Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Epizoda 3 - Dojmy z filmu a diskuze o něm
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/06/2005 :  16:34:21  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:
Originally posted by Jorssk

Nic moc titule, fuka je ma lepsi...

No, já se vykašlal na titule úplně, vždyť dialogy jsou tam docela primitivní, tomu snad musí rozumět i člověk na pre-intermediate úrovni....

To tě zase ujišťuju, že na pre-intermidiate úrovni tomu člověk nerozumí ani zbla.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 01/06/2005 :  19:34:37  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

quote:

Nic moc titule, fuka je ma lepsi...

No, já se vykašlal na titule úplně, vždyť dialogy jsou tam docela primitivní, tomu snad musí rozumět i člověk na pre-intermediate úrovni....

To tě zase ujišťuju, že na pre-intermidiate úrovni tomu člověk nerozumí ani zbla.

Fakt?mame ucebnice pre-intermediate a ja jim v poho rozumim NjN jsem proste 1337

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/06/2005 :  20:27:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Kdyz clovek neumi anglicky jako moje cela rodina (az na me) tak to mu muze tezko rozumet, holt tohle jsou ty ohledy lidi na jine. Btw. u SW obcas taky nerozumim zvlast zbrblani yody :)

Edited by - Jorssk on 01/06/2005 21:43:15
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/06/2005 :  20:35:24  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz clovek neumi anglicky jako moje cela rodina (az na me) tak to mu muze tezko rozumen, holt tohle jsou ty ohledy lidi na jine. Btw. u SW obcas taky nerozumim zvlast zbrblani yody :)

Výjimečně musím s Jorsskem souhlasit.

Angličtinu zdaleka neovládá tolik lidí, kolik si "internetová" veřejnost myslí.

Edited by - Jedi_Knight on 01/06/2005 20:35:40
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  01:27:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

Kdyz clovek neumi anglicky jako moje cela rodina (az na me) tak to mu muze tezko rozumen, holt tohle jsou ty ohledy lidi na jine. Btw. u SW obcas taky nerozumim zvlast zbrblani yody :)

Výjimečně musím s Jorsskem souhlasit.

Angličtinu zdaleka neovládá tolik lidí, kolik si "internetová" veřejnost myslí.

proc pokazde, kdyz s jorsskem souhlasis, rikas vyjimecne ? chces tim zduraznit, ze se od nej jinak distancujes, ze se stitis shody nazoru s nim ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/06/2005 :  02:38:05  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
lol
http://www.thesharperedge.co.uk/scpro/products/productdetails.asp?ID=1547
kupte si sveho Vadera.. 5000 liber a je vas ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/06/2005 :  02:46:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jinak taky si myslim ze mohli udelat nejak jinak tu cast s tim ze palpatin prijde do senatu a proste se ustanovi imperatorem a vsichni mu tleskaj. Proste jako kdyby byli vsichni zhuleny nebo co.

Jinak nejak sem nepochopil toho Grievouse, kde von se tam vzal? v ep2 ani 1 nebyl co to bylo zac.. vypadal jako robot ale "mel srdce a kaslal" ;-D a nakonec mne prekvapilo ze Mace Windu byl Samuel L. Jackson.. na to ze mu je uz hodne pres 50 a v jinejch filmech vypada fakt dost sesle..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2005 :  05:54:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Rodier - Ty si vazne ichtyl zejo? Potreti ti to s tim grievousem psat nebudu najdi si starsi prispevky a neptej se furt tady dokola na veci na ktere se uz odpovidalo.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/06/2005 :  07:00:49  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
proc pokazde, kdyz s jorsskem souhlasis, rikas vyjimecne ? chces tim zduraznit, ze se od nej jinak distancujes, ze se stitis shody nazoru s nim ?

Tak si spočítej jak často jsme se na něčem shodli.

Nedistancuji se od nikoho, pouze tím chci zdůraznit, že máme na značnou část věcí naprosto odlišné názory.

Edited by - Jedi_Knight on 02/06/2005 07:01:15
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/06/2005 :  10:10:39  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
musim s Rodierem souhlasit, tys to sice Jorssku vysvětlil ale vsadím se že 90% lidí nevěděla kde se Grevious vzal do te doby než jsi to ty napsal.. Ja třeba kromě šesti Epizod nic jinyho nečtu ani jinde nestuduju a vycházím jen z toho co mi Lucas naservíruje pod nos v kině. Fakt je ten že by mohl více věcí trochu vysvětlit pro normální lidi, kterí netráví čas tím že studují SW.. A sem zvědav co Lucas dalšího natočí. Ty řeči o tom že už nic do kin nenatočí mě moc nevzrušujou, podle mě je jen otázkou času kdy se zase něco podobného oběví, přecejen je to fantasy, tam se dá vymyslet cokoliv..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 02/06/2005 :  10:58:23  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

musim s Rodierem souhlasit, tys to sice Jorssku vysvětlil ale vsadím se že 90% lidí nevěděla kde se Grevious vzal do te doby než jsi to ty napsal.. Ja třeba kromě šesti Epizod nic jinyho nečtu ani jinde nestuduju a vycházím jen z toho co mi Lucas naservíruje pod nos v kině. Fakt je ten že by mohl více věcí trochu vysvětlit pro normální lidi, kterí netráví čas tím že studují SW.. A sem zvědav co Lucas dalšího natočí. Ty řeči o tom že už nic do kin nenatočí mě moc nevzrušujou, podle mě je jen otázkou času kdy se zase něco podobného oběví, přecejen je to fantasy, tam se dá vymyslet cokoliv..

Fantasy to neni ,ale je to Sci-fi nebo Space opera (to tady nekdo rikal )

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/06/2005 :  11:35:33  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
no moje matka tomu říká fantas-magorie .. kdo tím žije tak tomu říká vznešeně jako Space opera nebo tak nějak.. to záleží jen na úhlu pohledu a na koeficientu závislosti jak si to každej nazve.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  12:43:05  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
je mi lito lidi, kteri nemaji fantasii..

bohuzel je takovych asi vetsina, to jsou takzvani "dospeli" lide, zijou vsednim zivotem, staraji se o kazdodenni zalezitosti..

a nechapou..
a mysli si o sobe, ze oni maji ten spravny pohled na svet..
a blahosklonne a povysene se usmivaji nad jinou skupinou lidi..

nad takovymi, kteri maji "jine" zajmy a kteri jsou vecne mladi, kteri jsou dosmrti detmi..
nad takovymi, kteri maji mladou dusi..

ja jsem vzdy patril a vzdy budu patrit do kategorie tech druhych.. stejne jako moje matka.. stejne jako jeji otec..

a matcini jinak velmi dobri pratele nechapou, jak muze travit cas u sacred, sims, age of empires.. nebo sledovanim pana prstenu, star wars, ci harryho pottra..
taky tomu rikaji "fantasmagorie"..

jak hluboce se tito lide myli..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:27:17  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Fuuuj harry potter no jerzee, to musis prede mnou cenzurovat a ne to takhle verejne psat a jeste v topicu Epizoda 3 .

Kravka - A vis ze me je to celkem fuck jestli vis od kud je grievous nebo ne? Zeptej se toho maleho chlapecka co sedi naproti v rade v kine mozna ti to krasne podrobne vysvetli, i kdyz v tomhle state asi moc ne protoze k nam nejsou shopni dodat ani animovane clone wars a tak k tomu maji pristup jen lidi z netem . Jinak tim chce lucas mozna poukazat na EU a nalakat do sveho sveta vice lidi, protoze kdyz se rekneme nekdo zacne zajimat od kud je grivous, pak to cele skoukne, precte a chytne ho to . Jinak ono to je napsane i v obrazkove enciklopedii epizody 3 ktera u nas diky bohu vysla takze ti to ten malej kluk mozna preci jen rekne .

Pro tvrde klady to tu jeste jednou skopcim:
Poprve se pry objevil uz na Geonosis ale jediove se s hnim setkaly az na planet Apori nebo jak se to pise (bylo to v animovanych clone wars). Tam jim nakopal rit, pote unesl palpatina a pri uteku mu Windu rozmackl hrudnik.

Grievous pochazi tusim z rasy Kaleesh. Sidiou s dookuem si ho vyhlidli pro svuj experiment a sestrelili jeho lod. Po tomto incidentu z nej zbylo jen torzo. Za jeho protestu do nej napumpovali krev sifo-diase a upravili jeho mozek. Mozek, oci a zbyle organy nacpali do roboticke kostry. Grievous je pokoren tim ze se z nej stal kyborg a snazi se toto odcinit zabijenim jediu a sbiranim jejich mecu. Jak jiz rikal ve filmu umeni boje se svetelnymi meci ho naucil dooku, avsak grievous nedokaze citit silu a tudiz ani odrazet strely. Spoleha se na sve rychle reflexy.

Jo a jeste neco SWG samo o sobe spada taky do EU jako vsechny hry a kdyz to hrajes mel by si se mozna o to zacit zajimat a prestat tady prednaset ty sve nazory - me to zajima vysvetlete mi to, nebo at mi to lucas napise, vysvetli... Jo rad neco vysvetlim a rad navedu novacky do sveta SW, ale ty tam nechces, nesouhlasis s nim jaky je a vecne se na neco ptas a stale zastavas svuj nesmyslny nazor ze SW jsou jenom svitici klacek (LS).

Edited by - Jorssk on 02/06/2005 14:31:13
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:40:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
tady asi nekteri lidi predpokladaji ze na ten film chodej jen fans SW, ne ja ty filmy videl protoze se me zdaj dobre udelany , svet SW me nezajima a proto me ani nijak nezajima odkud se vzal griveous ale jako filmovyho fanouska me stve jak je tadle epizoda odflakla a prvni pulka je telenovela a pak se teprve neco malo deje ale s tak otresnyma modelama a efektama ze me stvalo ze jsem za to ty peachy dal a nebejt kolem me 10 kamosu co by me za to zabili tak jsem v pulce z kina odesel

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:41:04  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

je mi lito lidi, kteri nemaji fantasii..

bohuzel je takovych asi vetsina, to jsou takzvani "dospeli" lide, zijou vsednim zivotem, staraji se o kazdodenni zalezitosti..

a nechapou..
a mysli si o sobe, ze oni maji ten spravny pohled na svet..
a blahosklonne a povysene se usmivaji nad jinou skupinou lidi..

nad takovymi, kteri maji "jine" zajmy a kteri jsou vecne mladi, kteri jsou dosmrti detmi..
nad takovymi, kteri maji mladou dusi..

ja jsem vzdy patril a vzdy budu patrit do kategorie tech druhych.. stejne jako moje matka.. stejne jako jeji otec..

a matcini jinak velmi dobri pratele nechapou, jak muze travit cas u sacred, sims, age of empires.. nebo sledovanim pana prstenu, star wars, ci harryho pottra..
taky tomu rikaji "fantasmagorie"..

jak hluboce se tito lide myli..

Nejde soudit kdo má pravdu, nebo kdo je větší závislák. Jedna skupina jsou lidi kteří nedaj na svůj vymyšlenej svět dopustit, a obhajují jej. Druhá skupina jsou ti, kteří nad nima ohrnují nos a myslí si o první skupině že je mimo realitu a měli by se léčit, a třetí skupina jsou lidi, kteří žijí všední život, chodí do práce, řeší všední starosti, ale pak přijde čas kdy potřebují ventil a najdou si zábavu, která jim vyhovuje, třeba hraní her na PC. Pak se dokáží úplně vypojit z reálu a ponoří se do "jiné reality" která jim vyhovuje. Já patřím k té třetí skupině a jsem rád, že tomu tak je, a nechtěl bych patřit ani k té první ani k druhé, protože obě jsou svým způsobem extrém.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:48:13  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pertha - Dalsi inteligentni prispevek, sakra proc teda na to chodis. Nejsi fan, film ti nic nerika, suprove nejmodernejsi efekty ti pripadaji jako sracka (jake by si udelal asi ty), co te teda na tom laka? Pripadas mi jako typ tech idiotu co prijdou do kina a cele predstaveni prokecaj, hazi po sobe popcorn a prudi druhe a smeji se vaznym scenam ve filmu. Btw. telenovela? KOUKNI se nekdy na telenovelu a pak rikej nejake takovehle vyplody.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:52:30  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertha - Dalsi inteligentni prispevek, sakra proc teda na to chodis. Nejsi fan, film ti nic nerika, suprove nejmodernejsi efekty ti pripadaji jako sracka (jake by si udelal asi ty), co te teda na tom laka? Pripadas mi jako typ tech idiotu co prijdou do kina a cele predstaveni prokecaj, hazi po sobe popcorn a prudi druhe a smeji se vaznym scenam ve filmu. Btw. telenovela? KOUKNI se nekdy na telenovelu a pak rikej nejake takovehle vyplody.

Jorssku ja jsem se tě přece nechtěl dotknout ani nikoho jineho. Jen tvrdím že lidi jsou ruzny a nazor na SW se liší, to vidíš sám. Než někomu začneš nadávat do idiotů tak si to prosím uvědom. Myslím že forum je od toho, aby zde každý svobodně prezentoval svůj názor, a to i v případě, že se neshoduje přesně se smýšlením zarytých SW fanoušků.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:53:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

sel jsem protoze ostatni filmy byly dobre udelany ? a cekal jsem podobnou kvalitu ?
jako nesmim chodit do kina na filmy kterych nejsem fan ? sakra no tak to asi uz nepujdu hned tak
to ze se me zpracovani efektu nelibi nemusi znamenat , ze umim udelat lepsi, asi neco jako ze dokazu ohodnotit dobry pivo, ale fakt nemam svuj pivovar
zkus driv premyslet nez vyplodis takovejhle frenetickej post

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:55:49  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Sice taky chodím do práce, žiju normální život, ale patřím do první skupiny a jsem tomu rád. SW mám rád, vždycky jsem si představoval, jaké by to bylo tam žít, cestovat galaxií, vést dobrodružný život - a SWG mi k tomuto snu pomohly.

Vím, že celé SW jsou jenom asi 12 hodin filmu, ale EU (expanded Universe) je tak bohatý, že jeden člověk snad ani nemůže znát všechno. Mohu o sobě prohlásit, že jsem přečetl všechny komiksy, které ke SW existují, a nelituju toho. Co třeba takový Master Vos, o kterém v jednom dialogu mluví Obi Wan s Anakinem? Pro Perthu je to plytký dialog z telenovely, ale pro ty, kteří ví, o koho se jedná, je to jakýsi přídavek - vždyť Master Quinlan Vos je jednou z ústředních postav z bohaté série Star Wars: Republic, mimo jiné je to mistr Aayly Secury (ta sexy twilecká Jedi, jak ji zabili). Vos navíc nějakou dobu pracoval pro Dookua, i když na příkaz rady Jedi.

Jen mě mrzí, že tam nepřidali nějakou zmínku o intergalaktické výpravě rytířů Jedi, na kterou se vydali někdy v době Epizody III (že by důvod, proč Mace nenašel dost Jedi pro odstranění Palpatina?). Většíně lidí by to asi zase moc neřeklo, ale mezigalaktická výprava se včlenila do světa EU a sedí tam (zmiňuje se o ní jak Thrawnova trilogie, tak ten poslední román Timothy Zahna, co u nás vyšel).

Pro ty, co EU nemusí, říkám - lituju vás, máte ze hry ani ne poloviční zážitek. Všimli jste si třeba, od koho že v Imp theme parku máte donést zprávu císaři? Že to byla Mara Jade. A kdo byl ten modrý chlapík na balkónu? Nebo kdo je to ten Talon Karrde, co pro něj Smuggleři dělají mise ve vesmíru? A vůbec kdo je to Nym?

Uff, teď se na mě sesypou
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 02/06/2005 :  14:58:50  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
jorksiku hele neznas nejakou stranku kde by byli vsechny knizky o SW co vysli v cestine? docela bych si je precetl thx
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:04:59  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drakchen

jorksiku hele neznas nejakou stranku kde by byli vsechny knizky o SW co vysli v cestine? docela bych si je precetl thx

Vysly

Nevím ty novější, ale ty asi nejlepší (Thrawn Trilogy) najdeš na tédle adrese (doufám že mě za její post tady nezavraždí):
http://student.ics.upjs.sk/~prometheus/zahn/index.htm
Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:09:41  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
Jee moc dik:) dokonce si muzu i precist paradicka:)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:34:51  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
pertha: uz to nehul.. hlavne to nehul, kdyz jdes do kina na SW ep3 .. to pak vidis a slysis telenovely a jine sracky..

kravka: ja tady nemluvim o nejakem fanouskovstvi.. ale o tom, ze jsou lidi, kteri maji fantasii a lidi kteri nemaji fantasii..

zadny treti typ neni a ty spadas, pokud se dokazes "ponorit do jine reality", do prvniho, jako ja..

nijak to nesouvisi se starostmi jak vydelat a zajistit rodinu atd atd
takove starosti klidne mit muzes, jako ze je jiste, ze kazdy slusny clovek nejake takove starosti ma.. nebot zivot neni pericko..

ale jde o to, ze nekteri lidi, skrz svou prizemnost, nevidi nic jineho, nez jenom ty starosti.. a nenapadne je "vypustit ventil" protoze to nejspise neumi nebo nevim co.. a takovi pak rikaji, ze treba SW je fantasmagorie..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 02/06/2005 15:36:11
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:40:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sice taky chodím do práce, žiju normální život, ale patřím do první skupiny a jsem tomu rád. SW mám rád, vždycky jsem si představoval, jaké by to bylo tam žít, cestovat galaxií, vést dobrodružný život - a SWG mi k tomuto snu pomohly.

Vím, že celé SW jsou jenom asi 12 hodin filmu, ale EU (expanded Universe) je tak bohatý, že jeden člověk snad ani nemůže znát všechno. Mohu o sobě prohlásit, že jsem přečetl všechny komiksy, které ke SW existují, a nelituju toho. Co třeba takový Master Vos, o kterém v jednom dialogu mluví Obi Wan s Anakinem? Pro Perthu je to plytký dialog z telenovely, ale pro ty, kteří ví, o koho se jedná, je to jakýsi přídavek - vždyť Master Quinlan Vos je jednou z ústředních postav z bohaté série Star Wars: Republic, mimo jiné je to mistr Aayly Secury (ta sexy twilecká Jedi, jak ji zabili). Vos navíc nějakou dobu pracoval pro Dookua, i když na příkaz rady Jedi.

Jen mě mrzí, že tam nepřidali nějakou zmínku o intergalaktické výpravě rytířů Jedi, na kterou se vydali někdy v době Epizody III (že by důvod, proč Mace nenašel dost Jedi pro odstranění Palpatina?). Většíně lidí by to asi zase moc neřeklo, ale mezigalaktická výprava se včlenila do světa EU a sedí tam (zmiňuje se o ní jak Thrawnova trilogie, tak ten poslední román Timothy Zahna, co u nás vyšel).

Pro ty, co EU nemusí, říkám - lituju vás, máte ze hry ani ne poloviční zážitek. Všimli jste si třeba, od koho že v Imp theme parku máte donést zprávu císaři? Že to byla Mara Jade. A kdo byl ten modrý chlapík na balkónu? Nebo kdo je to ten Talon Karrde, co pro něj Smuggleři dělají mise ve vesmíru? A vůbec kdo je to Nym?

Uff, teď se na mě sesypou

vyborny post, naprosty souhlas..

add kravka, nejde o to, ze mam svuj svet, ktery obhajuju..
takove ty hadky, ktery svet je lepsi, napriklad jestli startrek nebo star wars, jestli HL2 nebo Doom3.. jestli je lepsi EQ2 nebo WOW, nebo ze HP je na nic a lepsi je LOTR..
na tom vubec nezalezi..

me treba se libi vice svetu, tady jde o to, ze MAM nejaky svet.. a je mi lito lidi, kteri nemaji ZADEN, jen ten realny..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  15:43:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fuuuj harry potter no jerzee, to musis prede mnou cenzurovat a ne to takhle verejne psat a jeste v topicu Epizoda 3 .

neser a odser

quote:

Jo a jeste neco SWG samo o sobe spada taky do EU jako vsechny hry a kdyz to hrajes mel by si se mozna o to zacit zajimat a prestat tady prednaset ty sve nazory - me to zajima vysvetlete mi to, nebo at mi to lucas napise, vysvetli... Jo rad neco vysvetlim a rad navedu novacky do sveta SW, ale ty tam nechces, nesouhlasis s nim jaky je a vecne se na neco ptas a stale zastavas svuj nesmyslny nazor ze SW jsou jenom svitici klacek (LS).

jo tak to jsi jorssku vedle, to si pletes khaota(kravku) s hergothem(olusrielem)..

a myslim, ze ani horace neni ztraceny pripad..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:09:47  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

no moje matka tomu říká fantas-magorie .. kdo tím žije tak tomu říká vznešeně jako Space opera nebo tak nějak.. to záleží jen na úhlu pohledu a na koeficientu závislosti jak si to každej nazve.

Neni lepší nazývat věci pravými jmény?

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/06/2005 :  16:50:58  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Jerzee : jo tak to jsi jorssku vedle, to si pletes khaota(kravku) s hergothem(olusrielem)..

co se tyče Hergotha (olusriel, violencia) tak se jej musim zastat a to ne jen proto že je to muj bracha. Dost často se o SW bavime a neni to u něj tak, že by na SWG zanevřel, to v žadnym připadě. Naopak ma ke hře velmi silny vztah, jen je znechucen (stejně jako ja) z toho jak je novej system nedodělanej, spooousta bugu, a věcí který nefungují nebo fungují špatně. Prostě je tím znechucen a to tak dalece že do hry zatím ani neleze a spíše čeká až se to vyladí. Dyt jenom ten pitomej force ranking system, proč to proboha měsíc po revampu furt nejede... Btw já mám taky někdy sto chutí se odlognout, když jedu třikrát k jedný misi a ona mi vždy zmizí když začnu dělat prvního moba, pak musím odjet, vrátit se... vždyt to znate je to vopruz. Olusriel se hru naučil úplně sám. Začal hrát a vubec netusil že nejaka ceska komunita funguje. Nikdo mu na zacatku neradil co a jak jako je tomu dnes u novych hracu, prokousaval se světem SW sam, potom zlanařil mě a Niresana a začli jsme hrát taky... chci tím říct že psát o někom koho neznáte že je odepsanej je blbost. Co já vím, tak se brzy chystá vrátit k aktivnímu hraní ale... musí to stát za něco a v tom s ním naprosto souhlasím.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  17:02:34  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerzee : jo tak to jsi jorssku vedle, to si pletes khaota(kravku) s hergothem(olusrielem)..

co se tyče Hergotha (olusriel, violencia) tak se jej musim zastat a to ne jen proto že je to muj bracha. Dost často se o SW bavime a neni to u něj tak, že by na SWG zanevřel, to v žadnym připadě. Naopak ma ke hře velmi silny vztah, jen je znechucen (stejně jako ja) z toho jak je novej system nedodělanej, spooousta bugu, a věcí který nefungují nebo fungují špatně. Prostě je tím znechucen a to tak dalece že do hry zatím ani neleze a spíše čeká až se to vyladí. Dyt jenom ten pitomej force ranking system, proč to proboha měsíc po revampu furt nejede... Btw já mám taky někdy sto chutí se odlognout, když jedu třikrát k jedný misi a ona mi vždy zmizí když začnu dělat prvního moba, pak musím odjet, vrátit se... vždyt to znate je to vopruz. Olusriel se hru naučil úplně sám. Začal hrát a vubec netusil že nejaka ceska komunita funguje. Nikdo mu na zacatku neradil co a jak jako je tomu dnes u novych hracu, prokousaval se světem SW sam, potom zlanařil mě a Niresana a začli jsme hrát taky... chci tím říct že psát o někom koho neznáte že je odepsanej je blbost. Co já vím, tak se brzy chystá vrátit k aktivnímu hraní ale... musí to stát za něco a v tom s ním naprosto souhlasím.

dyt rikam, ze neni ztraceny pripad.. a vubec ho neodepisuju.. to ja ho naopak lakam uz asi pul roku do guildy..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 02/06/2005 17:22:42
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 02/06/2005 :  17:06:02  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote

imho nejlepsi recenze: http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=episode3

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2005 :  17:21:51  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
colldor:

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/06/2005 :  17:53:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Co se tyce sveta SW - mne prave prislo spis divny ze tam prdnou Grievouse a nic, zadne vysvetleni. Preci jen sou filmy delane spis pro verejnost, aby nalakali a ti kdo chteji vic si zacnou cist knizky atp.. Prislo mi divny ze ho tam nijak neuvedli. Jinak mne se svet SW zacal libit prave diky 1-3 epizode a chci si neco precist, mrknout na ty animovany atp..ale neni moc kde ;] Navic asi k tomu ani nejsou titule (anglicky sice jakz takz umim ale rad si u filmu vypnu..) Ten link je fajn s tema knizkama. Vic takovejch ;-)) ad se do toho clovek dostane.. do sveta SW.

4-6 mne prijde fakt jako pohadka, soap opera.. podle tech hadru a tak.. e1-3 je plna techniky.. velke mesta.. proste prava scifi, to se mi libi.
Skoda ze v swg nejdou ty moderni velke budovy navstevovat ze jde o dekorace.. max takove ty mensi.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/06/2005 :  18:14:19  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Co se mě týče, k postům Koudyho a Jerzeeho (Jak se kurňa chlape skloňuješ? ) není potřeba cokoliv dodávat.

Výborně napsáno a já se s jejich názorem ztotožňuji. A smekám.

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 02/06/2005 :  18:59:23  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Co se tyce sveta SW - mne prave prislo spis divny ze tam prdnou Grievouse a nic, zadne vysvetleni. Preci jen sou filmy delane spis pro verejnost, aby nalakali a ti kdo chteji vic si zacnou cist knizky atp.. Prislo mi divny ze ho tam nijak neuvedli. Jinak mne se svet SW zacal libit prave diky 1-3 epizode a chci si neco precist, mrknout na ty animovany atp..ale neni moc kde ;] Navic asi k tomu ani nejsou titule (anglicky sice jakz takz umim ale rad si u filmu vypnu..) Ten link je fajn s tema knizkama. Vic takovejch ;-)) ad se do toho clovek dostane.. do sveta SW.

4-6 mne prijde fakt jako pohadka, soap opera.. podle tech hadru a tak.. e1-3 je plna techniky.. velke mesta.. proste prava scifi, to se mi libi.
Skoda ze v swg nejdou ty moderni velke budovy navstevovat ze jde o dekorace.. max takove ty mensi.

imo soap opera jsou 1 a 2 viz sceny padme a ani....jak v esmeralde dopoledne na Nove.4-6 se mi zdaji lepsi nez 1 a 2 3 se jim dost kvalitou vyrovna

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 03/06/2005 :  00:03:44  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kravka - A vis ze me je to celkem fuck jestli vis od kud je grievous nebo ne? Zeptej se toho maleho chlapecka co sedi naproti v rade v kine mozna ti to krasne podrobne vysvetli, i kdyz v tomhle state asi moc ne protoze k nam nejsou shopni dodat ani animovane clone wars a tak k tomu maji pristup jen lidi z netem . Jinak tim chce lucas mozna poukazat na EU a nalakat do sveho sveta vice lidi, protoze kdyz se rekneme nekdo zacne zajimat od kud je grivous, pak to cele skoukne, precte a chytne ho to . Jinak ono to je napsane i v obrazkove enciklopedii epizody 3 ktera u nas diky bohu vysla takze ti to ten malej kluk mozna preci jen rekne .

Pro tvrde klady to tu jeste jednou skopcim:
Poprve se pry objevil uz na Geonosis ale jediove se s hnim setkaly az na planet Apori nebo jak se to pise (bylo to v animovanych clone wars). Tam jim nakopal rit, pote unesl palpatina a pri uteku mu Windu rozmackl hrudnik.

Grievous pochazi tusim z rasy Kaleesh. Sidiou s dookuem si ho vyhlidli pro svuj experiment a sestrelili jeho lod. Po tomto incidentu z nej zbylo jen torzo. Za jeho protestu do nej napumpovali krev sifo-diase a upravili jeho mozek. Mozek, oci a zbyle organy nacpali do roboticke kostry. Grievous je pokoren tim ze se z nej stal kyborg a snazi se toto odcinit zabijenim jediu a sbiranim jejich mecu. Jak jiz rikal ve filmu umeni boje se svetelnymi meci ho naucil dooku, avsak grievous nedokaze citit silu a tudiz ani odrazet strely. Spoleha se na sve rychle reflexy.

zase narazka na ls a jedi. Uz mne to ani neprekvapuje a zacina srat. Jedi te na "huntech" museli pekne řezat pres tu tvoji supinatou prdel jorsku, že jim ted nedarujes ani milimetr. Jestli pujde delat bh mise na civily tak se mas na co tesit..

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 03/06/2005 :  00:04:33  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

vidim ze neprudis jen jedi

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  08:54:26  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Koudy - Hezky receno .

Pertha - Trapne receno . Alespon vim proc nehrajes SWG, je videt ze tam nepatris. Doufam ze uz se neuvidime. Rozhovory s tebou me dokazou vzdy jen nakrknout. To tvoje trapne sebeobhajovani a ukazovani ze ty idiot nejsi ale je to ten druhej sem musel trpet ze zacatku hry a kvuli tomu sem zacal uvazovat i o odchodu. Nejvetsi ironie je to ze ste me vzdy odsuzovali za to jaky sem kreten a za sem nic pro bohemku neudelal a nakonec je to naopak, ta vase povedena particka presedlala na jine MMORPG jak sem jiz cekal od zacatku a vysrala se na celou bohemku takze malem mesto spadlo. Nebyt me a Enniho Bohemka a BOH guilda by uz davno zanikly. Zacali sme se totiz aktivne zajimat o jeho obnoveni, pak se k nam pridali jeste cleni byvaleho IPF a vyzebrali ucet patase ktery hodne k prestavbe bohemky pomohl. A ted je z ni krasne mesto navstevovane plno lidma a nejen cechy. Konecne je tam obchodak ne ty vase male kramky ktere byli bud prazdne a nebo slouzili na sbirani expy a dokonce mame dve musea. Timdle se muze chlubit jen par mest.

Kravka - No vidis to, jo trochu sem se spletl, ale to je taky tim ze ani jeden nemate jediho sveho a od nekoho ste si ho koupili takze se mi pletete, nicmene se to tyka i tebe protoze mate s brachou celkem stejne nazory. Jinak je hezke ze ste se sami prokousali svetem SW, ale pro ostatni ste tam udelali celkem bobek uz od zacatku vam rikame poridte si ventrilio, pojdte do guildy a vysledek je ze ignorujete nase zpravy nebo odepisete "nekdy". Do jediu se nenavazim nevim jak si na to prisel. Ja jen rikal co hergoth stale tvrdi a to je ta kravina ze SW bez jediu neni SW a ze v kazde SW hre musi byt jediove nebo to nikdo nehraje. To je ten jeho nazor ktery je absolutne stupidni a nikdo mu ho nevymluvi. At mu tam rikas cokoliv opet te ignoruje a pise dokola todle. Ale, to tu neresme, protoze by sme to stejne nevyresili.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/06/2005 :  08:59:32  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jorsska musel v mládí pokousat nějaký Jedi

Jinak včera se mi stala zajímavá věc - přijel na mě do Krayt Valley lvl 80 BH, začal po mě střílet, asi minutu jsme se honili a už jsem ho skoro měl, když koukám, tell, že to vzdává, ať přestanu bojovat, že jsem vyhrál Tak jsem ho nechal plavat. Asi ho taky pokousal Jedi, i když Jedi nejsem Nejvíc ho překvapilo, že jsem na něj nevytáhnul baterku, ale Knucklers of Katarn...
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  09:03:30  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Uznavam ze mas fakt hustej template. Ta kombinace je vic efektivni nez sem si myslel ze bude . Zatim od tebe dostavaj BHcka na prdel pac si myslej ze jsi nejek newbie jedi a ty mezitim....
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/06/2005 :  10:19:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jorssku, zase to tak nehrot (ode me to zni absurdne co )

hergoth sice ma jediho koupeneho, ale stejne tak by byl schopen si ho levou zadni nagrindit sam.. a pokud vim, tak jeste jako olusriel byl pekna mlaticka a rad vzpominam na tech nekolik spolecnych huntu na jedi jeste s niresanem, pozdeji taky s dancou nebo dedmenem..

akorat me mrzi, ze hraje, podle me, trochu moc na sebe a nezapojuje se skoro vubec do nasich BoH aktivit (a nejen BoH aktivit)

a pak jeste ma jiny nazor na ulohu jedi, ale to se nikdy nedozvime, kdo mel pravdu, protoze jedi ve hre stejne jsou, takze uz nejde porovnat hru se stavem, kdy by tady jedi nebyli..

add khaot - podobne jako jeho bracha, podle me hraje moc na sebe, ale v mensi mire nez hergoth, dokonce je v guilde a rekl bych ze se casteji zapojuje k nam..

co se tyce jedi, jak jsem rekl, uz tady jsou, takze vsecky me narky jsou stejne zbytecne.. nakonec jsem si na jedi uz i trochu zvykl, sice se mi nelibi, ale proste uz s tim nic neudelam..

ale v zadnem pripade NEMUZU souhlasit, aby jedi byli bohy (jako Buh, ne BoH ).. protoze zatim to dopadlo pred CU tak, ze kvuli prilisne sile jediu, nemaji ostatni povolani narok na PvP..

a jak rika hergoth - udelej si taky jedie - jenze to neni reseni.. ja a MNOHO dalsich lidi proste nechce mit jedie a PROC by mi mel nekdo upirat pravo na hrani PvP jen kvuli tomu, ze si neudelam jediny mozny char ktery by byl PvP schopen ?
to je jako bys ve WoW dovolil hrat pvp jen rogue a shamanum a ostatni by hrat nesmeli.. to by se ti na to skoro vsichni hraci wow vysrali..

naopak prave zajimave je, kdyz je mnoho moznosti.. proto jedi nemuze byt vyrazne silnejsi nez klasicky char..

a ze ho musis dlouho grindit ? no a co ? kdz se ti to nelibi, tak ho negrindi, nebo si ho kup..
odmenou za dlouhy grind je moznost byt jediem, mit LS a pouzivat force.. ale nikoliv to, stat se uberkingem..
at ma kazdy moznost udelat si jedi, proc ne, ale proc by mel byt JEDI CHAR NUTNOSTI K HRANI PVP ???

proto si musi jediove zvyknout na nerf jedi (doufam, ze jeste nejaky prijde..) protoze zatim to zpocatku vypadalo po CU slibne, ale pak jsem zjistil, ze kazdy jedi si udelal defendera a obycejne chary jsou zase kde ? .. v prdeli..

souhlasim, ze je jedi rekneme 1.5x silnejsi - v duelu at zabije kohokoliv, ale ne, ze ma absolutni prevahu a obycejneho chara rozseka na par ran a nema pritom sam ani skrabnuti - tohle zabiji PvP, tohle zabiji SWG..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 03/06/2005 10:22:30
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 03/06/2005 :  10:43:33  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Nemam povinnost starat se o to, co se stane ve hre, kterou opustim. Guilda a mesto bylo drzeno nekolika lidmi, bohuzel vyvojari nebyli schopni dodrzet to, co slibili a tak jsem hru opustil. Nikdo, a to ani takovy chudacek, jakym je Jorrsk, mi nebude vycitat a narizovat, kdy co kde mam hrat a proc. Do Bohemky i do guildy jsem sveho casu investoval nemale prostredky (a to nejen takzvane credity) a moc dobre si pamatuji casy, kdy jini, ted mluvim prevazne o Jorrskovi, otevrene rikali, ze nemaji jediny duvod, proc by meli cokoli pro guildy a mesto delat. Dokonce i pri odchodu byla guilda nadotovana nemalymi prostredky prave proto, aby ostatni, kteri zustavaji meli cas se rozmyslet, co dal a nemuseli litovat neceho, co nebylo nutne.
O stupidnich dotazech (kdy odpovedi byly nejen zde na foru, ale i na jinych webech) ktere byly desetkrat zodpovezeny a stale pokladany nemluve. Jsem rad, ze mnozi z tech, kteri se chovali velice nevhodne, drze a nevdecne zmenili styl (alespon v pristupu k vecem ve hre).

O SWG se stale zajimam, ale ani CU, ktery prisel tak o rok pozdeji, nez byl sliben, to neni hrou, kterou byt mel, alespon v mych ocich. Stale vice je to hrou pro obraz,plnou ruznych kravin (jako treba milion kosil, zbytecnych armoru), ale napln nikde zadna. SOE neumi ve svych produktech vyuzit potencialu, jenz maji. A to ze jsem jednou jejich hru hral preci neznamena, ze se budu vecne starat o to, co jsem kdysi pomahal budoval.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/06/2005 :  10:45:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
btw proc nehraje niresan ?

je to, jak rika khaot, protoze ted nema moc casu ?

nebo jak rika hergoth, protoze je CU shit ?

anebo jsi ho horaci naockoval a rikas mu, ze je CU shit (z tveho pohledu), ale pritom niresan CU, co ja vim, vyzkousel asi 2x po jedne hodine, takze kdyby tady pobyl trochu dele, tak by se mu CU zalibil ?

jo jeste poznamka pod carou: ja rikam khaot, ale myslim kravka, stejne jako hergothem myslim olusriela

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 03/06/2005 10:47:58
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:09:52  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

O SWG se stale zajimam, ale ani CU, ktery prisel tak o rok pozdeji, nez byl sliben, to neni hrou, kterou byt mel, alespon v mych ocich.

a to vis jak ?
podle prispevku tady na foru, nebo podle "objektivnich" hodnoceni tvych kamaradu, co hrajou ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:14:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Khaot - To neni obhajova! Kdyz opustite guildu i mesto a nechate je at si skrachnou. Vy ste to meli oznamit a predat veleni a prava ostatni a ne si jen tak zmizet! A k blbym dotazum, ano kdyz se clovek na neco jako newbie zeptal byl servan jaky je kreten ze to nebude nekdo opakovat pro nej 10x kdyz uz to rekl nekomu jinemu. At si to najde na foru, to je opravdu mistrovsky pristup, delat si s lidi blby kokoty jen proto ze se na neco zeptaj a nedostanou odpoved. Napr. koudak mi pomohl daleko vic nec ta vase cela stara guilda, a az sem byl trochu zaucenej zacal sem chapat jak se veci maji a delat veci pro guildu. Bohuzel i pres to se nasli kteri to nepochopili, jak sem mel jako newbie prispivat a pomahat guilde kdyz sem mel sam hovno? Ne delali ze me stale kokota a nehlede na to jak sem se zacal o guildu aktivne zajimat me chteli vyloucit za to ze sem projevoval na forech svuj nazor a nemel sem ho stejny jako oni. Proste sem jim nepadl do oka tak se rohodli me odstranit. Jasne uz vidim jak se s toho zacnete zase vykrucovat a obhajovat nesmyslnymi argumenty a ze to tak nebylo, ale ja nejsem blbej a dokazu si dat dve a dve dohromady. Nastesti ze tam byl tenkrat klattu a tem mel alespon trochu rozumu a vedel co delam. Jinak sem Jorssk a ne Jorrsk. A to ze tvrdis ze se o SWG zajimas i kdyz ho nehrajes a nemas ani acc. tak jak se o nem zajimas?? Ctes fora? S toho nic moc nevyctes, pokud do swg alespon jednou za mesic nevkrocis a ani nevis jak ted bohemie vypada co se tam deje tak se o swg nezajimas. Maximalne koukas jaka je situace ve hre do ktere nemas ale pravo co kafrat protoze tam nejsi.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:16:49  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - a jsme zase u podobnosti s filmem, ty jsi někdy v SW viděl že by knight pul hodiny valčil s nejedim ? co ja vim jak jedi měli a musi mit vždy převahu. (snad kromě scény z E2 kdy Obivan bojuje s BH na ty planete co tam vyrabi ty clony.. to bylo celkem vyrovnany..)
Představ si, že by jedi byl vyrovnanej ne-jedimu. že bys s jedim duelil a vyhrávali byste jednou ty, jednou jedi, byli byste vyrovnaní. Tohle by jsi chtěl ? pak už by jediho nikdo nedělal, protože ho nagrindit trva 10krat dyl a už by to nebylo star wars. Právě to že je silnější hráče přitahuje, že má dobrý specky a že normální char se proti němu nechytá, to je na jedim to vzrušující a přitažlivé stejně jako fakt, že na tebe kdykoliv muze zautocit BH z davu.. btw videl jsem hrace co lovil jediho a docela rovnocene bojovali dost dlouho, pak jedimu dosla force a utekl.
Ano, Jediho jsem si koupil, ale 3krát jsem předělával template, takže rozhodně vím co je grindění. A Olusriel dostal Hergotha uplně na začatku, měl snad jen nějakou větev z LS, možná si ještě někteří pamatují že tehdy Horac u kompu skoro nocoval aby jediho dodelal :) Ale na tom přece vubec nesejde jak jsem k jedimu prisel, proste to bylo pro mě časově i finančně dostupnější si jej sehnat.

Jorssk : neřikej že se nazapojujeme do akci. Pokud si dobře vzpomínám, tak vubec první zdařená akce do DWB proběhla právě za naší asistence - hergoth, giross, khaot, gabinka, lygie, jerzee, carmax.. uz si ani nepamatuju kdo tam byl...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:25:42  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Kravka - nerikam vubec, za tuhle akci sem vam vdecnej a byla suprova. Podle vasich nazoru se vam dokonce i libyla. Ale zase tam vazla komunikace kvuli tomu ze ste nemeli ventrilio, a porad ste nenapsali kdy hob budete mit a kdy pujdete k nam do guildy .
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:28:29  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Pokud si dobře vzpomínám tak hned po obdržení hesla od khaota jsem převedl prava na guild hall i ostatni veci na nekoho jinyho, prestavel jsem barak co mi stal na namesti, delal jsem vše co se po mě chtělo tak si jorssku nemyslim ze bych nespolupracoval...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:38:06  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nerikam ze stale, ale napr. kdyz sme chodili na krayty tak ste neodpovidali a byli ste ve vlasni grupe. To s tema pravama atd, to je prave taky jedna s veci kvuli kterym sme mysleli ze by ste se mohli k nam pridat. Kdyz ste uz aktivne zapracovali s nama na mestu. Btw. jeste si do ted neodpovedel .
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:49:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerzee - a jsme zase u podobnosti s filmem, ty jsi někdy v SW viděl že by knight pul hodiny valčil s nejedim ?

ty jsi nekdy v SW v dobe mezi epizodou 4 a 5 videl jedi knighta ?

takze to reknu polopaticky, kdyz uz se porusuji pravidla SW tim, ze jsou ve hre davy jediu, kteri tam nemaji co delat, tak pak se musi pravidla porusit jeste jednou a udelat hru hratelnou i pro nejedie !!!!

nemuzes se ohanet filmem, pouze kdyz se ti to hodi, tedy ze jedi je silnejsi nez bezny char.. ano spravne podle SW by mel byt mnohonasobne silnejsi..

ale spravne by tam nemel vubec byt, takze v ramci hratelnosti, muz byt jedi silnejsi jen o neco malo..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 03/06/2005 :  11:49:20  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
ventrilo mam davno nainstalovany, ale proste nemuzu v noci doma mluvit, mlada vedle spi... mam ho pokud tak jen na poslech. Hergoth je na tom uplne stejne. Co se tyka niresana tak jeho problem je, že neumi slovo Anglicky a nechce se mu učit novej system. Dřive jsme bydleli spolu tak jsme na vsechno prichazeli spolecne. ted je asi vyrizenej..

jůůz d fóós
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000