Author |
Topic  |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 15:36:51
|
Ahoj, může někdo poradit kde v Praze se dá sehnat Everquest2? Obrazil jsem co se dalo, ale nikde nic...
|
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 16:18:32
|
Tohle znám, jenže byl jsem v Datartu na Andělu, na Národní, v Makru ve Stodůlkách, v Carrefouru na Smíchově, volal jsem do všech JRC, do Comforu a nic... jenže to bych za chvíli jen a jen cestoval. Myslel jsem že mi spíš dá někdo tip ve stylu ...včera jsem byl tam a tam a měli tam toho hromadu  |
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 16:21:47
|
quote: Originally posted by Magic
Tohle znám, jenže byl jsem v Datartu na Andělu, na Národní, v Makru ve Stodůlkách, v Carrefouru na Smíchově, volal jsem do všech JRC, do Comforu a nic... jenže to bych za chvíli jen a jen cestoval. Myslel jsem že mi spíš dá někdo tip ve stylu ...včera jsem byl tam a tam a měli tam toho hromadu 
sazel bych na ty prodejny kde je na zacatku uvedeno vsechny hry ...
a jinak na http://www.ubi.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=56&Level=10 |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 16:26:05
|
Já vím, přes net by to taky šlo, když to já ale nemůžu, prostě si chci na tu krabici sáhnout než to koupím  |
 |
|
Danilsson
Starting Member
34 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 16:27:28
|
Ahoj, může někdo poradit kde v Praze se dá sehnat Everquest2? Obrazil jsem co se dalo, ale nikde nic...
Tusim,ze sem ho videl v Bontonlandu na Vaclavaku, ale ruku do ohne bych za to nedal. Jinak samozrejme www.xzone.cz do dvou dnu to mas doma |
Magsson - ilusionista <Rytíři lva>
|
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 16:28:16
|
quote: Originally posted by Pertha
Tohle znám, jenže byl jsem v Datartu na Andělu, na Národní, v Makru ve Stodůlkách, v Carrefouru na Smíchově, volal jsem do všech JRC, do Comforu a nic... jenže to bych za chvíli jen a jen cestoval. Myslel jsem že mi spíš dá někdo tip ve stylu ...včera jsem byl tam a tam a měli tam toho hromadu 
sazel bych na ty prodejny kde je na zacatku uvedeno vsechny hry ...
a jinak na http://www.ubi.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=56&Level=10
No tak to to nevim, ja to kupoval od typka tady na foru. Nevim jestli to sezenes nekde v kamenejch prodejnach. |
Muanxi Assasssin Xiam - EQ2 - MDK
|
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 16:32:20
|
Rozhodne bych se nebal to objednat z netu jako Xzone,Ubi,Playman. |
Muanxi Assasssin Xiam - EQ2 - MDK
|
 |
|
Krvezbrote
New Member

344 Posts |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 02/03/2005 : 13:28:27
|
Playman (ubi) i kdyz je to mistni vydavatel, tak je trochu nespolehlivej. Sel bych do xzone. Mám s mima dobrý zkusenosti a pokud byl nejakej problem (treba to vinou posty nekde zmizlo) tak stacilo zavolat, vysvetlit a bez reci poslali novej kus rychle aby to treba na narozky bylo doma. Vubec si nemuzu stezovat. Kupuju u nich uz par let hry pro zenu a i muj EQ2 je od nich. Urcite muzes mit nezrizenou touhu si na krabici sahnout, ale takhle to budes schanet tejden (a jezdit po cely Praze). Z XZ to mas doma postou mozna i druhej den - pokud ho maj skladem :)
|
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
|
Topic  |
|