Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Warrior Talent Piercing Howl
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 23/03/2005 :  11:28:17  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
"Causes all enemies near the warrior to be dazed for 6 sec"

mno, dal sem si ho pac sem si myslel, ze se bude spoustet autopmaticky pri pouziti demoralizing Shout, ale neni to tak, je na to dalsi ikonka :roll: , ale to je fuk.. wow je o tunach abilit a jejich ikonek... spis me mrzi to, ze nemuzu prijit na to, k cemu tenhle piercing howl je.... zkousel sem ho snad uz 100x a nikdy sem si nevsiml, ze by to melo nejaky efekt.... nevite nekdo, jak je to mysleno? dazed v prekladu znamena zmateni, ve snach... ale me nepripada, ze by postizeni mobove byli nejak zmateni nebo ve snach... proste jen dostanou pod status bar dalsi ikonku a porad stejne bojou mi prijde... mam ted smutny pocit ze spatne investovaneho talent bodu :cry:

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 23/03/2005 :  11:46:21  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Udajne to snizuje rychlost pohybu na 6 sec.Podobny effekt ti provede mob pokud pred nim zdrhas .Neco jako snare (neotestovano)
Ja zase resim problem u talentu Improved shield block
Prvni bod prida jeden block ale nasledujici bod udajne pouze zvedne dobu trvani.(neotestovano)

Edited by - Eskymak on 23/03/2005 12:17:50
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 23/03/2005 :  12:12:02  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
jo presne tak
spomali to vsechny moby naokolo

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 23/03/2005 :  12:56:57  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskymak

Udajne to snizuje rychlost pohybu na 6 sec.Podobny effekt ti provede mob pokud pred nim zdrhas .Neco jako snare (neotestovano)
Ja zase resim problem u talentu Improved shield block
Prvni bod prida jeden block ale nasledujici bod udajne pouze zvedne dobu trvani.(neotestovano)

shield block 2 stupen ma +1 blocknuti + cas
a treti stupen uz ma jenom plus cas

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 23/03/2005 :  13:25:34  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Tim chces rict ze na 2 stupen vykrejes 3 udery?Mel jsem pocit ze je to schopne vykrejt pouze 2 udery na 1 uroven s talentem dalsi stupne jen prodlouzeni casu. (neotestovano)
Zaklad bez talentu 1 blok za 5 rage
Zaklad +1 talent = 2 blok za 5 rage + prodlouzeni trvani cca 0.5 sec
Zaklad +2 talent = 3 blok za 5 rage + prodlouzeni trvani cca 1 sec
Zaklad +3 talent = 3 blok za 5 rage + prodlouzeni trvani cca 2 sec
Pokud se pletu prosim opravte nebo upresnete.

Edited by - Eskymak on 24/03/2005 12:29:09
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 23/03/2005 :  13:35:21  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja se taky na neco zeptam ... charge normalne nejde pouzit v boji, ale intercept jo ? pac to chargovani v boji je uberness jako svine, i kdyz ma 30sec. cooldown

Pokud jo sem rad ze jedu warra :)

EDIT: ted sme na neco koukal a docela sem se zasmal. Podle toho reward armour setu co je na http://www.wow-europe.com/en/pvp/pvp-article-part2.html by ten set pro warra mel dohromadi schodit cooldown of intercept ability vo 30 sec, coz je vlastne kompletni cooldown ... asi nejaka chyba pac s tim je to ultimatni :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 23/03/2005 13:56:21
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:38:11  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Ja se taky na neco zeptam ... charge normalne nejde pouzit v boji, ale intercept jo ? pac to chargovani v boji je uberness jako svine, i kdyz ma 30sec. cooldown

Pokud jo sem rad ze jedu warra :)

EDIT: ted sme na neco koukal a docela sem se zasmal. Podle toho reward armour setu co je na http://www.wow-europe.com/en/pvp/pvp-article-part2.html by ten set pro warra mel dohromadi schodit cooldown of intercept ability vo 30 sec, coz je vlastne kompletni cooldown ... asi nejaka chyba pac s tim je to ultimatni :)

mno mozna to neni chyba, intercept totiz stoji rage...
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 23/03/2005 :  15:17:49  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no ten bonus je za set. takze to nebude ku kazdemu predmetu ale dokopy 5 sec.
ale i tak je to Uber bonus.

Who is General Failure?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000