Author |
Topic  |
Colldor
Gimp

2165 Posts |
|
| |
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 16:41:50
|
pwnt |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 17:04:33
|
docela by me zajimala povaha tazeni... jestli jim zrusili jen sajtny u provideru nebo si na ne doslapli i SW policii...
no co uz, kazdyho kdo nekde spamoval o free wow jsem uprimne varoval, ze Blizzard to oficialne zakazal a ze na kazdeho jednou dojde.. nehlede na to, ze jsem jim rikal, ze nema smysl hrat freewow... ze se desne ochudi... tak me napada, ze bych se mohl jednoho z tech kluku optat jak na tom je ten "jeho" server... |
no mmo
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 17:07:51
|
mimochodem bavil sem se s jednim člověkem co hrál na freeserveru ptal se mě co si má dát na pvm za postavu, tak jsem mu poradil huntera
další den mi řikal, že hunter je docela dobrej, že si tamnul wyrma a že dáva docela dmg
měl na lvl 8 tamnutýho lvl 56 elite wyrma .) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 01:40:16
|
Ja se zase bavil z kamosem, kterej si vydelal na 20lvl za den hrani asi 150g, coz se mi az zvedal kufr, pri predstave kolik casu bych musel na lvl 50 ted ztravit, abych mel 150g:] I kdyz ten wyrm je hustsi zalezitost:] |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 24/05/2005 01:42:07 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 02:38:28
|
Isac > to je docela pokrok. nedavno nesli peti vubec ;]
Jinak ten system Blizzardu funguje tak, ze ti proste poslou pravnickej e-mail kde mas vypsano co jsi porusil a co voni udelaji pokud tu sajtu nezrusis. Osobne ale nechapu co nelegalniho bylo na Wowresources. Vzdyt to byla skvela sajta. Byli tam ke stazeni vsecky patche co kdy vysli. Emulator tam vubec ke stazeni nebyl.. takze nechapu. Maximalne ze tam bylo i par .mpq utilit, ale ty jsou na stazeni vsude mozne. Asi spis Blizzardi zacali kopat vsude kolem sebe a protoze BLizzhackers hodne wowresources linkovali tak jim taky poslali mejla ;]
Blizzhackers jsou ale osina v prdeli a brzy prijdou znova ;] je to hodne velka komunita lidi ktera byla pred wow a bude i po wow. Sou tam i lidi kolem w3, programing... atp
Sem zvedavy kdy to Blizzard prestane bavit. Nebo se snad boji ze je WoW tak jednoduche ze by jednoho dne byli emu schopne konkurence?? Nepredpokladam. Je sice fakt, ze se to zlepsuje, ale porad chybi to hlavni - nastaveni. viz Isac a ze si tamten tamnul wyrma. Nikdo nedokaze (je to moc prace) nastavit hru tak, jak ma byt. To je proste to, co nikdy emulator nenaemuluje /vyjma provarenin jako je UO/
V kazdem pripade jsem zvedavy kdy dojde i na konkretni servery. Na ty asi nedojde nikdy je jich uz hafo...
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 02:58:51
|
No ja jsem zase docela zvedav kdy dojde i na Rodiera  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 24/05/2005 02:59:38 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 08:20:21
|
quote: Originally posted by Demawend
No ja jsem zase docela zvedav kdy dojde i na Rodiera 
obavam se ze lekarska veda jeste k transplantaci mozku nedospela  |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 08:39:22
|
quote: Originally posted by brutus
quote: Originally posted by Demawend
No ja jsem zase docela zvedav kdy dojde i na Rodiera 
obavam se ze lekarska veda jeste k transplantaci mozku nedospela 
no pak zbyva jeste dalsi moznost, utratit |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 09:53:19
|
^^ Pertha
S tim se neda nic jineho nez souhlasit...
Edit: Btw v pokecu ma Rodier "svuj" topic, takze piste kdyztak tam, at se to tu "nezasira" . |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 24/05/2005 09:56:49 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 13:28:09
|
nj mne by zase zajimalo kdy dojde na tyhle 3 arcizmrdy ;] co nadavaji na cokoliv co vidi |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 13:34:11
|
quote: Originally posted by Rodier
nj mne by zase zajimalo kdy dojde na tyhle 3 arcizmrdy ;] co nadavaji na cokoliv co vidi
Rodier VN_musil a ratafak ? jo taky by me to zajimalo |
|
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 15:05:42
|
quote: Originally posted by Pertha Rodier VN_musil a ratafak ? jo taky by me to zajimalo
bah   |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 24/05/2005 : 21:22:42
|
Free wow scena zije dal blizzard nic neznicil ... http://openwow.quamquam.org/trac - emulator openwow http://69.64.34.190/wowresource/forum/inde...p?showtopic=156 - forun emulator openwow
to hold odneslo ... ale mame furt wowwow :) wowemu a brzi ludmilla a na podzim runwow ktere uz vteto fazi ma 75% officu ... kazdy den update funguje tam temer vse ...
blizzhackers ma alternativu http://www.blizzhackers.uk.to/ ;)
Wowresources - odkazy na clienty ! coz je ilegalni ...
Proste free wow zije ... blizzard nema sanci ted zasahl jen proto aby nevyhazeli lidi s odeleni pro ilegalni servery ... tak neco museli udelat ... openwow jse chce soudit s blizzardem mozna ..
pry u blizzhackers mu domu dosly pravnici ..
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 08:31:27
|
75% officu ? to zni docela jako pohadka. ne ze bych o free serverech moc vedel, ale je mi divne ze pokud se bavim s lidmi hrajicimi na free serverech tak jejich zazitky se blizi spis k 10%, proc by vsichni pouzivali tak nedokonale emulatory kdyz je tu tak kvalitni ? |
lastfm |
 |
|
Nightmarer
Starting Member
31 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 08:41:51
|
75 procent??????????  aha....ze jste nerekli....PEKNA BLBOST..jezis 75 procent to bude trvat jeste hooodne dlouho a za tu dobu se office zase zlepsi o 50 procent tusiz free bude zat tak na 25 procentech(ted je tak na 3 procentech) |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 13:34:21
|
quote: Originally posted by Rashaverak
75% officu ? to zni docela jako pohadka. ne ze bych o free serverech moc vedel, ale je mi divne ze pokud se bavim s lidmi hrajicimi na free serverech tak jejich zazitky se blizi spis k 10%, proc by vsichni pouzivali tak nedokonale emulatory kdyz je tu tak kvalitni ?
1) je to ukrajinsky server ten server si sam sobe vyvije emu a pry ho zverejni az na pozdim coz ma byt temer totozny s officem to mi rekl admin v anglictine... 2) nikdo ho nezna protoze onem nejsou nikde informace a rustina je pro zapadni lidi bariera. 3) jelikoz to je ukrajina tak hw nestoji moc za to proto tam hraje jen 10 hracu a to sou ukrajinci.. |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 13:37:42
|
quote: Originally posted by x2z
quote: Originally posted by Rashaverak
75% officu ? to zni docela jako pohadka. ne ze bych o free serverech moc vedel, ale je mi divne ze pokud se bavim s lidmi hrajicimi na free serverech tak jejich zazitky se blizi spis k 10%, proc by vsichni pouzivali tak nedokonale emulatory kdyz je tu tak kvalitni ?
1) je to ukrajinsky server ten server si sam sobe vyvije emu a pry ho zverejni az na pozdim coz ma byt temer totozny s officem to mi rekl admin v anglictine... 2) nikdo ho nezna protoze onem nejsou nikde informace a rustina je pro zapadni lidi bariera. 3) jelikoz to je ukrajina tak hw nestoji moc za to proto tam hraje jen 10 hracu a to sou ukrajinci..
To musí být super hrát WoW, ve kterém jde mimo jiné i o boje mezi hráči, na serveru kde je 10 lidí ... |
PC, PS3, iPad |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 13:37:49
|
abys vedel co podtema 75% mam
Groupy, 80% kouzel, vsechny profese, dodge, block, 40% talentu, metro, vzducholode, lety na gryfonech je videt animace, durability system, mounty
tento server ma kazdy den update ... vyviji se velice rychle blizzard ho uz jednou zatrh ale jen se schoval ted nedavno zas vylezl na povrch a vty dobe co onem nebylo znat tak se vyvijel vice info http://www.wow.wnet.ua/ |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 13:57:09
|
Groupy, 80% kouzel, vsechny profese, dodge, block, 40% talentu, metro, vzducholode, lety na gryfonech je videt animace, durability system, mounty
Ehm... ty si asi nikdy nevidel ofic WoW, co? :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:04:19
|
quote: Originally posted by Tragedy
Ehm... ty si asi nikdy nevidel ofic WoW, co? :)
Viděl.. v betě a když to mám porovnat stimto tak je tam rozdíl doopravdy těch 25% ...
kdybych měl vypsat vše co tam funguje tak je to dlouha esej na 10stranek... toto bylo vzato ve zkratce... |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:25:58
|
x2z: A jak je to s osazenim sveta? Kolik %? Jsou fukncni a osazene instance? Obevuji se tam nove pridane instance? Fungujou RAIDy? Jsou tam RAID bossove? Funguje honor system? Budou tam take battlegrounds? Jsou vyvazena monstra a jejich nastaveni? Funguji letove trasy? Kolik z cca 3000 questu je na free? Uz funguje strileni z luku (auto strelba)? Co tamming? Porad buglej? Peti? Porad bugly? A jak je to s aukci? |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:28:51
|
 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:31:11
|
x2z: A jak je to s osazenim sveta? Kolik %? Jsou fukncni a osazene instance? Obevuji se tam nove pridane instance? Fungujou RAIDy? Jsou tam RAID bossove? Funguje honor system? Budou tam take battlegrounds? Jsou vyvazena monstra a jejich nastaveni? Funguji letove trasy? Kolik z cca 3000 questu je na free? Uz funguje strileni z luku (auto strelba)? Co tamming? Porad buglej? Peti? Porad bugly? A jak je to s aukci?
No s těmi 10 lidmi ta aukce moc fachat nemusí  , bože že to ty lidi baví se s něčím srát a mít z toho nakonec více problémů než užitku. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:47:50
|
... ale mame furt wowwow :) wowemu a brzi ludmilla a na podzim runwow ktere uz vteto fazi ma 75% officu ... kazdy den update funguje tam temer vse ...
taky me to pobavilo  |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 14:56:38
|
x2z> pwned. utracet svuj cas na blbosty je lepsi nez 300kc ? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 25/05/2005 14:57:06 |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:04:49
|
x2z: A jak je to s osazenim sveta? Kolik %? Jsou fukncni a osazene instance? Obevuji se tam nove pridane instance? Fungujou RAIDy? Jsou tam RAID bossove? Funguje honor system? Budou tam take battlegrounds? Jsou vyvazena monstra a jejich nastaveni? Funguji letove trasy? Kolik z cca 3000 questu je na free? Uz funguje strileni z luku (auto strelba)? Co tamming? Porad buglej? Peti? Porad bugly? A jak je to s aukci?
1. 95% ospawnováno včetně objektu 2. jo 3. jo 4. ne 6. jo ale ne vsechny 7. ne 8. ne ale mozna budou ... 9. jo 10. jo 11. 1500 mozna vic nepocital jsem to 12. strileni z luku faka, autoshot ne 13. jak na kterym emu ... na wowemu trochu fixly , runwow funguje bez problemu 14. toto jsem nezkousel, ale v changelogu bylo napsano ze faka ... |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:14:02
|
Sou lidi ktery to treba bavi a delaji to pro zabavu. Dit at klidne bezi free servery ja bych byl jenom rad.Aspon odtahnou fnukny a ruzny pochybny existence.Na free serveru bych nehral, protoze pro me nema servis ktery ja chci.Navic nerad hraju neco co neni "dokonale", predstava toho ze to nekde funguje lip by me neskutecne srala. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:14:29
|
x2z... tak to cumim. Co sleduju free scenu, tak to dle lidi vypada uplne jinak. Mas odkaz na nejaky server, kde toto vse je tak jak pises? |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:17:20
|
x2z... tak to cumim. Co sleduju free scenu, tak to dle lidi vypada uplne jinak. Mas odkaz na nejaky server, kde toto vse je tak jak pises?
http://www.wow.kenga.net/ jediny problem free serveru na ktery jsi se ty neptal jsou errory... to je duvod proc lidi z free chodi na offic ty errory jsou #132, #0 a unkown entiny toto bohuzel neni chyba emulatoru ale blizzardskyho clienta... |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:19:01
|
... a unkown entiny toto bohuzel neni chyba emulatoru ale blizzardskyho clienta...
LOL. Tak to je tada hláška dne. To si snad dám do podpisu.  |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:22:02
|
quote: Originally posted by Tibor
... a unkown entiny toto bohuzel neni chyba emulatoru ale blizzardskyho clienta...
LOL. Tak to je tada hláška dne. To si snad dám do podpisu. 
Co ti na tom pride vtipnyho ? unknown - prepis :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:23:04
|
Co ti na tom pride vtipnyho ? unknown - prepis :)
No treba to, ze to je klientem :) |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:25:30
|
Co ti na tom pride vtipnyho ? unknown - prepis :)
No treba to, ze to je klientem :)
Bohužel je to klientem na emulátoru WowwoW, RunWoW, WoWEmu tato chyba je a tyto emulátor maj každý jiné jadro a byli vyvijeny jinymi lidmi ... a ty chybi tam jsou
Co jsem koukal na ofic stranky tak tam je napsano ze i nektery jedinci to maj i na officu... takze to asi emulatorem nebude...
|
Edited by - x2z on 25/05/2005 15:26:42 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:26:38
|
jasne a protoze to je klientem tak kvuli tomu lidi z free jdou na offic :) |
|
Edited by - Pertha on 25/05/2005 15:26:56 |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:28:33
|
quote: Originally posted by Pertha
jasne a protoze to je klientem tak kvuli tomu lidi z free jdou na offic :)
Na officu tyto chyby jsou taky podle officalniho fora, ale taky na to ma vliv HW serverz blizzard ma nadupany masiny a gigabitovy lajny.. free servery na tom tak nejsou ... zadna jina hra nema takovy to chybi pokud je to chyba emulatoru. Tak mi odpovez na otazku proc tuto chybu mivaj i lidi na officu?
edit: lidi dělaji specialni modifikovany exe soubor pro clienta ktery tyto chyby omezuje... takze to emulatorem neni ! ! |
Edited by - x2z on 25/05/2005 15:29:34 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:35:33
|
tak jsem oprasil svou znalost azbuky a prosel tu sajtnu a to je dle myho mineni velka kachna nikdo to v zivote nevidel uvidi prej za pul roku ale vlastne je vsechno uplne super a funguje |
|
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:41:52
|
tak jsem oprasil svou znalost azbuky a prosel tu sajtnu a to je dle myho mineni velka kachna nikdo to v zivote nevidel uvidi prej za pul roku ale vlastne je vsechno uplne super a funguje
delej jak myslis, mysli jak myslis... to je tvoje vec ja ti sve nazory nevnucuju nemusis komentovat negativne musis pochopit ze free servery jsou delany od lidi co ztoho nic nemaj ... a i hraci vedi ze to proste neni takove, na ceskych serverech vladne takova rodinna pohoda vsichni jse znaji atd... neni to ideal ... ale mnoho lidi to uspokoji . proste wow vyslo v eu pred par mesicema nemuzes ocekavat kvalitu hned na zacatku do roka proste to uz bude dost hratelny ... i ted je to hratelny ale ma to par much ... |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:43:05
|
tak jsem oprasil svou znalost azbuky a prosel tu sajtnu a to je dle myho mineni velka kachna nikdo to v zivote nevidel uvidi prej za pul roku ale vlastne je vsechno uplne super a funguje
 (+1) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 15:45:33
|
[quote] edit: lidi dělaji specialni modifikovany exe soubor pro clienta ktery tyto chyby omezuje... takze to emulatorem neni ! !
Safra... tak to by ten patch mohli prodat Blizzardu  |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 16:19:54
|
[quote] edit: lidi dělaji specialni modifikovany exe soubor pro clienta ktery tyto chyby omezuje... takze to emulatorem neni ! !
Safra... tak to by ten patch mohli prodat Blizzardu 
 |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 17:57:46
|
quote: Originally posted by x2z jediny problem free serveru na ktery jsi se ty neptal jsou errory... to je duvod proc lidi z free chodi na offic ty errory jsou #132, #0 a unkown entiny toto bohuzel neni chyba emulatoru ale blizzardskyho clienta...
Jaká že chyba?
Nevím jak ostatní, ale já jsem na svém klientovi žádnou z nich nikdy neviděl  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 18:05:40
|
quote: Originally posted by Marigold
quote: Originally posted by x2z jediny problem free serveru na ktery jsi se ty neptal jsou errory... to je duvod proc lidi z free chodi na offic ty errory jsou #132, #0 a unkown entiny toto bohuzel neni chyba emulatoru ale blizzardskyho clienta...
Jaká že chyba?
Nevím jak ostatní, ale já jsem na svém klientovi žádnou z nich nikdy neviděl 
mno, ja znam 132ku, ale po instalaci novych vga driveru sem ji uz nevidel... z toho jasne plyne, ze je to klientem   |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 18:54:45
|
no zrovna hrát placenej wow v evropě kvůli servisu neni nejlepší nápad  |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 19:04:30
|
quote: Originally posted by Isac
no zrovna hrát placenej wow v evropě kvůli servisu neni nejlepší nápad 
To je fakt defku, whisky a doutniky me jeste neprinesli kdyz hraju. |
Black |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 19:24:45
|
quote: Originally posted by x2z Unkown entiny - toto bohuzel neni chyba emulatoru ale blizzardskyho clienta...
Toto je chyba, kterou meli opravdu i lidi na officialnich serverech.
Je to nastavenim sitove karty (checksum offload musi byt disabled).
Na nektere znacky "sitovek" vysly opravne patche.
OT, Btw: Chyba, projevujici se i u DAoCu LDckama po zazonovani (ToA apod.)
EDIT: U temer vsech GLAN karet. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 25/05/2005 19:25:43 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 19:53:22
|
Hm, já ten problém měl taky(ale jen jednou) a síťovou kartu nevlastním (usb dsl modem) Takže je to blizzardským clientem!!!11one |
Arokh Estarioll |
 |
|
Nightmarer
Starting Member
31 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 20:20:14
|
jj....Hold nemas prachy nebudes mit office a nic ti to nevynahradi..ty tu mluvis ze top bude 75procent ale z toho co ty znas!!!!Na officu je spoustu veci kktere vubec neznas!!!A pochybuju ze to bude 75 procent z toho co znas a i kdyby se nad vama slitoval buh a neco takoveho vam daroval tak to bude 75 procent z tohjo co myslis ale celkove tak MAXIMALNE 30procent...Hlavne jde o to ze na officu hraje na jednom servru tisice lidi a to je to proc je to MMORPG a ne server kde jich hraje 50... |
 |
|
Nightmarer
Starting Member
31 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 20:24:42
|
Sice uz tu probirate errory ale chtel jsem to napsat.... |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 22:39:04
|
quote: Originally posted by Nightmarer
Sice uz tu probirate errory ale chtel jsem to napsat....
Jo. To je fakt hold ty masa lidi na free (zatim) nejsou. Co se týče officu ? abych řekl proč na něm vlastně nehraji. Peníze bych jakžtak doskládal, na to, ale nevidim důvod abych dotoho šel a pak hrál jen 1hodinu v týdnu víc nemám kuli škole a jiným zajmum. A případá mi zbytečné to platit když to nevyužiji. A ten největší problém je, že mě hraní her nebaví baví mě je ruzně upravovat, objevovat nové možnosti tim myslim upravu emulátoru přídávaní nových kouzel, atd... občas si to zahraju když jsem hrál na WNETu tak doopravdy jediný rozdil byl to, že tam bylo málo lidí. Když jsem hrál betu evropskou tak ta tušim byla 7dní ja jí hrál první dva dny a pak už mě to nebavilo ... |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 25/05/2005 : 22:56:38
|
Co se týče officu ? abych řekl proč na něm vlastně nehraji. Peníze bych jakžtak doskládal, na to, ale nevidim důvod abych dotoho šel a pak hrál jen 1hodinu v týdnu víc nemám kuli škole a jiným zajmum. A případá mi zbytečné to platit když to nevyužiji.
Lol, to je celkem prdel. Kino na 1 a pul hodiny za 150 je OK, ale hra na (ok, i kdyz pochybuji) 4 hodiny mesicne za cca 400 ok neni.
A hlavne, nekomu asi prijde normalni neco ukrast a pouzivat (samozrejme ted mluvim o kodu hry). To je stejne, jako rict, ja auto nepotrebuju furt, tak za nej nebudu platit, ale ja si ho nekde ukradnu (rozumej "pujcim"). A protoze jsem lama, tak mi ho nekdo hodny "odemkne" (zpristupni..)
Fakt super logika, to teda zeru
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Topic  |
|