Author |
Topic  |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 11:05:51
|
Ja nevim, ze jeste na ty Rodierovi kydy reagujete  |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 11:23:56
|
quote: Originally posted by Tragedy
Ja nevim, ze jeste na ty Rodierovi kydy reagujete 
To vis, my si myslime; ne, doufame :); ze treba este neni uplne beznadejny pripad, ze treba jednou prohledne :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 05/09/2005 11:24:24 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 11:49:55
|
quote: Originally posted by Herbicid
Ja nevim, ze jeste na ty Rodierovi kydy reagujete 
To vis, my si myslime; ne, doufame :); ze treba este neni uplne beznadejny pripad, ze treba jednou prohledne :)
Ty ho asi na forech nepotkavas moc dlouho, co? :) |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 23/09/2005 : 18:46:19
|
Jaky medium PvP server ma nejvic čechů? Respektive, kam si nejvic lidi ze shadowmoonu movli charaktery? Notak, fakt nikdo nevíte?  |
(\_/) (0.o) (> <) |
Edited by - Nisha on 24/09/2005 12:31:02 |
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 24/09/2005 : 13:33:37
|
nejvice cechu na medium serveru je na thunderhornu v horde ale to je Normal server ne PvP
k lagum a frontam : vy ste vyjeveny z fronty 200 lidi ja jednou mel 800-1000a byl sem ve fronte 1,5 hod tomu rikam fronta |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 24/09/2005 : 22:38:34
|
quote: Originally posted by Ilinia
nejvice cechu na medium serveru je na thunderhornu v horde ale to je Normal server ne PvP
k lagum a frontam : vy ste vyjeveny z fronty 200 lidi ja jednou mel 800-1000a byl sem ve fronte 1,5 hod tomu rikam fronta
-
haumarush ze zacatku fronty 4000+, k tomu navic bylo primo ve hre zhruba 4%-5% AFK runneru + kdyz uz se nekdo logl tak se rozhodne za hodku neodlogl ==> velmi pomala vymena a ze zacatku to bylo tak 7-8 hodin cekacka, nicmene nastesti skoncili prazdniny => deti sly do skoly => maji min casu a raci se vratili ke svym 60kam co maji na "domovskych" realmech a je klid, ted je to mam dojem nonstop bez front a doufam ze to tak i zustane:) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 24/09/2005 : 22:51:54
|
jo, ale ty kurvy GRAMMERPOLICE zustali  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 10:18:19
|
Je sice super, ze uz nejsou fronty, ale posledni tyden mam naprosto silenou latency.
Mam Contactel 512/128 pingy drive : 80-130 pingy nyni: 400-4500
Kurna co se deje? Tohle se fakt hrat neda. Vcera sem malem chipnul i v SM. |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 10:24:04
|
Mno dela to cca od 7mi do 10ti vecer,my kuli tomu raidujem instance az vecer |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 10:29:26
|
quote: Originally posted by Ilinia
k lagum a frontam : vy ste vyjeveny z fronty 200 lidi ja jednou mel 800-1000a byl sem ve fronte 1,5 hod tomu rikam fronta
na thunderhornu je vyrazne vic cechu za alianci dokonce kvuli tomu i nektery lidi z hordy - chochtu prestali hordu hrat a expi char za alianci aby si i uzili nakej raid atd |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 10:39:03
|
Je sice super, ze uz nejsou fronty, ale posledni tyden mam naprosto silenou latency.
Kurna co se deje? Tohle se fakt hrat neda. Vcera sem malem chipnul i v SM.
mám stejný připojení a pozoruju taky zhoršení, ale ne takovýhle... spíš mě to 3x za večer najednou ulítne a půl minuty mám ping 2k a pak to zase celej večer jede okolo 100ms, ale na seznam.cz mam i v těch úletech 20-40, takže to bude asi někde po cestě
edit: jo a asi je jasný, že u toho nic nestahuješ :-), mě stačí abych na druhym počítači pustil něco co žere 20kb/s a už mam ping přes 1k |
offline |
Edited by - Cotouch on 21/10/2005 10:40:12 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 10:44:58
|
quote: Originally posted by Cotouch
Kurna co se deje? Tohle se fakt hrat neda. Vcera sem malem chipnul i v SM.
mám stejný připojení a pozoruju taky zhoršení, ale ne takovýhle... spíš mě to 3x za večer najednou ulítne a půl minuty mám ping 2k a pak to zase celej večer jede okolo 100ms, ale na seznam.cz mam i v těch úletech 20-40, takže to bude asi někde po cestě
edit: jo a asi je jasný, že u toho nic nestahuješ :-), mě stačí abych na druhym počítači pustil něco co žere 20kb/s a už mam ping přes 1k
Zkus si hodit netstat, zjistit který IP je blizzard a pak si ho traceroutnout a zjistíš... co už všici vědí, že tohle svinstvo dělá telia.net. Slovákům ještě navíc ST |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 11:53:07
|
telia mozna taky, ale me se spise zda ze ti culaci jsou contactel a jejich slavna materska firma tele.dk asi 14 mame do nasi WiFi konektivitu od contactelu a je to na zgrcani.. bud jede blbe uplne vsechno a pri trasovani koukam, jak se ztraceji pakety a ping na routrech contactelu v ostrave i praze (to ale nebyva casto), nebo jedou ceske stranky v pohode a problem je az pri prechodu z ctt.cz na tele.dk
edit: tragedy, cotouch - to je ale nahoda, ze se vam to u contactelu zhorsilo zrovna v dobe, kdy se pripojila nase sit ?   |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 21/10/2005 11:54:53 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 11:55:39
|
quote: Originally posted by JerzeeG
tragedy, cotouch: telia mozna taky, ale me se spise zda ze ti culaci jsou contactel a jejich slavna materska firma tele.dk asi 14 mame do nasi WiFi konektivitu od contactelu a je to na zgrcani.. bud jede blbe uplne vsechno a pri trasovani koukam, jak se ztraceji pakety a ping na routrech contactelu v ostrave i praze (to ale nebyva casto), nebo jedou ceske stranky v pohode a problem je az pri prechodu z ctt.cz na tele.dk
Hmmm... to by byla ta horsi varianta. ALe nastesti mi s Contactelem smlouva konci koncem listopadu, tak si dam v nejhorsim chvilku pauzu :) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 19:33:35
|
a zase to jde pěkně do řiti ten ping  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 19:42:15
|
quote: Originally posted by spajdr
a zase to jde pěkně do řiti ten ping 
Mam jen 1900... takze prumer  |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 23:55:38
|
quote: Originally posted by Pertha na thunderhornu je vyrazne vic cechu za alianci dokonce kvuli tomu i nektery lidi z hordy - chochtu prestali hordu hrat a expi char za alianci aby si i uzili nakej raid atd
Heh snad nehrajes taky za spatnou stranu? Jake tam mas jmeno abych vedel, koho mam prvniho zamerovat  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 00:05:43
|
quote: Originally posted by Khostri
quote: Originally posted by Pertha na thunderhornu je vyrazne vic cechu za alianci dokonce kvuli tomu i nektery lidi z hordy - chochtu prestali hordu hrat a expi char za alianci aby si i uzili nakej raid atd
Heh snad nehrajes taky za spatnou stranu? Jake tam mas jmeno abych vedel, koho mam prvniho zamerovat 
ja ani nevim kera je ta spatna ? :) ale jsem gnome war Mistle 45lvl atm |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 13:55:56
|
mam upc nejaky ten vyssi tarif, ono je to jedno protoze na wow by mel stacit i ten nejnizsi, kazdopadne jak uz nekdo psal mezi 7 az 10 vecer cca se ping z hodnot pod 50 dostava na 1000 - 5000 s tim ze velmi casto mam treba na 30 sekund lag.
Nevim cim to je na blizzardim support foru si stezuje docela hodne lidi na stejny problem predevsim po 1.8 patchi, jsou z celeho sveta a je docela vtipne kdyz pod sebou napise clovek ze zelandu, z ruska, z usa, a z cech ze po 1.8 maj presne tydle problemy, nacez clovek od blizzardu odpovi ze to je problem ISP tech dotycnych lidi, pripadne vtipne doda at si zkusi smazat adresar interface ze to urcite pomuze.
Taky v dobe kdy ja mam lagy je spousta lidi naprosto v pohode a to dokonce i se stejnym pripojenim jako ja. Pingoval jsem si celej den google.com a ping nesel pres 150. FFXi ktera ma servery v japonsku nemam zadne lagy, nebo naprosto nevyznamne.
Nejak se mi nedari najit zadnou spojistost s cimkoliv, zadnej duvod proc by to melo lagovat, ale laguje to jak svin. Napada vas proc ? |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 24/10/2005 13:58:31 |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 14:13:28
|
ze by meli malo servru a ty jim nestihali a oni nechtej utracet za nove?
co udelali novy realmy, tak mi prislo ze je hodili na instance servy, aby usetrily a v instancich se neda hrat pomalu 
taky mam chello 4096/512 a vcera sem mel latency od nekdy 16.00 do 22.00 od 1k do 8k, co si pamatuju tak tohle se deje tak dva mesice dozadu, predtim to behalo v pohode.
Ale je zajimavy, ze kdyz sednu na ptaka tak ty lagy nemam  |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 14:50:09
|
quote: Originally posted by plussminuss
Ale je zajimavy, ze kdyz sednu na ptaka tak ty lagy nemam 
Vidíš, to mě nenapadlo tohle zkusit, ale zase abych si ho neskřípnul  |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 15:06:33
|
ze by meli malo servru a ty jim nestihali a oni nechtej utracet za nove?
to by pak lagovalo vsem jenze vetsine lidi na serveru to nelaguje.
S tim ptakem je to zajimavej napad ale prijde mi divny ze by to melo mit nejakej vliv na wow. |
lastfm |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 20:18:04
|
quote: Originally posted by Marigold
Ale je zajimavy, ze kdyz sednu na ptaka tak ty lagy nemam 
Vidíš, to mě nenapadlo tohle zkusit, ale zase abych si ho neskřípnul 
  jako cekal jsem, ze na tuhle nahravku na smec nekdo zareaguje, ale necekal jsem, ze se u toho tak nasmeju..
jo a btw, NEMAM RAD FRANTIKY.. proc sakra nedali servery do reichu ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 24/10/2005 20:19:15 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 24/10/2005 : 20:41:43
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Khostri
Heh snad nehrajes taky za spatnou stranu? Jake tam mas jmeno abych vedel, koho mam prvniho zamerovat 
ja ani nevim kera je ta spatna ? :) ale jsem gnome war Mistle 45lvl atm
Aha, to te asi moc casto prozatim nepotkam. Shadow priest level 56 atm  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 12:46:44
|
Mel bych takovou pruzkumovou otazku pro ty kterym to LAGUJE!
Mate WoW nainstalovanej od EU-Bety (muj pripad, vcera v MC rekordni latency 18k asi 6 disconnectu)
Protoze uz fakt nevim cim jinym by to mohlo bejt. Lidi se stejnym ISP (UPC aka Chello) a na stejny Praze lagy nemeli, kterym to stejne IMHO neni, protoze tracroute mam az kam ho to dovoli do 50ms) a ja sem se mohl postavit na hlavu a lagovalo to porad, uz jsem i zadisabloval vsechny addoby a stejne to nepomohlo. Takze jedina dalsi moznost co me napada je preinstalovat clienta pekne nacisto.
BTW: V nedeli, jak byli lagy na Shadowmoonu uplne vsude (v OG jsem mel napr 3000+ a v Badlands nemllich to same), jsem se nasral a prelogoval na Nordrassil kde mam jednoho z altu a tam krasna latence kolem 50ms.
Takze duvody ktere vidim ja: - Shadow moon je starej server a DB je uz tak plna ze nestiha. - Shadow moon je plnejsi takze nestiha. - X krat patchnutej Beta client se nekde pokazil. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 25/10/2005 12:51:00 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 12:54:15
|
já jedu přes CDMA a včera to jelo v pohodě, ale viděl jsem lidi co psali že v orgrimmar měli 1k-6k furt. |
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 12:57:59
|
ja mam internet express ADSL a v pohode sem behal v AV a vsichni rikali ze to furt laguje treba v instancich
|
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 13:22:24
|
A jakeho mate nainstalovaneho clienta? To je momentalne pro me nejozezhavejsi otazka. |
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 13:27:05
|
normálně retail z CDs, potom full patch 1.8.0 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 13:35:22
|
me se nahodou toz e ostatni maj lagy docela libi :) zabiju pet hordaku v ab nez si me vubec vsimnou :)
jinak mam install z cd pak patch rovnou na 1.7.0 a pak dal |
|
Edited by - Pertha on 25/10/2005 13:36:10 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 13:39:51
|
No, tak to jsem zvedav. Zkusim tedy zahodit EU beta clienta a install z CD + full 1.8 jestli to pomuze tak budu stastny az uplne nejstastnejsi hrac WoWu na Shadow Moonu :))
Vcerejsi MC s pingem 5000+, jeden cas dokonce 18000 :) a minimalne 6ti disconnecty (este ze uz aspon nejsou ty fronty) fakt nic moc. Kazdopadne ve 22:20 jako kdyz utne a vse bezelo v pohode. |
|
Edited by - Herbicid on 25/10/2005 13:41:59 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 13:56:30
|
No, tak to jsem zvedav. Zkusim tedy zahodit EU beta clienta a install z CD + full 1.8 jestli to pomuze tak budu stastny az uplne nejstastnejsi hrac WoWu na Shadow Moonu :))
Vcerejsi MC s pingem 5000+, jeden cas dokonce 18000 :) a minimalne 6ti disconnecty (este ze uz aspon nejsou ty fronty) fakt nic moc. Kazdopadne ve 22:20 jako kdyz utne a vse bezelo v pohode.
Nechci ti brat iluze, ale tim to imho nebude. Nicmene napis, jake mas vysledky :) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 14:10:27
|
Takze duvody ktere vidim ja: - Shadow moon je starej server a DB je uz tak plna ze nestiha. - Shadow moon je plnejsi takze nestiha. - X krat patchnutej Beta client se nekde pokazil.
ad 1) to by potom lagovalo vsem ad 2) to by potom lagovalo vsem ad 3) instaloval jsem wow pred tydnem kompletne jsem ho nechal napatchovat pres ten jejich patcher a mam lagy jak krava
napada me jestli to nelaguje jen lidem ktery maj postavy delsi dobu ? Je to takovej nouzovej napad, rekneme ze k ty postave delaj nejaky logy za celou dobu jejiho hrani a pak laguje ta postava. Nejspis blbost ale tem co to laguje jak dlouho mate postavy ? Pripadne pokud si zalozite novou laguje to porad ? (mozna se to vztahuje na celej account) |
lastfm |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 14:45:18
|
quote: Originally posted by Rashaverak ad 3) instaloval jsem wow pred tydnem kompletne jsem ho nechal napatchovat pres ten jejich patcher a mam lagy jak krava
Hmmm, no uvidime. Pro jistou promazu i SavedVariables :)
quote: Originally posted by Rashaverak napada me jestli to nelaguje jen lidem ktery maj postavy delsi dobu ? Je to takovej nouzovej napad, rekneme ze k ty postave delaj nejaky logy za celou dobu jejiho hrani a pak laguje ta postava. Nejspis blbost ale tem co to laguje jak dlouho mate postavy ? Pripadne pokud si zalozite novou laguje to porad ? (mozna se to vztahuje na celej account)
Buh vi, muzem skusit porovnat /played lagujicich a nelagujicich 60tek v MC. Ale laguje mi to jen a pouze v tom MC a to este jen mezi 18:00 a cca 22:00 (kdyz teda pominu tuhle nedeli :) |
|
Edited by - Herbicid on 25/10/2005 14:46:19 |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 15:01:35
|
taky mam nainstalovano z CD a lagy v MC, ZG, BG mezi 18 az 22 litaj az k 10 000,
je nas v guilde par co hrajeme od releasu, ale nekteri nelagujou, takze tim to nebude 
spis to bude patchem 1.8 nebo Teliou (blby zabozrouti...)  |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 15:02:55
|
Duvod neznam, ale i u nas na Thunderhornu (a podle EU fora kazdej server) nekdo laguje, nekdo ne (nebo to nechce priznat). Ja hraju cely den v klidku, akorat od 19:00 - 22:00 je to peklo, pingy nejdou pod 1500, a vetsinou se drzej na 4000+ s castymi disconnecty, unknown entities, otazniky misto veci v baglech atp. Prakticky v tehle dobe svadim nejtezsi souboje s tim abych zustal online, misto toho abych byl co k cemu v raidu. Ja mam postavu od pulky dubna cca a lagujou i lidi co hrajou od zacatku. Nevim co s tim ma spolecneho patch 1.8, akorat vim, ze zhruba pred mesicem jsem zadne takove problemy jeste nemel. Pripojeni jsem mel 4Mbit UPC kabel, ted po prestehovani mam bezdrat 2Mbit (lokalni ISP StarNet bere konektivitu taktez od UPC). A vzhledem k tomu, ze na US forech jsou ty same thready ohledne sileneho lagu, pochybuju, ze s tim ma co do cineni ISP hracu. |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 15:13:35
|
Prave, laguji hraci na 60lvl ale jen nekteri. A vsichni ruzne. Nekomu to lagne obcas nekomu porad (bohuzel muj pripad) proto zkoumam vsechny mozne spojitosti mezi lagujicimi/nelagujicimi hraci. ISP a pripojeni uz jsem vyloucil. Ted zkusim spojitost s cerstvosti instalace a aplikaci patchu.
Este by me zajimalo jake firewally kdo pouziva. JA laguju a mam jako fw linuxbox s iptables, hpdlem zkusit zaexperimenotvat s optimalizaci na max. pruchod a pak na co nerychlejsi pripojovani na WoW portech.
Potom uz je to jedine vysranej loadbalance na strane BLizzardu. |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 15:49:15
|
quote: Originally posted by plussminuss spis to bude patchem 1.8 nebo Teliou (blby zabozrouti...) 
Mozna nadavas na zabozrouty malicko nepravem, co jsem se vcera dival na umistneni IP serveru Shadow moon, tak mi to ukazalo Nemecko (nedokazu odhadnout jak moc presny to je). Trochu me to prekvapilo, protoze jsem zil v domeni ze puvodny "stare" servery jsou hostovany v datacentru v Parizi. Docela by me zajimalo jako dlouho uz je SM v Nemecku, ze by tak od migrace, tj priblizne 3 tydny (pouze spekulace)?  Co se tyce lagu, tak muj odhad je pretizeni nektereho uzlu/vetve paterni site na ceste k/od Blizzardimu datacentru.
Btw Telia nejsou zabozrouti ale Svedove |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 15:54:44
|
Kdyztak je taky trochu proprudte :)
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-tech-support-en&T=188097&P=1 |
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 15:56:12
|
zabozrouti byli mysleny jako frantici... proc to ten blizzard nedal nekam jinam, ale tem zabozroutum 
2Herb. pouzivam XP2 FW a awast, zkousel jsem to vsechno vypnout, smazat addony a stejne to laguje, takze FW ani antivirem to neni |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 16:08:19
|
zabozrouti byli mysleny jako frantici... proc to ten blizzard nedal nekam jinam, ale tem zabozroutum 
2Herb. pouzivam XP2 FW a awast, zkousel jsem to vsechno vypnout, smazat addony a stejne to laguje, takze FW ani antivirem to neni
Hlavne kdyby to bylo vyse zminenymi vecmi, tak to nelaguje pouze mezi 19 a 22, ale porad. Ale ty lagy opravd umizi, jako by nekdo otocil spinacem "lag" on->off. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 16:08:57
|
nejsou telia skandinavci ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 16:16:56
|
2Herb. pouzivam XP2 FW a awast, zkousel jsem to vsechno vypnout, smazat addony a stejne to laguje, takze FW ani antivirem to neni
Hlavne kdyby to bylo vyse zminenymi vecmi, tak to nelaguje pouze mezi 19 a 22, ale porad. Ale ty lagy opravd umizi, jako by nekdo otocil spinacem "lag" on->off.
No ono to tak je. v 19:00 se zapina spicka v navstevnosti a ve 22:00 konci. |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 16:19:12
|
Hlavne kdyby to bylo vyse zminenymi vecmi, tak to nelaguje pouze mezi 19 a 22, ale porad. Ale ty lagy opravd umizi, jako by nekdo otocil spinacem "lag" on->off.
asi ma do 22:00 na datacentru v nemecku sluzbu nakej fasoun co stahuje fekal porno o stosedm |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 16:23:25
|
asi ma do 22:00 na datacentru v nemecku sluzbu nakej fasoun co stahuje fekal porno o stosedm
jak souvisi fasismus a fekal porno ?
edit: i kdyz asi jo.. to fasisti vzdcky pekne posrali.. ti italsti, a nacisti to pak po nich museli napravovat.. v albanii, v africe i v samotne italii.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 25/10/2005 16:27:01 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 16:39:50
|
quote: Originally posted by JerzeeG
asi ma do 22:00 na datacentru v nemecku sluzbu nakej fasoun co stahuje fekal porno o stosedm
jak souvisi fasismus a fekal porno ?
edit: i kdyz asi jo.. to fasisti vzdcky pekne posrali.. ti italsti, a nacisti to pak po nich museli napravovat.. v albanii, v africe i v samotne italii..
Syndrom potrefene husy?  |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 17:50:40
|
Two players are playing in the same room - one with lag, one without. When they switch computers lag follows the account. So the computer with no lag becomes a computer with lag when another player logs on with a different account and character (same raid, same guild, same instance, just a new login, wow client not restarted). This is the general pattern, sometimes the lag stays as well (so i seems a bit random).
tak tahle veta na problem vrha jeste trochu jine svetlo |
lastfm |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 17:58:57
|
Kdyz sem mel pripojeni od UPC, tak sem mel lagy jak tu vsichni popisujete 19-22hod, DC casto, proste nehratelny. Ted mam Netbox a jedu si pohodu :) Lagne mi to jen obcas, ale to je serverem a to dela vsem. Ping mam furt do 150, od tech 19-22hod tak kolem 250. Takze spokojenost. Netbox ma proste dobrou trasu k serveru, pres ty spravny routery :) |
 |
|
Topic  |
|