Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 MP3 přehrávač
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 31/01/2006 :  21:24:59  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Chci si koupit nějakej rozumnej mp3 přehrávač, mám na to rozpočet zhruba 3k ( víc ne, když míň tak super ) .. nechci žádnou bombu..
potřebuju
> aby to mělo nějakou rozumnou paměť .. aspoň 30-40 songů, víc nepotřebuju
> aby to spolupracovalo s W98 naprosto bezproblémově
> aby to mělo kvalitní zvuk
> aby to bylo přenosný, tj. aby to hrálo dobře i když drncá třeba mhd
> abych na displayi viděl jméno songu, interpreta a tak
> aby to mělo dobíjitelný baterky nebo tak něco.. prostě abych nemusel kupovat baterky klasický protože se nedoplatim
> ofíko prodejnu, tj. něco se zárukou a servisem

nepotřebuju
> barvičky
> diktafon, mikrofon, rádio a podobný kraviny
> extrémně velkou paměť
> úžasnej design
> jakýkoliv úžasný superuber featury mimo toho, co potřebuju ^

Tak něco doporučte, docela dost to spěchá :p

P.S.: Ideálně něco s čim máte zkušenost .. a buďte tý lásky a nepište mi "když už to kupuješ tak zainvestuj xxxx protože je to fakt hrozně moc dobrý!" .. já si ho chci koupit už dlouho, chci si koupit k narozeninám a víc peněz do toho teď prostě dát nechci -)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 01/02/2006 :  09:40:23  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
Mrkni na alzasoft .Doporucuju iRiver ten ale asi do 3k nedas .
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 01/02/2006 :  14:08:38  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
tz dobijitelny baterky nejak nechapu...k zadnymu mp3 prehravaci ti nedaj dobijitelny baterky s akumulatorem,maximalne ze ten prehravac ma vlastni li-onku,ale vetisinou jsou proste na tuzkovky a to jestli tam cpes obycejny,alkalicky nebo dobijitelny je kazdymu sumak

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/02/2006 :  14:44:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
iriver T30 512 mb vybornej zvuk sice ma ten diktafon a line in record co nechces ale radio nema

ja ho pouzivam maximalni spokojenost
tady sem koupil
http://www.pixmania.com/cz/cz/158772/art/iriver/mp3-poehravae-t30-512-mb.html

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 01/02/2006 :  16:39:15  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Creative Zen Nano Plus http://www.czechcomputer.cz/product_doc-A420E80EA28DDC05C1257045007A82EF.html

sice má i vše co nepotřebuješ ale mohu vřele doporučit. Koupil jsem ho k vánocům dceři. Je na jednu dobíjecí AA baterku na kterou vydrží hrát přes 20 hodin v kuse. Zvuk má nad očekávání dobrej. Podporuje ID tagy, výborně zvádá i strukturu adresářů.
Pokud ti přijde pamět zbytečně velká mají ho i v 256 MB provedení o cca 700 kč levnější.
Rádio má velmi dobrý u nás je signál doma naprd ale on jede čišťoucce. Rádio bych bejt tebou bral, mě přijde FM jako dobrá alternativa když nemáš náladu zrovna na svých ohraných 40 kousků nebo když docházej baterky.

Noe

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000