Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/05/2005 :  14:51:05  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Vam jeste neprozradili sladke tajemstvi rozdilu mezi renderem a screenshotem, coz? :)
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 07/05/2005 :  15:31:05  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
zlatý Pyro22

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/05/2005 :  15:52:20  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Vam jeste neprozradili sladke tajemstvi rozdilu mezi renderem a screenshotem, coz? :)

Co já sem čet tak to má být screen přímo ze hry, né animace... Taky to má vyjít nejdřív tuším za 2 roky, takže to imho není nerealizovatelné(nejdřív, takže to vyjde tak za 4 :))

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/05/2005 :  04:15:08  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Co já sem čet tak to má být screen přímo ze hry, né animace... Taky to má vyjít nejdřív tuším za 2 roky, takže to imho není nerealizovatelné(nejdřív, takže to vyjde tak za 4 :))

Ocividne sam sebe popiras ;-)

PS: Ono kvalitni render znamena, ze maji schopne grafiky, kteri dokazi neco takoveho vyrobit. Momentalne se neda udelat engine, ktery by neco takoveho utahnul v real-time, ale da se tomu celkem hodne priblizit, takze ti nehci brat nadeji, ze to bude vypadat hodne dobre. Jen to proste neni screenshot ;)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/05/2005 :  09:18:43  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Co já vím, možná máš pravdu. ;) Já jsem jen konzumní idiot, tak radši už budu držet hubu (každopádně to bude vypadat skvěle, o tom žádná)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/05/2005 :  10:51:29  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

je na tech tvych obrazcich vubec zaply aniso a aa ?
ja jen ze se mi nezda, ze bych nekdy videl takhle "chlupatou" obrazovku

Radeon 9600 Aniso a AA nezvládá, takže je obojí vypnuto (a zůstane do upgradu na 6800+/X800+). Obě hry mají tedy podmínky stejné. Rozlišení 1280x960 je na 17" monitoru dostatečně jemné, aby to nebylo znát.
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/05/2005 :  11:00:23  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to screenshot, ale pochybuju, že to současný HW dokáže rozumně rozhýbat.

Někde jsem zaslechl hlod, že Oblivion chtěli vydat na vánoce 2005, což realisticky znamená vánoce 2006 až léto 2007. To by korespondovalo s tím , jak to šlo u Morrowindu. Musím podotknout, že ty první uvedené screenshoty z Morrowindu (např. http://www.morrowind.com/images/art/mwpc/mwind_web23B.jpg ) vypadají hůř než skutečná hra.

Proč jsem to vůbec linknul: Když EQ2 tvrdí, že maximální nastavení ani nepoběží na nejlepším současném HW, tak si můžu dovolit udělat okénko do budoucna. Navíc to brnění samotné nějak extra náročnější než co dnes má EQ2 není - jen je to citlivěji udělané.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 08/05/2005 :  15:20:29  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

quote:
Originally posted by Pertha

je na tech tvych obrazcich vubec zaply aniso a aa ?
ja jen ze se mi nezda, ze bych nekdy videl takhle "chlupatou" obrazovku

Radeon 9600 Aniso a AA nezvládá, takže je obojí vypnuto (a zůstane do upgradu na 6800+/X800+). Obě hry mají tedy podmínky stejné. Rozlišení 1280x960 je na 17" monitoru dostatečně jemné, aby to nebylo znát.

Ke? Co to povidas? Ja mam 9600XT a mam zapnute 16AF a pravda, ted v 1280x1024 uz "jenom" 2xAA :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

DarioGVN
Starting Member

14 Posts

Posted - 08/05/2005 :  18:14:33  Show Profile  Send DarioGVN an ICQ Message Send DarioGVN a Private Message  Reply with Quote
Hral jsem jak WoW tak EQ2 a podle me je EQ2 graficky mnohem lepsi(je i celkove mnohem lepsi hrou).U WoW grafika oslni na prvni pohled, ale pocase se mi zacala prinejmensim nelibit.U EQ2 se mi libi vsechno porad, je to mnohem realistictejsi, kazda postava tam ma charakter coz u wow rict nemuzu, porad ty stejny xichty.Hejno havranu poletujici po chudincke ctvrti je daleko vetsi zazitek, nez kralicek ,behajici po louce, kterej vypada jak seskladanej z papiru.WoW je uzasne dynamickej svet, u EQ2 jsem se bal , ze tak dynamickej nebude, ale mylil jsem se. U EQ2 je naprosto vse minimalne o 1 tridu vejs, krome letu na gryfinovi, kterej je u EQ2 o neco horsi.
EQ2 je podle me lepsi hra.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/05/2005 :  19:50:23  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Wow neni vubec dynamickej svet, nechapu jak jsi na to dosel ... takze cela hodnota tvyho postu je pro me blizka 0, jediny co sem se dozvedel je ze se ti libi vic EQ.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

DarioGVN
Starting Member

14 Posts

Posted - 08/05/2005 :  20:56:30  Show Profile  Send DarioGVN an ICQ Message Send DarioGVN a Private Message  Reply with Quote
mam pocit , ze ted trosku placas. WoW je graficky dynamickej svet. Nemyslim v mnoha dalsich smerech ktere RPG potrebuje. WoW neni RPG, ale diablo 3
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 08/05/2005 :  21:02:33  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarioGVN

... WoW neni RPG, ale diablo 3

... a taky trosku sims 5 a Flight Simulator 8

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/05/2005 :  21:05:51  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

mam pocit , ze ted trosku placas. WoW je graficky dynamickej svet. Nemyslim v mnoha dalsich smerech ktere RPG potrebuje. WoW neni RPG, ale diablo 3

lol a EQ2 je vlastne EQ3 ale spis skoro EQ4.5

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

DarioGVN
Starting Member

14 Posts

Posted - 08/05/2005 :  21:23:39  Show Profile  Send DarioGVN an ICQ Message Send DarioGVN a Private Message  Reply with Quote
... a taky trosku sims 5 a Flight Simulator 8

jo , kretenum to tak muze pripadat.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 08/05/2005 :  22:13:46  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

ses na sebe moc tvrdej

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 09/05/2005 :  07:18:53  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
EQ hraje cista rasa, pouze cigani hrajou WoW

Black
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/05/2005 :  07:40:43  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

EQ hraje cista rasa, pouze cigani hrajou WoW

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

DarioGVN
Starting Member

14 Posts

Posted - 09/05/2005 :  07:56:41  Show Profile  Send DarioGVN an ICQ Message Send DarioGVN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

ses na sebe moc tvrdej

asi si to nepochopil.Ja jsem EQ2 neprirovnaval k sims 5 a flight simulator 8.Ale jen jsem napsal, ze takhle si predstavuju diablo 3.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/05/2005 :  08:17:22  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ses na sebe moc tvrdej

asi si to nepochopil.

Mno, spíše bych řekl, že je to naopak....
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 09/05/2005 :  08:37:19  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Ano, EQ2 ma milionkrat vic polygonu nez WoW, ale co to je platne, kdyz jeho grafika nema absolutne zadny styl, nedycha z ni zadna atmosfera, postavy vypadaji jak plastove panenky, tahle grafika bude zastarala driv, nez se nadejete, protoze bez tech polygonu by byla opravdu strasna uz ted.

WoW ma malo polygonu, ale hlavne diky umeleckymu ztvarneni sveta je o tridu vys, nez je grafika EQ2. Kdo nikdy nevesel do Blackrock Mountain na poradne detaily a rozliseni, tak nepochopi ... Tahle grafika rozhodne jen tak nezestarne, protoze u ni o polygony ani v nejmensim nejde.

Ad. Elder Scrolls Chapter IV: Oblivion, uz se tesim, tuhle serii mam rad, ale opet mam trochu strach. Bethesda jsou skveli umelci ale strasni programatori, tak uvidime ...

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:17:03  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Co sem porad cpete to "umelecke". Jeden si to nekde precet, napsal to sem a ostatni se toho chytli. To jako kdyby mel Half-Life2 min polygonu tak jako bude mit jeste vetsi atmosferu nez ma s hi-poly a detailnima texturama? Kdyby mely postavy na sobe kriklave manga oblecky tak to bude vic umelecke nebo co? Jiste, WoW ma svuj, originalni a neotrely styl grafiky, jiny nez 100 podobnych her stejneho zanru, ale ze je to hezci jak EQ2? Jako vtip vynikajici.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:32:16  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

Jiste, WoW ma svuj, originalni a neotrely styl grafiky, jiny nez 100 podobnych her stejneho zanru, ale ze je to hezci jak EQ2? Jako vtip vynikajici.

no pro me to je hezci (je rozdil mezi slovem hezci a lepsi) :) asi tak: i ted kdyz si pustim Ishar 2 tak mi tak grafika prijde super, ma svoji atmosferu, a i na to jak je to stara hra, "zije". V E2 jsem se 3 mesice potuloval sterilnim svetem se "super" grafikou (kterou si ovsem naplno nevychutnate a kdyz uz na to budete mit masiny tak si piste ze uz to hrat nebudete a bude tady kvantum jinych lepsich veci :) ... wow je pro me ted to co byl pro me ishar pred 10 lety

prijde uchylny jak se tady hadate o necem tak nemeritelnem jako je libivost grafiky :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:42:17  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Iani

Jiste, WoW ma svuj, originalni a neotrely styl grafiky, jiny nez 100 podobnych her stejneho zanru, ale ze je to hezci jak EQ2? Jako vtip vynikajici.

no pro me to je hezci (je rozdil mezi slovem hezci a lepsi) :) asi tak: i ted kdyz si pustim Ishar 2 tak mi tak grafika prijde super, ma svoji atmosferu, a i na to jak je to stara hra, "zije". V E2 jsem se 3 mesice potuloval sterilnim svetem se "super" grafikou (kterou si ovsem naplno nevychutnate a kdyz uz na to budete mit masiny tak si piste ze uz to hrat nebudete a bude tady kvantum jinych lepsich veci :) ... wow je pro me ted to co byl pro me ishar pred 10 lety

prijde uchylny jak se tady hadate o necem tak nemeritelnem jako je libivost grafiky :)

/applaude

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:45:22  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Rayden: Presne tak... jeden ma proste rad holky a druhy klise-kam-se-podivas :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  11:39:25  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

Ano, EQ2 ma milionkrat vic polygonu nez WoW, ale co to je platne, kdyz jeho grafika nema absolutne zadny styl, nedycha z ni zadna atmosfera.....

WoW ma malo polygonu, ale hlavne diky umeleckymu ztvarneni sveta je o tridu vys, nez je grafika EQ2......

Ty vole, tady je to najednou samej znalec umeni... pocitam ze kazdej chodi denne do nejake galerie a tam si vypravi s prodavackou vstupenek co tim vlastne chtel umelec rici... co vy tluchobove?

Co tim vlastne chtel umelec kurva rict v tom World of Warcraft?

Co je to platne, kdyz EQ2 ma milionkrat vic polygonu, grafika vypada nadherne, z kazde casti brneni na tebe kouka patina, kazda zbran ma skvely efekt, animace jsou uzasne (ne jako jedna pro vsechna kouzla ve WoW), bojove styli maji sve animace, cele je to krasne rozhybane, trava v prirode se hybe, fouka vitr, snezi, prsi, pada sopecny prah v okoli sopek, od lavy se teteli vzduch horkem.... kazde NPC si zije svym zivotem, povidaj si na ulici mezi ssebou, pokrikujou na kolembezici hrace (mysleno pokrikujou hlasem, ne ze pisou nad hlavou bublinky), kocky na ulici se honi se psy, straze hlidaji po celem meste a ne ze stoji jen u bran.... tomu rikam atmosfera vy UMELCI!
Kdyz vlezes do dungu, zustanes stat s otevrenou tlamou, jak je to rozlehle, pac tam ziji obri, zustanes cumet nad cestami z roztaveneho skla od lavy, po trech hodinach v dungu zjistis ze nejsi ani v pulce, kazda cast nasebe grafickym stylem navazuje a je to poskladane dle logiky. Ne ze se nekde prcasis mezi korenama, pak uvidis kus vody a az nekam podplaves je tam hrad. (umelec uz byl asi hodne zkourenej a kreativni)
To je atmoska jako prase... By me zajimalo vy umelci, cemu vy vlastne rikate ta atmosfera??
Videl bych to tak, jako ze kdyz koukate doma sami na hokej, na stole studenej parek z lednice a teplyho lahvace, a kdyz nasi vedou, drbete se na koulich s pocitem jak je to skvela atmosfera.

Tak ja vam to reknu jasne.... PROLETARI VSECH ZEMI, UMELCI A ATMOSFERICI SPOJTE SE..... CHYTTE SE ZA RUCE A DETE DO PRDELE!

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/05/2005 :  11:43:06  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:

Ano, EQ2 ma milionkrat vic polygonu nez WoW, ale co to je platne, kdyz jeho grafika nema absolutne zadny styl, nedycha z ni zadna atmosfera.....

WoW ma malo polygonu, ale hlavne diky umeleckymu ztvarneni sveta je o tridu vys, nez je grafika EQ2......

Ty vole, tady je to najednou samej znalec umeni... pocitam ze kazdej chodi denne do nejake galerie a tam si vypravi s prodavackou vstupenek co tim vlastne chtel umelec rici... co vy tluchobove?

Co je to platne, kdyz EQ2 ma milionkrat vic polygonu, grafika vypada nadherne, z kazde casti brneni na tebe kouka patina, kazda zbran ma skvely efekt, animace jsou uzasne (ne jako jedna pro vsechna kouzla ve WoW), bojove styli maji sve animace, cele je to krasne rozhybane, trava v prirode se hybe, fouka vitr, snezi, prsi, pada sopecny prah v okoli sopek, od lavy se teteli vzduch horkem.... kazde NPC si zije svym zivotem, povidaj si na ulici mezi ssebou, pokrikujou na kolembezici hrace (mysleno pokrikujou hlasem, ne ze pisou nad hlavou bublinky), kocky na ulici se honi se psy, straze hlidaji po celem meste a ne ze stoji jen u bran.... tomu rikam atmosfera vy UMELCI!
Kdyz vlezes do dungu, zustanes stat s otevrenou tlamou, jak je to rozlehle, pac tam ziji obri, zustanes cumet nad cestami z roztaveneho skla od lavy, po trech hodinach v dungu zjistis ze nejsi ani v pulce, kazda cast nasebe grafickym stylem navazuje a je to poskladane dle logiky. Ne ze se nekde prcasis mezi korenama, pak uvidis kus vody a az nekam podplaves je tam hrad. (umelec uz byl asi hodne zkourenej a kreativni)
To je atmoska jako prase... By me zajimalo vy umelci, cemu vy vlastne rikate ta atmosfera??
Videl bych to tak, jako ze kdyz koukate doma sami na hokej, na stole studenej parek z lednice a teplyho lahvace, a kdyz nasi vedou, drbete se na koulich s pocitem jak je to skvela atmosfera.

Tak ja vam to reknu jasne.... PROLETARI VSECH ZEMI, UMELCI A ATMOSFERICI SPOJTE SE..... CHYTTE SE ZA RUCE A DETE DO PRDELE!

Mno a co z toho, když to člověka nebaví hrát ? Nad veškerým uměním světa stojí osobní pocit. :-)
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  11:52:27  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
Mno a co z toho, když to člověka nebaví hrát ? Nad veškerým uměním světa stojí osobní pocit. :-)

Tak z toho nic... proste hrajes co te bavi, to je snad jasny.
Ale uz by se tu mohli lidi co ani EQ2 nevideli, prestat konecne ohanet umenim a atmosferou.

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  11:54:14  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A tohle ti trvalo vyplodit takovejch dnu? Ktera cast z toho byla na vymysleni nejtezsi? Ta posledni veta nebo to s tim hokejem? :)

Edited by - Herbicid on 09/05/2005 11:54:54
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/05/2005 :  11:58:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ale uz by se tu mohli lidi co ani EQ2 nevideli, prestat konecne ohanet umenim a atmosferou.

Proč by se lidé, kteří neviděli EQ2 neměli ohánět uměním a atmosférou ve WoW ? Tomu moc nerozumím. Pokud to považují za umění a je to pro ně atmosferické tak není jejich povinností studovat stovky jiných her kvůli tomu, aby mohli vyjádřit svůj názor.

Debaty o tom, co je a co není lepší jsou tu od doby, kdy se lidé naučili mluvit a budou tu do doby, než lidstvo zhebne.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:00:26  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid
A tohle ti trvalo vyplodit takovejch dnu? Ktera cast z toho byla na vymysleni nejtezsi? Ta posledni veta nebo to s tim hokejem? :)

Ne, tohle sem vyplodil za 5 minut. Nejtezsi je reagovat na posty dacanu jako ses ty

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:07:25  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Proč by se lidé, kteří neviděli EQ2 neměli ohánět uměním a atmosférou ve WoW ? Tomu moc nerozumím. Pokud to považují za umění a je to pro ně atmosferické tak není jejich povinností studovat stovky jiných her kvůli tomu, aby mohli vyjádřit svůj názor.

Debaty o tom, co je a co není lepší jsou tu od doby, kdy se lidé naučili mluvit a budou tu do doby, než lidstvo zhebne.

Nemeli by se tim ohanet, pokud pouzijou argumenty jako reba Noztra:
Ano, EQ2 ma milionkrat vic polygonu nez WoW, ale co to je platne, kdyz jeho grafika nema absolutne zadny styl, nedycha z ni zadna atmosfera... WoW ma malo polygonu, ale hlavne diky umeleckymu ztvarneni sveta je o tridu vys, nez je grafika EQ2....

Kdyz chci neco srovnavat, nejdriv bych mel vyzkouset oboje a pak se vyjadrovat..... jen nekompetetni imbecil muze srovnavat dve hry, z kterych tu jednu nehral

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:12:25  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ano, EQ2 ma milionkrat vic polygonu nez WoW, ale co to je platne, kdyz jeho grafika nema absolutne zadny styl, nedycha z ni zadna atmosfera... WoW ma malo polygonu, ale hlavne diky umeleckymu ztvarneni sveta je o tridu vys, nez je grafika EQ2....

Kdyz chci neco srovnavat, nejdriv bych mel vyzkouset oboje a pak se vyjadrovat..... jen nekompetetni imbecil muze srovnavat dve hry, z kterych tu jednu nehral

Dekuji ze jsi prave kategorizoval. Protoze z toho co sem pises, si z WoWu videl tak starting zonu a screenshoty z nejake instance.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:16:54  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dekuji ze jsi prave kategorizoval. Protoze z toho co sem pises, si z WoWu videl tak starting zonu a screenshoty z nejake instance.

Hmm... co si zkusit zajit na obed?
Ses totalne mimo misu a dost mozna kecas z hladu.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:19:05  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To jo, ale jaký je ve výsledku rozdíl mezi jeho postem a Tvým postem ? Krom toho, že Tvůj měl v sobě docela zajímavý téměř lyrický patos :-)
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:30:28  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
To jo, ale jaký je ve výsledku rozdíl mezi jeho postem a Tvým postem ? Krom toho, že Tvůj měl v sobě docela zajímavý téměř lyrický patos :-)

No nevim.. treba to muzes brat jako hadanku "Najdi 10 rozdilu"

A nebo jak tu porad placa ten insekticit, sem videl ve WoW startovni zonu a par sreenshotu.

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:32:16  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Zacinas ve me probouzet dojem, ze priznivci EQ II jsou totalni fanatici :D Jinak hru nehraju, to mas pravdu, ale to, ze jsem ji nikdy nehral nebo nevidel u nekoho hrat, pravda neni ...

Vsechny tvoje technicky vychytavky a kdo vi co, o cem tu pises, jsou uplne k nicemu, kdyz je ta hra z meho pohledu nudnej crap a jeste ke vsemu se sterilni grafikou, tenhle nazor mi nerozmluvis, i kdyby si me imbecilem nazyval 100x.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:34:07  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ehm jenom se zeptam jak dlouho jsi hral ty wow? vetsinu toho co popisujes zazijes i ve wowu, a imo i mnohem vic. Ja hral E2 dokonce dyl nez wow (nebo ted uz asi tak na stejno), jestli se chces ohanet argumentem videni nebo nevideni ...

fakt cumim jak nekdo ma nutkani dokazovat ze jeho nazor je jenom jediny a ten nejlepsi (a vrchol tomu dala podobna diskuze ve E2 sekci .. tam kdyz uz dochazely argumenty tak se forum radeji zamklo bez moznosti reagovat ;-), ale jak rikal Gabriel bude to tady porad tak bych se asi uz nemel tady mrcasit a zacit taky makat :)

Edited by - Reyden on 09/05/2005 12:37:02
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:37:37  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zacinas ve me probouzet dojem, ze priznivci EQ II jsou totalni fanatici :D Jinak hru nehraju, to mas pravdu, ale to, ze jsem ji nikdy nehral nebo nevidel u nekoho hrat, pravda neni ...

Vsechny tvoje technicky vychytavky a kdo vi co, o cem tu pises, jsou uplne k nicemu, kdyz je ta hra z meho pohledu nudnej crap a jeste ke vsemu se sterilni grafikou, tenhle nazor mi nerozmluvis, i kdyby si me imbecilem nazyval 100x.

Tak zaprve... ne nazval sem te imbecilem! to bych si vyprosoval
Jestli sis to vztahnul na sebe je tvuj problem, ale imbecilama sem oznacil vsechny co postujou do tohohle topicu, srovnavaji EQ2 vs WoW a pritom obe hry nevideli - nehrali.

A za druhe. Mas svuj nazor, kterej ja ti urcite nevyvratim... dost mozna je tvuj nazor spravnej, ale dost mozna by si taky nazor zmenil, pokud by sis sam EQ2 vyzkousel a hral.
Co se zabavnosti tyka je EQ2 a WoW na naprosto stejne urovni i se stejnym highend koncem. Nechapu jak muzes rict o necem co si nehral ze je to "Nezabavnej crap"

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:38:10  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No nevim.. treba to muzes brat jako hadanku "Najdi 10 rozdilu"

A nebo jak tu porad placa ten insekticit, sem videl ve WoW startovni zonu a par sreenshotu.

Oki, chytremu napovez, kopanec pro tebe:
To co se ti snazim celou dobu naznacit je, ze tvuj odpad do diskuze, jinak se ty tve posty plne zbytecnych urazek nedaji nazvat, zcela postradaji jakoukoliv informacni hodnotu a jsou to pouhe vykriky do tmy.

(nemluve o tom, ze pokud mas v takovemhle topicu signaturu takovou jakou mas, tak se velmi spatne odolava si do tebe nezaprudit :)

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:42:41  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
ehm jenom se zeptam jak dlouho jsi hral ty wow? vetsinu toho co popisujes zazijes i ve wowu, a imo i mnohem vic. Ja hral E2 dokonce dyl nez wow (nebo ted uz asi tak na stejno), jestli se chces ohanet argumentem videni nebo nevideni ...

Argument videni/nevideni je zasadni, aby clovek vedel jestli se bavi s nekym kdo k tematu muze co rict.
Nevim proc ste tu vsichni tak vztahovacni a berete vseobecne veci na sebe?
Sem nekde napsal neco ve smyslu:
Rayden EQ2 nehral a nevidel ho!
nebo
Noztra je imbecil!

To Rayden:
A kdyz si hral EQ2 stejne dlouho jako WoW, chce mi rict, ze je pravda, ze grafika WoW je sterilni, umela, animace jsou horsi nez ve WoW a ze EQ2 nema atmosferu?

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:50:54  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
To co se ti snazim celou dobu naznacit je, ze tvuj odpad do diskuze, jinak se ty tve posty plne zbytecnych urazek nedaji nazvat, zcela postradaji jakoukoliv informacni hodnotu a jsou to pouhe vykriky do tmy.

(nemluve o tom, ze pokud mas v takovemhle topicu signaturu takovou jakou mas, tak se velmi spatne odolava si do tebe nezaprudit :)

Add obed: vypada to ze si se najdel, ale moc to nepomohlo co?

Add opad: nevidim na svem postu o tom kde srovnavam atmosferu, a grafiku ve hrach EQ2 vs WoW nic co by bylo jako odpadni material

Add urazky: koho sem tu jak urazil? To ze sem rekl ze nejtezsi je odpovidat na blbe otazky dacanu jako ses ty?
to neni urazka, to je jeste to nejslusnejsi co bych na tebe pouzil

Add signatura: Mam ji uz par let, a kvuli tobe ji nezmenim. Jak dlouho mas ty tu svou? Mno asi to moc dlouho nebude, tak se starej o svy jo?

Add vykriky do tmy:
Tak prestan kricet a rekni mi kolik mas odehrano v EQ2... plz linkni mi sem tvoji postavu na eq2.player.com

Pokud zadnou nemas a EQ2 si nehral, muzu te s ledovym klidem povazovat za imbecila.

Tak sup sup, uz se tesim

Edited by - Kuzmik on 09/05/2005 12:51:29
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:53:52  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
To Reyden:
A kdyz si hral EQ2 stejne dlouho jako WoW, chce mi rict, ze je pravda, ze grafika WoW je sterilni, umela, animace jsou horsi nez ve WoW a ze EQ2 nema atmosferu?

lepsi nebo horsi to nevim, to je jako bys hodnotil obraz od Da Vinciho a Picassa, kazdy je to jiny. Sterilni je E2 urcite, vic atmosferictejsi je wow taky urcite :)

ale je to jen muj subjektivni nazor ...poprovde u me to ke konci E2 dopadlo jenom tak ze jsem se nutil abych hral, protoze jsem to slibil zbytku grupy a aspon tehdy byla grupa zasadni, nejak jsem se u toho nebavil.

Na wow myslim v praci, zda se mi o tom, pritelkyni povidam kolikatej level jsem uz dosahl a vubec jsem z toho zmagoril :) to jsem u E2 nezazil, tam jsem proste jenom leveloval (a delal debilni access kvesty :). V E2 jsem podle toho co mel manik na sobe poznal kolikatej ma asi level (v rozmezi desitek) a co ma za povolani, v Ogrimaru u AH je kadzej jedinecnej, nestane se ze bys videl 2 lidi (to jsem asi prehnal :) ve stejnym brneni .. proste se mnohem vic bavim a ano je to i diky docela originalni grafice :)

jinak nikomu neberu to ze E2 je dobra hra, kdyby nebyla tak to ty 3 mesice nehraju, jak jsem napsal vadi mi jen to ze se tady hadate vcelku o pichovinach ktere k nicemu nevedou protoze toho druheho nepresvedcite ;-) (a hlavne nechapu proc se do toho vzdycky zapojuji :)

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:54:56  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
A co kdyby jsme tenhle topic smazali a každý si šel hrát to, co ho baví
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/05/2005 :  12:58:26  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

A co kdyby jsme tenhle topic smazali a každý si šel hrát to, co ho baví

na doktora? :)

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:03:33  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
On tu nekdo hraje neco co ho nebavi?

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:05:07  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

On tu nekdo hraje neco co ho nebavi?

matka: takze jeste pekne budes 2 hodiny hrat dokud neudelas ten 36. level!!!
dite: ale mami me uz to nebavi ...
matka: ticho bud a hraj!!

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:08:04  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Add opad: nevidim na svem postu o tom kde srovnavam atmosferu, a grafiku ve hrach EQ2 vs WoW nic co by bylo jako odpadni material

Moc toho srovnani tam nevidim, jedine co vidim je jak je supr ze ten EQ2 ma takovejch poligonu. A co se sterilnosti tyce, najdes v EQ2 neco takovahleho http://cali.europin.org/planb/shots/05050828715velkehovno.jpg ?

quote:
Add urazky: koho sem tu jak urazil? To ze sem rekl ze nejtezsi je odpovidat na blbe otazky dacanu jako ses ty?
to neni urazka, to je jeste to nejslusnejsi co bych na tebe pouzil

Precti si prosim sve prispevky tyden dozadu, jsou precpane slovni zasobou prumerneho dlazdice.

quote:
Add signatura: Mam ji uz par let, a kvuli tobe ji nezmenim. Jak dlouho mas ty tu svou? Mno asi to moc dlouho nebude, tak se starej o svy jo?

Ale k tomu te prece nikdo nenuti :) A ciste pro tovou informaci, aktualni signatutu pouzivam v mailech cca 5let :)

quote:
Add vykriky do tmy:
Tak prestan kricet a rekni mi kolik mas odehrano v EQ2... plz linkni mi sem tvoji postavu na eq2.player.com

Pokud zadnou nemas a EQ2 si nehral, muzu te s ledovym klidem povazovat za imbecila.

Tak sup sup, uz se tesim

Zastav prosim svou demagogii a pozorne si precti diskusi zpet, v ni odpoved naleznes.
A musim te zklamat, toto mi zatim zadny psychiatr nediagnostikoval.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:09:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja mam zrovna opacnej pocit wow me prijde strasne anonymni cizi neosobni
kdyz se vedle sebe postavi dva undeadi jsou stejni dva taureni taky
kdezto kdyz vidim nekoho v eq2 koho znam nemusim se divat na jmeno proste ho poznam podle toho jak vypada podle jeho obliceje postavy proste podle toho, ze kazdej ma svou charakteristickou a jedinecnou osobnost

ve wow nekoho potkam tak je temer nulovej rozdil ve vzhledu

co je ale uplne strasny jsou ty kouzla proc shadow bolt a fireball nebo wrath maji naprosto stejnou animaci ? jen jina barva

nebo kdyz se blizim k mestu , ogrimar zrovna tak stormwind nebo ironforge vypadaji zvenku jako chaloupky ne dostojny pysny mesto kde se tyci veze jako v Queynosu nebo majestatni hradby a plameny jako freeport
a to co je vevnitr ? no nevim vcera jsme byli v deadmines , asi by se grafici meli zajit podivat do lavastormu jak vypada kdyz tece zhavej kov
zasnezena krajina je k smichu vypada to jak potazeny bilym platnem zadna graficka hricka hroudy snehu nebo tvar krajiny je to hrozne rovny nebo proboha jak je mozny kdyz nesnezi ze clovek udela stopy do snehu a ony hned mizi ? kde se vubec snih vzal ?

ale jak rikam treba casem najdu nejakej dung kterej zpusobi to co mi udelal permafrost a ledovej hrad tam ze jsem zustal sedet na prdeli a jen koukal a prohlizel si jak to vypada

PS pisu jen o grafice , zabavny jsou obe hry cca stejne jen wow ma pro me ted tu vyhodu, ze jsem ve fazi progresu, kdezto v eq2 jsem "na konci"

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:15:20  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
no zrovna Stormwind, kdyz jsem tam byl uplne poprve, me dostal .. ta hudba kdyz tam vchazis pres most, mesto to je taky docela velky (ikdyz ne tak velke jako ty 2 mesta v E2 to mas pravdu), proste melo to neco do sebe .. a hlavne vsechny hlavni mesta jsou jedinecny, temny undercity, indiansky TB, valecnicky O, klaustrofobice IF, majestatni S, a to teploussky mesto pro NE :)

no asi je to hodne o cloveku co se mu libi

Edit: jinak mas pravdu, atmosfericke jevy tam docela chybi ..

Edited by - Reyden on 09/05/2005 13:17:17
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:17:59  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zastav prosim svou demagogii a pozorne si precti diskusi zpet, v ni odpoved naleznes.
A musim te zklamat, toto mi zatim zadny psychiatr nediagnostikoval.

Nejsem demagog, asi si me s nekym pletes. Nechce se mi listovat 30ti strankama nazpet, abych nasel neco, co mi sem muzes behem 5ti vterin napsat ne?
Pokud si nekdy hral EQ2, hod sem link na tvoji postavu.... pokud si nehral proste rekni ze si to nehral... je na tomhle neco co nedokazes pochopit?

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000