Author |
Topic  |
Vigo_mocny
Starting Member
43 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:06:50
|
Vzhledem k tomu, ze jsem tu marne hledal nejake komplexni info o Hunterech, dovolil jsem si založit toto 
Prosim piste sem sve zkusenosti s timto povolanim. Popripade vas nazor na vyhody/nevyhody v PVP a PVE. Dale by me velice zajimalo jake pouzivate pety. Muzete pridat i vase rady kde pro jaky lvl najt co nejlepsiho peta (utok/armor)
Diky
|
|
| |
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:17:15
|
Hunter aka Celesten je marny, v polovine SM zahlasi ze mu doslo maso pro peta a chce jit domu  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
|
Stan
Starting Member
82 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:40:02
|
Warlord to musi rict vsechno  SM jsme chodili ten vecer nekolikrat posobe. On jako War se bud nekde flakal vzatu (neustale ICQ od zenskych) , nebo se sem tam nechl "vykopnout" ze hry, pak se vymlouval na frontu 500 lidi a muj pet musel delat neustale tank. Casto umiral a po smrti chce zrat a zrat a zrat.... Takze muj batoh, ktery byl na zacatku plny, polovinu naboje a druha polovina zradlo pro peta , byl po nekolika hodinach prazdny..
Takze tohle se ukryva za kratickou vetou "v polovine SM zahlasi ze mu doslo maso pro peta"
p.s. nepodarilo se mi v tom fofru najit reznika v UC, rvali na mne at pohnu, ze cekaji u SM Nevi nekdo kde tam je? |
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Kdo si hraje nezlobí.... |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:55:08
|
Co se petu tyce, tak je udajne jedno jakeho mate... armor/hp/attack je udajne stejny - resp. rozdily jsou zanedbatelne. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 10:53:23
|
Já připravuji takové malé komplexní FAQ pro huntera, včetně maker a nastavení ovládání. Ale času je jaxi málo a přes samé hraní, učení, práci to jde pomalu. Takže za měsíc to možná bude  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 10:56:12
|
quote: Originally posted by Mamut
Já připravuji takové malé komplexní FAQ pro huntera, včetně maker a nastavení ovládání. Ale času je jaxi málo a přes samé hraní, učení, práci to jde pomalu. Takže za měsíc to možná bude 
jake uceni?! jaka prace?!  |
 |
|
Vigo_mocny
Starting Member
43 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:18:27
|
2 Pepo: No hledat umim myslel jsem, ale že tady na foru by taky mohlo neco byt v cestine. Navic z prace se na wow stranky nedostanu a doma radsi parim 
2 Tragedy: To jsem si mylslel taky, ale peti jsou vybalancovany spis tak, že jeden ma vetsi armor naukor utoku a druhej treba naopak. Jako priklad uvedu peta na lvl 30 co jsem zkousel. Mel jsem medveda utok cca 20-30 armor 1300 pak gorilu utok 28-40 armor 1100 a ted mam nakou kocku co ma 20-30 a 1400. Vzhledem k tomu ze hraju na PVP serveru chci peta s co nejvetsim utokem. Kazdy utoci na me ne na peta takze potrebuju aby ubiral a nemusi tolik vydrzet. V Pve je to jedno protoze ho stiham healovat.
Podle toho co jsem napsal by se nekdo mohl zeptat proc nepouzivam tu gorilu jenže ta žere jen houby a ovoce a to se shani hur nez treba maso. To prodavaj vsude a alternativne muzu nachytat ryby. Pokud nekdo zna snadny zpusob ziskani hub nebo ovoce at mi da vedet ja si dojdu zase pro gorilu ta totiz krom utoku taky mooc pekne vypada.
Jo jeste dotaz nejsou ve hre nekde opice co zerou maso ? |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 15:04:41
|
Ja mam asi dost blbej dotaz, ale proc kdyz mam peta a on mi sam smazne moba, proc toho moba uz nemuzu vybrat a nedostanu ani expu?  V jinych hrach to prece slo ne? |
LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel
Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-) |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 15:38:39
|
quote: Originally posted by Petr Vok
Ja mam asi dost blbej dotaz, ale proc kdyz mam peta a on mi sam smazne moba, proc toho moba uz nemuzu vybrat a nedostanu ani expu?  V jinych hrach to prece slo ne?
Mno buď rád, blizzardi tím chtěli docílit, aby jsi se taky trochu snažil a vystřílel nějaké to střelivo  |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 20:46:11
|
Coz o to, to bych i pochopil. Jde mi o to ze kdyz strilim na jednoho moba a mezitim me atakne jinej a pet ho slozi tak proc ho nemuzu vybrat? O expe uz ani nemluve |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 22:06:23
|
Coz o to, to bych i pochopil. Jde mi o to ze kdyz strilim na jednoho moba a mezitim me atakne jinej a pet ho slozi tak proc ho nemuzu vybrat? O expe uz ani nemluve
Tak do něj jednou plácnu/střelím a je po problému, ne? (možná ne, já nevím, huntra nehraju :p) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Petr Vok
Moderator

254 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 23:22:32
|
To mas pravdu,ze to staci, ale ja mam kolikrat nalozino i s tim jdenim placnutim  |
 |
|
Harra
Starting Member
16 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:07:59
|
je mozny, ze kdyz jsme z aliance a prijdu na zemi hordy a tam cci zkrotit zvire, ze to njde? sla sjem si tam pro lva a nic, zkousela jem i hyenu a raptora a vsichni me okamzite zabili, i kdyz byli na lvl hodne nizsim nez ja. navic okamzite po zacatku tamu mi jeste nez ke me zvire dobehlo, ubyla pulka zivotu. je to tim, ze to bylo na uzemi hordy? jeslti jo, kde spalsim lva na uzermi aliance? :-) |
Harra |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 09:22:57
|
lacina reply z me strany: hraj za hordu  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Harra
Starting Member
16 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:51:02
|
ehm je k dipsozici jina treba nelacina reply ? :-P |
Harra |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 10:54:01
|
quote: Originally posted by Harra
je mozny, ze kdyz jsme z aliance a prijdu na zemi hordy a tam cci zkrotit zvire, ze to njde? sla sjem si tam pro lva a nic, zkousela jem i hyenu a raptora a vsichni me okamzite zabili, i kdyz byli na lvl hodne nizsim nez ja. navic okamzite po zacatku tamu mi jeste nez ke me zvire dobehlo, ubyla pulka zivotu. je to tim, ze to bylo na uzemi hordy? jeslti jo, kde spalsim lva na uzermi aliance? :-)
Alterac Mountains Uprostřed úplně dole hledej |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 11:18:13
|
Tragedy, neni to jedno.
Ono, teoreticky to chce mat dvoch petov ....
Medveda do PvE, pretoze ma najviac AF, a predsa uloha peta v PvE je tankovat, takze musi vydrzat najviac.
A kocku do PvP, pretoze ta ma najvacsi dmg, a ma najmensi attack speed.
A jo, staci ked urobi 1 dmg tomu mobovi a uz ho moezs lootovat, takze myslim ze to stoji za to  |
 |
|
HK
Starting Member

52 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 11:37:08
|
Perfektni pet pro huntera od levelu 15 je The Rake s attack speed 1.2, ktery se jednou zacas spawnuje vpravo od Thunder Bluffu. Ted si uvedumuju ze je vlastne i hodne rychlej. |
...
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/03/2005 : 11:42:00
|
MOST POPULAR HUNTER PETS The Rake, level 10 lion in Mulgore - The lowest level beast available with a 1.2 attack speed. Humar the Pridelord, level 23 lion in the Barrens - Popular for its 1.3 attack speed as well as its unique black coloring. King Bangalash, level 43 tiger in Stranglethorn Vale - This beast retains its fast running speed when tamed. Also has a unique white color.
Ide o to ci je ten attack speed 1,2 a 1,3 taky hrozny rozdiel v dmg ....
Potom na vysokom lvl treba tamnut :
1.0 Spire Spiderling level 55 - 56 Aqua widow / spider found in Blackrock Spire
Ale zase spider nevie Claws ... |
Edited by - Pepo on 18/03/2005 11:46:00 |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 07:32:20
|
No vsak to je ten King Bangalash, ne ? |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 08:08:14
|
Jinak pokud někdo nechápe princip učení nových abilit u peta, tak je to asi takto: 1) ochočíte si svého miláčka a bojujete s ním 2) pokud chcete nové ability pro něj, umístíte ho do stáje (1gold) 3) tamnete si jiné zvíře, které nové vlastnosti má, zautočíte s ním a po chvilce vám to napíše you learnt new spell 4) peta zahodíte 5) vezmete ze stáje starého a dáte train
pozn. :ne každý pet umí všechny vlastnosti pozn. 2: každá vlastnost má několik úrovní (záleží na vašem lvl) a pokud chcete peta naučit vyšší úroveň dané vlastnosti, musíte tamnout nového s tímto vyšším levelem viz tato tabulka: http://www.goodintentionsguild.info/hunters#
Jinak zde je přehled DPS pro pety + jsou tam další odkazy na armor, health atd.: http://www.goodintentionsguild.info/petinfo#health
Snad jsem to nenapsal příliš zmateně  |
Edited by - Mamut on 21/03/2005 08:17:20 |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 28/03/2005 : 15:32:59
|
Při zkoumání proč mám tak nízký power attack jsem zjistil následující:
STR: +1 k power attack v melee/ 0 k melee AGI: +2 k power attack v range/ 0 k melee STA: cca +10 life INT: +10 mana
Co jedinné nevím jak zjistit jakou rychlost útoku má můj pet, protože je často uváděno několik rychlostí u jednoho typu peta např Cat má 2.0,1.6,1.4,1.2 Jak zjistit tuto rychlost??
Už jsem to zjistil stačí v detailech peta najet na attack a tam se to napíše...
Edit: Zodpovězení si otázky sám  |
Edited by - Mamut on 28/03/2005 23:57:17 |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 21:28:50
|
quote: Originally posted by Mamut
quote: Originally posted by solo
[quote]Originally posted by Mamut tabulka: http://www.goodintentionsguild.info/hunters#
Jinak zde je přehled DPS pro pety + jsou tam další odkazy na armor, health atd.: http://www.goodintentionsguild.info/petinfo#health
neni to jeste nekde jinde v tehle podobe? stranky uz jsou nefunkcni
Stránky jsou funkční, akorát je dávali do nové podoby, takže enjoy :-)
jee, no jo, diky:)
|
Edited by - solo on 29/03/2005 21:29:24 |
 |
|
Mrcek
New Member

127 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 01:03:54
|
kolik se muzu u peta naucit abilit ? zajima me kolik jich existuje....jsou nejaky jiny nez bite,claw,cower a growel ? |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 16:02:21
|
Ne |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 23/06/2005 : 19:45:27
|
Krmení.
Když krmím peta i když je "šťastný" a píše mi to, že se happiness zvedlo několikrát o xx bodů, tak tato hodnota se někde stockuje a občas to dingne, že loajalita ke mě se zvedla (alepsoň nějakou dobu po tom co mám nového peta) a nebo pokud je pet happy a dává damage 125% tak nemá smysl mu dávat žrát?  |
Lexon |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 11:26:21
|
quote: Originally posted by Lexon
Krmení.
Když krmím peta i když je "šťastný" a píše mi to, že se happiness zvedlo několikrát o xx bodů, tak tato hodnota se někde stockuje a občas to dingne, že loajalita ke mě se zvedla (alepsoň nějakou dobu po tom co mám nového peta) a nebo pokud je pet happy a dává damage 125% tak nemá smysl mu dávat žrát? 
Nema to smysl, kdyz je stastny, tak "jen" ziskavas jeho loajalitu rychleji. Tim ze ho budes "prekrmovat" to nijak neurychlis. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 24/06/2005 : 18:20:00
|
quote: Originally posted by Herbicid Nema to smysl, kdyz je stastny, tak "jen" ziskavas jeho loajalitu rychleji. Tim ze ho budes "prekrmovat" to nijak neurychlis.
Jop, to jsem potřeboval vědět. Takže odemě kočka nedostane nažrat dokud trošku nezhubne... potvora přežraná  Díky |
Lexon |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 20:40:02
|
Tak som si teraz zohnal Bow of Searing Arrows ktory je lvl req. 37 a chcem si na neho namontovat scope +7 dmg ktora je lvl req. 40. Tu scope si mozem nahodit na lvl 60 charu a poslat mojmu lvl 37 huntrovi, len sa chcem opytat, bude ten luk potom lvl req. 37 alebo 40 ? Budem ho moct pouzivat ? |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 21:07:03
|
Jestli se nemýlím tak ten lvl req na scope, armor kity a podobně, je minimální požadovaný level ZBRANĚ (nebo brnění) na který se to dá namontovat.
Čímž je elegantně ošetřené přesně to co chceš udělat.
Jinými slovy to IMHO na ten luk namontovat nepůjde. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 22:19:50
|
ja jen doufam ze nemas pravdu, protoze to zni jako kravina |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 22:29:23
|
Zajimal by me vysledek, postni ho sem pak prosimte.
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 17/07/2005 22:30:00 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/07/2005 : 22:44:33
|
No stoprocentně jistej si tím nejsem, ale přišel jsem na to když jsem se naivně pokoušel aplikovat nejvyšší armor kit na brnění pro twinka - smůla, i když jsem to dělal na l60 charu. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 00:40:25
|
quote: Originally posted by Pepo
Tak som si teraz zohnal Bow of Searing Arrows ktory je lvl req. 37 a chcem si na neho namontovat scope +7 dmg ktora je lvl req. 40. Tu scope si mozem nahodit na lvl 60 charu a poslat mojmu lvl 37 huntrovi, len sa chcem opytat, bude ten luk potom lvl req. 37 alebo 40 ? Budem ho moct pouzivat ?
Cheatz0r ftl  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 15:00:49
|
To mi pripada ako blbost, kedze ten luk ma DPS ako lvl 50 zbran tak sa da urcite pouzivat dlhsie ako do lvl 40  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 15:08:23
|
Som sa pytal tak 20 huntrov nikdo nic nevie. Tak to vyzera ze si pockam 12 lvl a potom vam to poviem sam  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 15:45:13
|
Tak jo, je to tak, teraz mi to potvrdili nejaky crafti, prej to tam nejde nasadit ked je ta zbran lvl 37 lvl, skoda |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 30/07/2005 : 19:31:26
|
Mam takovej dotaze na zkusene. Rozjel sem si alt character huntera. A neni me zcela jasna jedna vec.
Ma nejakou vyraznejsi vyhodu kdyz pojedu od zacatku jednoho peta? Pokud tomu dobre rozumim tak kdyz na lev dejme tomu az na lev 50 zacnu noveho peta a naucim ho nove ability od jinejch zvirat na adekvatnim levelu bude tento pet stejnej jako kdyz budu u jednoho petika postupne zvysovat vsechny jeho mozne ability?
Mohl by sem nekdo z hunteru ev. hodit jeho nazor na talenty. Jak to zatim vidim vetsinu talentu na 60 asi vrazim do marksmanship, na pvp zvlastne v BG kam se prakticky vsechno pvp presunulo ma asi jediny smysl strelba z dalky a v MC i v jinejch raid instancich taky hunter funguje maximalne jako puller a odstrelovac. Do ty doby si moc nejsem jistej,zajimaly by me nazory podlozene zkusenosti
Diky za odpoved. |
Edited by - Morpheus.cz on 30/07/2005 19:34:22 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 30/07/2005 : 22:42:45
|
hlavne neudelej to co ja dneska... ze si vypiplavas rakea od 10. levelu a na 37. si ho propustis :-( jinak obecne se povazuje do pvp rychla attk spd u peta jako vyhoda a nejrychlejsi je asi jeste porad broken tooth s 1.0, pak je prave ten the rake s 1.2 v pve se vetsinou berou medvedi protoze maj vic zivotu a zda se mi ze i lip absorbujou dmg... ja se rozhod, ze pro leveling pojedu BM... jeste nemam spirit bond, ale zda se mi to jako dobry pro levelovani, final spec pak bude MM+asi survival... pokud mi ovsem do small grp pvp nebude vic vyhovovat spirit bond...
ability trenujes za tzv. training points, ktere tvuj pet ziskava pri levelingu a pri ziskavani loyalty, jestli jich ale budes mit stejne u peta co si piplas od 20. levelu a u peta, kteryho tamnes na 50. levelu to vazne netusim... zatim se mi ale zda, ze mam training points nadbytek (ale jeste jsem teprv 37 tak nevim jak to bude az budu potrebovat davat i dash) jinak peta nemuzes vzdy naucit vsechno jsou urcite restrikce co se ktera trida petu muze naucit... je to nekde pekne shromazdeno na webu nejake guildy, ten link se poflakuje vsude mozne, takze bude nejspis nekde i tady... je tam i tabulka kdy jakou abilitu od kteryho moba ziskas i s levelem.... |
no mmo
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 09:07:49
|
Dik. To o tech restrikcich a special petech vim, ten web sem procetl. Jestli sem to dobre pochopil tak kdyz si tamnes peta az na high lev tak ti asi budou chybet prave training points..cili uz ho moc novym kouskum nenaucis... Problem je ze s elfem Rakea ho asi netamnu , ale elfi tigri maj attack speed 1.3 coz me vs 1.2 uz neprijde takovej rozdil abych se snazil nekde v mulgore pobihat s elfem a cekat na spawn co je a 1 hodina.. |
Edited by - Morpheus.cz on 31/07/2005 13:00:38 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
ZdePospa
Starting Member
4 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 20:44:23
|
Jo jo s tím novým talent stromem to bude maso, jsem docela zvědav na účinost toho Wyvern šotu  |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 08:49:12
|
quote: Originally posted by ZdePospa
Jo jo s tím novým talent stromem to bude maso, jsem docela zvědav na účinost toho Wyvern šotu 
mno prijde mi na moc kratkou dobu a navic out of combat... takze pro me imho nic moc...
spis me zaujali zmeny v BM... spirit bond se sesoupnul dolu na 21 takze by se dal kombinovat s high MM... a ten novy wrath je taky zajimavej... navic je tam novy typ utoku pres peta... stun na 3s coz bude asi zaroven interrupt... rek bych, ze BM bude mozna novy favorit a souperi si mozna budou daleko vic hledet hunterovych petu nez driv... ale kdo vi... |
no mmo
|
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 01/08/2005 : 14:00:10
|
Ja mam asi dost blbej dotaz, ale proc kdyz mam peta a on mi sam smazne moba, proc toho moba uz nemuzu vybrat a nedostanu ani expu?  V jinych hrach to prece slo ne?
protoze by si pak hunter mohl nastavit peta aby sam utocil a sel by si sednout afk mezi spawn nejakejch zelenejch mobu a pet by ho sam expil... |
Gandalf, Czech Heroes www.czechheroes.cz |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 02/08/2005 : 08:23:13
|
dneska jsem vyhrabal neco k jedne z otazek co tu padla, neni to teda blue post, ale doufam, ze je to pravda:
" No, because pets tamed at level 60 have the same training points (once they have full loyalty) as pets raised from 10 to 60."
ve zkratce to znamena, ze je uplne jedno kdy peta ziskas... training points pri full loyalty na urcitym levelu by jsi mel mit stejne...
mimochodem mluvi se o moznosti "customizace" petu... coz chapu tak,ze si prebyvajici training points budem moc prelyvat do statu... (a doufam, ze i do attk spd, armor atd.) mimochodem jedna z veci nad kteryma jsem premyslel ze by se dost hodila |
no mmo
|
 |
|
Topic  |
|