Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WSG
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/07/2005 :  18:22:10  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych trosku apelovat na aliky ze Shadow moonu(aspon ty ceske).WSG je ted absolutne nejlepsi misto na ziskavani CP a nas hordaky hodne stve ze je furt zavrene pro nedostatek aliku.Ano vim ze to ze hordaci vyhravaj 95% zapasu 3:0 vam muze vadit,ale to je zivot.Takze pls join to WSG!!!

btw:za 3 vlajky -> viteztvi dostanete celkem 1660CP + samozrejmne CP za kily uvnitr ,to muze bez problemu delat 3000Cp za 20min.(jen pro ty co ted po patchi este nevyhrali,tzn. vetsinu aliku)

.....
http://volby.kategorie.cz/

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 13/07/2005 :  18:55:15  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
cekal sem tam vcera hodinu a nic

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Light-hammer
Starting Member

12 Posts

Posted - 13/07/2005 :  20:15:47  Show Profile Send Light-hammer a Private Message  Reply with Quote
Myslim, že se to dneska docela rozjelo... Sice jsme celé odpoledne prohrávali, až přišla konečně ta výhra 3:0 po 49 minutách boje . Mně osobně se to líbí mnohem víc než AV, konečně něco jinýho.

Edited by - Light-hammer on 13/07/2005 20:19:29
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 13/07/2005 :  21:08:21  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
já osobně do WSG nechodím z důvodu jeho umístění, od Ironforge (kde je aukce a tudíž tam má většina alíků danej svůj hearthstone) je totiž entrace zatraceně daleko (vychází to na víc jak 10 minut cesty), teď navíc zavedením battlemasterů se to nijak nezlepšilo, protože battlemastera do WSG umístil Blizz do Darnassusu, kterej je zhruba jen o minutu blíž než entrace... a ta cesta mi za to, abych si tam stoupl do fronty a doufal že se za hodinu snad něco otevře, fakt nestojí...

EDIT: aha, to s tím battlemasterem jsem četl asi před třema tejdnama v patch notes a blizzard mezitím dokonce i zapojil mozek a přemístil ho do IF.. takže hurá do WSG ;)

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Edited by - frantar on 13/07/2005 21:31:32
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/07/2005 :  22:30:17  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Light-hammer

Myslim, že se to dneska docela rozjelo... Sice jsme celé odpoledne prohrávali, až přišla konečně ta výhra 3:0 po 49 minutách boje . Mně osobně se to líbí mnohem víc než AV, konečně něco jinýho.

Jo ,tebe si dokonce pamatuju :) ,mno vono se parkrat hralo 10v7 a navic tam bylo dost dobrejch lidi z hordy(ranky 7+)...

btw:nechcete udelat zapas 10v10??sezen 10 cechu z guildy a testnem to.

.....
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 14/07/2005 :  07:49:08  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Battlemasteři do obou Battlegroundů jsou v Daranassu i IF
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 14/07/2005 :  08:50:05  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

jenze jeden do AV a druhej do WG

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 14/07/2005 :  09:15:39  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:
Originally posted by Aramir

jenze jeden do AV a druhej do WG

ee, nevím jak v darnassusu, ale v IF jsou oba (hnedka pěkně vedle sebe) ;)

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 14/07/2005 :  09:47:14  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak, v každém z těhlech dvou měst jsou oba dva.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/07/2005 :  09:53:20  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
imho tam ty alici stejne nebudou chodit. Jako tohle me stve... hrajeme na PvP serveru a nikdo nehraje PvP.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/07/2005 :  09:59:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

imho tam ty alici stejne nebudou chodit. Jako tohle me stve... hrajeme na PvP serveru a nikdo nehraje PvP.

a normalne na thunderhornu coz je pve server byla cekacka na wsg minulej tyden kdyz byl downtime ao cca 15 minut :D ve dve odpoledne

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 14/07/2005 :  12:18:53  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Taky bych rekl, ze v tomhle maji normal servery vyhodu. Lidi chodi na pvp do mist k tomu urcenych ;-)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/07/2005 :  12:25:00  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

?? Já jsem uPvPčkován dostatečně až nadbytečně. Mám jednoho alta právě na thunderhornu, sice jen level 28, ale nikdy jsem se s ním do WS nedostal ani po 7 hodinách. Proto na PvE serveru nehraju.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/07/2005 :  13:02:02  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

odnas maji lidi za vcera prevazne z WSG 20K+ cp .... tAkze asi tak se nehraje (i kdyz mohlo by se vic, ja nerikam)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/07/2005 :  13:10:12  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

odnas maji lidi za vcera prevazne z WSG 20K+ cp .... tAkze asi tak se nehraje (i kdyz mohlo by se vic, ja nerikam)

Tak to nechapu... byl sem tam v pul desaty a hrala se JEDINA!!! WSG instance. Cekali sme tam pul hodiny a cas se porad prodluzoval.

Tragedy
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 14/07/2005 :  13:49:18  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

no naštěstí není pvp jen v arénách

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 14/07/2005 :  13:50:06  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Na Thunderhornu to tak žhavé není. Warsong se dohromady dá, ale když jede Alterac, tak jsou to vánoce.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 14/07/2005 :  13:58:41  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

quote:

Neni, ale WSG je imho nejlepsi zpusob jak si zahrat opravdu kvalitni PvP.

Tragedy
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/07/2005 :  14:17:41  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5
Jo ,tebe si dokonce pamatuju :) ,mno vono se parkrat hralo 10v7 a navic tam bylo dost dobrejch lidi z hordy(ranky 7+)...

omg nechces mi vazne tvrdit ze hrac kterej ma rank +7, tak musi bejt dobrej? Podle me sou to vetsinou lamy. Treba ja mam sice jen nejakejch blbejch 560HK, ale ty radoby high pvp skillery pojizdim denne at sou treba i o 5 lvlu vejs. Vysoky hodnosti maj vetsinou lamy co travi cely dny na raidech a nedelaj nic jinyho. Ja si svy honory udelal z 97% uplne sam a vetsinou na presilach a nemusel sem lozit po raidech nebo si korist hledat.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/07/2005 :  14:55:10  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Cotouch

quote:

Neni, ale WSG je imho nejlepsi zpusob jak si zahrat opravdu kvalitni PvP.

¨

to zcela urcite je.... co, prihlasi se MdK do CTF turnaje ?

2Mandorallen: blablabla ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/07/2005 :  15:11:51  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
2Stilgar:> heh to ze melu kraviny umi rict kazdej. Mas na to opacnej nazor? Sem s nim rad si ho prectu a treba ho zmenim ja. Ja se otevrene diskuzi nebranim. Slusnej PvP rank muze ziskat i ta sebevetsi lama, nebo se pletu?

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 14/07/2005 :  15:12:50  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Čaute závisláci ;-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/07/2005 :  15:25:02  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
hm to by me zajimalo jak si tady budete dokazovat kdo umi lip pvp :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/07/2005 :  15:29:46  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

quote:

omg nechces mi vazne tvrdit ze hrac kterej ma rank +7, tak musi bejt dobrej? Podle me sou to vetsinou lamy. Treba ja mam sice jen nejakejch blbejch 560HK, ale ty radoby high pvp skillery pojizdim denne at sou treba i o 5 lvlu vejs. Vysoky hodnosti maj vetsinou lamy co travi cely dny na raidech a nedelaj nic jinyho. Ja si svy honory udelal z 97% uplne sam a vetsinou na presilach a nemusel sem lozit po raidech nebo si korist hledat.

To bylo jen takove prirovnani.Myslel jsem tim ze se tam obevili hlavne hraci co delaj pvp denne a ktere bys ty urcite nedal..vysledky mluvi za vse.

Jedine co me sere je jak maj vsici strach z genjura co tam chodi 10ppl grupa.Dneska se ukazalo ze kdyz zustane horda pohromade trebaze neni organizovana tak je neni problem pobit(tzn.jsou to "lamy" ktere bysme v 10ppl grupe co vi co delat a jsou na ventrilu dali v pohode)......

.....
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 14/07/2005 :  15:33:05  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Nejde tu ale o to kdo je lepsi, ale to to ze kdyz nekdo rekne ze high ranked hrac musi byt prece zakonite dobrej, tak je uplne mimo. To jestli sem lepsi ja nebo stilgar je mi uplne burt, a navic shamani sou pro rogue dost tuhej orisek. Jedna z vyhod hrat hordu.:-)

Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 14/07/2005 :  15:51:29  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejde tu ale o to kdo je lepsi, ale to to ze kdyz nekdo rekne ze high ranked hrac musi byt prece zakonite dobrej, tak je uplne mimo. To jestli sem lepsi ja nebo stilgar je mi uplne burt, a navic shamani sou pro rogue dost tuhej orisek. Jedna z vyhod hrat hordu.:-)

zakonite ne, ale ma zkusenosti a tu postavu za tu dobu musi umet hrat. A zkusenosti z pvp hraji roli. Jestli znas vsechny talenty/buildy, vis co na tebe protivnik vytahne, kdyz ma ten kterej spec, tak clovekco ma zkusenosti a hraje to pvp od rana do vecera to vi. jo a llama takovej rank neziska, muzes hrat pvp od rana do vecera, ale kdyz nezabijis, tak ten rank nemas, a ranky tyhle velikosti muzou dostat jenom ty co hrajou od rana do vecera a zabijeji, ne chcipaji...

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/07/2005 :  15:54:13  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

OMG jeste ze uz nehraju to bych se bal vystrcit nos z OG
Teda hordaci bavi vas to jeste vubec kdyz na serveru radi takovejhle drak a furt vam dava naprdel?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 14/07/2005 15:55:52
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/07/2005 :  16:02:48  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus
OMG jeste ze uz nehraju to bych se bal vystrcit nos z OG
Teda hordaci bavi vas to jeste vubec kdyz na serveru radi takovejhle drak a furt vam dava naprdel?

Taky vzdycky zeru jak se nekdo na guild chanelu chlubi ze dal + 5-7lvl alika.Nakonec z nich vetsinou vypadne ze je dali zezadu pri mobarne na 1/4hp nebo kdyz byl alicek afk. a prinejlepsi 2v1 :)))

.....
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 14/07/2005 :  16:10:49  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No mě s altem warem včera dal gnome rogue o dva levely níž - jen a pouze proto že jsem ho snad 30 sekund nemoh nakliknout!! To nasere
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 14/07/2005 :  16:12:43  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
bohuzel rank neni vubec o tom jak je kto dobrej ale kto ma kolik casu.

Tenhle system primo podporuje lamy co scele dny stoji v AV v zergu a masti aoe/ranges spelly. to dokaze kazda lama
i ked 70-80% souboju prohraju tak pokud mam dost casu tak si cp nahrabu a rank udelam. to vyslovene neukazuje o schopnostech hrace nic. Klasicky prikald genjuro. rank marshal. Lamka to je taka ze 1 vs 1 ho sejmu i ja, a to zdaleka nemam jeho vybavu. To ze ale bez healera ani zo SW nevystrci nos to sa uz nehovori. to ze je od ran do vecera kdesi na pvp huntu to tiez nie. ale ked ho clovek nahodou bez healera stretne tak je to vetsinou easy kill. a presne tok to vypada s 95% cp farmermi. bo nejlepsi cesta na rank neni vyhledavat ferove souboje na to aby si clovek zdokonaloval skill, ale projizdeni chudaku ve 2-3, popripade BG farma.

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Skilin
Starting Member

21 Posts

Posted - 15/07/2005 :  10:37:52  Show Profile  Visit Skilin's Homepage  Send Skilin an ICQ Message Send Skilin a Private Message  Reply with Quote
hmmm vsichni rikate jakej je Gendjuro lama a ze pvp vubec neumi ale mit 4k HK a na to mit 70kCP mi neprijde na sockovani recklesness v davu.... WSG je pro hordu izy, shaman power a pala tam muze sockovat s 1 min cd stunem az z paladina udelaj neco jinyho nez tupyho blessera/aurera v plate s trapnym healem tak to mozna o necem bude :)

2>Mandorallen: Blablablabla radsi se pvp diskusim obloukem vyhejbej

Mess with the best, die like the rest.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/07/2005 :  10:39:30  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Takze vcera zase 60 lidi pred WSG cekajici na zapas a 2 otverene instance. Vazeni aliancni pratele... pokud nechete hrat PvP na PvP serveru, tak prenechte sve accounty nekomu z hordy, at si muzeme zahrat aspon mezi sebou

Tragedy
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 15/07/2005 :  10:43:33  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skilin

hmmm vsichni rikate jakej je Gendjuro lama a ze pvp vubec neumi ale mit 4k HK a na to mit 70kCP mi neprijde na sockovani recklesness v davu.... WSG je pro hordu izy, shaman power a pala tam muze sockovat s 1 min cd stunem az z paladina udelaj neco jinyho nez tupyho blessera/aurera v plate s trapnym healem tak to mozna o necem bude :)

2>Mandorallen: Blablablabla radsi se pvp diskusim obloukem vyhejbej

pomer 17.5 honoru na 1 kill pokud ma 60. level naopak presne ukazuje na ziskavani honoru ciste v davu na aoeckach v bezpeci chumlu...
jestli jsi tech 70k CP na 4k HK myslel jinak tak vysvetli... pokud ne... je to obycejna chumlova socka...

no mmo
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:00:44  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Taky vzdycky zeru jak se nekdo na guild chanelu chlubi ze dal + 5-7lvl alika.Nakonec z nich vetsinou vypadne ze je dali zezadu pri mobarne na 1/4hp nebo kdyz byl alicek afk. a prinejlepsi 2v1 :)))

Pekny. Jeste idealnejsi stav je, kdyz jsou utocici o 5-7lvl vyssi, navic obrance musi napsat na forum, jak je malem zabil, jelikoz se 10x healnul a utocnikum zbylo jen par bodiku zivota ;]

quote:
Originally posted by Skilin

hmmm vsichni rikate jakej je Gendjuro lama a ze pvp vubec neumi ale mit 4k HK a na to mit 70kCP mi neprijde na sockovani recklesness v davu....

Za fungl novyho alika mas v 1v1 podle hodnosti 100-300cp, spocitej si prumer na kill u nej ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:01:15  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Ja som uplna PvP lama, v den BG patchu som urobil 490 killov a dalo mi to 17500 CP uz to je lepsi pomer ako Genjuro, takze to cele je o case a nie o skille. Nech prosim Blizzard urobi nieco s tym PvP systemom. Napr. na co urobili epic PvP set vsetkym classom, ked 2/3 classov ich nikdy nosit nebudu? Mozno budu, ale po 2 rokoch v AV. Na druhu stranu asi sa to nezlepsi, maximalne este predlzia cas potrebny na dosiahnutie vyssieho ranku, pretoze viac casu = viac penazi pre Blizzard. Skoda.
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:05:39  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
Oblibena Genjurova taktika z AV bylo cekat nekde radoby solo, ale dost blizko aliancnich npc guardu. A kdyz se nekdo nachytal, natrainoval na neho guardy a dorazil.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED

Edited by - tsawo on 15/07/2005 11:07:49
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:22:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ripptor

Ja som uplna PvP lama, v den BG patchu som urobil 490 killov a dalo mi to 17500 CP uz to je lepsi pomer ako Genjuro, takze to cele je o case a nie o skille. Nech prosim Blizzard urobi nieco s tym PvP systemom. Napr. na co urobili epic PvP set vsetkym classom, ked 2/3 classov ich nikdy nosit nebudu? Mozno budu, ale po 2 rokoch v AV. Na druhu stranu asi sa to nezlepsi, maximalne este predlzia cas potrebny na dosiahnutie vyssieho ranku, pretoze viac casu = viac penazi pre Blizzard. Skoda.

No nic proti, ale ja bych zrusil to, ze se CP z AV zapocitavaji do regulerniho PvP ranku. At radsi Blizz udela reward v AV za rank z AV only. Ja nehodlam harvestit CP v AV ani za nic, ale zaroven vim, ze tezko dostihnu lidi co tam travi 24hodin denne a maji tisice killu. To je PvP jak prase...

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:31:51  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Ono je to cele viac menej logicke, este som nevidel mmorpg - dokonca ani obycajne rpg (z dlhym playing time), kde by clovek mal super equip za to ze to hra 2 hodky 3x do tyzdna. Pracujuci ludia riesiaci zivotne situacie sa zaluju a zavidia 16 - 20 rocnym studentom, ktori denne 8 - 12 hodin mastia WoW, ktory je ich zmysel zivota - asi o tom to cele bude, ci nie?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:35:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Nejde mi ani tak o cas straveny hrou, spise mam na mysli to, ze AV nevypovida IMHO nic o skillu. Jsou to jenom jatka. To je duvod proc bych rad rozdelit CP z AV a CP za zabijeni hracu mimo zerg zony jako je tato. Tohle me neuveritelne stve. (Tarren Mill byl a je taky mimo)

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 15/07/2005 11:37:06
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:38:41  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Jedina vec co by vypovedala o skille (a o equipe) by boli duelling areny za ktore by sa ziskaval honor, mohly by to obohatit aj o stavky, lebo duelovanie je velmi popularne, ale nic z toho nie je, co je skoda.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 15/07/2005 :  11:56:10  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

bohuzel rank neni vubec o tom jak je kto dobrej ale kto ma kolik casu.

Tenhle system primo podporuje lamy co scele dny stoji v AV v zergu a masti aoe/ranges spelly. to dokaze kazda lama
i ked 70-80% souboju prohraju tak pokud mam dost casu tak si cp nahrabu a rank udelam. to vyslovene neukazuje o schopnostech hrace nic. Klasicky prikald genjuro. rank marshal. Lamka to je taka ze 1 vs 1 ho sejmu i ja, a to zdaleka nemam jeho vybavu. To ze ale bez healera ani zo SW nevystrci nos to sa uz nehovori. to ze je od ran do vecera kdesi na pvp huntu to tiez nie. ale ked ho clovek nahodou bez healera stretne tak je to vetsinou easy kill. a presne tok to vypada s 95% cp farmermi. bo nejlepsi cesta na rank neni vyhledavat ferove souboje na to aby si clovek zdokonaloval skill, ale projizdeni chudaku ve 2-3, popripade BG farma.

Takze asi tak. Kdo tvrdi ze to nemuze mit kazda lama je uplnej dement a hraje asi uplne jinou hru nez wow. Nerikam ze nejsou mezi high ranked hracema dobri pvp hraci, ale je mezi nima i hafo totalnich lam. Znam plno totalnich kretenu, kteri ani neumi anglicky, nevi jak si poskladat vlastni char a nahodou se primotaj k slusnymu raidu a naskace jim hafo HK a cp temer za nic.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/07/2005 :  12:47:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Nejde mi ani tak o cas straveny hrou, spise mam na mysli to, ze AV nevypovida IMHO nic o skillu. Jsou to jenom jatka. To je duvod proc bych rad rozdelit CP z AV a CP za zabijeni hracu mimo zerg zony jako je tato. Tohle me neuveritelne stve. (Tarren Mill byl a je taky mimo)

Av je nahodou vyborne vymyslene, ale musi se hrat teamove a ne zergove. Jinak ja za 7 minut v WSG mel stejne CP jako za 3 hodiny v AV. Takze kdo chodi farmit CP do AV je imho nouma.

Tragedy
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 15/07/2005 :  13:46:14  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Av je nahodou vyborne vymyslene, ale musi se hrat teamove a ne zergove. Jinak ja za 7 minut v WSG mel stejne CP jako za 3 hodiny v AV. Takze kdo chodi farmit CP do AV je imho nouma.

do AV se spis chodi kvuli reputaci a rewardum za ni, to ze na CP je WSG lepsi je myslim znama vec

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/07/2005 :  13:46:35  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a navic WSG je imho mnohem vic o skillu a spolupraci nez o zergu

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/07/2005 :  13:54:07  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

quote:

quote:

a navic WSG je imho mnohem vic o skillu a spolupraci nez o zergu

Ale to AV taky... protoze zergem nevyhrajes.

Tragedy
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/07/2005 :  13:59:00  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pche, kolik myslis ze lidi co Chodi do AV vubec cetlo jak Honor funguje? Me prijde ze pulka tam je ninjalootovat pro reputaci a ta druha se tesi z pribyvajicich HK a vubec netusi jak to je :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 15/07/2005 14:12:05
Go to Top of Page

Skilin
Starting Member

21 Posts

Posted - 15/07/2005 :  14:02:33  Show Profile  Visit Skilin's Homepage  Send Skilin an ICQ Message Send Skilin a Private Message  Reply with Quote
Aha ups sem si to spletl je to 400 :) s 4k HK na 70K CP by si svuj rank v zivote neudelal :) to i ja mam lepsi preference :)

a jenom tak jak bude vypadat to BG v Azshare ? Mame mass-battle, CTF, tak co nas este ceka ?

Mess with the best, die like the rest.
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 15/07/2005 :  14:07:48  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Death Match vsichni proti vsem ? Rad bych kuchal i alianci

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/07/2005 :  14:13:47  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

Death Match vsichni proti vsem ? Rad bych kuchal i alianci

Doufam ze to bude spis Team Deathmatch. Klasickej by bylo hrozny peklo o corpse stealu ani nemluve :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/07/2005 :  14:14:33  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze to bude neco s tema Siege weapons ne?

Tragedy
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/07/2005 :  14:21:43  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslim, ze to bude neco s tema Siege weapons ne?

Siege weapons jsou az on the horizon

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000