Author |
Topic  |
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:37:14
|
quote: Originally posted by Little To ale zase neuvidis vsechny ty pekny obrazky na ikonkach ^^
Když dáš jako ikonku makra ten otazník, tak by se ti měla zobrazit ikonka ability, kterou to makro vykoná ;) Nebo můžeš na začátek makra hodit třeba něco jako #show Feral Charge |
Edited by - pan.filuta on 11/01/2007 11:41:36 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 11:49:28
|
quote: Originally posted by Fuujin ....
Nemel si pravdu skoro v nicem ;) mozna ve faktech ktery kazdy zna... A btw jeste ktvemu vyroku:
quote: Originally posted by Fuujin ok druid je nej hybrid classa,tak proc ma vynikat vic nez primarni klasy ? uz pred patchem bylo docela tezke a vyrovnane sejmout s warem druida...ted je to s warem nemozne...bear forma 14 k armor,24 crit a 2 2 dodge.. to sou staty lepsi nez epickej tank,crit na urovni dps wara a dodge rouga...14k armor je redukce 71%.. cimz vypliva ze muj hit s warem na druida je kolem 150-200... a to neni epickej druid.. ja ho hitnu za 200 on me za 400,muj overpower ho critnul za 400, on me critnul za 800..
Srovnavas nesrovnatelne...srovnej co oba dva date do targetu se stejnym armorem/HP....war ho zabije 10x rychleji a jeste mu prerusi cast, nemuzes srovnavat kolik ja jemu kolik on me, druid ma lepsi mitigaci melee dmg, ty nejsi v tankovacim tak cemu se divis? Ja dam v medvedovi ranu do hadraka za 1500 crit 6sec CD abilitou za kolik davas ty MS do hadraka? Mas execute, mas preruseni castu. Zkratka nemuzes absolutne porovnavat neporovnatelne.
Staty lepsi nez epickej tank? Ano ale jen armor, dodge a STA. Veci jako resisty, block, parry a plno dalsich abilit o kterych se tu bavilo x-krat druid nema.
Crit na urovni DPS wara? Tak mozna v modrem equipu, pricemz druid je v epikach a ma na sobe LotP buff. Nehlede na to, ze war ma vyssi AP, scaleuje se mu dmg upgradenutim zbrane a ma mnohem vetsi dmg output nez medved.
Dodge na urovni roguea? Muj rogue ma neco kolem 31% dodge a to zdaleka nemam best veci s AGI.
Chtel bych videt jak druida v modrem hitujes s R14 zbrani za 150...jak psal gurrsh pokud vytahne modry druid takovy armor nema AP, nema dodge, nema HP. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 12:28:07
|
to je jeste tak 72 postu ze ? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 12:32:07
|
Proc ma ziskat titul "Nejzaspamovanejsi topic roku" zrovna topic o druidech :) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 12:49:00
|
Dyť tu nikdo nespamuje  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 12:49:24
|
pac tu ses ty? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 13:38:47
|
quote: Originally posted by Little Srovnavas nesrovnatelne...
Ja dam v medvedovi ranu do hadraka za 1500 crit 6sec CD abilitou za kolik davas ty MS do hadraka?
Mas execute, mas preruseni castu. Zkratka nemuzes absolutne porovnavat neporovnatelne.
Staty lepsi nez epickej tank? Ano ale jen armor, dodge a STA. Veci jako resisty, block, parry a plno dalsich abilit o kterych se tu bavilo x-krat druid nema.
Medved je tankovaci forma, k? Tak jaky MS proboha? Jake rezisty? Warr (ani prot) zadne rezisty v abilitach ani talentech nema. Armor s rezistama je na tankovani horsi nez armor bez rezistu, navic rezisty v pvp jsou uplne o nicem (prakticky kazdy caster snizuje rezist do ktereho jde, nebo ma rovnou nerezistovatelnou damage).
quote: Originally posted by Little Crit na urovni DPS wara? Tak mozna v modrem equipu, pricemz druid je v epikach a ma na sobe LotP buff. Nehlede na to, ze war ma vyssi AP, scaleuje se mu dmg upgradenutim zbrane a ma mnohem vetsi dmg output nez medved.
Lotp je talent na crit. Warr ma taky talent na crit a prot warr (medved je stale jeste tankovaci forma, k?) na nej rozhodne body nema. Takze srovnavejme srovnatelne. Ty se v tankovaci forme srovnavas ohledne dps s crit warrem (a pomerne uspesne se mu v dps blizis).
quote: Originally posted by Little Dodge na urovni roguea? Muj rogue ma neco kolem 31% dodge a to zdaleka nemam best veci s AGI.
Chtel bych videt jak druida v modrem hitujes s R14 zbrani za 150...jak psal gurrsh pokud vytahne modry druid takovy armor nema AP, nema dodge, nema HP.
Modry feral druid si porad v medvedovi epic warra posvaci aniz by na to musel switchnout formu, nebo se nedej boze healovat.
Takze tu mame hybrid classu, ktera ve forme, ktera emuluje pure classu 1vs1 tu pure classu nehoraznym zpusobem posvaci, aniz by na to musel vyuzit jedinou ze svych hybrid abilit. Neni to tak trochu divne? Druid by mel warra davat tim, ze ho outlastne manevrovanim, crwd controlem a healem. Ale proc by to delal, kdyz mu staci couvat a obcas zmacknout mangle. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 13:41:10
|
A BTW za hit hw zbrani do medveda za 150 bych byl opravdu rad. Dokonce bych byl rad i za crit za 150 (mozna tak do plne nasunderovaneho druida s nic moc equipem). A to ta zbran ma speed 2.9, tj vic nez attack speed medveda. |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:01:01
|
quote:
Modry feral druid si porad v medvedovi epic warra posvaci aniz by na to musel switchnout formu, nebo se nedej boze healovat.
haha, tak to je slušný žvást :)
mám 11,5k AC, cca 6100HP v medvědovi a pokud si dávám duely třeba s HW warrem nebo s warrem s T2,5 tak se musím healovat několikrát /min. reju v a regrowth/ za boj, fakt bych chtěl vidět toho modrýho druida co se proti epickýmu arms/furry warriorovi nehealne a dá ho :-D |
Edited by - daruma on 11/01/2007 14:03:07 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:11:09
|
quote: Originally posted by daruma
quote:
haha, tak to je slušný žvást :)
mám 11,5k AC, cca 6100HP v medvědovi a pokud si dávám duely třeba s HW warrem nebo s warrem s T2,5 tak se musím healovat několikrát /min. reju v a regrowth/ za boj, fakt bych chtěl vidět toho modrýho druida co se proti epickýmu arms/furry warriorovi nehealne a dá ho :-D
Co sem zase tahas arms/fury v dps equipu. Bavime se samozrejme o medvedovi vs prot warrovi, srovnavame srovnatelne.
Nehlede na to, ze s modrym druidem jsem pred patchem nemival ani s arms/fury warrama v BG problem (pochopitelne asi nemeli vsichni top equip), po patchi to bude jeste vic v pohode. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:28:14
|
e-penisy jste si uz merili? trosku se neorientuji |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:30:20
|
vsichni druidi se prad vymlouvaj ze druid nema tankovaci equip .. ze nema dps equip ... ze nema rezist equip a proto chtej bejt lepsi nez wari roguove magove priesti i bez toho equipu ... nebo prej aspon srovnatelny ... ale ted ten equip mate ... tzn vsechno co tu placate uz neni pravda ... a srovnatelny ste nebyli ... byli jste slabsi nez ostatni ale tak to melo byt ... ted jste srovnatelny a nelibi se vam to ... s equipem budete zase nesrovnatelny ... budete lepsi ... a porad je vam to malo? |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:31:04
|
quote: Originally posted by Reyden
e-penisy jste si uz merili? trosku se neorientuji
jeste ne to se preci dela az na ty 50ty strance tak nepredbihej |
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:53:17
|
quote: Originally posted by Rahman
Lotp je talent na crit. Warr ma taky talent na crit a prot warr (medved je stale jeste tankovaci forma, k?) na nej rozhodne body nema. Takze srovnavejme srovnatelne. Ty se v tankovaci forme srovnavas ohledne dps s crit warrem (a pomerne uspesne se mu v dps blizis).
Ale rahmane ... v tankovací formě s tankovacím equipem se k nějakému dps crit warovi neblížím ani na míli. O kus výš je obrázek ze schola, které jsem jel v equipu PRO KOČKU a taknoval ho přes dmg, takže jsem měl kotel rage z mobů co do mě mlátili. Cca 250 dps. V tank equipu je to ještě míň, protože mám míň rage a hroší dps staty. Nehceš mi snad říct, že se to blíží crit warovi ve srovnatelném equipu (aq40) :-P
quote: Originally posted by Rahman Modry feral druid si porad v medvedovi epic warra posvaci aniz by na to musel switchnout formu, nebo se nedej boze healovat.
To jsou kecy. Koukni se na http://ctprofiles.net/4981355 Naklikal jsem ti tam v rychlosti best blue equip, který můžeš získat bez raidování. Máš tam dokonce dva epiky - warden staffku (dá se koupit) a amulet of darkmoon (grind...). Koukni se, jaké má staty v medvědovi prosím. 5K HP, 11K armor, 560 AP, 20% crit, 0% +hit ...
Jestli mi chceš tvrdit, že tohle "porad v medvedovi epic warra posvaci aniz by na to musel switchnout formu, nebo se nedej boze healovat", tak prosím smaž svého epic wara a začni hrát svého modrého druida.
quote: Originally posted by Rahman Takze tu mame hybrid classu, ktera ve forme, ktera emuluje pure classu 1vs1 tu pure classu nehoraznym zpusobem posvaci, aniz by na to musel vyuzit jedinou ze svych hybrid abilit. Neni to tak trochu divne? Druid by mel warra davat tim, ze ho outlastne manevrovanim, crwd controlem a healem. Ale proc by to delal, kdyz mu staci couvat a obcas zmacknout mangle.
A jako co? 1) Druid, který se specializuje 41+ talenty do jednoho stromu není hybrid. Je to specializovaná classa která si nehorázně gimpne ostatní aspekty druida a bude v tom mizerná i kdyby na to měla dobrý equip. A vím, že tady se mnou nebude spousta lidí souhlasit, ale je mi to celkem ukradené, je to můj názor. 2) O čem mluvíme? O duelech, kde si mohu připravit vhodný equip dopředu? Jestli ano, tak naprostou souhlasím a zároveň je mi to naprosto ukradené. O 1v1 situacích v group pvp? Těžko si tam můžu pobíhat v equipu speciálně proti warovi, protože ve chvíli, kdy tam přiběhne mág, je ze mě hořící hromádka medvědí kůže, případně ve chvílích nouze toho s 3.5K many prd vyhealuju. Jasně, i ve vyváženém PVP equipu dávám wary celkem s přehledem (občas potkám hodně dobře vybaveného, se kterým mám velké problémy), ale ujišťuju tě, že zůstat v medvědovi a neléčit se mi teda rozhodně nestačí. |
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 14:58:29
|
Už ti dal na prdel def war a ty jsi spalil všechnu manu na heal? (čti využil všech druidich vlastnosti)
Myslíš, že jako def war mám šanci před bojem skočit k trenérovi respecnout na fury abych toho druida dal a pak zase zpět do def talentu? :)
Ještě, že mám svého wara rád a když mě dá druid tak si myslím svoje a jdu si zabít nějakou rogunu. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:09:16
|
quote: Originally posted by Gurrshael
A jako co? 1) Druid, který se specializuje 41+ talenty do jednoho stromu není hybrid. Je to specializovaná classa která si nehorázně gimpne ostatní aspekty druida a bude v tom mizerná i kdyby na to měla dobrý equip. A vím, že tady se mnou nebude spousta lidí souhlasit, ale je mi to celkem ukradené, je to můj názor. 2) O čem mluvíme? O duelech, kde si mohu připravit vhodný equip dopředu? Jestli ano, tak naprostou souhlasím a zároveň je mi to naprosto ukradené. O 1v1 situacích v group pvp? Těžko si tam můžu pobíhat v equipu speciálně proti warovi, protože ve chvíli, kdy tam přiběhne mág, je ze mě hořící hromádka medvědí kůže, případně ve chvílích nouze toho s 3.5K many prd vyhealuju. Jasně, i ve vyváženém PVP equipu dávám wary celkem s přehledem (občas potkám hodně dobře vybaveného, se kterým mám velké problémy), ale ujišťuju tě, že zůstat v medvědovi a neléčit se mi teda rozhodně nestačí.
a jako co??? druid v medvedovi tankuje jako war ... podle druidu hur podle waru lip ... ale kdykoli se muze promenit do caster formy a delat heal ... i bez prevleceni a bez talentu toho vyleci vic nez war ... esli to nejakymu druidovi nedoslo tak ho docela lituju
druid muze byt ranged dps (caster), muze byt healer, muze byt meele dps, muze bejt tank ... staci mu k tomu mit equip a penize ... a v tom ma byt sila druida ... ze dokaze vsechno ... ne v tom ze dokaze vsechno lip nez ostatni ...
war ma taky nekolik moznosti ... meele dps nebo tank ... pokud se druidovi vyrovna tak je porad o 50% slabsi ... a to muze retalentovat a prevlikat se jak chce ... ranged dmg neda (i kdyz luk,pusku,kusi drzet umi) a healer z nej taky nikdy nebude a to ani spatnej ...
porad vam to nedochazi? blizzardu to taky nedoslo tak budte v klidu
vlastne jo war muze mit jeste dalsi postavu priesta, maga, rogua a bude na tom stejne |
|
Edited by - Eagle on 11/01/2007 15:10:59 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:12:11
|
Ale rahmane ... v tankovací formě s tankovacím equipem se k nějakému dps crit warovi neblížím ani na míli. O kus výš je obrázek ze schola, které jsem jel v equipu PRO KOČKU a taknoval ho přes dmg, takže jsem měl kotel rage z mobů co do mě mlátili. Cca 250 dps. V tank equipu je to ještě míň, protože mám míň rage a hroší dps staty. Nehceš mi snad říct, že se to blíží crit warovi ve srovnatelném equipu (aq40) :-P
quote: Originally posted by Rahman Modry feral druid si porad v medvedovi epic warra posvaci aniz by na to musel switchnout formu, nebo se nedej boze healovat.
To jsou kecy. Koukni se na http://ctprofiles.net/4981355 Naklikal jsem ti tam v rychlosti best blue equip, který můžeš získat bez raidování. Máš tam dokonce dva epiky - warden staffku (dá se koupit) a amulet of darkmoon (grind...). Koukni se, jaké má staty v medvědovi prosím. 5K HP, 11K armor, 560 AP, 20% crit, 0% +hit ...
Jestli mi chceš tvrdit, že tohle "porad v medvedovi epic warra posvaci aniz by na to musel switchnout formu, nebo se nedej boze healovat", tak prosím smaž svého epic wara a začni hrát svého modrého druida.
quote: Originally posted by Rahman Takze tu mame hybrid classu, ktera ve forme, ktera emuluje pure classu 1vs1 tu pure classu nehoraznym zpusobem posvaci, aniz by na to musel vyuzit jedinou ze svych hybrid abilit. Neni to tak trochu divne? Druid by mel warra davat tim, ze ho outlastne manevrovanim, crwd controlem a healem. Ale proc by to delal, kdyz mu staci couvat a obcas zmacknout mangle.
A jako co? 1) Druid, který se specializuje 41+ talenty do jednoho stromu není hybrid. Je to specializovaná classa která si nehorázně gimpne ostatní aspekty druida a bude v tom mizerná i kdyby na to měla dobrý equip. A vím, že tady se mnou nebude spousta lidí souhlasit, ale je mi to celkem ukradené, je to můj názor. 2) O čem mluvíme? O duelech, kde si mohu připravit vhodný equip dopředu? Jestli ano, tak naprostou souhlasím a zároveň je mi to naprosto ukradené. O 1v1 situacích v group pvp? Těžko si tam můžu pobíhat v equipu speciálně proti warovi, protože ve chvíli, kdy tam přiběhne mág, je ze mě hořící hromádka medvědí kůže, případně ve chvílích nouze toho s 3.5K many prd vyhealuju. Jasně, i ve vyváženém PVP equipu dávám wary celkem s přehledem (občas potkám hodně dobře vybaveného, se kterým mám velké problémy), ale ujišťuju tě, že zůstat v medvědovi a neléčit se mi teda rozhodně nestačí.
Ja druida (doufam stale jeste) uspamuju TF procem z hamstringu. Ale pokud se bavime o legendary zbrani, tak uz jsme asi zase trosku nekde jinde ne? Pokud to neudelam a pojedu treba s hw 1h, tak mam zatracene velkej problem. Mozna druida donutim pouzit frenzied regen, kdyz si hodim i LS + LG a dobandaguju se pri fearu, ale to je tak maximum.
Za druida mam s magama hodne dobre score. Kdyz nic jineho, tak se mag musi zatracene snazit, protoze na kazdy jeho unikovy manevr mam neco, co to zrusi/dozene. Zkousel si to nekdy s warrem?
Dik ze si mi prozradil, ze si specem prot tree nehorazne nerfuju healing, nedej boze spell damage. Nejak sem si toho cece za tu dobu porad jeste nestacil vsimnou. Zkusim specnout na neco jineho a jit healovat do Naxxu. Ostatne, proc vlastne hrat neco jineho nez warra, kdyz jsem tak skveli healeri a casteri, staci jen nespecnout na prot :)
Ja s feral druidem nasadim heal equip a healuju uplne v pohode. Je to zhruba stejny rozdil proti resto druidovi, jako fury war proti prot warrovi v tankovani (vsechno co zminuju jsem si vyzkousel). Na nukovani nemam equip, takze to odmitam zkouset a komentovat.
Kazdopadne tvrdit, ze druid se 41 talenty v jednom strome neni hybrid je lol a neni divu, ze se druidi doted citili strasne slabi a ukrivdeni, kdyz to celou dobu praktikovali. Ja jsem s resto druidem a zatracene mizernym blue cloth/leather healing equipem vcelku v pohode tankoval Garra kdyz umrel MT. Chtel bych videt priesta, ktery se o neco podobneho pokusi... |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:14:00
|
quote: Originally posted by Eagle vlastne jo war muze mit jeste dalsi postavu priesta, maga, rogua a bude na tom stejne
Bude na tom hur, protoze druidovi prece staci 41 bodu v danem strome a bude lepsi, nez prislusna specializovana classa. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:14:20
|
quote: Originally posted by Tazikus
Už ti dal na prdel def war a ty jsi spalil všechnu manu na heal? (čti využil všech druidich vlastnosti)
Myslíš, že jako def war mám šanci před bojem skočit k trenérovi respecnout na fury abych toho druida dal a pak zase zpět do def talentu? :)
Ještě, že mám svého wara rád a když mě dá druid tak si myslím svoje a jdu si zabít nějakou rogunu.
Takže je to celé zase jen a jen o tom, že druid má tank a dps strom v jednom, kdežto war ne, ale moc by chtěl? :)
(juhuu, posthunt! :-P) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:32:04
|
quote: Originally posted by Fuujin
hele nikoho konkretne neurazim,takze pls nehat muj nick .) dale,sem tu novej.
hraju palata,rouga a wara.. paladin je zejmena u me na pve pre raidujem nax,kdyz jedu pvp vymenim gear a s holy stromem jedu..holy >> retri
retri pala ma mnoho chyb,kdyz ted zvysili cd na cs znicili nam pve potencial cs,vengeance z 15% na 10%..coz je rozdil...
hm po dvou letech co druidi byli backory...palatove nebyly backory? rekni mi jak meli dps,jediny co kazdej whinoval byla bublina.. nerikam ze paladina pred patchem bylo lehky zabit ale paladin sveho protivnika udolal jen kuli tomu ze souper chcipl nudou...pala nemel dps,ted po patchi before the storm sme meli obdobi jaky mate asi ted vy druidi,jenze ted nas nerfli..mno a..mohl bych tu o tech 4 sec a 5% brecet ale proc..
btw pala od zacatku veku byl na hovno..nehorazne nudny leveling,pvp na hovno..dobra vec byla reckoning..ted je to kravina nepouzitelna..
survivalita je druha vec ale k cemu kdyz nikoho si neubil....
kdo vi jak na nas tak vi ze pala je porazitelnej... i pro wara,rogua maga atd...
war -shield bash nebo pumel ,kdyz da shield bash v dobe kdyz pala kouzli heal, dostanu cd na kouzla 6 sec..vcetne bubliny.. o magovi nemluvim ,jeho cs nam da 10 sec..
litle napsal: Mam jen +5% aggro talent v medovi (nejak nejsou bodiky, preci jen jedu vic PVP nez tankovani :) ) ale myslim, ze s +15% bude druid uchazejici tank srovnatelny s def warem. Preci jen ted mam v tank equipu 14k AC, 6,7k HP, 21% dodge, 24% crit a 850 AP +- selfbuffed a opravdu nemam best equip (nosim T1 chestu :D ).
ja za palata mam 10k armor a 4,5 k p v dps nax gearu,aq set a nejakym jm setu, k tomu mam lokamir a stit..cimz neubiju mouchu
tady kolega ma t1 set a je na tom lepe nez ja ? tohle neni balance..aspon neco uznejte..
gurr napsal : bear >> warrior. Jasně. Co ti přijde špatného na tom, že jedna forma jednoho specu jedné classy, která je výborná v mitigaci physical dmg je skvělá proti classe co způsobuje pouze physical dmg? Chytni mě v kočce / caster formě a jsem mrtvý. Ten 1.5K MS crit následovaný 1.1K HS critem co jsem dneska dostal do caster formy od wara s ashkandi nebyl hezký.
ok druid je nej hybrid classa,tak proc ma vynikat vic nez primarni klasy ? uz pred patchem bylo docela tezke a vyrovnane sejmout s warem druida...ted je to s warem nemozne...bear forma 14 k armor,24 crit a 2 2 dodge.. to sou staty lepsi nez epickej tank,crit na urovni dps wara a dodge rouga...14k armor je redukce 71%.. cimz vypliva ze muj hit s warem na druida je kolem 150-200... a to neni epickej druid.. ja ho hitnu za 200 on me za 400,muj overpower ho critnul za 400, on me critnul za 800..
dalsi.. v AB..druid defendi ,bezim, charge... hm E roots.. nevadi pouziju insignii,terg stance a intercept.. hm E roots again.. insignie 5 min CD.. druid is odbehne .. moonkin.. a dava mi star fire za 2,7 k ''!! konstatuji ze to byl druid v modrem gearu a gm dykou... ok rek sem si nahoda..ale on mi to dal este jednou.. a dospamoval me moonfirem za 1,1 k.... lituju ze nemam screeny pre ted bude kecat jakej nesmysl to je... takze tadyvypliva ze na caster formu je war taky kratkej.....
tos me trosku pobavil,takze ti prijde Ok ze ti paladin da 3k dmg i kdyz je v bubline? Tedy nezranitelnej a neuteces mu protoze ma imp move speed? Hmm how fair. Palati by meli pomlcet.. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:37:08
|
Pred pul rokem jsi byl schopen s druidem tankovat Ossiriana v AQ20, Chromopsa, urcite i Patchwerka v Naxxu a zaroven s minimalnim usilim i neco helnout nebo dat dmg (stacilo se prevlict). Druid byl jako hybrid na 90procentech tankovacich schopnostech def wara (migitace dmg, v agru na tom byl uz tehdy lip (proto ten ossirian a chromopes s TL). Coz mi prijde fer, jelikoz war ten heal/range dps proste neda. Jedine co mu chybelo byla itemizace pro feral/bear formu. Ted je v porovnani war - druid(+druid navic). 100procent se nerovna 150procentum, to je jasne. Neni to zadny narek z me strany, jsem rad ze vas druid zase bavi, ale uz si proste priznejte, ze je druid postaveny nad wara a prestante s plakanim o tom ci onom. Vsak oni jim to zase za pul roku dojde, druida nerfnou nebo wara posilej. Jako vzdy to prezenou a zase bude co resit a na co se tesit nebo nadavat.
Doufam ze jsem to napsal dostatecne dlouze, at jste na strane 50 a muzeme vlitnout na to mereni. Rayden je celej zhavej. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:37:46
|
Dik ze si mi prozradil, ze si specem prot tree nehorazne nerfuju healing, nedej boze spell damage. Nejak sem si toho cece za tu dobu porad jeste nestacil vsimnou. Zkusim specnout na neco jineho a jit healovat do Naxxu. Ostatne, proc vlastne hrat neco jineho nez warra, kdyz jsem tak skveli healeri a casteri, staci jen nespecnout na prot :)
Ajo, já zapomněl. Posbírám si tank equip a dps equip, které se i u druida kupodivu liší. Potom respecnu na heal a půjdu healovat Naxx. Vlastně počkat, ono to v tank/dps equipu nejde. Já na to potřebuju T2+ healing set a nějaké crossclass itemy, které musím vybidovat proti priestům, resto druidům a shamanům. Navíc, můžu potom kdykoliv respecnout na balance nukera. Neříkej mi, že na to potřebuju další equip s nějakou divnou spelldamage, vždyť už mám tank, dps, a heal equip! Ale to vůbec není problém, protože všichni druidi přece dostávají 3x tolik dkp.
Pokud musím věnovat minimálně 2x tolik zdrojů (ať už je to čas / dpk / goldy), abych měl healing set, tank set a dps set (vysvětli rogunám, že tenhle kousek kůže fakt potřebuješ) případně u nuker set, tak nemám vůbec žádné výčitky, že mohu za pár géček respecnout a plnit v raidu jinou roli na úrovni main classy.
quote: Originally posted by Rahman Ja s feral druidem nasadim heal equip a healuju uplne v pohode. Je to zhruba stejny rozdil proti resto druidovi, jako fury war proti prot warrovi v tankovani (vsechno co zminuju jsem si vyzkousel). Na nukovani nemam equip, takze to odmitam zkouset a komentovat.
My se tu ale nebavíme o UBRS. Za druida toho mám nahealováno "trochu" víc než ty a můžu ti říct, že s downranking nerfem bych i se svým cca +700 heal equipem do BWL+ jako feral nevlezl. Proti heal classám bych se nechytal.
quote: Originally posted by Rahman Kazdopadne tvrdit, ze druid se 41 talenty v jednom strome neni hybrid je lol a neni divu, ze se druidi doted citili strasne slabi a ukrivdeni, kdyz to celou dobu praktikovali. Ja jsem s resto druidem a zatracene mizernym blue cloth/leather healing equipem vcelku v pohode tankoval Garra kdyz umrel MT. Chtel bych videt priesta, ktery se o neco podobneho pokusi...
Njn, byl jsem, jsem a budu noob. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:44:24
|
Pred pul rokem jsi byl schopen s druidem tankovat Ossiriana v AQ20, Chromopsa, urcite i Patchwerka v Naxxu a zaroven s minimalnim usilim i neco helnout nebo dat dmg (stacilo se prevlict). Druid byl jako hybrid na 90procentech tankovacich schopnostech def wara (migitace dmg, v agru na tom byl uz tehdy lip (proto ten ossirian a chromopes s TL). Coz mi prijde fer, jelikoz war ten heal/range dps proste neda. Jedine co mu chybelo byla itemizace pro feral/bear formu. Ted je v porovnani war - druid(+druid navic). 100procent se nerovna 150procentum, to je jasne. Neni to zadny narek z me strany, jsem rad ze vas druid zase bavi, ale uz si proste priznejte, ze je druid postaveny nad wara a prestante s plakanim o tom ci onom. Vsak oni jim to zase za pul roku dojde, druida nerfnou nebo wara posilej. Jako vzdy to prezenou a zase bude co resit a na co se tesit nebo nadavat.
Doufam ze jsem to napsal dostatecne dlouze, at jste na strane 50 a muzeme vlitnout na to mereni. Rayden je celej zhavej.
Warr jde do kytek uz od 1.6 moc posil zatim nebylo (/+1 , helf 50ce) |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:51:25
|
Doufam ze jsem to napsal dostatecne dlouze, at jste na strane 50 a muzeme vlitnout na to mereni. Rayden je celej zhavej.
Jo, to máš pravdu. Chceš vědět, jak dlouho jsem na to sbíral ten blue/epic equip abych to dokázal? Nechtěj :) To, že jsem někdy od září šetřil body jen na feral tank/dps dropy a kašlal na heal mi taky celkem pomohlo.
Já tu o ničem nepláču. Jsem s druidem víc než spokojený. Ano, myslím si, že v pure physical dmg mitigaci proti raid bossovi, který dává velké šlupky, jsem na tom líp než warrior. U menších mobů block > druid, však jsme se o tom včera bavili. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 15:59:57
|
Ajo, já zapomněl. Posbírám si tank equip a dps equip, které se i u druida kupodivu liší. Potom respecnu na heal a půjdu healovat Naxx. Vlastně počkat, ono to v tank/dps equipu nejde. Já na to potřebuju T2+ healing set a nějaké crossclass itemy, které musím vybidovat proti priestům, resto druidům a shamanům. Navíc, můžu potom kdykoliv respecnout na balance nukera. Neříkej mi, že na to potřebuju další equip s nějakou divnou spelldamage, vždyť už mám tank, dps, a heal equip! Ale to vůbec není problém, protože všichni druidi přece dostávají 3x tolik dkp.
Pokud musím věnovat minimálně 2x tolik zdrojů (ať už je to čas / dpk / goldy), abych měl healing set, tank set a dps set (vysvětli rogunám, že tenhle kousek kůže fakt potřebuješ) případně u nuker set, tak nemám vůbec žádné výčitky, že mohu za pár géček respecnout a plnit v raidu jinou roli na úrovni main classy.
quote: Originally posted by Rahman Ja s feral druidem nasadim heal equip a healuju uplne v pohode. Je to zhruba stejny rozdil proti resto druidovi, jako fury war proti prot warrovi v tankovani (vsechno co zminuju jsem si vyzkousel). Na nukovani nemam equip, takze to odmitam zkouset a komentovat.
My se tu ale nebavíme o UBRS. Za druida toho mám nahealováno "trochu" víc než ty a můžu ti říct, že s downranking nerfem bych i se svým cca +700 heal equipem do BWL+ jako feral nevlezl. Proti heal classám bych se nechytal.
quote: Originally posted by Rahman Kazdopadne tvrdit, ze druid se 41 talenty v jednom strome neni hybrid je lol a neni divu, ze se druidi doted citili strasne slabi a ukrivdeni, kdyz to celou dobu praktikovali. Ja jsem s resto druidem a zatracene mizernym blue cloth/leather healing equipem vcelku v pohode tankoval Garra kdyz umrel MT. Chtel bych videt priesta, ktery se o neco podobneho pokusi...
Njn, byl jsem, jsem a budu noob.
s tim equipem si delas prdel zejo ... to ze ti trva dlouho sehnat equip protoze se v guilde nedokazes dohodnout neni argument proc ma byt druid lepsi nez vsichni ostatni ... |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:00:57
|
quote: Originally posted by Tazikus Doufam ze jsem to napsal dostatecne dlouze, at jste na strane 50 a muzeme vlitnout na to mereni. Rayden je celej zhavej.
nejde o dylku ... ale o pocet postu :) o dylku pujde na strane 50 :) |
|
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:01:39
|
DKP body do toho vubec nemotej :) Ja jel vzdy def wara, body cpal do def veci. Odchozenych a ziskanych bodu sem mel mezi top5 a ted s tim co jsem za vic jak rok na raidu ziskal vyrdzim tankovat a delat agro jako druid co se nemusel cely rok smerovat jednim smerem?
Ne DKP stranou. Srovnavejme lvl, primerenost vybavy a talenty pro wara x druida. (dmg obdrzena, dmg udelana)
Offtopic. Jinak zkousel jsem vcera v DM:N i ty 3 obry naraz, ale je to o hubu a radsi jsem u posledniho co mel Enrage opustil pole tak to testni a rekni, mozna stun a heal bude v druiduv prospech. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:03:38
|
Njn, byl jsem, jsem a budu noob.
No jasne, ja si s warrem samozrejme taky budu muset vybidovat equip na +healing kdyz budu chtit healovat, snad sis nemyslel, ze bych si dovolil jit healovat do BWL v tank equipu. Predpokladam, ze to priesti pochopej :)
Ono kdyz mas v raidu 5 healeru a mas si vybrat, jestli na volne misto vezmes feral druida nebo warriora, koho si asi tak vyberes? Nejak nevim jak tohle souvisi s tim, kdo ma kolik za druida nahealovano :)
Krom toho bavime se tu prave i o UBRS. V BC budou 5-10 man instance zatracene aktualni. Grupa bez healera do instance zrejme nepujde, grupa s feral druidem coby healerem klidne muze.
A o tom jaksi hybrid classy jsou. Pochopitelne, ze kdyz budu mit kopec holy priestu a resto druidu/shamanu, tak ferala do progress raidu nepustim ;-) Ale uplne stejne nevemu dps warra na misto maintanka, kdyz mam k dispozici equipnuteho prot warra. (Odted teda feral druida, co uz) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:07:09
|
quote: Originally posted by Eagle s tim equipem si delas prdel zejo ... to ze ti trva dlouho sehnat equip protoze se v guilde nedokazes dohodnout neni argument proc ma byt druid lepsi nez vsichni ostatni ...
To není o tom, že se nedokážu dohodnout. Přečti si to znovu. Ve chvíli, kdy sbíráš minimálně 2x tolik top equipu, který je navíc víc jak z poloviny (tank&dps) tvořen crossclass itemy, na které bidují ostatní velké částky dkp (protože oni tolik equipu kupodivu sbírat nemusí), tak máš problém. O tom to je. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:15:14
|
quote: Originally posted by Eagle s tim equipem si delas prdel zejo ... to ze ti trva dlouho sehnat equip protoze se v guilde nedokazes dohodnout neni argument proc ma byt druid lepsi nez vsichni ostatni ...
To není o tom, že se nedokážu dohodnout. Přečti si to znovu. Ve chvíli, kdy sbíráš minimálně 2x tolik top equipu, který je navíc víc jak z poloviny (tank&dps) tvořen crossclass itemy, na které bidují ostatní velké částky dkp (protože oni tolik equipu kupodivu sbírat nemusí), tak máš problém. O tom to je.
dnes uz zadny one class itemy vicemene neexistuji |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:25:06
|
To není o tom, že se nedokážu dohodnout. Přečti si to znovu. Ve chvíli, kdy sbíráš minimálně 2x tolik top equipu, který je navíc víc jak z poloviny (tank&dps) tvořen crossclass itemy, na které bidují ostatní velké částky dkp (protože oni tolik equipu kupodivu sbírat nemusí), tak máš problém. O tom to je.
ja jako war kdyz si obliknu cloth co nikdo nechtel tak mam +400 spelldmg/heal ... a hadej za kolik lecim? crity jsou o neco lepsi ale porad misto me radsi vemnou enhashamana, retripalata, shadowpriesta, feraldruida ... a vis proc? protoze i bez talentu a nahatej ses porad healer/tank/dd ... trebaze ne dobrej ale jsi ... kdyz rozdelis talenty tak jsi srovnatelnej a kdyz se obliknes tak jsi ve vsem lepsi ... to jak dlouho schanis equip nebo kolik na nej kdo biduje je vec uplne mimo misu ... |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:32:36
|
quote: Originally posted by Eagle ja jako war kdyz si obliknu cloth co nikdo nechtel tak mam +400 spelldmg/heal ... a hadej za kolik lecim? crity jsou o neco lepsi ale porad misto me radsi vemnou enhashamana, retripalata, shadowpriesta, feraldruida ... a vis proc? protoze i bez talentu a nahatej ses porad healer/tank/dd ... trebaze ne dobrej ale jsi ... kdyz rozdelis talenty tak jsi srovnatelnej a kdyz se obliknes tak jsi ve vsem lepsi ... to jak dlouho schanis equip nebo kolik na nej kdo biduje je vec uplne mimo misu ...
prosimte mlc, akorat se ztrapnujes 
edit: dik Little & Gurrsheal za rady.. skoda ze to uz zapadlo do spamu. |
Krabice je zaklad. |
Edited by - -Mike- on 11/01/2007 16:35:00 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:35:55
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Eagle ja jako war kdyz si obliknu cloth co nikdo nechtel tak mam +400 spelldmg/heal ... a hadej za kolik lecim? crity jsou o neco lepsi ale porad misto me radsi vemou enhashamana, retripalata, shadowpriesta, feraldruida ... a vis proc? protoze i bez talentu a nahatej ses porad healer/tank/dd ... trebaze ne dobrej ale jsi ... kdyz rozdelis talenty tak jsi srovnatelnej a kdyz se obliknes tak jsi ve vsem lepsi ... to jak dlouho schanis equip nebo kolik na nej kdo biduje je vec uplne mimo misu ...
myslis? a vis ze mi to je fuk? :)
dulezity je dostat se na stranu 50 jako prvni :) |
|
Edited by - Eagle on 11/01/2007 16:36:40 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:36:04
|
quote: Originally posted by Eagle ja jako war kdyz si obliknu cloth co nikdo nechtel tak mam +400 spelldmg/heal ... a hadej za kolik lecim? crity jsou o neco lepsi ale porad misto me radsi vemnou enhashamana, retripalata, shadowpriesta, feraldruida ... a vis proc? protoze i bez talentu a nahatej ses porad healer/tank/dd ... trebaze ne dobrej ale jsi ... kdyz rozdelis talenty tak jsi srovnatelnej a kdyz se obliknes tak jsi ve vsem lepsi ... to jak dlouho schanis equip nebo kolik na nej kdo biduje je vec uplne mimo misu ...
Ani bych nerekl. Mozna mas problem s identifikaci autoru postu, ale je to nekdo jiny, kdo tu tvrdi, ze druid specnutej na full feral vlastne zapomel healovani a nukovani, tudiz musi nutne byt lepsi nez warrior, ktery to vsechno prece stale umi stejne dobre kdyz respecne na prot :) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:38:14
|
Hezky, ale kolik toho healu das, kdyz jsi full feral??? Jinak cela tahle debata je o nicem, bo 25cleny raidy bude stejne tankovat warr.. kdyby to melo byt jinak, tak je neco spatne, jako nic ve zlem.. feral druid, prot pala, se budou brat na addy a podobne, ale toho bosse bude brat stejne prot warr.. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:42:12
|
quote: Originally posted by berousek
Hezky, ale kolik toho healu das, kdyz jsi full feral??? Jinak cela tahle debata je o nicem, bo 25cleny raidy bude stejne tankovat warr.. kdyby to melo byt jinak, tak je neco spatne, jako nic ve zlem.. feral druid, prot pala, se budou brat na addy a podobne, ale toho bosse bude brat stejne prot warr..
i kdyby z cely many vylecil jen jeden hp tak je to vic nez dokaze protwar furrywar a armswar dohromady ... proc by tankovali wari pokud budou druidi lepsi? to mi trochu unika ... ze zvyku? mozna v rp guilde |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:43:49
|
Hezky, ale kolik toho healu das, kdyz jsi full feral??? Jinak cela tahle debata je o nicem, bo 25cleny raidy bude stejne tankovat warr.. kdyby to melo byt jinak, tak je neco spatne, jako nic ve zlem.. feral druid, prot pala, se budou brat na addy a podobne, ale toho bosse bude brat stejne prot warr..
Docela hodne toho healu das, odhadem tak o 20-30% min nez resto druid. V nekterejch bojich samozrejme s takhle nerfnutym healem nebudes stihat s manou, ale takovejch fajtu neni zas az tak moc.
Rekni mi jediny duvod, proc by bosse mel tankovat warr, kdyz druid dostane mnohem mensi damage, je mnohem min nachylny na damage spike (ma vyrazne vic hp) a s aggrem nema nejmensi problem? Naopak mozna si nejakej arms/fury warr z nouze tankne adda, kdyz nebude dost druidu/paladinu. Prot warry nikdo brat do raidu nebude, k cemu taky? Damage nedaji, na tankovani je lepsi druid. Takze bud respecnou, nebo zacnou hrat neco jineho. |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:44:10
|
Jeste jedna vec, kdyz byl druid dva roky takzvane free kill, tak vse bylo v poradku, ze??? i kdyz nevim, jaky free kill, mne jako resto druida si solo tezko nekdo povodil..  |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:44:42
|
no zacina uz to bejt trochu nuda ale myslim ze tu 50 do noci urvete!
btw vsichni melete kraviny nejvic overpowered je stejne prot war, kterej v PVP posvaci uplne kazdyho - vid Rahmic (tak ted mate tema na 5strankovej flame, :p) |
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself... |
Edited by - yoknudickaa on 11/01/2007 16:49:54 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:49:47
|
Jeste jedna vec, kdyz byl druid dva roky takzvane free kill, tak vse bylo v poradku, ze??? i kdyz nevim, jaky free kill, mne jako resto druida si solo tezko nekdo povodil.. 
to ze bude druid slabsi nez vsichni okolo pri srovnatelnych podminkach uvadel blizzard od zacatku ... takze ano to ze byl druid free kill bylo v poradku ... jeho vsestranost v instancich a group pvp to vic nez vyvazuje
kdyz se pred 5man instanci sejde 5 feral druidu tak si rozdeli role ... a bez problemu ji daji ... kdyz se pred stejnou instanci sejde 5 protwaru tak muzou hrat leda tak kostky |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:50:35
|
quote: Originally posted by Rahman ...Docela hodne toho healu das, odhadem tak o 20-30% min nez resto druid...
Hral si nekdy druida? Nebo jeste lip hral si nekdy feral druida a zkousel si healovat? Dival ses nekdy na resto talenty druida? Imho ne jinak by si tohle nemohl placnout. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:51:00
|
quote: Originally posted by yoknudickaa
no zacina uz to bejt trochu nuda ale myslim ze tu 50 do noci urvete!
btw vsichni melete kraviny nejvic overpowered je stejne prot war, kterej v PVP posvaci uplne kazdyho - vid Rahmic (tak ted mate tema na 5strankovej flame, :p)
musis to trochu ozivit ... tohle je akorat prazdnej +1 ... tim to dal neposunes :) |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:51:18
|
Jeste jedna vec, kdyz byl druid dva roky takzvane free kill, tak vse bylo v poradku, ze??? i kdyz nevim, jaky free kill, mne jako resto druida si solo tezko nekdo povodil.. 
Abych odcitoval klasika: "Co to meles, ty vorechu?" :)
O boostu druida v pvp tu nikdo ve zlem nemluvi, S vyjimkou podivneho stavu, kdy druid ve forme sezere warra, jehoz slabsi odvar by ta forma mela byt, aniz by tu formu musel opustit. |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:52:53
|
Docela hodne toho healu das, odhadem tak o 20-30% min nez resto druid. V nekterejch bojich samozrejme s takhle nerfnutym healem nebudes stihat s manou, ale takovejch fajtu neni zas az tak moc.
Rekni mi jediny duvod, proc by bosse mel tankovat warr, kdyz druid dostane mnohem mensi damage, je mnohem min nachylny na damage spike (ma vyrazne vic hp) a s aggrem nema nejmensi problem? Naopak mozna si nejakej arms/fury warr z nouze tankne adda, kdyz nebude dost druidu/paladinu. Prot warry nikdo brat do raidu nebude, k cemu taky? Damage nedaji, na tankovani je lepsi druid. Takze bud respecnou, nebo zacnou hrat neco jineho.
Jasne, ale zapominas na nejaky veci, ressisty bych zminil jako prvni, nevim jak to bude v BC, ale sezen neco ted z rozumnym ressistem pro ferala, dalsi bude block, parry.. druid nic takoveho nema.. a doufam ze nikdy mit nebude .. Jasne kdyz bude physical demage, tak bude lepsi tank druid, ale pocitam ze tolik tech bossu nebude |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:53:54
|
When I buy my wife ... at start she was cook good, her vagina work well and she strong on plow ...
(jsem chtel taky prispet necim) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:54:28
|
quote: Originally posted by Rahman ...Docela hodne toho healu das, odhadem tak o 20-30% min nez resto druid...
Hral si nekdy druida? Nebo jeste lip hral si nekdy feral druida a zkousel si healovat? Dival ses nekdy na resto talenty druida? Imho ne jinak by si tohle nemohl placnout.
Taky pravda, mozna jsem to trochu prehnal a az takovy rozdil to nebude. Nebo si snad svym postem minil to, ze sis zapomel precist (a oquotovat) cast meho postu, ve ktere pravim, ze navic k tomuhle rozdilu feralovi driv dojde mana, coz vadi jen v nekolika konkretnich fightech? |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:56:42
|
Jasne, ale zapominas na nejaky veci, ressisty bych zminil jako prvni, nevim jak to bude v BC, ale sezen neco ted z rozumnym ressistem pro ferala, dalsi bude block, parry.. druid nic takoveho nema.. a doufam ze nikdy mit nebude .. Jasne kdyz bude physical demage, tak bude lepsi tank druid, ale pocitam ze tolik tech bossu nebude
no a prave rezist a def equip druidi v BC maji |
|
 |
|
Tazikus
Moderator

508 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 16:57:34
|
quote:
... kdy druid ve forme sezere warra, jehoz slabsi odvar by ta forma mela byt, aniz by tu formu musel opustit.
Moc hezky zformovano, ehmm... tedy zformulovano.
Jinak si myslim, ze ten Rahman nejakeho druida ma a ma i nejakeho Wara tak asi muze porovnavat a obcas vi o cem mluvi. Ale to bych se tu zastaval kravy jako hora a to mi neprislusi. |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 11/01/2007 : 17:00:14
|
hmm 20% nebo 30%.. tak tady je nekdo kurva matematik.. ale fakt ze jo.. Vis co zaloz si druida, dojed ho na 60.. seber si BWL+AQ40 healing gear, pak respecni a pozorne se podivej na svuj heal.. a porovnavej...  |
 |
|
Topic  |
|
|
|