Author |
Topic  |
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 18:17:42
|
Heh, sa mate cim chvalit, same solo mrtvoly  |
 |
|
Pan_Lobo
Starting Member
7 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 18:52:19
|
hmm, hmm, a proc nereknete jakej level na jakej to byl? nebo se vam nechce? zadnej flejm, jen by me to zajimalo. aby to nebylo: jo dali sme dva z czechH, meli lvl 25 a my 40 :) |
PanLobo / CzechHeroes |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 19:20:07
|
quote: Originally posted by Pepo
No jeje, a to som si myslel ze to je ako original CzH to co beha po WoWu
Uz som si myslel ze sa bude konecne na koho obratit, pretoze moje doterajsie skusenosti s vacsinou ceskej komunity neboli ruzove 
lamky z czh uz vyhynuli ;]
jinak Martiho znam a vim ze byl jednim z prvnich clenu czh kdyz tohle forum jeste ani neexistovalo a Van Tassel si cucal prst v kocarku ;-)
Myslim ze na to jmeno ma pravo kazdy. Neni to registrovana ani obchodni znamka a divili byste se na kolika UO serverech tady uz jsem CZH videl a hrali tam sami lamy ktery k puvodnim czh rozhodne nepatrili.. (ze, tragedy ;-DD ).
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 12/03/2005 : 20:13:07
|
Sem se ohromně bavil :-). Jen ste nebyli jediní, už nás před váma trapili asi další dvě grupy :-).
Jen tak mimochodem ste se měli taky přiznat jakej kdo byl level mršky :-). Solo to nebylo, ale i tak sme neměli moc velkou naději.
Škoda jen že jste se pak vytratili. Když sme naběhnuli vě větším počtu, už sme vás nemohli najít a chudák všici z hordy co jsme potkali :-).
Tam dole je ale PVP pěkně kruté. I když sou síly vyrovnané stačí blbost a nalákat víc NPC monster kolem a sem stejnak tuhej :-(. To se mi včera povedlo min. dvakrát. Bych bejval utekl, váš dmg bych nějak rozchodil, ale natahal sem toho sebou moc a jak sem na chvilku spomalil, nešlo se ani lečít a invul sem vyflákal hned. Prostě to nešlo :-).
Na tom serveru je fakt děsně moc čechů :-).
|
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 00:08:54
|
quote: Originally posted by Rodier
jinak Martiho znam a vim ze byl jednim z prvnich clenu czh kdyz tohle forum jeste ani neexistovalo a Van Tassel si cucal prst v kocarku ;-)
Myslim ze na to jmeno ma pravo kazdy. Neni to registrovana ani obchodni znamka a divili byste se na kolika UO serverech tady uz jsem CZH videl a hrali tam sami lamy ktery k puvodnim czh rozhodne nepatrili.. (ze, tragedy ;-DD ).
nějaký Martiho jsem neviděl ani na jednom srazu, nevim o tom, že by někdo takovej v CzH byl, nepřispíval do CzH sekcí na tomdle foru, ani na foru, který tomudle předcházelo
každopádně akceptuju tvůj životní smysl, plácat lži a nesmysly po inet forech
samozřejmě, že guildu s tim jménem si může založit každý, ale čekal bych aspoň nějakou toleranci v rámci tak male mmorpg komunity v čechách
nejsem si vědom, že by cs hrálo několik klanů neophyte a to cs hraje mnohonásobně víc lidí a v nějakym klanu je skoro každej |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 08:10:18
|
... a divili byste se na kolika UO serverech tady uz jsem CZH videl a hrali tam sami lamy ktery k puvodnim czh rozhodne nepatrili.. (ze, tragedy ;-DD ).
Nikdy jsem za CzH nehral |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 09:13:25
|
quote:
Nikdy jsem za CzH nehral
Hral, kdyz to rekl rodier musi to byt pravda !!! |
lastfm |
 |
|
Dotik
Starting Member
89 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 10:32:15
|
CZH? Býval jsem tam na Drachenfelsu a Artušova pravidla byla jednoduchá...pomáhat ostatním a chovat se jako kladní hrdinové...tehdá to fungovalo dobře a naše postavy zejména Alex, Sledge (kovář), Hawk (hledač pokladů) byly docela známý po celém serveru. Banda Semi, Sedi, Tibor, Unknown a další a další atd. fungovala parádně...někteří jsou dnes na straně Hordy, jiní (já, Trpaslo) na straně Aliance...ale myslím, že mluvím za všechny z nás, že CzH tak nějak zůstane vždycky uvnitř našich srdcí...ať se jedná o jakoukoliv hru, PvP, PvM, aliance, horda. Dneska je to asi trochu o něčem jiném...bohužel...ale držím palce dnešním CzH, ať si vytvoří aspoň vzdáleně podobné vzpomínky jako mám já a určitě plno dalších bývalých členů gildy Czech Heroes na Drachenfelsu...
|
DarkFall - Mrs Alexis (ReD) UO Drachenfels - Alexis (CzH) EQ - Thorg WoW - Trpaslo
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 11:03:10
|
quote: Originally posted by Isac
nějaký Martiho jsem neviděl ani na jednom srazu, nevim o tom, že by někdo takovej v CzH byl, nepřispíval do CzH sekcí na tomdle foru, ani na foru, který tomudle předcházelo
každopádně akceptuju tvůj životní smysl, plácat lži a nesmysly po inet forech
samozřejmě, že guildu s tim jménem si může založit každý, ale čekal bych aspoň nějakou toleranci v rámci tak male mmorpg komunity v čechách
nejsem si vědom, že by cs hrálo několik klanů neophyte a to cs hraje mnohonásobně víc lidí a v nějakym klanu je skoro každej
Zato já si tě mám pocit pamatuju ze šumavy :-). Nevím proč, ale hned se mi vybavilo slovo rum :-). Hlavně si pamatuju co nám ráno dělali auta na ledě a jak vypadal Black :-). Mimo tohodle jsem byl snad na jednom nebo dvou dalších. Měl jsem to dost daleko a už to že jsem se dostal na Šumavu byl zázrak :-), ale byl to fajn sraz a určitě bych zkusil i se současnou guildou. Uplně super by byl sraz všech hráču WOW. Jenže to asi jen tak nepude, vzhledek k počtu lidí co to hraje.
Jinak je pravda že na srazech moc nejsem a do forum CzH ohledně UO nepřispívám vubec a ani jsem snad mám pocit nepřispěl Až od DAOC sem psal víc do fora. Když sem začínal tak sem moc nepsal. Neměl sem moc co napsat :-) a tak sem spíš hltal info. Teď taky dvakrát moc nepíšu.
A zapsanej v CzH jsem myslim byl pod Belgarinem nebo Belgarion. Marti je muj nick na forech. Do her ho moc netahám, max v CS.
Jinak ke lhaní na forech, nikdy jsem nepsal že patřím do elity CzH, a nevěřím že by jsi si pamatoval všechny jména :-). Podle mě si na mě s UO nikdo pamatovat asi ani nebude :-(. Nebyl jsem v te době moc velkej online pařič, to přišlo až s věkem :-).
Bohužel přesvědčit tě že jsem v CzH byl nemůžu, netušil jsem že si musím skovat dukáz na později :-). |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
Edited by - Marti on 13/03/2005 11:07:33 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 17:45:17
|
Marti: ok, to beru, už to nebudeme řešit  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 18:41:18
|
quote: Originally posted by Pepo
No jeje, a to som si myslel ze to je ako original CzH to co beha po WoWu
Uz som si myslel ze sa bude konecne na koho obratit, pretoze moje doterajsie skusenosti s vacsinou ceskej komunity neboli ruzove 
Rodiere ty vis o CZH uplny hovno |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 13/03/2005 : 19:39:05
|
quote: Originally posted by Araya Rodiere ty vis o CZH uplny hovno
A o cem on neco vi ? Vsechno jen jedna baba povidala ... |
Black |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 14/03/2005 : 11:41:39
|
quote: Originally posted by Yennefer
bump 
spamsta'  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
BrainBox
Starting Member
8 Posts |
Posted - 14/03/2005 : 14:30:35
|
quote: Tohle myslim nebylo nutne. Marti ma snad dostatek rozumu, ze v pripade nejakych problemu preda guildu nekomu jinemu a CzH se nerozpadne jako Hammer of Justice, co uz udajne neexistuje.
Hammer of Justice je skoda, aspon se ale na tehle guilde ukazaly kvality hrace jmenem Danger ... nejprve opustil HoJ, predal funkci nekomu jinemu a ten guildu rozpustil. Pote zalozil novou guildu The Legends, aby z ni opet asi po 4 dnech odesel. Pote vstoupil do Circle of Light a ted co jsem naposledy videl, tak byl v Death Dealers CZ ... clovek ktery meni/zaklada guildy jak na bezicim pasu na mne pusobi dojmem, ze nevi co chce a nebo nema sebemensi naznak zodpovednosti ... neni se proto cemu divit, ze HoJ dopadla tak jak dopadla |
 |
|
Topic  |
|