Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 19:00:21
|
Paste z for na mmorpg.cz (klidne poslete na dalsi fora):
Nedoporučuji http://shop.game.net. Objednával jsem tam, měli problém s ověřením údajů na kartě. Po několika dních komukace s shopem a ebankou výsledek nic moc. Ebanka zjistila, že žádný požadavek z tohoto shopu k nim v daném čase nedorazil. Předpoklad (nepotvrzený) je, že shop používá AVS (Address Verification System) který CZ nepodporují. Fiona z shopu tuto informaci nepotvrdila ani nevyvrátila.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 23:46:42
|
Já mám odtama EverQuest 2 a World of Warcraft. Všechno bez problémů, rychlý a levný. Kvalitnější než například X-zone a podobný český "kumbálovky". (Aspoň tak na mě X Zone před asi půl rokem zapůsobilo když sem si od nich něco objednal).
Na Game.net ke hře dostanete i nějakej trapnej katalog atd., je tam i nálepka s adresou a údajema kerou prostě nalepíte na balík když chcete hru vrátit (ale musíte i napsat mail že to vracíte). Celkově to působí velice dobře. Je to tak o dvě kvalitativní třídy nad X-zone. Asi doprostřed bych dal kanadskej Cdromshop.com
Je možný že byl problém s nějakou "Internetcard"... já používám Mastercard standart, s tim problémy neexistujou. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 01:02:28
|
ja tam koupil wow a naprosto v poradku mam internetovy ucet u ebanky |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 09:49:58
|
ja jsem z tama taky objednaval wow a prislo mi to hned v den release ... |
Edited by - Anomaly on 13/03/2005 09:50:12 |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 12:38:47
|
Ja spis vidim problem v e-bance. Ona e-banka neni v podstate banka v pravem slova smyslu. Je to spise takova Kelnerova kasicka. Je mi docela pochopitelne ze karty vydane touto "bankou" mohou u zahranicnich obchodniku vzbuzovat znacnou neduveru. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|