Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Add CzH
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/03/2005 :  18:17:42  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Heh, sa mate cim chvalit, same solo mrtvoly
Go to Top of Page

Pan_Lobo
Starting Member

7 Posts

Posted - 12/03/2005 :  18:52:19  Show Profile  Send Pan_Lobo an ICQ Message Send Pan_Lobo a Private Message  Reply with Quote
hmm, hmm, a proc nereknete jakej level na jakej to byl? nebo se vam nechce? zadnej flejm, jen by me to zajimalo. aby to nebylo: jo dali sme dva z czechH, meli lvl 25 a my 40 :)

PanLobo / CzechHeroes
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/03/2005 :  19:20:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No jeje, a to som si myslel ze to je ako original CzH to co beha po WoWu

Uz som si myslel ze sa bude konecne na koho obratit, pretoze moje doterajsie skusenosti s vacsinou ceskej komunity neboli ruzove

lamky z czh uz vyhynuli ;]

jinak Martiho znam a vim ze byl jednim z prvnich clenu czh kdyz tohle forum jeste ani neexistovalo a Van Tassel si cucal prst v kocarku ;-)

Myslim ze na to jmeno ma pravo kazdy. Neni to registrovana ani obchodni znamka a divili byste se na kolika UO serverech tady uz jsem CZH videl a hrali tam sami lamy ktery k puvodnim czh rozhodne nepatrili.. (ze, tragedy ;-DD ).

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 12/03/2005 :  20:13:07  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Sem se ohromně bavil :-). Jen ste nebyli jediní, už nás před váma trapili asi další dvě grupy :-).

Jen tak mimochodem ste se měli taky přiznat jakej kdo byl level mršky :-). Solo to nebylo, ale i tak sme neměli moc velkou naději.

Škoda jen že jste se pak vytratili. Když sme naběhnuli vě větším počtu, už sme vás nemohli najít a chudák všici z hordy co jsme potkali :-).

Tam dole je ale PVP pěkně kruté. I když sou síly vyrovnané stačí blbost a nalákat víc NPC monster kolem a sem stejnak tuhej :-(. To se mi včera povedlo min. dvakrát. Bych bejval utekl, váš dmg bych nějak rozchodil, ale natahal sem toho sebou moc a jak sem na chvilku spomalil, nešlo se ani lečít a invul sem vyflákal hned. Prostě to nešlo :-).

Na tom serveru je fakt děsně moc čechů :-).

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 13/03/2005 :  00:08:54  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

jinak Martiho znam a vim ze byl jednim z prvnich clenu czh kdyz tohle forum jeste ani neexistovalo a Van Tassel si cucal prst v kocarku ;-)

Myslim ze na to jmeno ma pravo kazdy. Neni to registrovana ani obchodni znamka a divili byste se na kolika UO serverech tady uz jsem CZH videl a hrali tam sami lamy ktery k puvodnim czh rozhodne nepatrili.. (ze, tragedy ;-DD ).

nějaký Martiho jsem neviděl ani na jednom srazu, nevim o tom, že by někdo takovej v CzH byl, nepřispíval do CzH sekcí na tomdle foru, ani na foru, který tomudle předcházelo

každopádně akceptuju tvůj životní smysl, plácat lži a nesmysly po inet forech

samozřejmě, že guildu s tim jménem si může založit každý, ale čekal bych aspoň nějakou toleranci v rámci tak male mmorpg komunity v čechách

nejsem si vědom, že by cs hrálo několik klanů neophyte a to cs hraje mnohonásobně víc lidí a v nějakym klanu je skoro každej
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/03/2005 :  08:10:18  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

... a divili byste se na kolika UO serverech tady uz jsem CZH videl a hrali tam sami lamy ktery k puvodnim czh rozhodne nepatrili.. (ze, tragedy ;-DD ).

Nikdy jsem za CzH nehral

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/03/2005 :  09:13:25  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikdy jsem za CzH nehral

Hral, kdyz to rekl rodier musi to byt pravda !!!

lastfm
Go to Top of Page

Dotik
Starting Member

89 Posts

Posted - 13/03/2005 :  10:32:15  Show Profile  Visit Dotik's Homepage  Send Dotik an ICQ Message Send Dotik a Private Message  Reply with Quote
CZH? Býval jsem tam na Drachenfelsu a Artušova pravidla byla jednoduchá...pomáhat ostatním a chovat se jako kladní hrdinové...tehdá to fungovalo dobře a naše postavy zejména Alex, Sledge (kovář), Hawk (hledač pokladů) byly docela známý po celém serveru. Banda Semi, Sedi, Tibor, Unknown a další a další atd. fungovala parádně...někteří jsou dnes na straně Hordy, jiní (já, Trpaslo) na straně Aliance...ale myslím, že mluvím za všechny z nás, že CzH tak nějak zůstane vždycky uvnitř našich srdcí...ať se jedná o jakoukoliv hru, PvP, PvM, aliance, horda.
Dneska je to asi trochu o něčem jiném...bohužel...ale držím palce dnešním CzH, ať si vytvoří aspoň vzdáleně podobné vzpomínky jako mám já a určitě plno dalších bývalých členů gildy Czech Heroes na Drachenfelsu...

DarkFall - Mrs Alexis (ReD)
UO Drachenfels - Alexis (CzH)
EQ - Thorg
WoW - Trpaslo
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 13/03/2005 :  11:03:10  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:

nějaký Martiho jsem neviděl ani na jednom srazu, nevim o tom, že by někdo takovej v CzH byl, nepřispíval do CzH sekcí na tomdle foru, ani na foru, který tomudle předcházelo

každopádně akceptuju tvůj životní smysl, plácat lži a nesmysly po inet forech

samozřejmě, že guildu s tim jménem si může založit každý, ale čekal bych aspoň nějakou toleranci v rámci tak male mmorpg komunity v čechách

nejsem si vědom, že by cs hrálo několik klanů neophyte a to cs hraje mnohonásobně víc lidí a v nějakym klanu je skoro každej

Zato já si tě mám pocit pamatuju ze šumavy :-). Nevím proč, ale hned se mi vybavilo slovo rum :-). Hlavně si pamatuju co nám ráno dělali auta na ledě a jak vypadal Black :-). Mimo tohodle jsem byl snad na jednom nebo dvou dalších. Měl jsem to dost daleko a už to že jsem se dostal na Šumavu byl zázrak :-), ale byl to fajn sraz a určitě bych zkusil i se současnou guildou. Uplně super by byl sraz všech hráču WOW. Jenže to asi jen tak nepude, vzhledek k počtu lidí co to hraje.

Jinak je pravda že na srazech moc nejsem a do forum CzH ohledně UO nepřispívám vubec a ani jsem snad mám pocit nepřispěl Až od DAOC sem psal víc do fora. Když sem začínal tak sem moc nepsal. Neměl sem moc co napsat :-) a tak sem spíš hltal info. Teď taky dvakrát moc nepíšu.

A zapsanej v CzH jsem myslim byl pod Belgarinem nebo Belgarion. Marti je muj nick na forech. Do her ho moc netahám, max v CS.

Jinak ke lhaní na forech, nikdy jsem nepsal že patřím do elity CzH, a nevěřím že by jsi si pamatoval všechny jména :-). Podle mě si na mě s UO nikdo pamatovat asi ani nebude :-(. Nebyl jsem v te době moc velkej online pařič, to přišlo až s věkem :-).

Bohužel přesvědčit tě že jsem v CzH byl nemůžu, netušil jsem že si musím skovat dukáz na později :-).

EVE Online - Bel Gar family :-).

Edited by - Marti on 13/03/2005 11:07:33
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 13/03/2005 :  17:45:17  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Marti: ok, to beru, už to nebudeme řešit
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 13/03/2005 :  18:41:18  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pepo

No jeje, a to som si myslel ze to je ako original CzH to co beha po WoWu

Uz som si myslel ze sa bude konecne na koho obratit, pretoze moje doterajsie skusenosti s vacsinou ceskej komunity neboli ruzove

Rodiere ty vis o CZH uplny hovno
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/03/2005 :  19:39:05  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya
Rodiere ty vis o CZH uplny hovno

A o cem on neco vi ? Vsechno jen jedna baba povidala ...

Black
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/03/2005 :  11:40:31  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
bump

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 14/03/2005 :  11:41:39  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

bump

spamsta'

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

BrainBox
Starting Member

8 Posts

Posted - 14/03/2005 :  14:30:35  Show Profile Send BrainBox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tohle myslim nebylo nutne. Marti ma snad dostatek rozumu, ze v pripade nejakych problemu preda guildu nekomu jinemu a CzH se nerozpadne jako Hammer of Justice, co uz udajne neexistuje.

Hammer of Justice je skoda, aspon se ale na tehle guilde ukazaly kvality hrace jmenem Danger ... nejprve opustil HoJ, predal funkci nekomu jinemu a ten guildu rozpustil. Pote zalozil novou guildu The Legends, aby z ni opet asi po 4 dnech odesel. Pote vstoupil do Circle of Light a ted co jsem naposledy videl, tak byl v Death Dealers CZ ... clovek ktery meni/zaklada guildy jak na bezicim pasu na mne pusobi dojmem, ze nevi co chce a nebo nema sebemensi naznak zodpovednosti ... neni se proto cemu divit, ze HoJ dopadla tak jak dopadla
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000