Author |
Topic  |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 16:42:37
|
Ahoj, protože mám docela dost problémů s mým připojením přes WiFi, rád bych šel do ADSL. Můžete mi dát tip, kterého providera zvolit? Můj tip je Contactel, ale rád si nechám poradit. A ještě jedna věc, kolik dat, třeba za hodinu, WoW "spotřebují"?
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 16:46:21
|
Ja mam ADSL Contact Start 512/128 (3GB limit) a sem s tim spokojenej uz skoro rok a pul :) Takze muzu dporucit.
Pruchod dat tipuju tak na 10-20Mb za hodinu... podle zalidnenosti
|
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 17:55:02
|
Já jsem u Bluetone a taky nemůžu nic než doporučit. Dokonce je i super helpdesk apod. Teď tam mají myslím aj nějakou akci s docela fajn cenou, ale kukni se radši na web. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 20:17:59
|
quote: Originally posted by Tragedy
Ja mam ADSL Contact Start 512/128 (3GB limit) a sem s tim spokojenej uz skoro rok a pul :) Takze muzu dporucit.
No nevím, jestli je to správná hodnota. WoW dle mého bude plus mínus EQ2 a plus mínus všechny ostatní online hry. EQ2 sežere přibližně 4-5 MB / hodinu. (třeba 3.7 down/0.7 up) Pokud bude hodně lidí na jedno místě tak možná víc. Rozhodně ne ale trvale. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/03/2005 : 23:41:08
|
quote: Originally posted by Khostri
quote: Originally posted by Tragedy
No nevím, jestli je to správná hodnota. WoW dle mého bude plus mínus EQ2 a plus mínus všechny ostatní online hry. EQ2 sežere přibližně 4-5 MB / hodinu. (třeba 3.7 down/0.7 up) Pokud bude hodně lidí na jedno místě tak možná víc. Rozhodně ne ale trvale.
Tim lip :) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 19:10:43
|
Pouzivam Bluetone ADSL 512/128 za 1000kc i s DPH , je vtom 3GB potom 1GB/40kc. Tusim ze Contactel nebo Emea nebo kdo maji tu samou nabidku s levnejsim gigabajtem nad limit, ale musis tech giga odebrat alespon 10.
Helpdesk maji super, ten clovek sedi na ICQ od 8 rano do 18 vecer a da se snim fajn pokecat. Navic ktomu dostanes za 1kc/mes ethernet router, ktery jinak stoji 4000kc (Telecom davaji usb sracku za 1000kc kvuli ktery nejde aktivni rezim v icq, na p2p jako je torrent nebo dc++ atp..)
Taky nevyzaduji instalacni poplatek /delas si to sam, coz nektere firmy nedovoli kdyz ho mas v pronajmu/ a maji prave akci ze se neplati 1000kc zrizeni. + navic lidi co ted zalozi smlouvu to maji o dost levnejsi, nez lidi co uz smlouvu maji - cimz mne nasrali :( doufam ze neco vymysli..
JInak pouzivam netlimiter z netlimiter.com (tu verzi 1.3 na serials.ws je na to klic) ten ti ukazuje skvele mereni datm jaka aplikace kdy kolik stahla/uploadla a je tam i moznost omezit rychlost (hodi se pro UL na DC++ :o))) Mno a u Wow mi to ukazuje 800-4000kb za hodinu. ty 4MB byli v dobe kdy jsem byl ve meste Orgrimar.. tech 800kb bylo kdyz jsem byl sam pozde v noci v instanced zone kde sem nikoho nepotkaval. Za dnesek co sem hral od pulnoci do 8 do rana mam najeto 10MB takze prumer bych videl vazne tak 1.5MB za hodinu.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 08:06:31
|
Rodier: Jen domplnim, ze hlavni rozdil v cene Constactel vs Bluetone je v zakladu... Ty to mas za 1000, - Contactel to dava za 730,- s DPH |
 |
|
|
Topic  |
|