Author |
Topic  |
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 14/06/2007 : 13:22:39
|
quote: Originally posted by M.C warior
Ja vim ze uz to tu nekde bude, ale nechce se mi to hledat a tak radsi nekoho poprosim, aby me sem postnul prepocet agi a str do atack poweru a crit chance u druida. Pripadne kolik tedy pripadne bodu critical strike ratingu pripadne na bod agility ?
Proc se ptam ? Samozrejme kvuli gemum, resim zda se mi na feralovy vyplati vic Shifting Nightseye ( 4agi/6 sta ) nebo Jagged Talasite ( 4crit rating/6 sta ) protoze agi me dava nejen sanci na crit, ale taky atack power a dodge, nicmene je pro me druida crit hodne dulezitej, protoze z nej mam sanci na clearcast a heal z uderu, proto potrebuji vedet jak se to prepocitava.
Diky
Vzdycky jsou lepsi staty. http://druid.wikispaces.com/Druid_Game_Mechanics
A precti si jeste jednou co dela Omen of Clarity, o zadnych critech se tam nemluvi. Sance na clearcast je z jakehokoliv uderu. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 14/06/2007 : 13:45:55
|
Clearcast ne, ale vraceni rage ano, jestli si dobre vzpominam. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 14/06/2007 : 14:08:12
|
quote: Originally posted by Rahman
Clearcast ne, ale vraceni rage ano, jestli si dobre vzpominam.
Upřímně, pokud nejdu nějakej vyloženě trash (aka nonhero, nebo některé heroiky) tak vážně potíže s rage nemám. Tak jako tak, vždycky je lepší agi než crit. |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 07:33:55
|
Super, dozvedel jsem se co jsem poterboval, zacnu davat prednost agilite. Diky
Btw nemate nejaky addon, ktery by me ukazoval jak dlouho budu mit jeste na mobovi mangle a bleedingy ?
|
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 08:10:35
|
quote: Originally posted by M.C warior
Super, dozvedel jsem se co jsem poterboval, zacnu davat prednost agilite. Diky
Btw nemate nejaky addon, ktery by me ukazoval jak dlouho budu mit jeste na mobovi mangle a bleedingy ?
Natur EnemyCastBar (?) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Slamacek
New Member

119 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 08:31:34
|
Jde nejak napsat makro aby se mi prohodily zbrane, zapl innervate a po 20s se mi zbrane zase prohodily. Prvni pulka jde v poho, zmacknu makro, prohodi se mi zbran, target se hodi na me a zapne to inner. Pak nejak jak tam nastavit ten cas. Delal uz to nekdo, pripadne fundovany navod na makra? |
druid Lolita |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 09:29:25
|
quote: Originally posted by Slamacek
Jde nejak napsat makro aby se mi prohodily zbrane, zapl innervate a po 20s se mi zbrane zase prohodily. Prvni pulka jde v poho, zmacknu makro, prohodi se mi zbran, target se hodi na me a zapne to inner. Pak nejak jak tam nastavit ten cas. Delal uz to nekdo, pripadne fundovany navod na makra?
pockej 20s a zmackni znova ... tohle nascriptovat nelze |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 10:01:31
|
Nikdy jsem to nepouzil, ale nastaveni prodlevy by melo jit pomoci funkce reset tzn. (reset=20) by melo cekat 20sec. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
Slamacek
New Member

119 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 10:01:36
|
quote: Originally posted by Eagle
quote: Originally posted by Slamacek
Jde nejak napsat makro aby se mi prohodily zbrane, zapl innervate a po 20s se mi zbrane zase prohodily. Prvni pulka jde v poho, zmacknu makro, prohodi se mi zbran, target se hodi na me a zapne to inner. Pak nejak jak tam nastavit ten cas. Delal uz to nekdo, pripadne fundovany navod na makra?
pockej 20s a zmackni znova ... tohle nascriptovat nelze
Behem fightu na to zapomenu. Co tam dat za radek aby se mi zbrane prohodily az po dalsim zmacknuti? Kdyz preobleknuti hodim za iner automaticky se mi hned zbrane vrati nazpet a efekt v haji. |
druid Lolita |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 21/06/2007 : 10:06:20
|
Tak tak... nic nejde (tedy nemělo by jít) dělat "automaticky" bez mačkání. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 14:07:03
|
Momentalne premyslim, jestli zustat feral, nebo respec na balance. Muze mi nekdo poradit, co je lepsi v pvp, naky build atd.? Na balance se asi nejhur shani equip, to vim, ale prijde mi v pvp mnohem lepsi. Z nekolika stran uz sem slysel, ze jako feral druid nemam v arene sanci, ale stejne farmim honor, jen za chvili uz budu premyslet za co to utratit, tak nevim, jestli za balance equip, nebo feral. S feral specem mam zkusenosti, bavi me tankovat atd., ale taky me bavi pvp a tam si dam tak max nakeho holy priesta nebo rogunu bez s1 zbrani...
Shrnuti:Do pvp [feral]/[balance]/[resto v zadnem pripade]? Build? Proc?
P.s.:Nepokousejte se mi rict, at kvuli pvp specnu resto... Nehodlam byt full time healer. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 14:25:06
|
tak ja ti to teda nereknu no :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 15:44:52
|
Ja jsem feral a jsem spokojeny - ikdyž asi nikdy nebudu mít S3 ramena a zbraň, nesere mě to. Feral build mě baví, což je cílem hry, ne jen vyhrávat za každou cenu. Jestli chceš vysoký rating v aréně, jeď resto. PvP ale není jen o arénách. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 16:37:22
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Ja jsem feral a jsem spokojeny - ikdyž asi nikdy nebudu mít S3 ramena a zbraň, nesere mě to. Feral build mě baví, což je cílem hry, ne jen vyhrávat za každou cenu. Jestli chceš vysoký rating v aréně, jeď resto. PvP ale není jen o arénách.
Me feral taky bavi, ale balance je taky velice zajimavy a zabavny... Delam si druheho druida, ktereho jedu od lvlu 1 ciste jako balance a je to neskutecna zabava, sice je to mnohem tezsi nez jako feral, ale opravdu zabavne. Jediny problem vidim v tom, ze jako feral si muzu zajit instanci v roli tanka nebo dps, jako balance uz jen jako dps. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 16:39:35
|
quote: Originally posted by pompo
quote: Originally posted by vlkodlak
Ja jsem feral a jsem spokojeny - ikdyž asi nikdy nebudu mít S3 ramena a zbraň, nesere mě to. Feral build mě baví, což je cílem hry, ne jen vyhrávat za každou cenu. Jestli chceš vysoký rating v aréně, jeď resto. PvP ale není jen o arénách.
Me feral taky bavi, ale balance je taky velice zajimavy a zabavny... Delam si druheho druida, ktereho jedu od lvlu 1 ciste jako balance a je to neskutecna zabava, sice je to mnohem tezsi nez jako feral, ale opravdu zabavne. Jediny problem vidim v tom, ze jako feral si muzu zajit instanci v roli tanka nebo dps, jako balance uz jen jako dps.
jako balance klidne i jako healer .. |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 16:40:26
|
To beru jako posledni moznost.  |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 18:21:11
|
jak napsal vlkodlak...nejdulezitejsi je co te bavi...
mozna bych ti poradil to co jsem ja zkusil kdyz jsem na 70ce byl z AVcek jako feral nestastnej...
zkus si posbirat nejakej zakladni "balance" set (at uz tedka ty novy veci +healing s +dmg nebo ciste +dmg) ja to bral s rewardu z nedodelanych questu...takhle jsem udelal v zelenym equipu zhruba asi +500 dmg a proste si to zkus...
uvidis jak ti to sedne...nejakou predstavu tim dostanes...
me osobne se balance druid pomerne libil, ale co jsem byl par her ve 3v3 s magem a feral druidem...tak kdyz jsem respecnul na 2 instanty v resto tak se mi hralo lip s nima :-) ale to uz je pak spis fulltime healer...
osobne jsem zjistil, ze v oomkin forme jsem ani v tech blbych BGckach nepobyl.... |
no mmo
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 18:23:58
|
co se tyce toho tvyho buildu co jsi postnul...tak na furor bych se asi vykaslal... moonkin forma ma taky slusnej +armor koef. takze by ti byl na nic...
mozna bych zvazil feral charge na interrupt...ale to by bylo fakt mrte narocny na GCD...
nebo spis z feral stromu bych dal ty body na natural shapeshiftera, protoze s oomkin formou budes dost shiftovat (pokud ji budes chtit vyuzivat)
a pokud bys riskoval v moonkinovi jet jako melekin tak bych rozhodne uvazoval o OOC... |
no mmo
|
Edited by - celdric on 31/12/2007 18:26:32 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 31/12/2007 : 21:01:26
|
quote: Originally posted by pompo
To beru jako posledni moznost. 
Léčil jsem všechny HC instance v coilfangu a krom shadow labu i vše v auchindounu + BF/ramparts jako 44/0/17. Co je na tom "poslední možnost"? Jediné kde je to nepříjemnější je poslední boss sethekk protože v ToL tě nezovcuje... takhle musíš breakovat ovce medvědem nebo kočkou což stojí manu. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 01/01/2008 : 18:14:08
|
Tak sem nakonec na zkousku respecnul...a zalibilo se mi to.  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 02/01/2008 : 10:35:39
|
problem druida je ten, ze kdyz uz shani grupu na dungy tak jedine jako tank ci jako healer... S balance jako dps je to defakto skoro nemozne, protoze bud chybi heal ci tank...a kdyz uz jsou oba tak je lepsi misto balance druida vzit maga na vodu/int buf/ovci/silence |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 03/01/2008 : 15:19:04
|
quote: Originally posted by Seth
problem druida je ten, ze kdyz uz shani grupu na dungy tak jedine jako tank ci jako healer... S balance jako dps je to defakto skoro nemozne, protoze bud chybi heal ci tank...a kdyz uz jsou oba tak je lepsi misto balance druida vzit maga na vodu/int buf/ovci/silence
A taaaaaaakhle mi to trha zily, jak kdybys me neznal.  |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/02/2009 : 10:22:52
|
- máš balance of power 0/2 - nemáš improved insect swarm (když už ten GCD na IS musíš použít tak je fakt lepší ten talent mít) - máš zbytečně 5/5 furor. Pokud máš 1100 int buffed tak ti to přidá 110 int, tzn. 13 spellpower - za 5 talentů získáš boost možná 0.5 % dmg. Jo a 11mp5 :D - nemáš treanty kteří jsou ve spoustě fightů opravdu citelnej dmg boost, za 1 talent neber to (na spoustě fightů zas obratem umřou, ale pořád se dají použít i při pohybu jako instant a i na tom saphironovi dokáží přežít 6-7 sekund aby se vyplatili) - mít eclipse 3/3 se ti vyplatí jen pokud máš poměrně slušnej crit na wrath a po dojetí CD eclipse začneš wrathovat aby sis procnul SF proc a měl bonus na crit.
Osobně vycházím z tohohle buildu http://talent.mmo-champion.com/?druid=00000000000000000000000000000223003312000000000000000005012203115031313213305201030&glyph=201200060400
Ten dost často přizpůsobuju. Dreamstate jen 1/3 (první bod dává 4 % many z int, další dva každej už jen 3), podle toho co se plánuje dávám gale wind/starfall (ten je dobrej i jako single target dmg boost pokud jde čistě o měření pindíků na bossovi :D), celestial focus většinou vynechávám. Moonglow nemá moc smysl, pokud se zamyslíš na tempu rušení many pak managan z OoC > intensity > dreamstate > moonglow. Třetí major glyph buď innervate nebo insect swarm. |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 05/02/2009 : 13:18:01
|
quote: Originally posted by Rakhen
...
Uz sem to zmenil...
http://talent.mmo-champion.com/?druid=00000000000000000000000000000025003312000000000000000005032203125331003213305300230&glyph=200812000000
Starfall je o nicem, nemluv tu o tom jako o dmg boostu. Kouzlo s 3min CD, schopne dat do single targetu kolem 15000 maximalne, pri 100procentnim critu? Necrituje ti nahodou starfire zhruba za tolik? Jako o aoe kouzlu se o tom nebudu ani bavit, hurricane s gale winds staci. Ten talent nestoji ani za gcd natoz za talent bod. Furor je pro me 10procent many navic s moonglow o 18-19. To je hodne. Za 8 talent bodu to beru. A pri critu pres 20 procent uz se eclipse vyplati. Hlavne pokud jedes starfire a prechazis na wrath az po procu eclipse. Je to da se rict 5-10 sekund od gcd exlipse dalsi proc. Celestial focus sou 3+ procenta dmg navic. Treanti by pravda mohli byt no. Ti dokazou dat docela peknou dmg. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/02/2009 : 15:10:19
|
quote: Originally posted by pompo Starfall je o nicem, nemluv tu o tom jako o dmg boostu. Kouzlo s 3min CD, schopne dat do single targetu kolem 15000 maximalne, pri 100procentnim critu? Necrituje ti nahodou starfire zhruba za tolik?
Starfire není instant. Tohle dáš většinou dvakrát za fight, navíc je to užitečné na trashi kde lidi slackují, je to užitečné v 5man, je to užitečné dokonce i solo. Těch fightů kde se vyplatí je celkem dost a pokud je tam toho víc (OS, noth, grobulus, gluth, faerlina, maexxna...) tak se to za těch 1100 many sakra vyplatí kvůli splash damage.
quote: Furor je pro me 10procent many navic s moonglow o 18-19. To je hodne. Za 8 talent bodu to beru.
Fakt nechápu jak můžeš mít s 3/3 intensity A 3/3 dreamstate potíže s manou v raidu. Jediná situace kdy je mívám je pokud musím hodně aoečkovat - a zrovna na hurricane moonglow nefunguje (stejně tak jako nefunguje na treanty, insect swarm, faerie fire, typhoon, lifebloom...)
quote: A pri critu pres 20 procent uz se eclipse vyplati. Hlavne pokud jedes starfire a prechazis na wrath az po procu eclipse. Je to da se rict 5-10 sekund od gcd exlipse dalsi proc. Celestial focus sou 3+ procenta dmg navic. Treanti by pravda mohli byt no. Ti dokazou dat docela peknou dmg.
Ano, říkám že závisí zda se snažíš procnout starfire proc nebo wrath proc. Což je dané především tím zda nosíš idol na wrath nebo na starfire. Pokud starfire tak se ti vyplatí jeden či dva body, třetí už ne, pokud u wrathu tak to chce všechny 3. |
Edited by - Rakhen on 05/02/2009 15:13:21 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 05/02/2009 : 16:47:19
|
quote: Originally posted by Rakhen
Starfire není instant. Tohle dáš většinou dvakrát za fight, navíc je to užitečné na trashi kde lidi slackují, je to užitečné v 5man, je to užitečné dokonce i solo. Těch fightů kde se vyplatí je celkem dost a pokud je tam toho víc (OS, noth, grobulus, gluth, faerlina, maexxna...) tak se to za těch 1100 many sakra vyplatí kvůli splash damage.
Ne, ne, ne a ne. Starfall je nepotrebny crap, u aoe neni treba a u bossfightu ti nezvedne celkove dps ani o procento. Udelej si domaci ukol z matiky laskave. Starfall byl pvp talent, ted uz neni ani to. Stavim to na uroven hurikanu preTBC. Jako 51 talent naprosto smesne. Jeste jednou to zopakuju jen pro tebe...to kouzlo nema cenu ani gcd natoz talentbodu.
quote: Fakt nechápu jak můžeš mít s 3/3 intensity A 3/3 dreamstate potíže s manou v raidu. Jediná situace kdy je mívám je pokud musím hodně aoečkovat - a zrovna na hurricane moonglow nefunguje (stejně tak jako nefunguje na treanty, insect swarm, faerie fire, typhoon, lifebloom...)
Nemam dreamstate. Ten regeneruje jen pri castu, nezvysis regeneraci many pri casteni instantu, takze tak ci tak se vic vyplati moonglow a intensity je lepsi jak dreamstate se spirit eq. Pri aoe manaregen nepotrebujes, v raidu jsi vzdy jen jedno z aoe, kdyz sednes nic se nestane. Mana je problem u boss fightu a tady je lepsi hadej co.
quote: Ano, říkám že závisí zda se snažíš procnout starfire proc nebo wrath proc. Což je dané především tím zda nosíš idol na wrath nebo na starfire. Pokud starfire tak se ti vyplatí jeden či dva body, třetí už ne, pokud u wrathu tak to chce všechny 3.
Spis presne naopak. Pokud mas idol na sf, tak potrebujes vic proc eclipse na sf z wrathu nez ze sf na wrath. A cim vetsi sance tady, tim vetsi dmg. I 60% je docela malo a kolikrat procne az napotreti a wrath bez eclipse procu prece castit nechces, ze? |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 07/02/2009 : 22:18:43
|
quote: Originally posted by pompo Ne, ne, ne a ne. Starfall je nepotrebny crap, u aoe neni treba a u bossfightu ti nezvedne celkove dps ani o procento. Udelej si domaci ukol z matiky laskave.
Předposlední patchwerk nax10. Dal jsem 773.3k damage, skončil na 3736 dps (sux melee grupa). Fight tudíž trval 207 sekund. Dal jsem 2x starfall, dohromady 23.6k damage (tedy průměrně 11.8k damage na 1 GCD). Ve stejném fightu mi treanti udělali 70k damage (udělají cca 50k na cast jen nevyšel "čas"). Pokud odhadnu GCD na 1.25 sec (momentálně jsem ToL takže to nedokážu přesně říct), pak to znamená že bez treantů bych v tom samém fightu dal 773.3-70k za 207-2.5 sec, tedy 703.3k damage za 204.5 sec, moje dps bylo tedy 3439 dps.
Odečtu starfall a dostanu 703.3-23.6k za 204.5-2.5 = 679.7k damage za 202 sekund, tedy z 3439 dps spadnu na 3364 dps. Starfire mi tedy přidal cca 2.23 % dps. Mně to přijde jako pěkný boost za jeden talent point. Samozřejmě ne takový jako treanti kteří ti přidají za 1 talent bod 4x tolik (ale zas můžou hebnout), ale pořád je to poměrně solidní číslo za 1 talent bod. |
Edited by - Rakhen on 07/02/2009 22:19:47 |
 |
|
Topic  |
|