Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Launchpad
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Danculus
New Member

156 Posts

Posted - 13/06/2005 :  18:21:06  Show Profile Send Danculus a Private Message  Reply with Quote
mate niekto problem z Launcpadom? Po kliknuti na inkonu EQ2 a vyplneni identifikacných údajov launchpad jednoducho padne, a neda sa nic robit.. CO ted?

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 13/06/2005 :  19:30:47  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
nejsi jediny komu to dela problemy !! me pomohl reinstal EQ2.zmamenu nepomohlo nic a po upatech mu kopiruji cely adresar aby mu to slo !! :))))
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 13/06/2005 :  19:44:02  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
Me se to zas spusti jako by 2x.. ale jinak je to OK..-)
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/06/2005 :  19:55:40  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrik

to dvojity odklepnuti licence se da odstranit nejakou upravou konfiguracniho souboru, podivej se na ofic forech, nekde sem tot ma videl
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/06/2005 :  20:15:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je kvuli tomu ze mas us instalaci a jses na UK serveru

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Danculus
New Member

156 Posts

Posted - 13/06/2005 :  21:09:50  Show Profile Send Danculus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jakuza

nejsi jediny komu to dela problemy !! me pomohl reinstal EQ2.zmamenu nepomohlo nic a po upatech mu kopiruji cely adresar aby mu to slo !! :))))

Prave koli takemuto problemu som to reistaloval... :) a nic Kua !!
idem este skusit nakopirovat aresar co som si nechal odlozeny...
BTW este aj cely system som reinstalol a nic
Go to Top of Page

Danculus
New Member

156 Posts

Posted - 13/06/2005 :  21:14:14  Show Profile Send Danculus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jakuza

Som skoro zabudol :) Mne to nedovoli ani updatovat to je najhorsie...
Proste to zahlasi "program neodpoveda" a basta fildli
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 13/06/2005 :  22:47:54  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

quote:

to dvojity odklepnuti licence se da odstranit nejakou upravou konfiguracniho souboru, podivej se na ofic forech, nekde sem tot ma videl

Nechce se mi to hledat. nevzpomenes si jak se to ma upravit ? :)

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

atomiccz
Moderator

189 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:12:29  Show Profile Send atomiccz a Private Message  Reply with Quote
To je presne muj problem ktery nemuzu nijak vyresit po zadani loginu a hesla to cele vytuhne a hodi chbu launchpad.exe proto chodim vedle si kopirovat cely adresar po updatu kdyby nekdo tohle vyresil budu mu vdecny ....
Go to Top of Page

Danculus
New Member

156 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:37:58  Show Profile Send Danculus a Private Message  Reply with Quote
Mno stala sa neviidana vec (aspon pre mna )
Nainstaoval som odznova EQ2, pustil a samozrejme nic
Ale stacilo nakopirovat povodny cely EQ2 do noveho a? Ide.... Uz staci len Updatnut a EQ2 RULEZ hehe....
Suma sumarum, v podstate som ale nic nevyriesil cize berte toto konstatovanie z humorom Najvedciu radost mi ale robi to ze zasa mozem drtit a drtit a drtit aaaa Mydlit a a vobec.......
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:38:46  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel

quote:
Originally posted by Kurik

quote:

Nechce se mi to hledat. nevzpomenes si jak se to ma upravit ? :)

Vzhledem k tomu, ze me to neuveritelne prudi, jal jsem se hledat a nasel jsem.

http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=lp&message.id=4161

Jeste tak kdyby slo zaridit, abych nemusel klikat vubec. To by byla parada

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 21/06/2005 :  16:16:41  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
Staci kdyz udelate tohle:
Vytvorte soubor s nazvem napr. "start.bat"
Vlozite
@start EQ2.exe /env:ukmain /lang:en_GB
Ulozite soubor
To je vse...

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Danculus
New Member

156 Posts

Posted - 22/06/2005 :  08:39:48  Show Profile Send Danculus a Private Message  Reply with Quote
PARADA
Go to Top of Page

Koba
Starting Member

7 Posts

Posted - 22/06/2005 :  13:14:59  Show Profile Send Koba a Private Message  Reply with Quote
Muzete mi nekdo poradit nebo nejak vygenerovat cisloplateb.karty?
Dnes jsem totiz volal playman a ptal se,procmi neposlali kod kdyz jsem jim v patek prevedl na ucet penize.A pani u telefonu me dokonale nasrala tim,ze misdelila-nasi sefove jsou ted na dovolene a mi nemame ke kartam pristup,pockejte si tyden az se vrati.
Uz ted cekam 14 dni na blby kod,nebot prvni platbu mi zase zk.... banka a penize prisli zpatky.
Mam obyc Visa Elektron,volal jsem do banky ze chci zalozit platbu pres net as tam mi sdelily ze to trva 10 pracovnich dnu,takze jsem v pasPlnou hru mam nainstalovanou a nemuzu hrat,potreboval bych nejake cislo karty abych rozjel ten mesic zdarma,muzete mi nejak poradit?
Dekuji.
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 22/06/2005 :  14:23:54  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
Zadej tam tu Visu Electron, me to na ten mesic zdarma fungovalo

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Koba
Starting Member

7 Posts

Posted - 22/06/2005 :  19:15:30  Show Profile Send Koba a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem ji tam daval,skousel jsem to snad 20x a porad to psalo,ze je karta neplatna.Karta je samozrejme platna,tak nevim proc mi to nejde.
Nemate teda nekdo cislo karty ktera nema placeni po netu?
Nevim co mam delat sakra.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/06/2005 :  20:16:03  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koba

Ja jsem ji tam daval,skousel jsem to snad 20x a porad to psalo,ze je karta neplatna.Karta je samozrejme platna,tak nevim proc mi to nejde.
Nemate teda nekdo cislo karty ktera nema placeni po netu?
Nevim co mam delat sakra.

neplatna je proto, ze nepodporuje transakce pres internet, banka tudiz soe pri pokusu o overeni karty rekne, ze nemas narok
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/06/2005 :  20:16:34  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
seznam.banka.cz

tam bys mel dostat velice rychle internet card v podstate zadarmo
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 23/06/2005 :  00:04:16  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
neplatna je proto, ze nepodporuje transakce pres internet, banka tudiz soe pri pokusu o overeni karty rekne, ze nemas narok

to soe zjisti az pri pokusu o strzeni platby. Mesic zadarmo by mel na kartu se zakazanym internetovym placenim urvat v pohode. Alespon tak pravi moje vlastni zkusenost.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

jakuza
New Member

209 Posts

Posted - 23/06/2005 :  14:32:53  Show Profile  Send jakuza an ICQ Message Send jakuza a Private Message  Reply with Quote
Mno at vyzkousim cokoliv tak me to stejne nefrci !
Go to Top of Page

Koba
Starting Member

7 Posts

Posted - 24/06/2005 :  10:39:31  Show Profile Send Koba a Private Message  Reply with Quote
No mesic zadarmo to teda neurvalo,a to jsem skusil 3 druhy karet.Nechapu proc to nebere,asi mki nezbyva nez cekat az se pani sefove z playmanu vrati z dovolene a pak se milostive rozhodnou poslat konecne kody.Jsou to hajzlici.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 24/06/2005 :  11:20:26  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
tak si zarid tu internet card, pres ten seznam to mas zadarmo
Go to Top of Page

Koba
Starting Member

7 Posts

Posted - 24/06/2005 :  15:07:26  Show Profile Send Koba a Private Message  Reply with Quote
Bohuzel tato stranka neni momentalne k dispozici-finito.
Vsechno se spiklo proti me.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 24/06/2005 :  17:29:58  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koba

Bohuzel tato stranka neni momentalne k dispozici-finito.
Vsechno se spiklo proti me.

http://banka.seznam.cz/
normalne funguje
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000