Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Eq2 trial
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sgt.Hakon
Starting Member

6 Posts

Posted - 20/02/2005 :  19:03:46  Show Profile  Send sgt.Hakon an ICQ Message Send sgt.Hakon a Private Message  Reply with Quote
lidi tak na fileplanet si muzete stahnout EQ2. Uz je to povolene i neplaticim ctenarum takze super.Ja sam to tet stahuju pac si nejsem jistej jestli mi bude stacit 512mb ram

HW zdar:)

V temne budoucnosti warhammeru.

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/02/2005 :  08:25:44  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
512 MB ram to spustíš a jde to hrát. Ale hrozně to swapuje, zvlášť ve městech nebo při hodně lidech. Hrál jsem to nejprve na 512 MB, ale po dokoupení dalších 512MB je to úplně jiná hra - zonuješ 7 sekund místo půl minuty, ve městě se pohybuješ normálně a ne přískokama atp.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/02/2005 :  10:12:12  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
naprosty souhlas. s 512MB sem to hral asi mesic. hrat se to da, ale je treba pocitat s tim ze po meste se clovek pohybuje priskokama, zonuje desne dlouho a je treba obcas restartovat klienta. po pridani dalsich 512MB je to pohoda
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 21/02/2005 :  11:07:57  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah

naprosty souhlas. s 512MB sem to hral asi mesic. hrat se to da, ale je treba pocitat s tim ze po meste se clovek pohybuje priskokama, zonuje desne dlouho a je treba obcas restartovat klienta. po pridani dalsich 512MB je to pohoda

ja mel 768 MB a hrat se to dalo, ale s 1 GB je zonovani znatelne rychlejsi
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:42:31  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Se 2ma GB je to jeste o krapatel lepsi nez se 1gb. Koukal sem na disky a uz to neswapuje vubec.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:58:57  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

Se 2ma GB je to jeste o krapatel lepsi nez se 1gb. Koukal sem na disky a uz to neswapuje vubec.

dalsi 2x512 v planu v nejblizsim desetileti :-D
Go to Top of Page

sgt.Hakon
Starting Member

6 Posts

Posted - 21/02/2005 :  17:52:14  Show Profile  Send sgt.Hakon an ICQ Message Send sgt.Hakon a Private Message  Reply with Quote
tak jedu na 512 a covece skoro vubec se to neseka chodim plynule otacim se plynule ve mestech problem neni proste parada:) hraje jeste nekdo na newbie islandu?:)

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 21/02/2005 :  18:17:05  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
S 512MB se EQ2 neda. Nebo da, ale stoji to za prd. Ja mam 512MB (trpelive cekam az se kamos vrati z hor a vyzvednu si u nej dalsich 512MB) a uprimne, je to k hrani. Jenze pokud menis rychle zony, nedej boze nejaky run questy vedouci i do mest, tak musim reb00tovst do 2 hodin. Pokud sem nekde v zone na exp a sem tam celej vecer ani se mi to necukne, neni problem. Ale par zonovani a jsem zase v haji. Treba takovy evac z CT me privadi k silenstvi, 2 zbytecny zonovani navic hehe. Mimochodem vsechny detailz mam na to nejmensi minimum co existuje s vyjimkou bias, abych videl otazniky. Min textury, vidim jenom 1 armor najednou ap. Ja jsem si asi zvykl a vubec mi to neprijde, ale tusim, ze se silnejsim strojem to je o necem jinem ....

1GB minumum
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 23/02/2005 :  13:15:19  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
sa mi to len zda alebo ten trial island je so vsetkymi questami na cca 6 hodin pre nooba ?

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/02/2005 :  13:17:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feky

sa mi to len zda alebo ten trial island je so vsetkymi questami na cca 6 hodin pre nooba ?

muze byt, je to velmi dobre propracovanej trial a verim, ze noob se tam docela zabavi dlouho a odejde jako lvl6 a 220 proc expy v zasobe k tomu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 23/02/2005 :  13:24:39  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by feky

muze byt, je to velmi dobre propracovanej trial a verim, ze noob se tam docela zabavi dlouho a odejde jako lvl6 a 220 proc expy v zasobe k tomu

no co ja viem, ale dlhsie som to tahal ako to budem komplet cele hrat ;]

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/02/2005 :  13:32:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
njn :) da se to samozrejme opustit aj do 5ti minut :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 23/02/2005 :  13:35:53  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
Kdyz pocitas 6 hodin na jednu postavu a muzes zkusit fighter, mage, priest, scout = 24 hodin cisteho casu ... to neni spatne na "demo".

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 23/02/2005 :  18:31:10  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
na trialoch sa mi najviac paci ze hned na druhy den mi uz nejdu.

ked som skusal kedysi lineage II, ked som sa chcel prihlasit pvy raz
bol patch day, a ked som sa chcel prihlasit 2hy krat, trial skoncil

do EQ2 sa mi podarilo dostat vcera, no dnes to zrejme nebude lachke lebo "The client's version does not match the server's. Please re-run the patcher."

.. a ten chat v laucheri je plny takych istych pacientov ako ja.

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

sgt.Hakon
Starting Member

6 Posts

Posted - 23/02/2005 :  23:04:36  Show Profile  Send sgt.Hakon an ICQ Message Send sgt.Hakon a Private Message  Reply with Quote
trial vrele doporucuju.zatim jsem skusil fightera a dotahl ho na 6lvl tet delam maga a rozhodne skusim vsechno:) kdyz je to zadarmo:D

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000