Author |
Topic  |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 09:44:09
|
chtel jsem se zeptat, kolik je idealni pocet lidi v grupe na tyhle high level dungeony?
|
|
| |
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 10:51:18
|
Nebyl jsem tam, ale ...
- Po posledním patchi máš omezenou velikost raidu, který tam může vstoupit (myslím 10 lidí). - Když děláš questy které nejsou označeny [Raid], musíš tam jít jen s 5 lidma - Míň než 5 lidí bude asi většinou sebevražda, když to lidi dělali s 15-20 lidma pro loot |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 11:18:19
|
quote: Originally posted by MegaDeath
chtel jsem se zeptat, kolik je idealni pocet lidi v grupe na tyhle high level dungeony?
5 skilled. No comment. Viac je len a len sprosty zerg. (netyka sa UBRS). |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 13:41:36
|
[/quote] 5 skilled. No comment. Viac je len a len sprosty zerg. (netyka sa UBRS). [/quote] Opravdu jsi prošel v 5ti lidech scholemance či strathole až do konce včetně závěrečných bossů ?.) |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 14:39:37
|
Ano. Navyse po patchi bude aj Strat aj Scholo o dost vela lahsie (hlavne gargoyle respawn). |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
Edited by - DarkFace on 23/03/2005 14:42:25 |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 14:50:34
|
quote: Originally posted by DarkFace
Ano.
Jak dlouho to trvalo? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 15:10:26
|
5 skilled. No comment. Viac je len a len sprosty zerg. (netyka sa UBRS).
a ubrs kolik? 15? |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 15:12:24
|
quote: Originally posted by Tharn
Ano.
Jak dlouho to trvalo?
Asi 8 hodin Strat (s wipom, zabil nas respawn asi 2x) a Scholo asi 5. Bohuzial je to strasny napor na cloveka, priest len chodi ako tela za leadrom grupy a cumi na 4 health bary. Ak priratas ze to bolo v US, tak je to zabijak. Ale zasa na druhu stranu to stoji za to, nasiel som epic offhand knihu (a vyhral o 1 nad warlockom) a ten adrenalin :P. |
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 15:26:04
|
brd - 5 scholo - 5-10 strat - 5-10 lbrs - 5-10 ubrs - 10-15 (v 10ti jsme jen s jednim priestem dali The Beast ale general dragoneco nas lehce wipenul)
edit.. i kdyz pri zabugovanosti ubr mozna tak 40 lidi :) (typu pull jednoho moba, ktery obehne kolecko a pritahne pul instance) |
Edited by - kotte on 23/03/2005 15:37:31 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 15:50:32
|
quote: Originally posted by DarkFace Asi 8 hodin Strat (s wipom, zabil nas respawn asi 2x) a Scholo asi 5. Bohuzial je to strasny napor na cloveka, priest len chodi ako tela za leadrom grupy a cumi na 4 health bary. Ak priratas ze to bolo v US, tak je to zabijak. Ale zasa na druhu stranu to stoji za to, nasiel som epic offhand knihu (a vyhral o 1 nad warlockom) a ten adrenalin :P.
Jakou ste meli sestavu party? tank, priest, warlock,.., .. ? |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 16:51:13
|
Asi 8 hodin Strat (s wipom, zabil nas respawn asi 2x) a Scholo asi 5.
Hustý. +1 hodina před i po, tak to se mnou a questy ve Strath/Scholo vypadá bledě  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 16:53:00
|
Jakou ste meli sestavu party? tank, priest, warlock,.., .. ?
warlock? on je nejak nezbytny do party stejne jako priest ci tank? nebo ma nejake dobre featurky, kvuli kterym se ho vyplati brat? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 17:02:56
|
quote: Originally posted by Seth
warlock? on je nejak nezbytny do party stejne jako priest ci tank? nebo ma nejake dobre featurky, kvuli kterym se ho vyplati brat?
neni nezbytny, ma husty aoe, husty dps, hustej soulstone :) ja jen ze rikal, ze vyhral roll nad warlockem, vim, ze hraje za priesta, tak se ptam koho tam dal meli |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 17:32:39
|
quote: Originally posted by Seth
warlock? on je nejak nezbytny do party stejne jako priest ci tank? nebo ma nejake dobre featurky, kvuli kterym se ho vyplati brat?
neni nezbytny, ma husty aoe, husty dps, hustej soulstone :) ja jen ze rikal, ze vyhral roll nad warlockem, vim, ze hraje za priesta, tak se ptam koho tam dal meli
V podstate ziadny class okrem priesta a warriora nie je potrebny. Warrior je samozrejmost a priest tu ma obrovsku vyhodu aj kvoli Shackle Undead. Pocul som ze niektore guildy to presli v piatich s Druidom a bez priesta ale na taketo nieco si fakt asi do konca zivota netrufnem. Mali sme warriora, priesta, druida, warlocka a rogua. Pochybujem, ze by sme to bez secondary healera (druida) zvladli, tie instance su naozaj tazke. V com vyhral warlock nad magom? Kedze je tu vela UD mobov, tak sa poly pouzit neda, arcane explosion + voda je super, ale warlockove doty + impova stamina+soulstone a najlepsie aoe v hre (aj ked velmi riskantne na pouzitie) zvitazili.
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 17:34:01
|
quote: Originally posted by kotte
brd - 5 scholo - 5-10 strat - 5-10 lbrs - 5-10 ubrs - 10-15 (v 10ti jsme jen s jednim priestem dali The Beast ale general dragoneco nas lehce wipenul)
edit.. i kdyz pri zabugovanosti ubr mozna tak 40 lidi :) (typu pull jednoho moba, ktery obehne kolecko a pritahne pul instance)
Musim poblahozelat, UBRS je podla mna ovela tazsie ako Strat/Scholo a je pre 10 ludi. Gratz. |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 17:48:06
|
V podstate ziadny class okrem priesta a warriora nie je potrebny. Warrior je samozrejmost a priest tu ma obrovsku vyhodu aj kvoli Shackle Undead. Pocul som ze niektore guildy to presli v piatich s Druidom a bez priesta ale na taketo nieco si fakt asi do konca zivota netrufnem.
Slyšel jsem o lidech, co to udělali s druidem jako s tankem (tzn. bez warriora), ale většina druidů specuje restoration a ne feral. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 18:00:16
|
V podstate ziadny class okrem priesta a warriora nie je potrebny. Warrior je samozrejmost a priest tu ma obrovsku vyhodu aj kvoli Shackle Undead. Pocul som ze niektore guildy to presli v piatich s Druidom a bez priesta ale na taketo nieco si fakt asi do konca zivota netrufnem.
Slyšel jsem o lidech, co to udělali s druidem jako s tankem (tzn. bez warriora), ale většina druidů specuje restoration a ne feral.
Rozdil v tankovani za feral druida a rest. druida je prakticky nulovy(nejsis to bude tim ze vetsina feral talentu je prakticky solo only)..proto kazdej druid na 60ce jede rest. minimalne do NS. :(((
edit:to mega .jo melo tam byt rest :)))
|
..... http://volby.kategorie.cz/ |
Edited by - beldor5 on 23/03/2005 18:06:53 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 18:01:46
|
quote: Originally posted by beldor5
Slyšel jsem o lidech, co to udělali s druidem jako s tankem (tzn. bez warriora), ale většina druidů specuje restoration a ne feral.
Rozdil v tankovani za feral druida a rest. druida je prakticky nulovy(nejsis to bude tim ze vetsina feral talentu je prakticky solo only)..proto kazdej druid na 60ce jede feral :(((
fakt? bych spis cekal, ze konecne zacnou akceptovat roli sekundaniho healera |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 24/03/2005 : 07:20:52
|
ideální je samozřejmě vše najednou, není žádná časová prodleva na shapeshift a po něm můžeš hned castit healy, takže dobrej druid imo reaguje pružně a přizpůsobuje hru situaci, chvíli tankuje když war nestíhá taunt nebo když je potřeba trocha dmg navíc, chvíli healuje když priest nestíhá heal... |
offline |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 08:18:12
|
Největší přínos pro raid u Warlocka je jeho schopnost ressurection. Všichni zemřou ale díky warlockovi se může oživit priest/shaman/paladin a jede se nanovo, proto v každém raidu by aspoň jeden měl být (stačí jedna chyba a všichni leží ). |
Ninjagon |
 |
|
|
Topic  |
|