Author |
Topic  |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 09:43:45
|
a nechtel by mi nekdo darovat prachy jen tak? 
to by snad ani sojky praskacky nemohli nareportovat ne?
jinak na tom nic spatneho nevidim, dema si nic uber za ty 2k nekoupi, snad krom toho reaperu, jinak na vse lepsi bude muset do instanci a nikde to nekoupi, takze v tom problem nevidim |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 10:26:27
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Epic mounts jsou top veci a vyzadovat od nekoho prispevek na epica je fakt mimo misu (alespon v mych ocich)
evidentne se to tu hemzi pvp expertama  |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 10:31:59
|
quote: Originally posted by Reyden
Vsak normalni zpusob ty me darujes ingame prachy jen tak a ja ti daruju real prachy jen tak. |
Black |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 10:34:42
|
quote: Originally posted by Black
quote: Originally posted by Reyden
Vsak normalni zpusob ty me darujes ingame prachy jen tak a ja ti daruju real prachy jen tak.
 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 11:20:52
|
nevim co vam vadi je to proste na systeme nabidky a poptavky nekdo chce veci ve hre ale nema cas den realneho casu je shanet. druhy ma cas ale zase potreboval by veci z realneho zivota. je to proste obchod. keby mi niekto ingame daroval 2g taky by se vam to husilo ze sem looser ze som si to nemohol zarobit sam? alebo nieco padne kamosovi a da mi to? tiez mu to urcite niekedy oplatim a zase slozbou. co na tom ze to bude pravdepodobne ingame sluzba. princim je ten isty. tiez mu trebars pomuzu neco campi a zase obetuji ja svuj cas aby on neco mal. princip je ten isty. |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
josu
Starting Member
6 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 11:43:15
|
V principe je mi jedno kto si co robi a ani ma to netrapi. nech si kazdi kupuje co chce a za co chce
Sledujem tuto diskusiu len pre to, ze sa vyborne bavim na tom ako sa to niektori ludia snazia sami pred sebou ospravedlinit a presvedcit sami seba ake je to spravne a najlepsie a ake je to neuveritelne vyhodne :)
Na zaver ma napada snad len jedna vec ci by nemali niektori ludia pouvazovat nad tym ze naco to vobec hrat ved cas T krat 100,- :)) |
Josu Human Mage Herbalism/Alchemy ShadowMoon |
 |
|
Threepio
nic

126 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 11:48:00
|
2Attronach: bez to povedet pani ucitelce, ta da Demawendovi poznamku. Nebo umri. kthx |
Tak trosku...klokan |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:08:24
|
quote: Originally posted by Atronach Ja hrat WoW tak te okamzite reportnu a ani nemrknu.
"Dítě se ptá: A kdo je Atronach? Já samozřejmě svýmu dítěti a svým psům říkám jednoznačně, že Atronach je prase." |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:15:14
|
quote: Originally posted by Threepio
2Attronach: bez to povedet pani ucitelce, ta da Demawendovi poznamku.Nebo umri. kthx
Copak? Bojis se ze prijdes o kseft?
Fascinuje me, jak se tu vsichni snazi obhajovat, ze vlastne neporusuji EULA, ze vlastne tim ze pomahaji cheatovat hru realnyma penezma (ze ma kazdej ubozak co neumi hrat top vybaveni).
No kazdej jsme nejakej. Doufam, ze az uvidite jak nekdo pacha neco, co porusuje nejakou vyhlasku nebo zakon, budete taky drzet hubu. Zvlaste pak, pokud pujde o vas majetek.
At zije mamon a pokrytci zvlast 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
tan
Starting Member
48 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:17:55
|
no ja trochu Attronachov smer myslenia chapem, wow sa da chapat aj ako sport, a si predstavte, ze si idete zahrat nejaku regionalnu sutaz v tenise, a oproti vam stoji chlapik s raketov za 100litrov ktora robi specialnu rotaciu ,vdaka tomu prehrate..alebo cesku reprezentaciu v hokeji nabije USA len preto lebo americky zvaz bol ochotny zaplatit amikom novy typ korculi za 1melon, ktore zrychluju pohyb o 10% ..trosku scifi , ale normalny clovek s toho pochopi co som chcel povedat ...nuz a podobne sa citi hrac normal hrac ktory je porazeny s inym len vdaka kupenemu equipu :) |
Tannya |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:34:36
|
quote: Originally posted by Van Tassel "Dítě se ptá: A kdo je Atronach? Já samozřejmě svýmu dítěti a svým psům říkám jednoznačně, že Atronach je prase."
No jeste to svemu psu (nemas problem rozpoznat kdo je kdo?) musis vysvetlit "a kdo je prase?" "No preci kazdy kdo se nechova tak aby me to vyhovovalo."
Pozdravuj psy a nezapomen je nakrmit 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:35:40
|
quote: Originally posted by tan
no ja trochu Attronachov smer myslenia chapem, wow sa da chapat aj ako sport, a si predstavte, ze si idete zahrat nejaku regionalnu sutaz v tenise, a oproti vam stoji chlapik s raketov za 100litrov ktora robi specialnu rotaciu ,vdaka tomu prehrate..alebo cesku reprezentaciu v hokeji nabije USA len preto lebo americky zvaz bol ochotny zaplatit amikom novy typ korculi za 1melon, ktore zrychluju pohyb o 10% ..trosku scifi , ale normalny clovek s toho pochopi co som chcel povedat ...nuz a podobne sa citi hrac normal hrac ktory je porazeny s inym len vdaka kupenemu equipu :)
Ale tady nikdo nemluví o cheatování a používání cheatovných věcí, které přidávají rychlost nebo rotaci. Stejně jako Attro pleteš hrušky s jabkama. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:35:59
|
quote: Originally posted by Atronach (ze ma kazdej ubozak co neumi hrat top vybaveni).
precti si to jeste jednou .. nema. proste za ty prachy si nic uber nekoupi, comprende? max. jednu sekeru a vozitko |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
Edited by - Reyden on 26/05/2005 12:36:37 |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:38:33
|
Mno podle miho na todle muzou fnukat jenom lidi ktery bud nejsou schopny si top veco opatrit sami a proto jse jim nelibi, ze jsi to nekdo koupi. Nebo proste strasne neradi umiraj a predstava toho, ze je nekdo sundal z nakoupenejma vecma je tak desi az jsou z toho nemocny a pisou takovidle veci. Nechapu proc by clovek kterej si za to zaplati nemoch mit treba pulku serveru, jako co?Dit je to jenom pritroubla hra a rozhodne odmitam jakykoliv srovnani z rl.Boze ja za to zaplatil nebo jsem nadtou hrou ztravil hodiny casu a prestavam hrat, tak proc bych to nemel prodat nebo naopak koupit. A pokud uz nevim jak to tu zaznelo si mysli dotycnej, ze pomoci uber veci bude uber v pvp, tak nutnosti podotknout, ze pvp se hlavne hraje mozkem a rukama a az potom nekde v dalce jsou veci.Samozrejme pomuzou hodne ale stojim si zatim ze de hlavne o experience a mozek. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:38:38
|
quote: Originally posted by Atronach
2Attronach: bez to povedet pani ucitelce, ta da Demawendovi poznamku.Nebo umri. kthx
Fascinuje me, jak se tu vsichni snazi obhajovat, ze vlastne neporusuji EULA, ze vlastne tim ze pomahaji cheatovat hru realnyma penezma (ze ma kazdej ubozak co neumi hrat top vybaveni).
No kazdej jsme nejakej. Doufam, ze az uvidite jak nekdo pacha neco, co porusuje nejakou vyhlasku nebo zakon, budete taky drzet hubu. Zvlaste pak, pokud pujde o vas majetek.
Smiř se s tím, že bránit obchodu s časem (tzn. každý svůj čas věnujeme něčemu jinému a vzájemně si pak vyměníme získané hodnoty) je anomálie. První to pochopila Sony a teď se k ní budou přidávat i ostatní. Viz. dnešní článek na bonuswebu.
Attro, motáš. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 12:40:10
|
quote: Originally posted by Yennefer
Epic mounts jsou top veci a vyzadovat od nekoho prispevek na epica je fakt mimo misu (alespon v mych ocich)
evidentne se to tu hemzi pvp expertama 
Tak to jsem nejak nepochopil anebo jsi to nepochopil ty. Ale rad se necham poucit Corwe. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 26/05/2005 12:52:18 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:01:06
|
Ked uz sa tu bavite o tom ci je OK kupovat/predavat in-game veci za real prachy na MMORPG.com bezi jeden poll.
============================================================= What is your stance on the sale of game items for real money? ============================== It ruins games! 56.9% ============================== Not for me, but not a problem 22.9% ============================== Indifferent 12.2% ============================== I do it, but only to keep up 3.2% ============================== It is wonderful! 4.8% ==============================
Sorry za spamm ;) |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:02:03
|
me ani nijak extreme nevadi ze nekdo proda vec ze hry za real penize , jediny co by me vadilo kdyby system hry nezabranoval urcitymu zpusobu farmeni techhle top veci tak, ze beznej hrac si je kvuli farmarum za penize nemuze ziskat to v tomto pripade nehrozi tak at si to klidne koupi
ale kdyby do hry prislo priplat si 5$ a dostanes recetp z onyxie / ragnarosu atd tak to by me odradilo |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:10:45
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Atronach Ja hrat WoW tak te okamzite reportnu a ani nemrknu.
"Dítě se ptá: A kdo je Atronach? Já samozřejmě svýmu dítěti a svým psům říkám jednoznačně, že Atronach je prase."
Atronach je komunista ! Jdu ho reportnout.  |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:35:31
|
Ja nevim no, me to prijde ok. Z vlastniho pohledu. Prace a pritelkyne mi zabiraji takoveho casu ze se do hry dostanu v tydnu 2-3x. Sem temer 60 a co opravdu od hry ocekavam je relax+adrenalin atp. Proste chci hrat pvp, k tomu potrebuju, stejne jako Dema epik kone. 900zlataku nafarmovat pro me znamena mesic? mozna 2? Opravdu radeji za real prachu nakoupim ingame a toho kone si pro tu mou vyjimecnou zabavu ve wow koupim... |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
tan
Starting Member
48 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:49:38
|
no kedze som skocil naobed tak som nestihol dopisat druhu cast , problemom tejto dikusie je ze dema v zasade nechce nic hrozne, za slusne realne prachy ktore mozu este pomoct chce epic mounta a rarcanit reaper , ktore este s nikoho krala jungle neurobili. ked sa obchod zrealizuje bude mozno len dobre pre oboch zuasnenych .
nostra nepochopili sme sa, ja som nehovoril o cheate , tie korcule by boli legalne islo by len o to ze ktory zvaz si ich moze dovolit kupit ;) (iba take coby keby)
2 speh: waw.. no vzasade vsetko je len hra, takze nam neostava nic ine iba chodit do robotya spat , maximalne sa postarat o rodinu, naco to my blbci vlasnte hrajeme :) a podla tvojho pohladu si amici mozu kupit polku medaily na OH + MS v hokej , futbale ..ved je to len sport :))
.. a nuz vzasade ja mozem povedat na equipu zalezi, nepsravi steba supermana ale niekdy moze pekne prevazit misky vah, a mozem povedat ,ze by mi trosku vadilo(mozno iba trosku) keby ma daval nejaky 13rocny chalan ktory si od svojho milonarsekeho ocka vypytal sto litrov , kupil si "onyxia epic set"(keby sa dal) ,a by ma daval( a ja sa kvoli tomu nemohol napr. dosta namiesto questu) pricom by jeho hracky skill nebol o nic lepsi ako moj ..kedze ja tej hre tolko casu venovat nebudem(leob je to len hra:) takze onyxia epic set mat tak par mesiacov este nebudem ;) |
Tannya |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:52:45
|
quote: Originally posted by Speh
Mno podle miho na todle muzou fnukat jenom lidi ktery bud nejsou schopny si top veco opatrit sami a proto jse jim nelibi, ze jsi to nekdo koupi. Nebo proste strasne neradi umiraj a predstava toho, ze je nekdo sundal z nakoupenejma vecma je tak desi az jsou z toho nemocny a pisou takovidle veci.
Jj podonou odpoved jsem take cekal.
Bohuzel je rada lidi kteri nikdy nepochopi jaky to je pocit kdyz si clovek vec zaobstara sam s vlastnim pricinenim a ano i s pouzitim mozku a vlastniho umu.
Pak prijde nejakej rozmazlenej pepik z horni dolni co ma tatika co mu zaplati co chce a tu vec kterou ty pracne schanis mesic mu proste koupi.
Koupi ji vetsinou od zmrdu co se harvestenim veci nebo penez zivi a co v rade pripadu kempi zajimava mista, takze pak ten kdo chce hrat pro zabavu nemuze.
Pochybuji ale ze to jste schopni pochopit pripadne verejne priznat ze mam pravdu.
|
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:58:18
|
Nejde o to, kdo si co muze dovolit, ja si taky muzu dovolit koupit 2k g. Jde o to, ze je to predevsim hra a svoboda jednoho hrace konci tam, kde omezuje zabavu jinych hracu. Takze spravna otazka je, jestli takove jednani omezuje zabavu jinych hracu - a po zkusenostech z Lineage2 rikam, ze je to velmi realne riziko.
Takze, jako hrac rikam: Mam zkusenost, na zaklade ktere jsem proti. Jako zcela nezavisly pozorovatel dbaly zakonu rikam: Prodavate majetek Blizzardu, coz skutecne legalni neni.
A jinak je mi to fuk ;) |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 13:59:28
|
quote: Originally posted by Gabriel Smiř se s tím, že bránit obchodu s časem (tzn. každý svůj čas věnujeme něčemu jinému a vzájemně si pak vyměníme získané hodnoty) je anomálie. První to pochopila Sony a teď se k ní budou přidávat i
Sony citi predevsim $$$. Anomalie je, delat z hry ktera ma byt zabavou hnusnej kseft.
Ale na tomhle se my asi neshodnem a ver ze mi to zily netrha. Jen me mrzi ze lidi kterym nesejde na kvalite hry kterym svedomi a cest dovoli kupovat za realne prachy veci do hry kazi tu hru i ostatnim. To je to nejsmutnejsi.
Sony udelalo online anketu kdo bude vyuzivat a komu se libi ten novy exchange system v EQ2. Zverejnili vysledky ale ja neznam nikoho komu by se ten prompt aby hlasoval zobrazil. Co z toho plyne? Ze je SOE davno rozhodnuto.
|
|
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:00:25
|
no atronach zrejme nepochopil alebo nechce pochopit ze top equip v mmorpg hrach neamji nejlepsi lidi ale proste ti co tomu venuji vic casu. nekdo ten cas ma nekdo ne. to ze mu ten cas je ochotny nekdo predat je jeho vec. to ze je to porusovani EULY je uz druha vec. (kto sa ovsem bezmezne riadi eulou vsak ;)) Ja osobne na tom niz zleho neshledavam a okrem toho taky se nebojim ze zrazu bude 1000 ludi na servru co si nakoupi top vybavu. to ze sem tam stretnu nekoho co si neco koupil neni vubec ale vubec na skodu. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:00:57
|
quote: Originally posted by Atronach Pak prijde nejakej rozmazlenej pepik z horni dolni co ma tatika co mu zaplati co chce a tu vec kterou ty pracne schanis mesic mu proste koupi.
Koupi ji vetsinou od zmrdu co se harvestenim veci nebo penez zivi a co v rade pripadu kempi zajimava mista, takze pak ten kdo chce hrat pro zabavu nemuze.
Pochybuji ale ze to jste schopni pochopit pripadne verejne priznat ze mam pravdu.
Zajimave cteni od prskajici pve holciny jako jsi ty Atro (zvlast o tom mozku v pve :)).
Ty se tu krasne rozepisujes, zamyslis a kadrujes ("zmrdi", "rozmazlenci"). Bohuzel asi nad spatnou hrou. WoW totiz neumoznuje nejake velke nakupy/prodeje itemu s prislusnym flagem (zde bop, v eq2 no trade, v eq1 pred zmenou no drop atd.) a ani jejich farmovani (casovy zamek pro vstup). |
Edited by - VT on 26/05/2005 14:03:40 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:03:52
|
quote: Originally posted by Atronach Pak prijde nejakej rozmazlenej pepik z horni dolni co ma tatika co mu zaplati co chce a tu vec kterou ty pracne schanis mesic mu proste koupi.
Závist je špatná pro tvoje zdraví... |
Arokh Estarioll |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:13:07
|
krom toho je jedno kdyz je clovek lama lamopu zustane to ze bude mit eq za 1 milon na tom nic nezmeni. A v wow best eq je beztak BoP takze moc toho clovek nekoupi. ten mount je asi maximum co lze koupit.
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:15:12
|
No koukam pekny topic 
Jen chci jeste jednou upozornit, ze nekteri zejmena Attronach porad nepochopili o co mi jde. Ja napriklad take nesouhlasim prodavat v online hrach veci za penize. Take souhlasim s tim, ze nejvetsi radost mas z veci kterou si sam vybojujes na dne hlubokeho dungeonu. Problem je ale v tom, ze ja a spousta dalsi lidi hraje WoW kvuli PvP a bohuzel k PvP potrebujes epic kone. Pokud bych mel epic kone dostat po splneni treba 10 questu, ktere by me trvali tyden, rad bych si to udelal a mel bych z toho o radost, ale bohuzel jde jen o prachy. Abych mohl hrat PvP musim dva tydny farmit moby. Mezitim kolem me budou jezdit zasrany paladinoveho ktery maj kone zadarmo. Fakt super.
Navic Attronachu, takovy ty keci o rozmazlenych pepicich co jim davaj penize tatinkove a tom jak naprasis tohle tomu a tohle tamtomu me jen utvrzuji v tom, ze budes nejaky zaprdly praskac co se schovava za mamincinu sukni, neni to tak?
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:17:18
|
Casem se zacnou prodavat i BOP veci  |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:19:27
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Casem se zacnou prodavat i BOP veci 
pochybuji ze si najmes partu na MC ;) |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:23:38
|
Paladin Epic mount není zadara.
Stačí se snažit v PvP a na vysokém ranku máš epica za směšnou cenu  |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:25:08
|
quote: Originally posted by Demawend
No koukam pekny topic 
Jen chci jeste jednou upozornit, ze nekteri zejmena Attronach porad nepochopili o co mi jde. Ja napriklad take nesouhlasim prodavat v online hrach veci za penize. Take souhlasim s tim, ze nejvetsi radost mas z veci kterou si sam vybojujes na dne hlubokeho dungeonu. Problem je ale v tom, ze ja a spousta dalsi lidi hraje WoW kvuli PvP a bohuzel k PvP potrebujes epic kone. Pokud bych mel epic kone dostat po splneni treba 10 questu, ktere by me trvali tyden, rad bych si to udelal a mel bych z toho o radost, ale bohuzel jde jen o prachy. Abych mohl hrat PvP musim dva tydny farmit moby. Mezitim kolem me budou jezdit zasrany paladinoveho ktery maj kone zadarmo. Fakt super.
Navic Attronachu, takovy ty keci o rozmazlenych pepicich co jim davaj penize tatinkove a tom jak naprasis tohle tomu a tohle tamtomu me jen utvrzuji v tom, ze budes nejaky zaprdly praskac co se schovava za mamincinu sukni, neni to tak?
Jen bych rad doplnil, ze epic mount z questu pro zasrany paladiny rozhodne neni zdarma a v konecnym dusledku to vychazi na stejne penize jako normal epic nebo i drazsi ;) |
http://motion.parba.cz |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:34:48
|
quote: Originally posted by Aramir
Paladin Epic mount není zadara.
Stačí se snažit v PvP a na vysokém ranku máš epica za směšnou cenu 
jj tusim ze za 90g mas epic mounta, ale rank ted z hlavy nevim, jaky je minimalni ale rek bych ze lieutenant general. Taky mam asi nejakych 80g /vetsina love se vrazila do receptu na ench/ ale pockam si na rank v pvp a koupim ho za tech par zlataku. |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:45:54
|
lieutnant general je kolikaty level v PvP?
jo a k tomu paladinovi, samozrekme ze i zasrany warlock ho ma za quest, paladiny mam jinak rad  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 14:53:44
|
quote: Originally posted by Demawend ... paladiny mam jinak rad 
na cibulce? :) |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 15:06:48
|
quote: Originally posted by Demawend
lieutnant general je kolikaty level v PvP?
jo a k tomu paladinovi, samozrekme ze i zasrany warlock ho ma za quest, paladiny mam jinak rad 
14 Grand Marshal High Warlord Epic-quality weapon and shield 13 Field Marshal Warlord Epic-quality helm, shoulder armor, and gloves 12 Marshal General Epic-quality chest armor, leggings, and boots 11 Commander Lieutenant General Commander's epic mount 10 Lieutenant Commander Champion Superior-quality helm and shoulder armor 9 Knight-Champion Centurion Battle standard 8 Knight-Captain Legionnaire Superior-quality chest armor and leggings 7 Knight-Lieutenant Blood Guard Superior-quality boots and gloves 6 Knight Stone Guard Access to officer's barracks, officer's tabard, and potions 5 Sergeant Major First Sergeant Superior-quality bracers 4 Master Sergeant Senior Sergeant Superior-quality necklace 3 Sergeant Sergeant Superior-quality cloak, 10% discount on all goods and repairs from your faction's NPCs 2 Corporal Grunt Team insignia trinket 1 Private Scout Tabard
PvP valim tak nejak okrajove a od ty doby co HS funguje mam 6rank...takze jeste tak mesic a na toho epic mounta mozna budu mit  |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
Edited by - cracky on 26/05/2005 15:09:38 |
 |
|
tan
Starting Member
48 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 15:10:13
|
mada, ja to tebe prajem je mne je jasne o co ti ide a prajem ti to ;) tu sa len hovoril o principoch :) ..add uzatvaram pre seba tuto diskusiu lebo podobne ako problem ala piratsky soft v rodinach , na 1stranu je to kradez na 2hu nebyt toho tak aspon vyhcodoeuropska spolocnost je este dlho informacne zaostala ;) no a vyrieste to
..a co sa tyka toho co chce spravit sony na EQ2 , pokial dodrzi co slubila, ze budu take aj take servre, bude ich priblizne rovnaky pocet , ze ani jedne typ serverov nebude nejak diskriminovany ...tak je to dobre ... takto bud vsetci podla mna spokojny komu to vadi bude na jednom type, komu to nevadi bude na druhom a hotovoa bude to lepsie ako anketa :)) |
Tannya |
 |
|
Threepio
nic

126 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 15:23:33
|
Ja netvrdim ze EULA neporusuju, EULA nema zadnou pravni zavaznost v CR, obavam se ze neni nijak pravne vymahatelna, vubec jsem ji necetl a po pravde me vubec nezajima. Duvod? Pokud se nekdo na Blizzardu jednoho dne nekdo blbe vyspi a rozhodne se ze sem cokoliv porusil, tak mi ucet stejne zrusi a neudelam s tim vubec nic, krome toho ze si muzu stezovat na lamparne. Takze se ridim zdravym rozumem misto EULA a nemyslim ze s tim nekdy budu mit problem, pokud budu "jejich" pravidla porusovat ale budu to delat rozumne. A proto s prodejem/nakupem penez/itemu nemam problem. |
Tak trosku...klokan |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 15:26:19
|
Ja netvrdim ze EULA neporusuju, EULA nema zadnou pravni zavaznost v CR, obavam se ze neni nijak pravne vymahatelna, vubec jsem ji necetl a po pravde me vubec nezajima. Duvod? Pokud se nekdo na Blizzardu jednoho dne nekdo blbe vyspi a rozhodne se ze sem cokoliv porusil, tak mi ucet stejne zrusi a neudelam s tim vubec nic, krome toho ze si muzu stezovat na lamparne. Takze se ridim zdravym rozumem misto EULA a nemyslim ze s tim nekdy budu mit problem, pokud budu "jejich" pravidla porusovat ale budu to delat rozumne. A proto s prodejem/nakupem penez/itemu nemam problem.
eula samozrejme ma pravni zavaznost v cr v navaznosti na zakon autorsky , ktery rika ze jsi povinen dodrzovat licencni podminky , mezi temito je dodrzovani eula - tedy si prvne zjisti jak to je nez zacnes vykrikovat |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 15:47:23
|
No, už bylo na několika místech počítáno, že podle cen na AH na tom daném serveru může paladinský epic stát něco mezi 700 až 1200g (argumenty, že jim gilda může pomoct neobstojí, protože kdyby ty věci prodali, tak mají ty peníze). Navíc namountování stojí manu. Tak nějak být paladinem, tak se na ten quest vykašlu a koupím si normálního koně.
Hned jak jsem viděl, že chce 2Kg, bylo mi jasné: epic+reaper ;)
WoW má naštěstí dobrý mechanismus, že ty skutečně dobré věci jsou BoP, takže mě farmáři až tak život neznechucují, ale ekonomiku to pěkně jurví, protože podporují inflaci. Nicméně, pokud chceš 1g za 2.5 Kč, tak nevím … to by znamenalo, že prodejce musí umět nafarmit tak 40g za hodinu, aby to bylo těch 100 Kč na hodinu. Jde to tak rychle? |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 15:59:07
|
jo jde to tak rychle. kdyz clovek umi farmit a krute po tom jde
|
 |
|
josu
Starting Member
6 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 16:04:38
|
quote: Originally posted by Deimos
jo jde to tak rychle. kdyz clovek umi farmit a krute po tom jde
tak nam skus povedat ako sa da nafarmit 40g za hodinu? to by ma celkom zaujimalo |
Josu Human Mage Herbalism/Alchemy ShadowMoon |
 |
|
tan
Starting Member
48 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 16:15:33
|
staci ked za hodinu zarobi 20g - 50kc , ale ved mada nechce aby tie prachy nahanal nejaky middle manager, ale proste nejaky 15rocny studak co neam co robit ..keby mne ked som mal 15nast ponukol 50kc za to ze budem hrat , tak by somsa naho pozrel ci je ok ? :) a potom by som doost zhavo suhlasil ;) |
Tannya |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 16:26:23
|
no samozrejme tu nebudem prezradzat svoje zdroje zarabania. teda urcite nie do detailu. Ale ja chodim tazit thorium. mam priemer 1 arc krystal za hodinu uplne v pohode. plus asi 40 thoria plus sem tam nejaky bonus ako azerothian diamant,blue saphire atd.. 40g za hodku v pohode. pre tych co nemaju mining trebars (aj ked to neni tak dobre) campit Sm katedralu. solo to dam za 20-25 min, spolu s disenchantom zarobim cca 15-20g za 1 run podla stastia. takze sa tam da urobit v pohode 30-40g za hodku a nikto tam cloveka nebue rusit (ak mate enchanting) napriklad. spusobu je vice. nekdo campi golden perly, nekdo campi neco jineho atd..... |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 17:21:11
|
Rogue? |
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 17:39:35
|
quote: Originally posted by Tharn
Rogue?
ja? warr |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 20:00:38
|
Tak to jsem nejak nepochopil anebo jsi to nepochopil ty. Ale rad se necham poucit Corwe.
aha mel jsem tam zrejme nechat vetsi cast tveho postu ;) no odpoved ziskas v postech od demawenda a dorlase, oni ten epic potrebuji, odhaduji ze to bude kuli tomu ze ma vetsi speedu nez obyc mount ? :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 26/05/2005 : 22:07:48
|
quote: Originally posted by Deimos
quote: Originally posted by Kuzmik
Casem se zacnou prodavat i BOP veci 
pochybuji ze si najmes partu na MC ;)
Nevim, co je MC, ale v EQ1 jsem znal skupinu lidi, co prodavala veci, na ktere prumerna ne uber guilda nemela sanci.
Ve 12 lidech sli neco vybit, neco jim padlo a oni prodavali loot prava za ingame penize, ktere asi nasledne prodavali na webu za real cash. Cloveka dopravili mnohdy na misto lootu jako male dite. Dokonce brali i objednavk#255; a zajemcum davali vedet, kdyz na vec sli, pripadne je brali sebou primo.
Cili no drop veci neobstoji a neni opravdu problem najmout klidne i 20 lidi na ziskani veci. Zvlast, pokud se jedna o organizovanou skupinu, ktera se tim normalne zivi.
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Topic  |
|
|
|