Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Epizoda 3 - Dojmy z filmu a diskuze o něm
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  08:18:55  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jezis tak jsou tam obcas male chybky, ja sem napr. takovou vec presel a nejak sem se tim nezabyval, vnikaji vetsinou kdyz se to pak sepisuje na papir a dotycny nevidi co se deje na platne.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/05/2005 :  10:48:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Jezis tak jsou tam obcas male chybky, ja sem napr. takovou vec presel a nejak sem se tim nezabyval, vnikaji vetsinou kdyz se to pak sepisuje na papir a dotycny nevidi co se deje na platne.

ale tam nesmi byt ani male chybky... toto je posvatne dilo Velkeho Jirika a jako takove musi byt dokonale..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  11:38:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
SWG je taky posvatne dilo posranych SOE a jsou tam chybky...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2005 :  13:15:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
muj nazor na tenhle dil ?
jednim slovem otresne nudnej sladak na pozadi mizernych digitalnich triku , ktery me misty prisly snad horsi jak v terminatorovi 2

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  14:35:37  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

muj nazor na tenhle dil ?
jednim slovem otresne nudnej sladak na pozadi mizernych digitalnich triku , ktery me misty prisly snad horsi jak v terminatorovi 2

"Je to váššš názor, máte na něj prrrávo. Je to sice špatný názorrr, ale je váš."

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:40:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jo nazor, ale todle neni nazor ale trapna pomluva protoze triky patri mezi nejlepsi a pri filmu by se nudil jen dement...ehmm mozna ze i ta ikona odpovida za vse...
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:50:46  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
já osobně považuju E3 za vrcholné dílo co se týče triků a srovnávat to s terminátorem.. no lol Po všech stánkách jsem byl spokojen a kdo tvrdí že to sálo za nic tak jen chce být zajímavý. můj názor.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:57:02  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Pertha se zas nudi v praci

Black
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:04:20  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A co ty Blacku? Uz si to videl?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:09:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co ty Blacku? Uz si to videl?

Jasne ze videl. A libilo.

Black
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  16:44:48  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo nazor, ale todle neni nazor ale trapna pomluva protoze triky patri mezi nejlepsi a pri filmu by se nudil jen dement...ehmm mozna ze i ta ikona odpovida za vse...

No člověče... nevim esli dement, ale spolužačka byla taky na premiéře (s pár kámoškama... slabý, naše grupa měla 17 členů. Největší rezervace na CSWU ) a jedna holka dokonce při tom filmu usnula.

Prošvihla souboj Mace vs. Sidious a když se vzbudila, okamžitě se začla ptát proč že je to ten kancléř tak hnusnej.

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 24/05/2005 :  17:51:46  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
... předpokládám, že dostala relevantní odpověd "protože nepoužívá kosmetiku od Avonu" (;

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  18:01:25  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

... předpokládám, že dostala relevantní odpověd "protože nepoužívá kosmetiku od Avonu" (;

Dostala vod spolužačky plácnutí přes ksicht, bo je to velká fanynka SW a takhle si svoje rozdané lístky nepředstavovala.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/05/2005 :  18:42:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Kamarád po mě chtěl zhodnocení E3, kterou jsem s ním (a dalšími 15-ti lidmi ) měl možnost shlédnout onoho památného 19. května v 00.05 v Palace Cinemas na pražském Andělu. K dispozici bude na stránkách PROTEKTu, ale než ji tam hodí, nevidím důvod, proč ji nedat také sem.

Tudíž, tady je, jak to vidím já.

[edit]Prej mám dodělat hodnocení...[/edit]

=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=

Okamžik, na který mnoho z nás čekalo celý život (resp. od chvíle, kdy jsme poprvé viděli Hvězdné Války), konečně nadešel. Na plátna kin dorazila třetí epizoda a příchod je to opravdu velkolepý.

Když naše 17-ti členná skupina, chráněná dvěma Sithy, po několika peripetiích s rozdáváním lístků konečně dorazila do sálu č.2, kde jsme měli shlédnout premiéru tohoto snímku, naše napětí by se dalo krájet. Vždyť kdo se nebál, že Lucas poslední díl „nezmrví“ a nepošle tak celé Hvězdné Války do pekla tak strašného, že chřtán Sarlacca by proti němu byl fajn místem k odpočinku? Naštěstí se tak nestalo a jediné, čeho jsme po skončení filmu byli schopni, bylo zatleskat.

Lucasovi se povedlo nevídané – skloubit kvalitu a hloubku staré trilogie s triky, přinesenými trilogií novou. Závěr ságy je přesně takový, jaký jsme si ho (alespoň já určitě) vysnili. A ještě mnohem víc. Zničující klonové války jsou završeny grandiózním soubojem na orbitu Coruscantu, jen aby se vzápětí ukázalo, že oběti během nich položené přijdou vniveč. Anakin se rozchází s řádem, nachází útočiště v temné straně Síly a ta nakonec zahubí nejenom jeho lásku, ale také Republiku samotnou. Pád řádu Jedi a nástup Sithů k moci je zpracován s takovým umem, že člověk ani nenachází slov, schopných toto veledílo popsat.

Vedle bojových scén, kterých je bezesporu nová epizoda plná, přišla řada také na některé „nostalgičtější“ a „dojemnější“. Výběr je velký – ať už se jedná o předání droidů kapitánu Antillesovi na palubě Tantive IV (až donedávna jsem si myslel, že kapitán Antilles byl Wedgův otec... heh :) či o naprosto dokonale vytvořenou scenérii Owena Larse, hledícího vstříc tatooinským sluncím, jsou to právě tyto scény, které, spolu s krátkými, avšak krutými záběry likvidace Jediů, a velkým finále mezi Obim a Aniem na Mustafaru, donutily mnoho lidí, včetně mě, ukápnout slzu. Stejně tak poprvé zazněla otázka: „Co by se asi stalo, kdyby...“ Zkrátka a jednoduše, Lucasovi se tento snímek povedl na výbornou.

Chyby se ale najdou ve všem a ani takovémto filmu se nevyhnuly. Kdo ale jsem, abych je hledal? Co se mě týče, film mohl být delší, Mace mohl umřít důstojněji a Anakin přece jen nemusel podlehnout pokušení temné strany tak snadno. To jsou ale jen drobné vady na kráse a nijak zvlášť neubírají z geniality díla, kterému se podařilo všem hnidopichům ukázat, že se Hvězdné Války s příchodem nové trilogie nestaly jednoduchou hříčkou, ale že si udržely své výsadní postavení mezi díly světové kinematografie.

Co zbývá říci? Snad jen: kruh se uzavřel. Sága je u konce. Jsou tu sice ještě knížky (spousta knížek ;) a chystaný seriál, v každém případě je ale jedna éra našeho života za námi. Alespoň těmito málo slovy bych tedy rád vzdal hold člověku, který to všechno vytvořil, který mi umožnil (trošku ;) být tím, kým jsem a jehož dílo mi dalo poznat lidí, kteří jsou nyní mými nejlepšími přáteli.

Takže, Georgi Lucasi, DÍKY!

[edit]
=~=~=~=~=~=~=~=~=~=~=

Minusy: Winduova smrt, Anakin se „mění“ strašlivě rychle, krátké
Plusy: všechno ostatní, především pak samotný závěr filmu

Hodnocení: 97 %
[/edit]

Edited by - Jedi_Knight on 24/05/2005 19:04:32
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 24/05/2005 :  18:50:36  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Pertha zase pise kraviny.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/05/2005 :  23:19:56  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Co je to za blbost kratke? Dyt je delsi nez ostatni epizody. Macova smrt? Dyt je suprova, jak dustojnejsi? To mel mit pohreb jak kral? Dokonce sam Samuel L. Jackson byl spokojen. A premena anakina? O tomdle nazoru se bavili uz fani a shodli se, proc by se mel menit cely film kdyz na to mel predesle dve epizody. Opravdu to co se tady vycita E3 je kravina, priznejme to ze se tu nekdo snazi vyzdimat nejake chyby...

Edited by - Jorssk on 24/05/2005 23:21:04
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/05/2005 :  01:15:17  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jorssku, je to kratke.. zvlaste konec utece moc rychle.. neskodilo by dalsich 20 minut navic.. trosku vice rozvest ty narazky na starou trilogii na konci atd..

janek:
co se tyce prerodu anakina, nebylo to zas "tak snadno"..

co presne se ti nelibilo na smrti mace windua?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/05/2005 :  02:16:33  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
rikejte si co chcete, podle me je to nejhorsi dil z cele sagy

dal se z toho udelat naprostej trhak, ale Lucas z toho udelal trikovej film naprosto bez naboje
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/05/2005 :  06:53:37  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jerzee - Lucas chtel zachovat delku ostatnich dilu, proto je dil o neco delsi ale ne zas o tolik aby nevybocoval s ostatnich epizod. Proc rozvadet, pak by se mohlo stat ze sceny budou zbytecne zdlouhave a zacnou nudit jako to bylo u nekterych v E2.

Almych - Mel by ses nad sebou zamyslet.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 25/05/2005 :  07:36:27  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Nechapu me osobne se to zdalo v pohode.Asi jeden z nejpovedenejsich novodobejch dilu.To ze se to nekomu nelibylo je jeho pravo, akorat napsat pouze byla to sracka a nenapsat proc je trosku trapne.
Bohuzel jsem byl na verzy z dabingem, protoze ve slovanskem dome bylo full, nicmene jsem si na dabing v pulce filmu zvyknul a nebylo to nakonec tak hrozny, ackoliv po shlednuti verze z titulky bych mel nejake poznamky, ale presto slo podle meho o slusny dabing.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  08:38:18  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
když tak ted na tim přemyslim, určitě tam pár věcí zasluhuje kritiku. Mě osobně docela zklamala scéna, kdy Mace s ostatními Jedi příjde zatknout Palpatina. V traileru to vypadalo docela našlapaně, že asi proběhne bitva, v reálu to bylo tak, že Palpatin propíchnul 3 Jedi kolem Mace jako by byli sochy, nechali se sfouknout jako svíčky, meč do nich zajel jako do másla bez většího odporu, jedinej kdo zabojoval byl Mace, tohle mi připadalo ujetý, proč si bral ssebou takový lamy , když jdu zatknout nejvyššího sith lorda tak si vemu snad mlátičky ... ještě pár věcí by se možná dalo vytknout, ale nechám toho, jsou to kosmetické vady na jinak skvělém díle.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 25/05/2005 :  09:18:29  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka
... tohle mi připadalo ujetý, proč si bral ssebou takový lamy , když jdu zatknout nejvyššího sith lorda tak si vemu snad mlátičky ...

No a to byla take posledni kapka pro Anakina ze jej nevzal sebou, tim padem na to dojel.

Black
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  09:33:22  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
stejně už se těším na iteraktivní filmy, kdy bude mít divák v kině po ruce ovladací panel a v rozhodujících okamžicích se zastaví obraz, v séle se lehce osvětlí a diváci budou mít 10 vteřin aby si odhlasovali další linii filmu. Anakin žádá Mace : Mohu jít s tebou zatknout Palpatina ? STOP, o Maceově odpovědi rozhodnou diváci a podle toho to pojede dál .. pak ale nebude možno točit trilogie natož více-logie hihi

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/05/2005 :  09:57:44  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

proč si bral ssebou takový lamy ,

Jo tohle mi prislo taky divny :) Stejne jako chabe schovane organy generala Grievouse :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:09:42  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
No tak ja musim rict ze sem od filmu cekal fakt vic. Teda moje hodnoceni nic moc. Hned reknu proc.

1- Cela ta vec to premluvani Sidiuse je tak trapny ze by to snad trapnej udelal nejde. Proste dialogy delani pro americkej trh, nic se nenechava divaku aby vo tom premejslel. Nezlobte se ale reci jako " Prejdi na temnu stranu a zachran svou milovanu " nebo " Ano, ale to se nenaucis od Jedaju " jsou fakt smesni, a taky ze sem se smal :) Proste vubec zadna hloubka, zadni pociti toho anakina nic ... jen: "ok, sem tvuj zak." "dobre, ted jdi a zab dzedaje, a nikoho nenech ziviho !" ... lol

2- Konec filmu. Scena s Vaderem a famozni "NOOOOOOOOOOO" zkurvilo totalne zazitek. To kazdej zaporak musi roztahnout ruce a kricet jako nejaky totalni dement? boze... tohle fakt ne. Asi sem na to trochu starej a zadam od filmu vic ( i kdyz je to scifi kde je vse vymislene )

3- Blbosty jako to ze jedi odrzi tisice lejzrovich strel bez problemu a pak se otoci a zabiju ho dva tipka s pistolema za nim. Sice je to moment prekvapeni ale jedi je snad trenovanej at ho neprekvapi nic.

4- Zaver filmu a ten boj nad lavou ... no ja vim ze je to scifi ale to bylo fakt hodne trapny ... letet nad lavou a bojovat a pritom se ty nic nestat je des. Normalen by meli z nich zustat dobre upecene parky ..

5- General Greivous ... tesil sem se na moment az vytahne mece, a pak strasne zklamani. otacel te mece jako nejake koste a sel dopredu ... des. Samozrejme Obi-Wan mu hned uriz ruce ( za 12 vterin ) a konec. Zase zklamani. Cet sem o nem ze je to velkej veteran a vudce driodu, napul alien napul robot, a ze lov na dzedaje je pro nej sport. Tak tohle fakt nevypadalo na to. Ale animace je super, to jo :)

atd. atd. dokazu se vzpomenout na x dalich veci ktere jsou naprosto amaterski udelane, a to sem od lucase fakt necekal ... ale prdim na to. Na zaver reknu ale ze jako celek to nebyl vubec spatnej film a doporcuju zajit do kina a zprijemnit si vecer. Ovsem na IV, V a VI to nema ... ale je to lepsi nez I a II

EDIT: Jo malem sem zapomel. Prvni vec kde sem se nasral je zacatek filmu a smrt count Dookuho ... v II vytvorlili image jako silneho a zkuseneho drive jediho ted sitha kteryho neporazil ani joda, a v dalsim dile pride fakan a urizne mu hlavu v souboju ktery trval tak 3 minuty. Co to je ? Pocital jsem z tim ze ho nejak zapoji do toho dele a ze bude alespon mit nejaku roli a ono nakonec prd. Jeslti nedostatek napadu chteli vokecat tou vetou " nezapomen ze se moje sily zvysili na dvojnasobek nez minule " tak je to smutny. Protoze osobne prave od Lucasa cekam dobre a hlavne zajimave napady. Ale v posledni dobe to jaksi neplati ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 25/05/2005 10:42:03
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:12:03  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

proč si bral ssebou takový lamy ,

Jo tohle mi prislo taky divny :) Stejne jako chabe schovane organy generala Grievouse :)

Ano, to sem se taky ptal, proc to ma zakryty jednim alu plechem ... njn

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/05/2005 :  10:42:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
... tohle mi připadalo ujetý, proč si bral ssebou takový lamy , když jdu zatknout nejvyššího sith lorda tak si vemu snad mlátičky ...

No a to byla take posledni kapka pro Anakina ze jej nevzal sebou, tim padem na to dojel.

jj jediove si to sami posrali.. mace byl pekny hlupak..

podezrival anakina, ze tahne s palpatinem, anakin kdyz zjisti o palpovi pravdu, tak hned bezi za macem..

a mace rika: ano diky, ted uz ti verim, ale na palpa s nama nepujdes (tak moc ti zase neverim..)

pokud by anakin videl celou scenu a ne jen konec, kdyz mace stoji s mecem nad palpem, tak by si asi 2x rozmyslel, ke komu se prida

ad ty tri lamy, taky me to trochu zarazilo, ale beru to, jako ze je palpa prekvapil a hlavne to ukazalo, ze jeho skill s mecem je radove vyssi nez u radovych joudu.. jedine mace windu, ktery byl jeden z nejlepsich sermiru, se s nim mohl rovnat..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:54:33  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
docela mě překvapuje Lucasova záliba v useknutých končetinách, bylo jich ve všech dílech požehnaně, možná až moc Trochu mi taky chybí vysvětlení (možná mi to uniklo) co je vlastně zač Yoda, odkud vlastně takový skřet přišel, že se z jeho rasy nikdy žádná jiná postava neoběvila, ale možná je to záměr aby byl tajemný.. a taky mohli trochu objasnit kdo byl otcem Anakina.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  11:59:34  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
jo a taky jsem se docela bavil když někomu byla useknuta ruka nebo nohy, tak na místě po ráně byla jen černá kouřící spálenina a ani kapka krve.. on Lucas uplně krev vypustil, neříkám že by tam měly být potoky krve jako v Kill billovi, ale trochu krve by možná neuškodilo kvůli věrohodnosti. Přecejen když přišli k těm mrtvým dětem co anakin sejmul tak spíše vypadaly jako by spaly než jako mrtvoly ale to už se v tom asi moc babrám...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 25/05/2005 :  12:35:40  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Rány způsobené lightsabrem logicky nejsou krvané, když to emitované ostří taví kov.
Správně by měl Lucas ještě nechat zeditovat v Hew Hope scénu v baru, kde starý Ben Kenobi utne tlapu jednomu otrapovi a ta skončí na zemi lehce zakrvácená, což by neměla...

Lehké plátování orgánu Grievouse může mít svou logiku... díky tomu byl ten android dost agilní, což bylo docela vidět, jak si tam lehce hopsal. Jak by to asi dělal, kdyby byl oplátovaný jako krabice?

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  14:04:55  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Rány způsobené lightsabrem logicky nejsou krvané, když to emitované ostří taví kov.
Správně by měl Lucas ještě nechat zeditovat v Hew Hope scénu v baru, kde starý Ben Kenobi utne tlapu jednomu otrapovi a ta skončí na zemi lehce zakrvácená, což by neměla...

Lehké plátování orgánu Grievouse může mít svou logiku... díky tomu byl ten android dost agilní, což bylo docela vidět, jak si tam lehce hopsal. Jak by to asi dělal, kdyby byl oplátovaný jako krabice?

to mě fascinuje jak fandové dokážou na každou námitku nalézt přijatelné logické řešení, až tomu člověk uvěří, že by to tak asi fakt mohlo být jen tak dál..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:19:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co je to za blbost kratke? Dyt je delsi nez ostatni epizody. Macova smrt? Dyt je suprova, jak dustojnejsi? To mel mit pohreb jak kral? Dokonce sam Samuel L. Jackson byl spokojen. A premena anakina? O tomdle nazoru se bavili uz fani a shodli se, proc by se mel menit cely film kdyz na to mel predesle dve epizody. Opravdu to co se tady vycita E3 je kravina, priznejme to ze se tu nekdo snazi vyzdimat nejake chyby...

To co sem napsal neni kritika... ni recenze, jen můj názor, takže na něj klidně ser, bo ve filmové oblasti sem fundovanej asi jako chcíplá myš.
To hodnocení jsem tam dodal vysloveně na jeho žádost, původně tam bějt nemělo.

quote:
Originally posted by JerzeeG

jorssku, je to kratke.. zvlaste konec utece moc rychle.. neskodilo by dalsich 20 minut navic.. trosku vice rozvest ty narazky na starou trilogii na konci atd..

janek:
co se tyce prerodu anakina, nebylo to zas "tak snadno"..

co presne se ti nelibilo na smrti mace windua?

Bylo to "snadno"... Souvisí to s tím, jak je ten film "krátký". Ta změna je tam moc málo popsáná, je mu dáno moc málo prostoru.
Tím nechci říct, že bych nebyl spokojen, spíše naopak - jen mohl Lucas tuhle část více rozvést.

A co se Mace týče, tohle prostě pro mě neni smrt, kterou by si zasloužil. Měl umřít v souboji... nejlépe proti Aniemu. A ne takhle.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:24:31  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
LOL.

Takže Kit Fisto je podle vás lama? A Eeth Koth se Saesee Tiinem taky? To jsou členové rady... Prej lamy.

Edited by - Jedi_Knight on 25/05/2005 15:56:02
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:25:47  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
tak se mi dostalo do ruky ABC-čko 11 se Starwars čtením a dobrým plakátem, doporučuju..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:27:24  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

LOL.

Takže Kit Fisto je podle vás lama? A Eeth Koth taky (esli to teda je von - http://www.wizards.com/swtcg/images/jg/eeth_koth_(a).jpg)?

Na to, jake maji Jahodove reflexy, tak tady se zachovali jako uber lamy.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:29:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

v tom pripade by me zajimalo, jaktoze nejsou ohorele a nechytnou ani saty

coz by samozrejme mely kdyz se podivame na stopu po meci v kovu - jak od autogenu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:50:54  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor
1- Cela ta vec to premluvani Sidiuse je tak trapny ze by to snad trapnej udelal nejde. Proste dialogy delani pro americkej trh, nic se nenechava divaku aby vo tom premejslel. Nezlobte se ale reci jako " Prejdi na temnu stranu a zachran svou milovanu " nebo " Ano, ale to se nenaucis od Jedaju " jsou fakt smesni, a taky ze sem se smal :) Proste vubec zadna hloubka, zadni pociti toho anakina nic ... jen: "ok, sem tvuj zak." "dobre, ted jdi a zab dzedaje, a nikoho nenech ziviho !" ... lol

Je to krátké a není Aniemu dáno tolik prostoru aby se ta změna mohla projevit výrazněji, ale trapné to rozhodně není. Nechtěl ztratit někoho, koho miluje a vzhledem k tomu, že už to jednou zažil, nechtěl, aby se to opakovalo. V takové chvíle převáží emoce nad rozumem a jeho rozhodnutí je naprosto pochopitelné. Zvláště, když si neuvědomoval, že práve toto rozhodnutí jí přinese smrt.

quote:
2- Konec filmu. Scena s Vaderem a famozni "NOOOOOOOOOOO" zkurvilo totalne zazitek. To kazdej zaporak musi roztahnout ruce a kricet jako nejaky totalni dement? boze... tohle fakt ne. Asi sem na to trochu starej a zadam od filmu vic ( i kdyz je to scifi kde je vse vymislene )

A co jako podle tebe měl dělat? LOL Dát Pálpymu pěstí? Taky sem teda od toho čekal víc, ale maximálně ve smyslu že se bude víc vztekat, jinak ne.

quote:
3- Blbosty jako to ze jedi odrzi tisice lejzrovich strel bez problemu a pak se otoci a zabiju ho dva tipka s pistolema za nim. Sice je to moment prekvapeni ale jedi je snad trenovanej at ho neprekvapi nic.

Ne každý Jedi je tak dobrý válečník jakým je Luke Skywalker, Mace Windu nebo Yoda či Obi-Wan. Ti Jediové, kteří (a které) byli ve filmu ukázaní, zdaleka nemají takových schopností - Ki-Adi Mundi je spíše filozof a stratég nežli bojovník, Adi Gallia spolu s Plo Koonem jsou piloti a Aayla Secura je sice hlavně bojovnice, ale tam sehrálo roli překvapení... Jediové prostě nejsou bohové, jak si tu zjevně většina lidí myslí.

quote:
4- Zaver filmu a ten boj nad lavou ... no ja vim ze je to scifi ale to bylo fakt hodne trapny ... letet nad lavou a bojovat a pritom se ty nic nestat je des. Normalen by meli z nich zustat dobre upecene parky ..

Opět - co bys chtěl? Aby se uškvařili? Na takovýhle věci se ve sci-fi snad kašle ne?

quote:
5- General Greivous ... tesil sem se na moment az vytahne mece, a pak strasne zklamani. otacel te mece jako nejake koste a sel dopredu ... des. Samozrejme Obi-Wan mu hned uriz ruce ( za 12 vterin ) a konec. Zase zklamani. Cet sem o nem ze je to velkej veteran a vudce driodu, napul alien napul robot, a ze lov na dzedaje je pro nej sport. Tak tohle fakt nevypadalo na to. Ale animace je super, to jo :)

No moh ho aspoň škrábnout, tj fakt.

quote:
atd. atd. dokazu se vzpomenout na x dalich veci ktere jsou naprosto amaterski udelane, a to sem od lucase fakt necekal ... ale prdim na to. Na zaver reknu ale ze jako celek to nebyl vubec spatnej film a doporcuju zajit do kina a zprijemnit si vecer. Ovsem na IV, V a VI to nema ... ale je to lepsi nez I a II

LOL.

quote:
EDIT: Jo malem sem zapomel. Prvni vec kde sem se nasral je zacatek filmu a smrt count Dookuho ... v II vytvorlili image jako silneho a zkuseneho drive jediho ted sitha kteryho neporazil ani joda, a v dalsim dile pride fakan a urizne mu hlavu v souboju ktery trval tak 3 minuty. Co to je ? Pocital jsem z tim ze ho nejak zapoji do toho dele a ze bude alespon mit nejaku roli a ono nakonec prd. Jeslti nedostatek napadu chteli vokecat tou vetou " nezapomen ze se moje sily zvysili na dvojnasobek nez minule " tak je to smutny. Protoze osobne prave od Lucasa cekam dobre a hlavne zajimave napady. Ale v posledni dobe to jaksi neplati ...

Tady souhlasim (ne s kvalitou, ale s tim o Tyranusovi). Během války to byl hlavní nepřítel Jedi a taky jsem čekal, že dostane ve filmu víc prostoru, nebo že alespoň ta bitva bude delší. Ale co, nemůžu mít fšechno.

Edited by - Jedi_Knight on 25/05/2005 15:52:16
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:08:43  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Takze vite proc jediove nechytili nad lavou? Meli ochranou barieru s force kterou pouzil i Luke v jedne knize kdyz predz lavu prechazel a pak bojoval s lavovim cervem. Anakin pak chytil proto, ze byl znacne oslaben a pochybuji ze mu zbyl dostatek sily na udelani bariery.

Smrt dooku mela ukazat jak je anakin silny, proto si ho palpatine vybral a on sam je prece vyvoleny. Uz byl rytir v E2 jeste padawan a nebyl uplne natrenovany.

Takze podle knihy Mace Windu vybral nejzkusenejsi rytire jedi a dobre bojovniky co mel po ruce. Bohuzel meli vsichni jednu vadu, ani jeden nebojoval nikdy proti sithovi a nevedeli co je ceka.

Yoda, nevim sice jak se jeho rasa jmenuje, ale v Epizode 1 byla v rade jeste Yaddle ktera byla stejne rasy jako yoda akorat ze mladsi. Jeho puvod je zahalen tajemstvim , stejne jako palpatinuv. Vi se jen ze zazil sithske valky.

Ano po seknuti svetelnym mecem zustane spalenina a ohorele nebo doutnajici obleceni..

Pri smrti ostatnich jediu rozhodoval okamzik prekvapeni, necekali ze by se proti nim nahodou kloni postavili. Jen yoda ucitil znacny pruser v sile kdyz najednou tolik jediu zemrelo a proto byl pripraven.

Co ma kdo proti toceni grievouse z meci? Uz to provozoval i v klonovich valkach, kdo nevidel ma smolika videl by grievouse poradne v akci nez z nej mace udelal sipajici kvocnu. Verim ze ho obi tak rychle porazil melo za nasledek prave jeho zraneni.

Verte nebo ne, ale temer vse ma v SW logicke vysvetleni. TO je vesmir George Lucase. Nez zacnete rikat ze je to nemozne, divne nebo blbost poradte se s nejakym zkusenym fanem. Napr. ja rad odpovim na vsechny SW otazky pokud budu vedet odpoved.

Edited by - Jorssk on 25/05/2005 16:22:26
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:25:46  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Nat

v tom pripade by me zajimalo, jaktoze nejsou ohorele a nechytnou ani saty
coz by samozrejme mely kdyz se podivame na stopu po meci v kovu - jak od autogenu
Ale ony jsou ohořelé, viz například souboj Obi-Wana s Dookuem na konci druhé epizody, kdy jej Dooku zraní a je tam vidět sekundu žhnoucí vlákna z Obiho "pytlového" oblečení.
Nebo když Darth Maul probodl Qui-Gona, okoli vbodu lightsabrem bylo černé.
A že se následně od toho nevznítí šatstvo? Mno, už jen to, že dané rány jsou prováděny rychle, kdežto tam, kde dochází k "tavení" kovu (viz první epizoda, kdy se Qui-Gon prořezával dveřmi), jde o akci pomalou, dává se tomu působení emitované čepele na materiál čas.

Nehledě na to, že nikdo nedokáže říci, co je vlastně lightsaber. Ta čepel se může k různým materiálům chovat různě, tavení kovu nemusí být teplem, ale třeba radiací, molekulární změnou... kde žhnoucí kov je pouze reakcí proměny energie, která může mít na vstupu jiný charakter než na výstupu.

Jak sám Lucas říkal, že to je jeho "universe", kde platí jiné fyzikální zákony, kde se například vesmírem šíří zvuk atp. Takže bych to moc dopodrobna neřešil (: ... kdo chce vidět krev, doporučuji třeba Ichi The Killer (;

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:30:39  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nebo Happy tree Friends
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:44:22  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
lol Jorssku tvá studnice SW moudrosti je skutečně hluboká. To co píšeš se zakládá na faktech (samozrejme mam na mysli fakta v ramci sw) nebo jsou to logické dedukce ?

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:50:48  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol Jorssku tvá studnice SW moudrosti je skutečně hluboká. To co píšeš se zakládá na faktech (samozrejme mam na mysli fakta v ramci sw) nebo jsou to logické dedukce ?

No já ti nevim, ale projednou se musim Jorsska zastat. Až na dvě věci.

Ten Lukův výstup byl něco jiného... podle mě tady žádnou bariéru nepoužili, bo Lucas nerad zavádí takovéto principy (ať už knižní či herní) do filmů.

A nenarodil se Yoda až PO posledních Sithských válkách? Vím jen, že byly cca před 1000-ti lety a Yodovi je cca 850 - 950.
Myšleno jako otázka, bo to vopravdu nevim.

Edited by - Jedi_Knight on 25/05/2005 16:51:43
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:54:34  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
a taky by mohl někdo vysvětlit droida kterej kašle a je nachlazenej, ale jsem si 100% jist že i na to existuje logické vysvětlení

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:58:41  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

a taky by mohl někdo vysvětlit droida kterej kašle a je nachlazenej, ale jsem si 100% jist že i na to existuje logické vysvětlení

Neni to droid, ale cyborg ... Grievous byl driv clovek. Zbylo z nej jen par organu.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/05/2005 :  17:24:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Grievous nebyl drive clovek ale nejaky jesterkovity tvor ze vzdalene planety. Palpatine sestrelil jeho lod a pouzil ho k pokusu. Udelali z nej cyborga. Z jeho poraneneho tela zachranili jen mozek, oci a organy. Pomoci dookua do nej napumpovali krev Sifo Diase a naucili ho umeni boje s mecem. Od te doby lovi jedie (nejaka otazky cti ci co) a jejich mece si bere jako trofeje. Prvni mec dostal od dookua (sifo diasuv). Pri zajmuti Palpatina byl ale vazne zranen mace winduem. Windu mu pomoci sily rozdrtil hrudnik a od te doby kasle. Nejake zajimavosti: Grievous nesnasi kdyz o nem nekdo rika ze je droid, dotycneho pak zabije. Malem tak skoncil i mistokral Nute Gunray kdyby nezakrocil Sidious. Grievousuv droidi dvojnik Necrosis ktery byl casti pokusu, nebyl nikdy dokoncen a uvizl se svim konstrukterem hluboko v kashyyykskych jeskynich.

Janek - Ja si myslim ze to bylo to co pouzil luke. To co rikas je blbost lucas si bere hodne veci s EU napr. samotny coruscant ktery vymyslel zahn.

Kravka - Ze vseho s faktu (knihy, komixi, seriali, hry...) a par veci si domyslim.

Edited by - Jorssk on 25/05/2005 17:28:09
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 25/05/2005 :  18:12:06  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Ja bych to videl na epizodu 0,-1,-2 ... a 7,8... neskodila by asi ani 3a a spol :)

Kazdopadne ted jsem si dal za cil zkouknout 1-6 poporade a najit spoustu veci co me pri tom sledovani napreskacku unikly (bude jich dost)

Black
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 25/05/2005 :  20:53:33  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Janek - Ja si myslim ze to bylo to co pouzil luke. To co rikas je blbost lucas si bere hodne veci s EU napr. samotny coruscant ktery vymyslel zahn.

Byl někdy ve film Force Run?
Prostě mi obecně přijde, že Lucas to dělá podle sebe... nakonec Coruscant nemusel vymyslet Zahn, ale Lucas, a první zmínka o něm mohla být v Zahnových knížkách.

Jinak jsem to právě viděl podruhé a ještě lepší než posledně - u scén, u kterých jsem si na premiéře říkal: "To není možný..." (likvidace Jediů), mi tentokrát ukáply slzy... a víc než jedna.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/05/2005 :  23:50:55  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Janku budes se divit ale byl. V epizode 1 pouzili jediove pri uprku pred droidekama force run.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/05/2005 :  00:22:18  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Janku budes se divit ale byl. V epizode 1 pouzili jediove pri uprku pred droidekama force run.

Tak to si jí musim pustit znova... jen co jí stáhnu.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/05/2005 :  09:35:35  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ty nemas DVD? No fuuuj!! Ostudaaa!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000