Author |
Topic  |
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 10/03/2008 : 22:06:09
|
z jedné diskuse : Celkem by mne zajímalo, zda křesťané, kteří uctívají boha ví, že bůh uctívá Chucka Norrise...?  |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 11/03/2008 : 00:19:54
|
quote: Originally posted by adorexuz tywe kam to chodis do skoly nekraku? Vysoka skola Silikon Woly?
Takovadle sbirka asocialne vypadajicich geeku je na kazde silnejsi matematicko/fyzikalne/pocitacove skole. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
|
revi
New Member

450 Posts |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 12/03/2008 : 14:40:55
|
quote: Originally posted by Inco
http://forums.anarchy-online.com/showthread.php?t=524300
malo co mne v posledni dobe takto rozesmalo :))))) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
|
Grasme
New Member

243 Posts |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 13/03/2008 : 21:46:55
|
quote: Originally posted by Grasme
quote: Originally posted by alexxxx
http://amanita-design.net/thequestfortherest/
wtf?! jak na to?
pupeny na kaktusu klikat tak dlouho až z nich budou bobule, pak klik na "želvu" pak zas pupeny , pak človíček na vozíku a pak letííííme  |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 15/03/2008 : 18:32:18
|
[Czabot] Prostatoman: [Playboyfixer]: [Org Msg] Playboyfixer kicked Doncarlos from your organization.
|
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
|
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 15/03/2008 : 21:51:57
|
[Czabot] Culikata: od kdy cultisti strili pres dva rohy? .) [Czabot] Culikata: naka nova feature? [Czabot] Lapiduch: od mnového paču [Czabot] Anpetuwi: od posledniho patche? :) [Czabot] Culikata: hms..to totw je nejaky celkove bugnuty [Czabot] Culikata: koukam [Czabot] Anpetuwi: tak byl to posledni sector bez chyb tak ho opravili :) [Czabot] Lapiduch: AO je bug sám o sobě:-p [Czabot] Crazypope: ted je to spravne anarchy, nic nefunguje podle pravidel
|
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 17/03/2008 : 13:05:44
|
Sparta madness
doporucuju zkouknout sechny casti ! Pro Tojeho obzvlast part3 kde vystupuje i Pankrac ! |
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 19/03/2008 : 18:12:46
|
 |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
|
Unforgettible
New Member

263 Posts |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
|
axel999
New Member

324 Posts |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 20/03/2008 : 16:57:37
|
 New Comics Book |
|
 |
|
Unforgettible
New Member

263 Posts |
Posted - 20/03/2008 : 17:31:35
|
quote: Originally posted by axel999
quote: Originally posted by adorexuz http://youtube.com/watch?v=ZQDWGg9kLK4&feature=related
unfo posthunter uz aj na youtube 
dem ho vsichni marknout jako spammera 
to se nedalo... diť je to horší než všechny klipy lunetiků a holek dohromady   |
Koprová omáčka! pay me!
kapitán Musashisan - eva na drátě |
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 20/03/2008 : 20:49:23
|
quote: Originally posted by Unforgettible
quote: Originally posted by axel999
quote: Originally posted by adorexuz http://youtube.com/watch?v=ZQDWGg9kLK4&feature=related
unfo posthunter uz aj na youtube 
dem ho vsichni marknout jako spammera 
to se nedalo... diť je to horší než všechny klipy lunetiků a holek dohromady  
na tohle mam jen pet slov... Si moje máma, moje máááááááááááááááááma  |
|
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 21:19:58
|
takto to dopadne s kazdym kto ma problem v hre a posiela /petition [Baenne]: Greetings Adorexade! This is GM Baenne. Do you have a moment to speak about your petition? You may reply by either using Shift+R or /tell Baenne To [Baenne]: yes i have [Baenne]: Allow me a moment to have a look at your account information and I will see what I can do. To [Baenne]: whole account is bugged [Baenne]: for vet points? To [Baenne]: exactly To [Baenne]: never happened before [Baenne]: Can you please stand still a moment so I can check your character information. To [Baenne]: ok i am standing [Baenne]: According to the information I have here your vet points are correct. To [Baenne]: but i can see just 1 vet point [Baenne]: That is the amount you should have based on your paid/played time. To [Baenne]: and register.funcom.com say 6 points [Baenne]: I'm not sure why that is but according to the information I have here you have 11 months paid/played. To [Baenne]: let me check the register.funcom.com again To [Baenne]: Veteran Months 18 To [Baenne]: that means 6 vet points [Baenne]: Allow me another moment to have a look at your account. To [Baenne]: sure, but dont try to fool me, i am know what did i accept in EULA and RoC [Baenne]: Excuse me?? To [Baenne]: Your practices look really weird to me To [Baenne]: and you have really bad informations about my account [Baenne]: SSorry you feel that way I am looking into this now. To [Baenne]: Dont apologize, i know that you may think i am angry right now, but i wont behave badly to CR To [Baenne]: anything found? [Baenne]: Yes I have found that you have 11 months paid/played according to the information I have here. [Baenne]: If you feel this is inaccurate please send in an email to Account@Anarchy-Online.com To [Baenne]: but I have 18 paid moths To [Baenne]: my main, keeper which i created when i paid firstly for SL has right amount of vet points To [Baenne]: 5 plus 1 already used [Baenne]: That characters name? To [Baenne]: Adorexuz, the keeper of CzA [Baenne]: Sorry but the information I have here says that you have 11 months paid/played If you feel this is an error then please send in that email. To [Baenne]: where to? [Baenne]: Account@Anarchy-Online.com [Baenne]: Is there anything else I can assist you with? To [Baenne]: thank you very much, but next time please say me right away you cant help, so i have to send a mail to one of funcoms addresses To [Baenne]: no i am just kidding [Baenne]: Have a nice night. To [Baenne]: ^^ To [Baenne]: thank you
nasledne sem si s Jamie Chan-om(GM-Krysail) vymenil 6 mailov, kym zistil ze nie 11 mesiacov ani 18 mesiacov ale mam 20 veteran mesiacov... to je v prdeli  |
|
Edited by - adorexuz on 22/03/2008 00:52:56 |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 23:31:10
|
chechee.. sem tak z nudy prijizdel AO fora a zacetl sem se do nekonecneho topicu se jmenem "nerf advys".. mimo to ze to cele patri do sekce pro zasmani, me opravdu pobavila jedna hlaska, o kterou se musim podelit nez ulehnu do postele..
"I am rock. Scissors are ok. Nerf paper."
Gn :) |
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 22/03/2008 : 01:17:45
|
neviem co je to dnes za paradni funny day, ale toto mi tiez prislo ftipne
[Morcheema]: Heyas, wanna duel? To [Morcheema]: no pvp [Morcheema]: Aww c'mon, bored waiting for bas [Morcheema]: *BS To [Morcheema]: i am not bored [Morcheema]: I knows joo are joos gemp ;) To [Morcheema]: bye bye ignore list [Morcheema]: =D
|
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
|
Inco
New Member

421 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 16:08:38
|
http://www.gamerevolution.com/goodie/animation/world_of_warcraft_onyxia_wipe
zjistíš sám, že to není vtipný pokud to zažiješ.... když ti RL nadává do kokotů, protože toho bosse nesložíte, spíš je to hodně smutný
v té guildě jsem byl ani ne 2 dny, ale přesvděčoval mne, že nenadával mne do kokotů, ale těm druhým kokotům |
- |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 17:11:01
|
me to taky neprijde vtipny, me to prijde uplne normalni a nic jinyho bych ani od RL necekal nez ze se me pokusi motivovat k lepsimu vykonu |
lastfm |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 17:23:51
|
quote: Originally posted by sleglik
http://www.gamerevolution.com/goodie/animation/world_of_warcraft_onyxia_wipe
zjistíš sám, že to není vtipný pokud to zažiješ.... když ti RL nadává do kokotů, protože toho bosse nesložíte, spíš je to hodně smutný
v té guildě jsem byl ani ne 2 dny, ale přesvděčoval mne, že nenadával mne do kokotů, ale těm druhým kokotům
neco podobneho jsem zazil na zodech, kdy rl daval infa a u vsech bylo mtfkers, proste sem pak zody nechodil ... jestli je to v te guilde standart, podle toho co pises, tak to tem lidem asi nevadi ... me osobne spis prislo smesne ze to na tom raidu musi vypadat jak v nejake vojenske jednotce pri cviceni |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 17:35:06
|
quote: Originally posted by Rashaverak
me to taky neprijde vtipny, me to prijde uplne normalni a nic jinyho bych ani od RL necekal nez ze se me pokusi motivovat k lepsimu vykonu
ty mas divny predstavy o motivaci lidi ke zvysenym vykonum^^ |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 17:53:11
|
quote: Originally posted by Income osobne spis prislo smesne ze to na tom raidu musi vypadat jak v nejake vojenske jednotce pri cviceni
Nj, to sou ty AOckari zvykli na to, ze maximum koordinace potrebne na zabiti bossa je
tank go
pets go
kill kill kill
reassist
reassist
reassist
gj
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 17:59:21
|
me to taky neprijde vtipny, me to prijde uplne normalni a nic jinyho bych ani od RL necekal nez ze se me pokusi motivovat k lepsimu vykonu
wtf apod motivuje? mně to přijde trošku smutný, jde to říct i o trochu lépe
sám vedu raidy a kdybych jim nadával, že něco zkazí tak asi příště se mnou nepůjdou... |
- |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 18:14:01
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by Income osobne spis prislo smesne ze to na tom raidu musi vypadat jak v nejake vojenske jednotce pri cviceni
Nj, to sou ty AOckari zvykli na to, ze maximum koordinace potrebne na zabiti bossa je
tank go
pets go
kill kill kill
reassist
reassist
reassist
gj
hlavne nekdy je problem se k tomu bossakovy dostat, ale to spis pred LE, po LE a x patchu je asi jedina vyzva 42 |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
Edited by - Inco on 27/03/2008 18:14:57 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 18:14:53
|
wtf apod motivuje? mně to přijde trošku smutný, jde to říct i o trochu lépe
sám vedu raidy a kdybych jim nadával, že něco zkazí tak asi příště se mnou nepůjdou...
tak to asi stojis za hovno :), kdyz jim nestojis za to vydrzet par nadavek lidi potrebujou servat kdyz to nejsou schopni udelat poradne, staci trosku emoci servat je do noobu lam a slegliku a dalsi pokus je ukazkovej down :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 18:26:20
|
quote: Originally posted by Inco hlavne nekdy je problem se k tomu bossakovy dostat, ale to spis pred LE, po LE a x patchu je asi jedina vyzva 42
izymode, no. |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 18:27:37
|
Nevím, ale nejsem v pozici, aby se mi líbilo, že někdo mi nadává anebo v pozici, abych já někomu nadával...
Trošku se zamysli a uvědom si, že ne každému se tohle líbí |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/03/2008 : 10:36:45
|
quote: Originally posted by sleglik Trošku se zamysli a uvědom si, že ne každému se tohle líbí
kdyz se jim to nelibi, tak at delaji co maji ;). |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 10:51:04
|
 aneb LH opustil skolu a hleda nove prostory ! |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 20:41:56
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by sleglik Trošku se zamysli a uvědom si, že ne každému se tohle líbí
kdyz se jim to nelibi, tak at delaji co maji ;).
ty se nikdy nespleteš? |
- |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 01/04/2008 : 22:59:19
|
 |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 12:01:53
|
Policajt na koni čeká na semaforu a vedle něho stoji chlapeček na kole. Policajt: "Máš krásný kolo! To ti přinesl Ježíšek?" Chlapeček: "Ano" Policajt: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby Ti přinesl taky světla...." Chlapeček: "Pěkný kůň. Toho ti přinesl Ježíšek?" Policajt: "Ano." Chlapeček: "Příští rok řekni Ježíškovi, aby tomu koňovi dal čuráka zespodu a ne na záda." |
Edited by - KodoBeast on 02/04/2008 12:02:14 |
 |
|
nekrotyrae1
Starting Member
16 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 12:58:31
|
ty se nikdy nespleteš?
neurazim se, kdyz mi to nekdo vycte. |
86,67% KILLER. HALP GNAK!
AO: Ineea, Airashii, Nektrotyrael |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 16:01:01
|
 |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 16:50:43
|
quote: Originally posted by nekrotyrae1
ty se nikdy nespleteš?
neurazim se, kdyz mi to nekdo vycte.
ono když tě někdo zjebe do kokotů a někdo ti něco vyčte je rozdíl pokud to nevidíš tvůj boj... ale na mém raidu to nemám rád, akorát jednou jsem zvýšil hlas, ale sprosté slovo nikdy
|
- |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
|
nuzgcz
Moderator

172 Posts |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 12:44:35
|
[Czabot] Nuzgcz: neee kua zodi [Czabot] Dekadencia: ? [Czabot] Nuzgcz: mam jen pauzu na obed ...a uz musim do prace kua :/
OMG! :) |
 |
|
Topic  |
|