Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 scholomance, stratholme, blackrock ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/03/2005 :  09:44:09  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
chtel jsem se zeptat, kolik je idealni pocet lidi v grupe na tyhle high level dungeony?

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 23/03/2005 :  10:51:18  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Nebyl jsem tam, ale ...

- Po posledním patchi máš omezenou velikost raidu, který tam může vstoupit (myslím 10 lidí).
- Když děláš questy které nejsou označeny [Raid], musíš tam jít jen s 5 lidma
- Míň než 5 lidí bude asi většinou sebevražda, když to lidi dělali s 15-20 lidma pro loot
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/03/2005 :  11:18:19  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

chtel jsem se zeptat, kolik je idealni pocet lidi v grupe na tyhle high level dungeony?

5 skilled. No comment. Viac je len a len sprosty zerg. (netyka sa UBRS).

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 23/03/2005 :  13:41:36  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
[/quote]
Opravdu jsi prošel v 5ti lidech scholemance či strathole až do konce včetně závěrečných bossů ?.)
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:39:37  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Ano. Navyse po patchi bude aj Strat aj Scholo o dost vela lahsie (hlavne gargoyle respawn).

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "

Edited by - DarkFace on 23/03/2005 14:42:25
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:50:34  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Ano.

Jak dlouho to trvalo?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/03/2005 :  15:10:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a ubrs kolik? 15?
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/03/2005 :  15:12:24  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

quote:

Ano.

Jak dlouho to trvalo?

Asi 8 hodin Strat (s wipom, zabil nas respawn asi 2x) a Scholo asi 5.
Bohuzial je to strasny napor na cloveka, priest len chodi ako tela za leadrom grupy a cumi na 4 health bary. Ak priratas ze to bolo v US, tak je to zabijak.
Ale zasa na druhu stranu to stoji za to, nasiel som epic offhand knihu (a vyhral o 1 nad warlockom) a ten adrenalin :P.

Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 23/03/2005 :  15:26:04  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
brd - 5
scholo - 5-10
strat - 5-10
lbrs - 5-10
ubrs - 10-15 (v 10ti jsme jen s jednim priestem dali The Beast ale general dragoneco nas lehce wipenul)

edit.. i kdyz pri zabugovanosti ubr mozna tak 40 lidi :) (typu pull jednoho moba, ktery obehne kolecko a pritahne pul instance)

Edited by - kotte on 23/03/2005 15:37:31
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/03/2005 :  15:50:32  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bohuzial je to strasny napor na cloveka, priest len chodi ako tela za leadrom grupy a cumi na 4 health bary. Ak priratas ze to bolo v US, tak je to zabijak.
Ale zasa na druhu stranu to stoji za to, nasiel som epic offhand knihu (a vyhral o 1 nad warlockom) a ten adrenalin :P.

Jakou ste meli sestavu party? tank, priest, warlock,.., .. ?
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 23/03/2005 :  16:51:13  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hustý. +1 hodina před i po, tak to se mnou a questy ve Strath/Scholo vypadá bledě
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 23/03/2005 :  16:53:00  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

warlock? on je nejak nezbytny do party stejne jako priest ci tank? nebo ma nejake dobre featurky, kvuli kterym se ho vyplati brat?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/03/2005 :  17:02:56  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

warlock? on je nejak nezbytny do party stejne jako priest ci tank? nebo ma nejake dobre featurky, kvuli kterym se ho vyplati brat?

neni nezbytny, ma husty aoe, husty dps, hustej soulstone :)
ja jen ze rikal, ze vyhral roll nad warlockem, vim, ze hraje za priesta, tak se ptam koho tam dal meli
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/03/2005 :  17:32:39  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Seth

quote:

neni nezbytny, ma husty aoe, husty dps, hustej soulstone :)
ja jen ze rikal, ze vyhral roll nad warlockem, vim, ze hraje za priesta, tak se ptam koho tam dal meli

V podstate ziadny class okrem priesta a warriora nie je potrebny. Warrior je samozrejmost a priest tu ma obrovsku vyhodu aj kvoli Shackle Undead. Pocul som ze niektore guildy to presli v piatich s Druidom a bez priesta ale na taketo nieco si fakt asi do konca zivota netrufnem.
Mali sme warriora, priesta, druida, warlocka a rogua. Pochybujem, ze by sme to bez secondary healera (druida) zvladli, tie instance su naozaj tazke.
V com vyhral warlock nad magom? Kedze je tu vela UD mobov, tak sa poly pouzit neda, arcane explosion + voda je super, ale warlockove doty + impova stamina+soulstone a najlepsie aoe v hre (aj ked velmi riskantne na pouzitie) zvitazili.

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 23/03/2005 :  17:34:01  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kotte

brd - 5
scholo - 5-10
strat - 5-10
lbrs - 5-10
ubrs - 10-15 (v 10ti jsme jen s jednim priestem dali The Beast ale general dragoneco nas lehce wipenul)

edit.. i kdyz pri zabugovanosti ubr mozna tak 40 lidi :) (typu pull jednoho moba, ktery obehne kolecko a pritahne pul instance)

Musim poblahozelat, UBRS je podla mna ovela tazsie ako Strat/Scholo a je pre 10 ludi. Gratz.

Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 23/03/2005 :  17:48:06  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

V podstate ziadny class okrem priesta a warriora nie je potrebny. Warrior je samozrejmost a priest tu ma obrovsku vyhodu aj kvoli Shackle Undead. Pocul som ze niektore guildy to presli v piatich s Druidom a bez priesta ale na taketo nieco si fakt asi do konca zivota netrufnem.

Slyšel jsem o lidech, co to udělali s druidem jako s tankem (tzn. bez warriora), ale většina druidů specuje restoration a ne feral.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/03/2005 :  18:00:16  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Slyšel jsem o lidech, co to udělali s druidem jako s tankem (tzn. bez warriora), ale většina druidů specuje restoration a ne feral.

Rozdil v tankovani za feral druida a rest. druida je prakticky nulovy(nejsis to bude tim ze vetsina feral talentu je prakticky solo only)..proto kazdej druid na 60ce jede rest. minimalne do NS. :(((

edit:to mega .jo melo tam byt rest :)))

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 23/03/2005 18:06:53
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 23/03/2005 :  18:01:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

quote:

Rozdil v tankovani za feral druida a rest. druida je prakticky nulovy(nejsis to bude tim ze vetsina feral talentu je prakticky solo only)..proto kazdej druid na 60ce jede feral :(((

fakt? bych spis cekal, ze konecne zacnou akceptovat roli sekundaniho healera
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 24/03/2005 :  07:20:52  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
ideální je samozřejmě vše najednou, není žádná časová prodleva na shapeshift a po něm můžeš hned castit healy, takže dobrej druid imo reaguje pružně a přizpůsobuje hru situaci, chvíli tankuje když war nestíhá taunt nebo když je potřeba trocha dmg navíc, chvíli healuje když priest nestíhá heal...

Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 25/03/2005 :  08:18:12  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Největší přínos pro raid u Warlocka je jeho schopnost ressurection. Všichni zemřou ale díky warlockovi se může oživit priest/shaman/paladin a jede se nanovo, proto v každém raidu by aspoň jeden měl být (stačí jedna chyba a všichni leží ).

Ninjagon
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000