heledte a dost, udelame malou dohodu, vzhledem k tomu, ze botenana je dalsi alter ego ma3xe a jeho jedinym usilim je tady prudit tak dokud nedosahneme jeho zabanovani, tak ja si dam tu rpaci a budu jeho prispevky mazat,( jakozto i ostatni vylozene troll a vulgarni posty) a vy si dejte tu praci a na jeho prispevky nereagujte
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
The moment we've all been waiting for is here – the European WAR Open Beta servers are online! All previous beta testers will have immediate access while new testers will be joining WAR in waves.
All Open Beta servers are currently running the Core rule set – there are no Open RvR servers in the Open Beta. English players will be able to choose from the following servers: Karag Dron, Karag Orrud, Nehekhara, Karak-Hirn, Karak-Norn, Alarille, Burlok and Ellyrioon.
GOA and Mythic are very excited to bring Europe the WAR Open Beta. WAAAAGH!!
heledte a dost, udelame malou dohodu, vzhledem k tomu, ze botenana je dalsi alter ego ma3xe a jeho jedinym usilim je tady prudit tak dokud nedosahneme jeho zabanovani, tak ja si dam tu rpaci a budu jeho prispevky mazat,( jakozto i ostatni vylozene troll a vulgarni posty) a vy si dejte tu praci a na jeho prispevky nereagujte
Tak uz to jede, vypada to jako lepsi WoW , nelaguje to a docela dost lidi.Acc jeste nemam mam pujcen acc kamarada z alfa bety na vyzkouseni, jen jsem dala patcher a od 17:00 hod. hraji
Tak uz to jede, vypada to jako lepsi WoW , nelaguje to a docela dost lidi.Acc jeste nemam mam pujcen acc kamarada z alfa bety na vyzkouseni, jen jsem dala patcher a od 17:00 hod. hraji
asi nejvtipnejsi bug ktery jsem behem 5ti minut objevil je ze po kliknuti na logout nebo exit game v hlavnim menu se nic nestane :) nejsem si jist jestli to je funkcni system jak udrzet lidi ve hre
asi nejvtipnejsi bug ktery jsem behem 5ti minut objevil je ze po kliknuti na logout nebo exit game v hlavnim menu se nic nestane :) nejsem si jist jestli to je funkcni system jak udrzet lidi ve hre
hm tak ti co hrajete hrajte a nepiste, jenom kazite moralku tech co nehraji ptz 414 nebo ja nevim no
no me to prestalo bavit nekde na pulce k 2hemu levelu, je to stejne jako 50 her predtim s par drobnyma zmenama, nejak nemuzu najit duvod hrat to pred head startem.
hm tak ti co hrajete hrajte a nepiste, jenom kazite moralku tech co nehraji ptz 414 nebo ja nevim no
no me to prestalo bavit nekde na pulce k 2hemu levelu, je to stejne jako 50 her predtim s par drobnyma zmenama, nejak nemuzu najit duvod hrat to pred head startem.
Our registration and authentication servers have been taken offline for maintenance. This means that it is currently not possible to create new accounts or authenticate Open Beta keys. During this maintenance we are processing all queued account registrations and key authentications. These services will be available as soon as this work is complete.
Account registration and Open Beta key authentication is currently unavailable. We took down the servers in order to be able to process the queues more efficiently and will bring them back online as soon we're finished with this work.
We are currently letting people in wave after wave. At the time of this post we have 5154 players on the European servers. As you surely understand and as has been explained by Mark Jacobs and other developer earlier, it is important not to swamp the starting zones completely.
Mam sound blaster audigy ZS 2 a je to prvni hra kde my jedou dve bedny a nejde ani zaskrtnout eax(mam 5.1) je to open betou nebo vam beha zvuk i na vic jak dve bedny?
hahaha to si robia srandu ze 5000 hracov ? hehe ved to su akurat tak stari betatestery a nieto novi hraci....ako fakt sranda toto a dufam ze mi aspon pocas tej prestavky konecne poslu ten mail
Head start bude krutej pokud něco během 7 dní nevymyslí.
Podle současne situace tipuju, že head start začne uplně stejně jako todle. Prostě za 7 dni, až uvidi že je všechno v hajzlu a že to servery nestihaji, začnou něco dělat.
Melou nesmysli... nevim jak u jinejch ras a na jinejch serverech u high elfu je pusto a prazdno :). Quest mobu je vic nez stiham zabijet. Jestli ale chteji poustet po tech 5k lidech ve vlnach tak se asi nekteri ani nemusi dockat. Protoze kazde vlne bude trvat par hodinek nez se prokousou prvnima lokacema.
Divne se nacitaji detaily, tak sekane a nektery se zapnou az ste uplne u nich. V pc problem urcite nebude, hral sem aoc na full detaily. Nektery detaily sou pekne udelany neco mi prijde uplne bez detailu. Ale o grafiku nejde. Co mi dost vadfi je jak se character pohybuje...
quote:Originally posted by Jaffa Pokud chce někdo account bez problemu tak si nastavte budíka tak na 3.30 možná to pojede v pohodě.
3.30 už bude 8ého a OB slíbili 7ého, takže jestli to nerozhýbaj do 5ti hodin, tak to vidím na veřejnou omluvu před mezinárodním soudem v Haagu (btw kousek od budovy je skvělý Coffee Shop)
Nebudem psat ze sem se zasekl na te a te strance muzu jenom poprosit o obr uvodni obrazovky s chosenem abych mel nad cim do zejtra slintat
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Information Server caps Previous closed beta testers are being let in. We are successively allowing more and more players join. The current population cap is 500 players per realm (so 1000 max players online per server) with an additional 1500 players in queue. We will raise both the online and queue caps by roughly 25% every few hours. This is a delicate process, vital in keeping the servers and starting zones in good shape.
Should the need arise for additional servers, we will add more servers from our stockpile. Our QA department is reporting that all servers and scenarios are running smooth. Current Server cap: 1000 per server, 1500 in queue