Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 pomoc se spustenim postavy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

verdes
Starting Member

6 Posts

Posted - 21/02/2005 :  18:45:33  Show Profile  Send verdes an ICQ Message Send verdes a Private Message  Reply with Quote
nainstalloval sem hru...stahnul vsechny patche...creatol postavu...absolvoval tutorial..vybral sem si planetu kde chcem hrat. Pak sem to spustil. Loadovalo sa to...a ked sa to uz malo spustit tak ma to vratilo na obrazovku kde si vytvarate, deletujete a nahravate postavy. Poradte nekdo co s tym mam delat...pls.

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 21/02/2005 :  18:47:24  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
prubni jinou starting lokaci

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/02/2005 :  05:39:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Rekl bych ze mu nestaci ram na nacteni mesta, rikal ze ma jen nejak 250 a ja mam nejak 550 a kdyz blbe restartnou servery tak mivam taky potize lognout ve vetsich mestech.

Edited by - Jorssk on 22/02/2005 14:50:37
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 22/02/2005 :  08:30:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
jj, chce to aspon 512Mb ramky a hlavne Directx9
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 22/02/2005 :  08:56:41  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Kdyžtak to zkoušej znovu - mě to taky občas udělá, že loaduje a pak mě to vykopne. Tak zkouším, na druhý pokus mě to většinou kopne do hry. Ale ta RAMka by mohla být problém. 256MB je na tuhle hru ukrutně málo, příjezd do města budeš mit dloooouhý s...l...i...d...e...s....h....o.....w, já měl problémy s 512MB, teď s 1GB je to více méně v pohodě.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000