no,
ja taky nebrecim ze skodovka je auto nahovno bo nejezdi 300, a neodvolavam se ze Ferrari je pro me nerealne a ze by tedy meli udelat naky auto kery si muzu doivolit ale bude to raketa ...
Dmg dealer classu je vic nez dost. .. VIC NEZ DOST (wari, rogove, magove, warloci, hunteri), takze raid ma temer vzdy k dispozici nakyho "pure dmg dealera" na dmg dealer spot ... a kdyz se ma rozhodnout zda dmg dealer spot vyplni hybrid classou nebo DD classou tak je logicke co zvoli ... Druidi a resto shamani nezaostavaji v healu za priestem nijak vyrazne, navic maji nekery dalsi support ability ktery je delaji uzitecnyma (innervate, tide, totemy, cure poison, desease, curse ...)
takze je logicky ze v raidu jedou support, zrejme to byl od zacatku i zamer blizzardu, bo takhle je pomer dmg class : support class 5:3 coz je ok ... 7:1 by asi ok nebylo, nebo by muselo byt kurva vic priestu a min rogu, waru, hunteru ...
proste hybrid nikdy nebude tak moc uzitecnej na dd spotu jako dd classa ... ale jako support muze byt mnohdy uzitecnejsi nez priest (buff, nervate, totemy ... atd)
simple as that
takze proste PvE sety se na tohle zamerujou ... krom tier setu je tu (uz milionkrat spominanej) AQ set, PvP set, non set itemy ...
Jestli bdue nakej feral druid set je me fuk, klidne byt muze, ale pokud by to mel byt tier 4 tak se tim gimpnou druidi v raidu ...
Protoze si predstavte, ze priesti (healeri) dostanou tier4 s heal statama ... tier 4 samozrejme bude "kvalitnejsi" nez tier 3 ... druid dostanou ale tier4 jako feral set ... a BANG priesti healuji v T4 s mnohem vetsim poctem heal statu nez druidi kteri musi healit v Tier3, protoze jejich T4 je v riaud nepouzitelny ... >> Oslabeni classu v raidu
a to je duvod proc imo nemuze byt tier set jinej nez healerskej pro hybridy ... oslabili by se tim v raidu u sve ulohy |
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 18:35:24
|
Protoze si predstavte, ze priesti (healeri) dostanou tier4 s heal statama ... tier 4 samozrejme bude "kvalitnejsi" nez tier 3 ... druid dostanou ale tier4 jako feral set ... a BANG priesti healuji v T4 s mnohem vetsim poctem heal statu nez druidi kteri musi healit v Tier3, protoze jejich T4 je v riaud nepouzitelny ... >> Oslabeni classu v raidu
a to je duvod proc imo nemuze byt tier set jinej nez healerskej pro hybridy ... oslabili by se tim v raidu u sve ulohy
To je důvod proč si myslím, že by měly být T3 sety customizovatelné. Resto by šel do healer setu, feral do feral. Každý by dostal to co chce a všichni by byli spokojení. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 21:33:16
|
kua stilgare tak mi vysvetli proc se teda na feral/balance strom nevyserou uplne kdyz je nepodporujou v itemech.Nebylo by nejlepsi udelat druidovi 3 heal talent stromy? Nebo podle tebe ve hre neni misto na 3 typy setu?? treba ze by se heal T1 set dal nejak transformovat na feral/balance set? Ja uz jsem si jednou rekl ze kdyz v datadisku clasy/subclasy nejak vyrazneji nerozdiferencujou tak s tim 100% seknu, i kdyz podle toho jak to vypada s datumem vydani tak mozna i driv..
quote: Originally posted by Stilgarroste hybrid nikdy nebude tak moc uzitecnej na dd spotu jako dd classa ... ale jako support muze byt mnohdy uzitecnejsi nez priest (buff, nervate, totemy ... atd)
omg Ja uz podesate rikam ze feral druid nechce byt DD srovnatelny s roguem ,ale chce byt v tom raidu nejak uzitecny.. treba prave ten talent co 1 target v grupe bufne na + 10-15% hp |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 21:40:10
|
JJ, kdyby ty sety pro hybridy byly neco jako Benediction/Anathema tak to by bylo super... |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 22:14:50
|
Set z AQ nie je feral set? |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 22:27:06
|
quote: Originally posted by DarkFace
Set z AQ nie je feral set?
http://www.thottbot.com/?s=genesis
Jistě ... všechny ty +dmg&healing a mana/5 jsou pro feral druida jako dělané :)
Je to hybrid gear. Od všeho kousek, nic jednoznačně orientovaného. |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 22:32:53
|
Mě by zajímalo co ty hraješ za class
AQ sety: Mají na hov** bonus staty. Mají jen pět kousků. Jsou celkem těžko dostupné.
=> složit si něco random vyjde většinou levněji/rychleji/...
|
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
Edited by - Relative on 16/05/2006 22:33:48 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 16/05/2006 : 23:25:02
|
myslim ze sem ted navrchu jednoduse ukazal proc tier 1, 2, 3 sou focused u druida na heal .. (v krotkosti protoze kdyby tier3 byl feral, tak healuji v tier 2, zatimco pristi v tier3 .. a to je obrovskej rozdil)
takze tier sety sou tak trochu mimo hru .. leda by jich bylo vic, jenze to by pak magove taky chteli 2 tier sety (fire / frost) atd ...
takze krom tier setu tu zustava AQ set a PvP set ... a myslim ze ty uz s eza healerske povazovat nedaji ...
takze ja nevidim co je za problem, sou tu tier sety jako PvE sety , sou tu Sety za PvP reward (na pvp) a AQ set (hybridni) |
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 00:10:02
|
myslim ze sem ted navrchu jednoduse ukazal proc tier 1, 2, 3 sou focused u druida na heal .. (v krotkosti protoze kdyby tier3 byl feral, tak healuji v tier 2, zatimco pristi v tier3 .. a to je obrovskej rozdil)
takze tier sety sou tak trochu mimo hru .. leda by jich bylo vic, jenze to by pak magove taky chteli 2 tier sety (fire / frost) atd ...
takze krom tier setu tu zustava AQ set a PvP set ... a myslim ze ty uz s eza healerske povazovat nedaji ...
takze ja nevidim co je za problem, sou tu tier sety jako PvE sety , sou tu Sety za PvP reward (na pvp) a AQ set (hybridni)
Jasně, s tím až na pár výjimek souhlasím.
Stále si ale stojím za tím, co jsem říkal - proč by nemohly být alternativní buildy také prospěšné raidu? Proč by nemohl mít každá classa T3 set, který půjde specializovat pomocí nějakého questu?
Mimochodem, feral set se nerovná PvP setu, stejně jako se feral build nerovná automaticky PVP buildu. Jasně, PVP jde provozovat ve všem, ale pokud bych chtěl chodit primárně PVP, tak mám jiný build. |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 01:00:54
|
quote: Originally posted by Relative
Mě by zajímalo co ty hraješ za class
AQ sety: Mají na hov** bonus staty. Mají jen pět kousků. Jsou celkem těžko dostupné.
=> složit si něco random vyjde většinou levněji/rychleji/...
Momentalne som palat.
1. hmmm tot set bonusy (ak si toto myslel pod bonus statmi) nie su fakt nic moc. 2. je taky problem doplnit zvysne 3 kusky setu? 3. Koho zaujima ako je ten set dostupny? Existuje? ano.
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 07:34:20
|
quote: Originally posted by DarkFace 3. Koho zaujima ako je ten set dostupny? Existuje? ano.
Si delas srandu ,ne?To ze na nej 90% druidu nedosahne(at na rank12-13 nebo na AQ40) a tak prakticky nema sanci hybrid set ziskat je vlastne fuk.Je to teoreticky mozne takze je problem vyresen |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 07:37:50
|
quote: Originally posted by Gurrshael
takze ja nevidim co je za problem, sou tu tier sety jako PvE sety , sou tu Sety za PvP reward (na pvp) a AQ set (hybridni)
Jasně, s tím až na pár výjimek souhlasím.
Stále si ale stojím za tím, co jsem říkal - proč by nemohly být alternativní buildy také prospěšné raidu? Proč by nemohl mít každá classa T3 set, který půjde specializovat pomocí nějakého questu?
Mimochodem, feral set se nerovná PvP setu, stejně jako se feral build nerovná automaticky PVP buildu. Jasně, PVP jde provozovat ve všem, ale pokud bych chtěl chodit primárně PVP, tak mám jiný build.
no ja mam pve resto build pve resto vybavu a dovedu si klidne predstavit, ze team pvp budu chodit jako healer... jak uz tu stilgar nekolikrat napsal... DDcek beha na serveru tolik... ze se da cekat, ze daleko vic prospesnejsi bude kdyz se pokusim svuj tym healovat... (a doufam, ze swiftmend to jeste zlepsi)
k tem setum... divim se ze jen 1 z asi 20ti prispevku se tykal toho ze existuje skvela hybridni staff pro priesty (benediction/anathema) i podle me by klidne tier 3 set mohl byt prepinatelnej mezi 3ma variantama... ale to by jaksi stacilo potom sbirat 1 set a nemuseli by druidi behat po svete a shanet 2x tolik "setu" co vetsina ostatnich class ;-) a to asi blizz nechce...
dalsi vec je, ze nenadarmo se druidi dostali v ocich ostatnich na uroven hunteru... protoze proste greedujem vsecko... priestsky clothy na heal , rogueovsky dmg leathery, castersky dmg clothy.... a to jsem jeste nezacal mluvit o prstynkach, trinketech apod. jojo nemame to s tim nasim dikejpi jednoduchy... |
no mmo
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 07:56:11
|
quote: btw:sandro kdyz jsou ty bloodfang shouldersy tak k prdu proc chodi za 5x vic dkp nez treba shouldersy v AQ40? to same ostatni casti...nejak to nechapu...Asi mame v guilde jen dementni roguy co to nechapou :)
jednoduse ... pokud myslis mantle of wicked revenge kterej sem si vzal za min bid tak to nejsou az tak dobry ramena, je to sidegrade nightslayeru (ktery kazdej rogue u nas ma) na raidy stale nosim nightslayer, tyhle ramena sem si vzal jen protoze nerad hraju za undeadku se 4ma kozama
DD ramena jsou superior ke vsemu co je zatim ve hre ( taky ze jsou overbudgetnuty jako krava ) ale prestoze je to hezkej upgrade, neni z mojeho pohledu az tak vyznamnej )
z pohledu DPS v raidu jsou NS ramena lepsi diky +1 chance to hit ( tech par AP navic z wicked revenge to nesrovna )
pokud vis o nejakych jinejch ramenach z AQ40 tak sem s tim, ja ne
to ze si lidi berou a nosej bf ramena je a)spojeno s lookem ( epeen ftw ) b)nedostatecnou znalosti mechaniky hry c)projevem nezajmu o jakekoliv premejsleni pri vyberu equipu d)kvuli 8/8 BF
vyber a zatrhni 1 az 4 moznosti |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 08:59:23
|
quote: Originally posted by Mefisto to ze si lidi berou a nosej bf ramena je a)spojeno s lookem ( epeen ftw ) b)nedostatecnou znalosti mechaniky hry c)projevem nezajmu o jakekoliv premejsleni pri vyberu equipu d)kvuli 8/8 BF
vyber a zatrhni 1 az 4 moznosti
MNo abych rekl pravdu jsem vcera po logu obehl 4 epic roguy v orgrimaru a 3 meli bodfang ramena ,1mel celej set,druhej a treti poskladane T2 a T1..a ten posledni mel NS ramena.Verim tve argumentaci ze to sou lamy .Ovsem tomu ze je oblikaj jen na prochazeni v orgri neverim. btw: ten hlavni duvod je asi 8/8.Ovsem tady se dostavame na zacatek.Tam nekdo tvrdil ze BF set je na nic ze lepsi veci posklada s random itemu. |
Edited by - beldor5 on 17/05/2006 09:01:38 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 09:06:46
|
mno 8/8 je overrated
navic ja tezko ovlivnim ze 90% lidi co tu hru hraje si to fakt neumi spocitat :p
je to asi stejny jako nekomu vysvetlovat ze stackovani jednoho druhu statu je naprd ( aneb rogue s 1300 ap a 20% critem ) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 17/05/2006 : 09:28:11
|
quote: Originally posted by DarkFace 3. Koho zaujima ako je ten set dostupny? Existuje? ano.
Si delas srandu ,ne?To ze na nej 90% druidu nedosahne(at na rank12-13 nebo na AQ40) a tak prakticky nema sanci hybrid set ziskat je vlastne fuk.Je to teoreticky mozne takze je problem vyresen
No podla mojho nazoru mas tieto moznosti (co sa tyka setov): Tier 0.5 Feralheart PvP2 set AQ set
Vacsi problem vsak vidim v Balance, tak tam na vyber proste nemas.
Okrem ineho ako vies ze dalsi (tier4) set bude znovu healing? (teraz nehovorim iba o druidoch, ale o hybridoch vseobecne). Neviem ako to chodi u vas v raide, ale u nas je to nasledovne: Kym sa instance uci, classy beru primarne predmety ktore podporuju jeho ulohu v raide (tzn. healing veci pre druidov/priestov/palatov/shamanov a tanking pre warriorov) teda hlavne sety, ak su pre nich vyhovujuce a akonahle uz je instance (encounter) zvladatelny lahko, tak nikto nevidi problem v tom, ze si palat udiera do bossa ak popritom stiha healovat/cleansovat, alebo druid je v macke. Tiez nikto v tomto case nepozera krivym okom na to ze na ake veci uz tito ludia biduju.
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 18/05/2006 : 10:27:47
|
quote: Originally posted by Mamut
tady konečně udělali nějaký přehledný přehled T3 (i pro huntera): https://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/
Tož ty modely jsou husté... Některé trošku ala Predator, některé zase ala Power-Rangers, ale jsou fešné...(war helma na gnomce je ownidz :)) |
Arokh Estarioll |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 15:45:51
|
Aby som nezabudol, novy Epic PvP set pre druida
http://www.tkfu.com/toeman/loldruid.jpg
Hmmm?
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 20/05/2006 : 16:49:58
|
Aby som nezabudol, novy Epic PvP set pre druida
http://www.tkfu.com/toeman/loldruid.jpg
Hmmm?
Hezké :-)
quote: Originally posted by celdric
no ja mam pve resto build pve resto vybavu a dovedu si klidne predstavit, ze team pvp budu chodit jako healer... jak uz tu stilgar nekolikrat napsal... DDcek beha na serveru tolik... ze se da cekat, ze daleko vic prospesnejsi bude kdyz se pokusim svuj tym healovat... (a doufam, ze swiftmend to jeste zlepsi)
k tem setum... divim se ze jen 1 z asi 20ti prispevku se tykal toho ze existuje skvela hybridni staff pro priesty (benediction/anathema) i podle me by klidne tier 3 set mohl byt prepinatelnej mezi 3ma variantama... ale to by jaksi stacilo potom sbirat 1 set a nemuseli by druidi behat po svete a shanet 2x tolik "setu" co vetsina ostatnich class ;-) a to asi blizz nechce...
dalsi vec je, ze nenadarmo se druidi dostali v ocich ostatnich na uroven hunteru... protoze proste greedujem vsecko... priestsky clothy na heal , rogueovsky dmg leathery, castersky dmg clothy.... a to jsem jeste nezacal mluvit o prstynkach, trinketech apod. jojo nemame to s tim nasim dikejpi jednoduchy...
Ano, taky si dovedu představit chodit tam jako healer na support grupy. Já si většinou do PVP chodím "odpočinout" od léčení. Všeho moc škodí a tak to klikání z endgame instancí chci vyvážit nějakou tou dmg a zabíjením alíků.
Mít set jako benediction, který se mění podle formy by sice bylo skvělé, ale asi dost overpowered.
A greedy druidi ... no za tohle může blizzard asi sám. Pro rozumné fungování potřebujeme tunu equipu a na cross-class itemech se pereme s ostatníma. DKP to celkem řeší - čím víc toho bereš, tím míň máš bodů a tím míň toho můžeš vzít. |
 |
|
Topic  |
|