Author |
Topic  |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 14:00:43
|
Sem budeme psat kdy se bude chystat akce do warren, uz mame topic na DW, corvettu i Geo.
Xedar by potreboval udelat warren badge, kdo by se pridal a trochu se tam vyzna? Na terminu by sme se dohodli.
|
|
| |
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 14:43:31
|
Waren se da udelat solo, max ve 2 pokud by ses bal. |
Black |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 15:05:26
|
quote: Originally posted by Jorssk
Sem budeme psat kdy se bude chystat akce do warren, uz mame topic na DW, corvettu i Geo.
Xedar by potreboval udelat warren badge, kdo by se pridal a trochu se tam vyzna? Na terminu by sme se dohodli.
Já se vyznám, s Gábinkou tam chci jít, ale musíš chvilku počkat, až trochu vytréním Riflemana. Můžeme vzít i víc newbie hráčů, ať to vezmem při jednom. Pokud tam nebyl ještě medvěd, mohli bysme vzít i jej.  |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 15:29:16
|
Jak rika Black Warren je fakt easy pro mastera. Myslim ze neni treba novy topic. Pripravte si akorat pevny nervy. Jediny co ve Warren potrebujete. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 19:48:07
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Jak rika Black Warren je fakt easy pro mastera. Myslim ze neni treba novy topic. Pripravte si akorat pevny nervy. Jediny co ve Warren potrebujete.
Jo jo na boj desne snad. Jinak je to rozhodne nejhorsi dung ve hre byl jsem tam celkem trikrat kdyz jsem nekoho provadel... a z duse to nenavidim :D |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 23:31:05
|
quote: Originally posted by Giltanas
quote: Originally posted by Shemiramoth
Jak rika Black Warren je fakt easy pro mastera. Myslim ze neni treba novy topic. Pripravte si akorat pevny nervy. Jediny co ve Warren potrebujete.
Jo jo na boj desne snad. Jinak je to rozhodne nejhorsi dung ve hre byl jsem tam celkem trikrat kdyz jsem nekoho provadel... a z duse to nenavidim :D

Stačilo by trošku upravit obtížnost a rázem by to byla super věc. A i tak je lepší než korveta, takže co se mě týče, "nejhorší" ne, chyby má.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 05:31:27
|
No jasne ze NPC jsou tam "celkem" lehky, ale je to desny bludiste ja sam se tam moc nevyznam. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 10:05:35
|
na allakhazamu je mapa i s navodem |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 12:11:21
|
No jasne ze NPC jsou tam "celkem" lehky,
Pul Warenu jsem vymlatil bez bufu. (uprostred byl restart a ja ho chtel dodelat.) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 15:15:22
|
To zalezi taky na povolani, pokud mas malou defense tak to bez buffu nevymlatis |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 16:01:01
|
To zalezi taky na povolani, pokud mas malou defense tak to bez buffu nevymlatis
Kdyz jsem byl bh a nebyl jsem master jen invest 2/3 a LLC IV tak jsem to v pohode usoloval a Bh nema moc vysoky def. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 09/02/2005 16:09:06 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 16:40:41
|
No ač nesouhlasím že Warren je špatný dungeon, musím souhlasit v jiné věci - dělat tam výpravu je naprosto zbytečné. NPC jsou tam pro Novice, Master ho vymlátí celý bez problému a možnost zabloudit je tam minimimální, tedy pokud máte dobrý orientační smysl.
Navíc, na netu jsou i kvalitnější mapky než ta, jež je v SWG (ta fakt stojí za hovno). Takže výpravu do Warrenu bych viděl jako naprostou zbytečnost. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 05:23:09
|
Podle me ne, takhle se muze dohodnout kdo ma badge a kdo ne a kdo by si ho sel ten den udelat pac je tu hodne newbie a nebude se tam prece chodit nekolikrat. Krom toho je tam neprijemna bugovana turreta ktera dokaze sejmout a dat DB na par ran :). |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 07:51:01
|
Waren zdaleka neni spatnej dungeon ...
naopak .. je uplne vybornej ... ja ho delal s charem s 1/3 riflemana a 1/2 medika takze obtiznost byla primerena .. jel sem to samo bez navodu a trvalo to bez mala 3 hodiny (ke konci uz mi padaly buffy) + 2 hodiny prvni pokus ...
Ten dung ma napad, ma atmosferu, a neni to jen tupe prostrileni se ... pro nekoho kdo od tam chce jenom badges a ce to prolitnout s mapou v ruce to je votrava pozbirat si ty kody, a vsechno, ale pokud si to date se vsim vsudy, tj delani bez navodu, cteni si terminalu, a trochu se do toho ponorite .. tak je to jako dungeon z nejake Offline RPG (s pribehem, "logickejma" zakysama atd)
my 2 creds
EDIT: jinak jako grupa samo vicemene postrada smysl .. leda 2 - 3 uplne novice chary, nebo lidi bez vybaveni .. ale jak mate compo a buffy tak ...
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 10/02/2005 07:51:44 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 10:04:06
|
Warren je super dungeon, super byl vzdy (hlavne kdyz se lidi pretahovali o loot z beden). Prosel jsem ho uz davno na solo...jen je potreba tam nezabloudit 
Pro lidi co to neznaji a nemaji hru v ruce nebo uber char, super misto pro vylet. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 11:50:44
|
quote: Originally posted by Stilgar
Waren zdaleka neni spatnej dungeon ...
naopak .. je uplne vybornej ... ja ho delal s charem s 1/3 riflemana a 1/2 medika takze obtiznost byla primerena .. jel sem to samo bez navodu a trvalo to bez mala 3 hodiny (ke konci uz mi padaly buffy) + 2 hodiny prvni pokus ...
Ten dung ma napad, ma atmosferu, a neni to jen tupe prostrileni se ... pro nekoho kdo od tam chce jenom badges a ce to prolitnout s mapou v ruce to je votrava pozbirat si ty kody, a vsechno, ale pokud si to date se vsim vsudy, tj delani bez navodu, cteni si terminalu, a trochu se do toho ponorite .. tak je to jako dungeon z nejake Offline RPG (s pribehem, "logickejma" zakysama atd)
my 2 creds
EDIT: jinak jako grupa samo vicemene postrada smysl .. leda 2 - 3 uplne novice chary, nebo lidi bez vybaveni .. ale jak mate compo a buffy tak ...
No nevim prvnich 6 hodin jsem ten dung delal bez navodu. Povedla se mi udelat prvni badge a pomalu jsem ztracel nervy. Furt nekde cekat na klice ktery stejne nekdo lootnul davno pred tim a kdyz se nahodou zase spawnou tak alespon pulku spawnu poberou jini lidi nez vy. Mel jsem tam mastera TKA a Mastera doca. Tak nebyl problem to prochozet a vybojovavat i po tom co mi spadli buffy. No proste kdyz to sectu dohromady. Potvory prilis slabi, spawny itemu nutnych k dokonceni od pul hodiny do hodiny moc pomaly. (obzvlast kdyz warren je vecne plnej nikdy kdyz jsem tam byl (krome tesne po restartu) tam nebylo min nez 20 - 30 lidi. Navic je to bludiste. Proste fuuuuj. Proste... ja ho naprosto otevrene a krystalicky nesnasim. Bylo to mych nejhorsich 8 hodin (nez jsem to dal poprve) v SWG a rozhodne na to nezapomenu. Nikdyby bych to nedelal nechtit jediho :-) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 20:44:37
|
aha v tom mozna bdue ten rozdil ... ja to delal kdyz tam nebyl nikdo .. pak nekdy sem tam potkal jednoho clovicka co nevedel kera bije a hned cip..
sem tam byl v beznej den nekdy mezi pul treti az 6 tou ranni ... rikam paradicka ... na klice sem samo necekal, bo by je nekdo vzal.. spis sem je musel najit. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 05:33:39
|
Takze s Warren pockame az bude mit koudy natrenene rifle a aby nas slo co nejvic |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 13:28:02
|
Takze s Warren pockame az bude mit koudy natrenene rifle a aby nas slo co nejvic
jo warren potrebuje i tomcpt, mel by te kontaktovat sam jorssku.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 22/02/2005 : 05:35:52
|
Takze do warren jdeme v patek 25.2. v 8 hodin vecer, sraz bude MO. Tak vsichni prijdte hlavne ty co nemaj badge! |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 15:17:33
|
Tak to ja se pokud to bude mozne, zucastnim. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 18:58:31
|
Hlavne si pred tim sezente dopisy nerbo se z toho cekani na spawny po..... |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 05:45:07
|
nezapomente dnes na warren!! |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 09:12:25
|
Sraz v 19:00 bez buffu, s plnym vybavenim? Pred osmou buffy a pak start? |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Xedar
Starting Member
5 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 21:43:50
|
Takze sme prave dodelali Warren, vsicni mame badge. Dekujeme nasemu pruvodci Koudymu/Gabince :) ani jednou sme nezabloudili a vsechno slo hladce. Jen nefim jak se v tom chaosu muze nekdo vyznat :). |
Xedar Ordo <BoH> - Eclipse |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 26/02/2005 : 00:16:20
|
nekdo jako Koudy  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 26/02/2005 : 00:43:41
|
Ja uz se v tom taky vyznam jen to nemam rad :-) |