Author |
Topic  |
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 22:00:41
|
Diky za nazory, ale filozofovat umi kazdy. Bezte a ukazte, ze to umite jinak a lepe.
Aby se poskladalo 40 lidi pravidelne parkrat do tydne na raid je potreba mit skoro 80 lidi k dispozici. To je praxe.
Dal to nebudu rozebirat, protoze to je vsechno mnohem slozitejsi nez to popsat v par radcich.
Nejvetsim problemem guild vubec neni jejich velikost, ale nulova podpora jakehosi smyslu nebo vyhod clenstvi v guilde ze strany blizzardu.
Guilda je defakto jen guildchat. |
Edited by - Gabriel on 04/11/2005 22:03:19 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 22:07:36
|
quote: Originally posted by Colldor
Gabe> Ano, v podsledni dobe se kazdej muze pokusit dostat do zdechlin a skoro vzdy se dostane, protoze mame nechutne smesnej pozadavky na adepte. Imho jedniho koho ten pozadavek odfiltruje jsou "omg lol, pica ne chci epix" lidi ktery jeste dodelavaj 5 tridu.
my 2 cents.
?? Tomu moc nerozumim. Podminkou je level 40, tzn. 2/3 celkoveho levelu, doporuceni dalsich clenu, srozumitelne napsana prihlaska a stale to mnohdy nestaci k prijeti. Ostatne kolik lidi bylo skutecne prijato se lze docist na nasem foru.
Uz tam samozrejme neni verejne videt kolik lidi neproslo mesicnou lhutou a byli vylouceni. Protoze to uz jaksi neni verejna vec.
Pomerne nekompromisne vylucujeme lidi za porusovani pravidel, chovani a mesicni neaktivitu.
Takze co to tu proboha placas ?  |
Edited by - Gabriel on 04/11/2005 22:24:50 |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 23:30:59
|
Gabriel:
To neni filozofovani. Byl jsem jeden z commanderu, ale zatracena demokracie mi vsechno prekazila a prosadit tvrdsi rules nebylo mozne.
Pri hardcore hrani nemusis mit 80 lidi a to je taky fakt. Ja mezi hardcore players nepatrim, ale jde to i s 50ti (mrkni se schvalne na Nightmares Asylum)
Moc dobre vim, jak slozity to bylo, kdyz se neco domlouvalo. Vydalo by to za roman, ale nechci se k tomu vracet. Posledni vec co bych nekdy chtel, je byt znovu commander. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 04/11/2005 23:33:30 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 23:44:31
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Gabriel:
To neni filozofovani. Byl jsem jeden z commanderu, ale zatracena demokracie mi vsechno prekazila a prosadit tvrdsi rules nebylo mozne.
Pri hardcore hrani nemusis mit 80 lidi a to je taky fakt. Ja mezi hardcore players nepatrim, ale jde to i s 50ti (mrkni se schvalne na Nightmares Asylum)
Moc dobre vim, jak slozity to bylo, kdyz se neco domlouvalo. Vydalo by to za roman, ale nechci se k tomu vracet. Posledni vec co bych nekdy chtel, je byt znovu commander.
Zdechliny jsou prvoplánově guilda casuals hráčů a většina jich skutečně je.
Co opravdu nechci mít je HC guilda. Stačí mi to HC křídlo co tam teď máme. :-) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 00:00:26
|
Plne te chapu. Ja taky nejsem HC player (asi z toho duvodu, ze makam od nevidim do nevidim a mam minimum casu).
Mne na velky guildach stve to odcizeni clenu mezi sebou. Znas tech par svych a ostatni jsou jaksi mimo. Mam radsi lidi co maji vztah ke guilde, lidem atp. Znaji se, mluvi se sebou, pomahaji si,... Asi jsem naivni , ale kdyz jsem byl soucasti "veleni" mel jsem pocit, ze musim znat kazdeho, abych mohl rozumne rozhodovat.
Prvni veci, jak toho imo dosahnout je udelat dobry sito, aby ti na dne zustalo jenom to nejlepsi. Nijak to neberu na Zdechliny. Mluvim z vlastni zkusenosti. Nikdy jsem jako commander nikoho neprijmul a to proto, protoze prijimaci pravidla nebyla nic moc a mne bylo proti srsti nekoho nabrat, kdyz jsem bytostne nesouhlasit s recruitment pravidly.
Ja radsi 6 merim a jednou rezu. Vzdycky se rika: "pak se ten clovek muze vyhodit", ale v kolika pripadech se to stava a v kolika pripadech se prihmouri oko?
Dost bylo offtopicu...
GN!
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 06:05:41
|
quote: Originally posted by Gabriel
Diky za nazory, ale filozofovat umi kazdy. Bezte a ukazte, ze to umite jinak a lepe.
Aby se poskladalo 40 lidi pravidelne parkrat do tydne na raid je potreba mit skoro 80 lidi k dispozici. To je praxe.
Dal to nebudu rozebirat, protoze to je vsechno mnohem slozitejsi nez to popsat v par radcich.
Nejvetsim problemem guild vubec neni jejich velikost, ale nulova podpora jakehosi smyslu nebo vyhod clenstvi v guilde ze strany blizzardu.
Guilda je defakto jen guildchat.
mů .. a co guildovni tabard? ;-DD
no.. a co bys vlastne chtel? ja bych chtel guild house..ale to je stejne na prd. jakmile je na serveru X tisic hracu musi se to resit zonama jako v EQ2/AO ty najmy a to je nuda. Ses v zone, sam.. kde sou casy UO kdy clovek cumel z vokna na souseda ;-D |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 06:12:38
|
quote: Originally posted by Nisha
quote: Originally posted by Rodier
a co bys taky chtel? omg.. to je proste narek lidi co byli pred wow panici nebo ja uz fakt nevim.
To chcete hrat 1 onlinovku vecne? kazda hra ma svuj konec, kdy uz ti proste nema co nabidnout. Kazdej clovek ma jine potreby a jine chtice a proste nemuze byt hra kde bys vyuzil 100% contentu
Říká ti něco Ultima OnLine? Ani nevím jak je to staré... Vysvětli těm tisícům že jim už to nemá co nabídnout... Taky tvůj podpis je jen tvůj, rozhodně ne objektivní hodnocení..
EDIT: Neopravujte moje pravopisné chyby, to se přece stane každému:) A navíc mě to se** :P
co se tyce meho podpisu - presne tak. nikdo na svete nema objektivni hodnoceni :) Ano UO znam, dokonce jsem delal nekolik serveru. Ale vzdyt taky tech "tisicu" uz moc neni. Kdy naposledy si byla na OSI? Ja asi pred mesicem. Prosel jsem 8 serveru, nez jsem nasel aspon jeden, ktery by byl zaplneny aspon tolik, abych nekoho potkal v hlavnim meste. UO uz je proste mimo. Navic ted delaj datadisky kazdy 3-4 mesice, dodavaj porad neco noveho.. aby se ty lidi nenudili. Coz je to, o cem jsem tu mluvil.. ta hra ma proste urcitej content, ten vycerpas a koncis.
Co se tyce toho, jak dlouho jsem co hral. WoW hraju od zacatku vydani jak mam cas Swg sem hral par mesicu.. zkousel jsem ho is novym datadiskem a opet ho zkusim az udelaji ten novy rewamp - kazde hre dam vic sanci kdyz se snazi.. jestli mne chytne EQ2 sem hral mesic, protoze NUDA. Vsichni se tam tak laskyplne objimaj , nikde zadne nasili.. zadne PvP..zadnej adrenalin.. jen pitome placani mobu a plneni silenejch questu - a to navic v naprosto prisernym UI.
Ale jakej to ma vliv na to, co jsem psal? Ze proste mmorpg ma svuj content a kdyz ho dojedes tak mas jit o dum dal.. a ne kricet ze je hra na hovno, ze si ji dohral(a) za 14 dni.. jako ty na ktery sem tu reagoval. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 06:14:05
|
quote: Originally posted by Thundeeer
a co bys taky chtel? omg.. to je proste narek lidi co byli pred wow panici nebo ja uz fakt nevim.
To chcete hrat 1 onlinovku vecne? kazda hra ma svuj konec, kdy uz ti proste nema co nabidnout. Kazdej clovek ma jine potreby a jine chtice a proste nemuze byt hra kde bys vyuzil 100% contentu
Kolko si hral tie onlinovky co mas v podpise ?
Asi si to blbe quotnul ale nejak nechapu tvuj dotaz. Rikam, ze hra cloveka bavi ruzne dlouhou.. a ty se mne ptas jak dlouho jsem je hral... duvod? Wow hraju jak mne bavi s prestavkama rok. Zbytek chvili pac sou to nudny hry |
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 08:17:49
|
no.. a co bys vlastne chtel? ja bych chtel guild house..ale to je stejne na prd. jakmile je na serveru X tisic hracu musi se to resit zonama jako v EQ2/AO ty najmy a to je nuda. Ses v zone, sam.. kde sou casy UO kdy clovek cumel z vokna na souseda ;-D
Guild bank, Xp bonus na zaklade levelu guildy, slevy u vendoru, bonus na ruzne reputace atd.
Je toho hodne co se da vymyslet. |
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 09:05:05
|
xp bonus na zaklede lvl guildy je docela blbost |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:39:37
|
quote: Originally posted by Ilinia
xp bonus na zaklede lvl guildy je docela blbost
jj a zvednout lvl na 70 taky :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 14:09:11
|
quote: Originally posted by Pertha
jj a zvednout lvl na 70 taky :)
to zas ne protoze na lvl 60 te to za chvilku omrzi chces vic tak na 70 te to bude za chvilku mrzet ale hlavne je zvedat xp na zaklade lvl guilde je blbost protoze kdyz budes mit na lvl 1 stesti a dostanes se do high lvl guildy tak ti expy pudou rychleji nez tem co si parta kamosu zalozi guildu docela nespravedlivy pak |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 15:10:34
|
Asi si to blbe quotnul ale nejak nechapu tvuj dotaz. Rikam, ze hra cloveka bavi ruzne dlouhou.. a ty se mne ptas jak dlouho jsem je hral... duvod? Wow hraju jak mne bavi s prestavkama rok. Zbytek chvili pac sou to nudny hry
Pytam sa preto ci mas nejaku predstavu aky playtime by mala vydrzat dobra MMORPG .. UO som hral 2 - 3 roky a bolo to super. DAoC hram 2 roky a je to super. WoW som hral 3 mesiace a stacilo mi (aj ked nevylucujem ze casom sa vratim ;) ). |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 16:20:58
|
Asi si to blbe quotnul ale nejak nechapu tvuj dotaz. Rikam, ze hra cloveka bavi ruzne dlouhou.. a ty se mne ptas jak dlouho jsem je hral... duvod? Wow hraju jak mne bavi s prestavkama rok. Zbytek chvili pac sou to nudny hry
Pytam sa preto ci mas nejaku predstavu aky playtime by mala vydrzat dobra MMORPG .. UO som hral 2 - 3 roky a bolo to super. DAoC hram 2 roky a je to super. WoW som hral 3 mesiace a stacilo mi (aj ked nevylucujem ze casom sa vratim ;) ).
mno jestli to spis nebylo tim ze v te dobe nic jinyho neexistovalo...:))) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 16:31:35
|
quote: Originally posted by Pertha
jj a zvednout lvl na 70 taky :)
To kazdopadne. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 16:54:10
|
quote: Originally posted by Colldor
Gabe> Ano, v podsledni dobe se kazdej muze pokusit dostat do zdechlin a skoro vzdy se dostane, protoze mame nechutne smesnej pozadavky na adepte. Imho jedniho koho ten pozadavek odfiltruje jsou "omg lol, pica ne chci epix" lidi ktery jeste dodelavaj 5 tridu.
my 2 cents.
?? Tomu moc nerozumim. Podminkou je level 40, tzn. 2/3 celkoveho levelu, doporuceni dalsich clenu, srozumitelne napsana prihlaska a stale to mnohdy nestaci k prijeti. Ostatne kolik lidi bylo skutecne prijato se lze docist na nasem foru.
Uz tam samozrejme neni verejne videt kolik lidi neproslo mesicnou lhutou a byli vylouceni. Protoze to uz jaksi neni verejna vec.
Pomerne nekompromisne vylucujeme lidi za porusovani pravidel, chovani a mesicni neaktivitu.
Takze co to tu proboha placas ? 
Lvl 40 je neco co je otazka par tydnu. Doporuceni dvou (to jedno jakejch) clenu - zadnej problem. Kdyz kazdej ma pravo nekoho doporucit tak to ztraci smysl.
To ze sme nekoho nevzali nebo vyhodili je taky smesni. Do guildy se hlasej jenom cesi, ktery nemaj guildu nebo vyhodili je odnekud (z toho 2/3 jso totalni magori ktery si myselj ze kdyz pridu do zdechlin tak uz zitra budu epic full). Kdybys tenhle system nabirani provozoval v "normalni guilde", ktera neni omezena na lidi z jedne zeme a kde se muze hlasit jakykoliv clovek, kde pritom budes tydne mit cca 30+ prihlasek, tak zachvili to dopadne spatne. Kazdopadne otevrel jsme topic na privatnim foru zdechlin tak tam se muzem o tom bavit, radsi nez tady. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 05/11/2005 16:56:35 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:26:37
|
Colldore fakt placas strasny ptakoviny a pomerne slusne znevazujes snahu hodne lidi.
Ale vyjadrit svuj nazor maji pravo vsichni. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:17:35
|
no.. a co bys vlastne chtel? ja bych chtel guild house..ale to je stejne na prd. jakmile je na serveru X tisic hracu musi se to resit zonama jako v EQ2/AO ty najmy a to je nuda. Ses v zone, sam.. kde sou casy UO kdy clovek cumel z vokna na souseda ;-D
Guild bank, Xp bonus na zaklade levelu guildy, slevy u vendoru, bonus na ruzne reputace atd.
Je toho hodne co se da vymyslet.
s tim nesouhlasim ...
pokud pro lidi neni dostatecna motivace tvorit guildu i z jinych nez ciste materialnich vyhod neni to problem systemu ...
naopak nutit lidi do guild proto, ze jinak by byly znevyhodneni (cena, xp etc to co navrhujes) by se mi dost nelibilo |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:23:22
|
Colldore fakt placas strasny ptakoviny a pomerne slusne znevazujes snahu hodne lidi.
Ale vyjadrit svuj nazor maji pravo vsichni.
nemyslim si (ze by colldor placal uplny blbiny) .. Zdechliny pusobi dost stylem ze nabiraji ( nabirali ) random a jedina realna podminka byla Cz ...
coz o to, ono tenhle system, s tim ze je tak pak nekdo z toho vseho vybira to schopny, funguje ... minimalne do te miry ze vznikne pomerne silna (PvE, PvP goals) guilda ... to ale neni jediny meritko jeji kvality
(treba Storm v AO je podobnej pripad, pro ty co znaji) |
|
Edited by - Stilgar on 05/11/2005 18:24:28 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:37:44
|
quote: Originally posted by Stilgar
Je toho hodne co se da vymyslet.
s tim nesouhlasim ...
pokud pro lidi neni dostatecna motivace tvorit guildu i z jinych nez ciste materialnich vyhod neni to problem systemu ...
naopak nutit lidi do guild proto, ze jinak by byly znevyhodneni (cena, xp etc to co navrhujes) by se mi dost nelibilo
To prece neni vubec podstatne jake vyhody. Jsou to prvni veci z tech co me napadly. Point toho co chci rict je preci uplne jinde.
Chytate se jedne casti cele myslenky. Zbytecne. |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 20:49:12
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz Todle me na nekterych lidech z Motion stvalo...byli ochotni pro equip treba se porvat, pohadat se do krve nebo aspon pujcit si od kazdeho v G aspon 100g aby si mohli tu vysnenou zbran za 2K gold v AH koupit.
Ze ti huba neupadne!! bez si pomlouvat nekam jinam... takovy kecy OMG. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 22:44:28
|
quote: Originally posted by Elfkam
quote: Originally posted by Morpheus.cz Todle me na nekterych lidech z Motion stvalo...byli ochotni pro equip treba se porvat, pohadat se do krve nebo aspon pujcit si od kazdeho v G aspon 100g aby si mohli tu vysnenou zbran za 2K gold v AH koupit.
Ze ti huba neupadne!! bez si pomlouvat nekam jinam... takovy kecy OMG.
Elfkame musim uznat, ze v posledni dobe se proti Motion docela slusne potime v AB :) A pokud nedej boze nejsme vetsina ze Zdechlin tak mame i pomerne seriozni problem vas porazit. :) |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 23:08:41
|
quote: Originally posted by Elfkam
Ze ti huba neupadne!! bez si pomlouvat nekam jinam... takovy kecy OMG.
Elfkame musim uznat, ze v posledni dobe se proti Motion docela slusne potime v AB :) A pokud nedej boze nejsme vetsina ze Zdechlin tak mame i pomerne seriozni problem vas porazit. :)
dekuji za uznani, snazime se :) nicmene zrovna ted, jak jsme hrali hru pred tim nez jste sli bwl tak jste nas solidne roznesli... fakt pekne. Lidi nedelali co meli a tak to tak vypadalo... |
 |
|
Luneta
Starting Member
7 Posts |
Posted - 06/11/2005 : 00:00:40
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz Musis si dat jiny cil. Bavit se u toho. Ne cil bejt nej..mit nej..Todle me na nekterych lidech z Motion stvalo...byli ochotni pro equip treba se porvat, pohadat se do krve nebo aspon pujcit si od kazdeho v G aspon 100g aby si mohli tu vysnenou zbran za 2K gold v AH koupit. Zkus RP hrani. Je to o necem jinym.
Si normal.?? O com to rozpravas?? Porvat?? pohadat do krve ?? A co teba do toho ze si niekdo nieco kupy ?? platis to snad ty ??
Teraz si teda umna klesol poriadne dole.
Niekdo ma rad equip a co ?? Kazem ja tebe jak mas hrat?? Tvrdim ze hras zle ked hras nieco ine ako sa mne nepaci?? Kdo si ze niekoho/nieco odsudzujes??
Jo a to ako si sa vytratil nikomu nic nepovedal to bol vrchol slusnosti.
No ja nenachadzam slov.Naozaj som este trosku v soku.Ale co maj sa dobre tam kde si hlavne si uzi super zabavu.Ide o zabavu preboha.
aspon /moo si mohol povedat ked si odchadzal.
|
Luneta 60lvl+ Rogue..Motion |
Edited by - Luneta on 06/11/2005 00:14:50 |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 06/11/2005 : 09:42:30
|
Lunetko srdicko zkus se priste podivat nez budes po nekom porvavat jestli je normal co sem napsal. Nenapsal sem ze sem nekomu rikal jak ma hrat. Jen sem napsal ze je jeste jina cesta. Bavit se u hry i bez toho soustredit se na to bejt nejlepsi 60 v nejlepsim vybaveni. Kazdej si ma najit svoji cestu to sem prosazoval i na Demone, nutit nekoho k necemu co mu nesedi je blbost.
PS: Ze nekter lide v Motion byli nebo jsou na hranici zavislosti je fakt. . Nic proti nim nemam, je to jejich vec. PSS: S GM jsem mluvil.
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 06/11/2005 10:12:04 |
 |
|
Luneta
Starting Member
7 Posts |
Posted - 06/11/2005 : 10:28:08
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Lunetko srdicko zkus se priste podivat nez budes po nekom porvavat jestli je normal co sem napsal. Nenapsal sem ze sem nekomu rikal jak ma hrat.
Morfeus:Musis si dat jiny cil. Bavit se u toho. Ne cil bejt nej..mit nej.
Morfe srdicko zkus se priste podivat co si napsal. S GM si mluvil ?? A s ktorym??? Noztra o tom vobec nic nevedel.
 ***** si do huby prestan prosim.
Z tvojej arogancie je my na bliti.Tak isto aj z ohovarania guildy v ktorej si bol clenom.
Koncim lebo to skonci takto ..luneta -- morf -- luneta.
|
Luneta 60lvl+ Rogue..Motion |
Edited by - Luneta on 06/11/2005 10:53:33 |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 06/11/2005 : 13:04:32
|
Mrzi me to ze to tak chapes. Vubec to cos vytrhla nebylo o Motion. Vubec nikoho nepomlouvam. Nikoho sem nejmenoval. Rekl sem ze nekteri clenove to trosku prilis na muj vkus zerou a ze jsou i jine formy jak se u WOW bavit nez travit cely den v high lev instancich a na tom si trvam. Kazdy ma pravo na svuj nazor. Ja Luneto taky.Ukaz mi kde pomlouvam guildu Motion. A ukaz mi nejakou aroganci. Vzdy sem zastaval nazor ze kazdy at hraje jak a co ho to bavi S Noztrou sem asi pred mesicem mluvil. A vubec tohle nepatri do verejneho topisu o datadisku.
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 06/11/2005 13:05:50 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 12/11/2005 : 10:10:43
|
nove screeny z datadisku : http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9850 |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
tauren
Starting Member
2 Posts |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 14:10:40
|
quote: Originally posted by Reyden
nove screeny z datadisku : http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9850
Nove? TY jsou mam pocit vechny na Offico od zacatku
quote: Originally posted by tauren to je jak z pohadek o alibabe
Alibabovi. Kdyz uz ;) Ale spis bych asi rekl z Tisice a jende noci, nebo jak z pohadek od Sheherezady  |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 00:38:15
|
quote: Originally posted by Gorog
http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/index.html doporucuji precist, neni to o datadisku, ale....))
a kdy byjde patch 1.9? |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 01:30:31
|
quote: All three Paladin talent trees are receiving a complete review, and many great new changes are in the works. Once finalized, we'll be sure to preview them through our Talent Calculator!
Doufám že to znamená že Paladin KONEČNĚ dostane stealth, a insta AOE ress s cooldownem 30 sekund  |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 08:35:12
|
Edit: Zachovam "vaznost" tohoto topicu a musim se priznat ze jsem si to vymyslel. Hrozne se bavim nad tim, jak kazdy veri sebevetsi kravine. Coz se netyka tebe Deimosi - ani omylem.
Porad se jeste bavim nad tim, jak nekdo postnul ty stiznosti hracu co by mel paladin mit a kdyz to pak oficialne oznamili, ze se na to podivaji, tak byla cela komunita loladinu velice stastna...omg. |
|
Edited by - Shemiramoth on 15/11/2005 09:00:52 |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 08:51:45
|
no to nechci slyset estli alikum seberou blesing of kings |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 09:00:25
|
quote: Originally posted by Deimos
no to nechci slyset estli alikum seberou blesing of kings
No kdyby se to stalo, tak si vytrhaji vlasy :) |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 09:24:24
|
nemyslim si (ze by colldor placal uplny blbiny) .. Zdechliny pusobi dost stylem ze nabiraji ( nabirali ) random a jedina realna podminka byla Cz ...
coz o to, ono tenhle system, s tim ze je tak pak nekdo z toho vseho vybira to schopny, funguje ... minimalne do te miry ze vznikne pomerne silna (PvE, PvP goals) guilda ... to ale neni jediny meritko jeji kvality
(treba Storm v AO je podobnej pripad, pro ty co znaji)
Ani s jednim nemas pravdu. Mozna ze obe gild mely obdobi, kdy byl recruitement volnejsi, ale v dobe, kdy ja jsem znal Storm a znam Zdechliny, oboji funguje na principu relativne volneho prijmani na zkusebni dobu jednoho mesice (ale i o tom se hlasuje), a pak mas mesic na to ukazat co v tobe je a jestli se dokazes zapojit a nepohadat s pulkou gildy. Je fakt, ze Storm byl mnohem vic zamerenej na socialni interakci guild memberu, ale to bylo dano pravidly hry, ne pravidly gildy. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 23:27:31
|
quote: Originally posted by Rahman
(treba Storm v AO je podobnej pripad, pro ty co znaji)
Ani s jednim nemas pravdu. Mozna ze obe gild mely obdobi, kdy byl recruitement volnejsi, ale v dobe, kdy ja jsem znal Storm a znam Zdechliny, oboji funguje na principu relativne volneho prijmani na zkusebni dobu jednoho mesice (ale i o tom se hlasuje), a pak mas mesic na to ukazat co v tobe je a jestli se dokazes zapojit a nepohadat s pulkou gildy. Je fakt, ze Storm byl mnohem vic zamerenej na socialni interakci guild memberu, ale to bylo dano pravidly hry, ne pravidly gildy.
ale nerozumim v cem nemam pravdu :p
random je random ... ntj echovam se jako prase ana mesicni lhutu me vemou. a pritom me nemusi nejak xtra znat
... a ano myslim storm predtim |
|
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 22/11/2005 : 15:31:55
|
Ak sa niekdo moc nudi ;-), pomerne detailny popis expansion vratane pripravovanych instanci.
http://www.findarticles.com/p/articles/mi_zdcgw/is_200512/ai_n15717842 |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/12/2005 : 05:54:21
|
Q&A about Burning Legion http://www.computerandvideogames.com/news/news_story.php(que)id=131118 asi to nejhlavnejsi:
What percentage of the content is geared toward players of all levels, and what percentage to only level 60 (and above with the level cap increase) characters?
Shane Dabiri: As is traditional with MMO expansions, a large portion of the content will be geared toward characters in the range between the current maximum and new maximum levels, starting at around level 55. However, we do also plan to add content to better tie in the new races to the world, so players who choose to start as one of the new races will experience a great deal of new content up to about level 20.
At this stage, can you give us any details on new talents planned with the level cap increase from 60 to 70 and also in general how talents up to level 60 will be changed, if at all?
Shane Dabiri: Talent progression between levels 60 and 70 will work the same way it works now, with one talent point gained every level. It's a little too early to discuss the specific makeup of the new talents that will appear in the expansion, but we can say that we expect each discipline to receive two additional tiers. That's a total of six new tiers per class to choose from, which should go a long way toward helping players further differentiate their characters.
We've read that there're plans to allow the more casual gamers that don't grind in Molten Core and the like to get hold of equipment via quests that are on a par with the items that drop in current end-game instances. Could you tell us more about your designs here and how this will impact current end-game epic gear?
Shane Dabiri: I don't recall that we've said this exactly. However, as regards the expansion, there are certainly some considerations going in for the casual gamer, such as the design of some of the new dungeons being tailored around a more casual play style. We're definitely keeping the needs of casual gamers in mind as we move forward. In general, one of the goals that we try to maintain is to link the quality of the reward to the level of the challenge, not necessarily the amount of time invested.
|
|
Edited by - Rodier on 13/12/2005 05:59:34 |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 16:20:45
|
Checkni zahranicni weby a uvidis kulovy a uz vubec ne zadnej termin. Cesky ksefty jdou na to zase vychcane. To si radeji objednam z UK. Termin nebyl nikde dany (alespon o tom nevim) a taky predobednat si to tedka je silenost. |
|
Edited by - Shemiramoth on 06/03/2006 16:22:51 |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 16:37:19
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Checkni zahranicni weby a uvidis kulovy a uz vubec ne zadnej termin. Cesky ksefty jdou na to zase vychcane. To si radeji objednam z UK. Termin nebyl nikde dany (alespon o tom nevim) a taky predobednat si to tedka je silenost.
jj souhlas, dal jsem to sem jen proto, že jsem na to právě narazil a nikde jsem to tady na fóru ještě neviděl. Předobjednávat to zatím fakt nemá cenu. Jen mě zarazil ten termín, čekal jsem, že datadisk vyleze dřív, ale asi to není žádný 100% termín jak píšeš. |
Lexon |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 16:50:43
|
Ja osobne odhaduju datadisk az podzim. Tedka prisel Ahn'Qiraj, tzn. cca 2 mesice "klid". 1.11 je Naxxramas, nova instance + cast outdoor PvP improvements. +mage rewamp, 1.12 je shaman rewamp a 1.13 rogue rewamp (ovsem rewamp shamana a rogue muze prijit dohromady). Balanc classu je nutny pred datadiskem. Deset dalsich levelu s tim trosku pohne. Musi znat vychozi pozici pro classes. Potom datadisk a Medivh Tower (10man instance), dalsi outdoor PvP improvements, nove dve rasy. Stale jeste neoznamili novou rasu pro Alianci. Nic nenapovida tomu, ze to vyjde pred prazdninami a take sli by sami proti sobe. Predvanocni trh FTW!
Edit: Naxxramas ma byt nejtezsi instance co je az do datadisku. Udajne 18 bossu a extremne obrovska. Je mozne, ze hlavni boss bude Kel'thuzad, ale who knows. :)Uz si davejte dohromady shadow equip.
|
|
Edited by - Shemiramoth on 06/03/2006 16:54:33 |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 18:00:36
|
Ty retalenty sou urcite delany k datadisku = pokud budou rozsirere o at uz o strom nebo o par talentu, pravdepodobne blizzard uz vi, jak = nekdo by to mel vyhrabat, ja se nemuzu dockat 
Taky by se meli pohnout co se tyce rasy pro aliky, davaji si teda pekne na cas... |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 18:29:53
|
Známe Blizzard, já bych to tipoval na příští zimu.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 06/03/2006 18:30:15 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 21:07:05
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Shemiramoth Edit: Naxxramas ma byt nejtezsi instance co je az do datadisku. Udajne 18 bossu a extremne obrovska. Je mozne, ze hlavni boss bude Kel'thuzad, ale who knows. :)Uz si davejte dohromady shadow equip.
To je vicemene jiste, je to i od blue: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=834327&p=1&tmp=1#post834327
Mno ano. Je zde napsano ...,home to Kel'thuzad - nutne nemusi znamenat, ze tam bude. Ovsem za dve mesice je to tu, takze uvidime sami. |
|
Edited by - Shemiramoth on 06/03/2006 21:07:31 |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Topic  |
|