Za 1. Vysvetlim ti teda mé informace protoze vidim ze to zjednodusujes nebo nechapes, coz mi prijde docela smutne: hraju prakticky od zacatku dp a za tech nekolik let jsem mel moznost spoustu praktik GM poznat...mam vice kamaradu, kteri byli v GM tymu, se kteryma jsem o tom mluvil + jednoho soucasneho GM. Jen jim to za to nestoji se vyjadrovat, protoze prave kvuli ignoranci a zabednenosti odesli. 2. jestli si myslis ze jsi ho neurazil tak se podivej na posty Ardetha a Colldora a obcas se zamysli. 3. a tohle je muj posledni post vuci tobe, jen sem chtel lidi informovat a nestojis mi za nejaky flame...
1) to jak dlouho hrajes ci s kym se bavis opet nema zadny vztah k tomu co se v RT deje nebo nedeje.
Je to klasika. Du na sraz do hospody a mimo jine dojde rec na ulet nejakeho GM a ja na to povim treba "Smarja to je jouda". Lide tobe podobni potom napisou na forum, ze ten a ten GM za nic nestoji a ze mu neveri ani admin a oni to prece musi vedet, protoze se s adminem znaji
Takze jedine relevantni informace o deni uvnitr nejake uzavrene spolecnosti jsou takove, ktere sdeli primi ucastnici. Vse ostatni jsou pohadky, ktere ziskavaji s kazdym vypravnenim na barvitosti.
2) Jestli jsem ho urazil musi posoudit on. A pokud by se skutecne urazil tak bych se tomu jenom vysmal, co taky lidi nedokaze urazit. Jinak je mi pam "Baghi" uplne volnej bo ho neznam a patrne ani on mne. Jinak az se budu chtit zamyslet, vyberu si jine autory a jiny format psaneho textu.
3) Ty si nechtel lidi informovat. Ty si po lidech chtel aby sdileli tvoji frustraci. Coz je chovani, ktere se mi obecne nelibi.
BTW flame si rozjel ty v dnes jiz locknutem topicu. Do pokecu se to jen presunulo, tak se nedelej smudlo :)
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Vy jste bratři a Baghera je váš fotr? Nebo jste něco jako parta chlapců z Rychlých šípů? Pokud by na tom dotyčnému záleželo, tak si sem může dojít a vyjádřit se sám ne?
Btw. nevim co vidíte urážlivýho na postu Mongrela kde podotknul, že zaštiťovat se nějakejma starejma informacema od "bývalého člena GM teamu" je k ničemu.
Baví mě sledovat lidi co tečou z toho že někde můžou nadhodit že znaj spoustu GMek a tudíž jsou velký machři a největší zasvěcenci co ví naprosto všechno o všem.
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
To bude super rodina teda Proc vlastne vycitate Baltovi to preneseni fora.Pokud by se tam flamovalo aspon timhle stylem myslim,ze by bylo i nadale fajn.
Dp je momentalne ve stavu nejvetsi sracky lidstva na DP.To co nekteri na DP udelali co neudelali uz nikdo dokupy neda.To, ze lidi si nechaji pro korunu provrtat koleno (c by Van Tassel) je holy fakt a nikdo s tim nic nezmeni.
At si klidne na DP stavi babovicky.Vzdyt je to fuk.Sami si hraji na moralisty, ale jako Gm klidne delaji nadavky ve hre.Proste to nereste, GM sou neomylni a aby se sami jailovali... no to prece nejde.takova ostuda !
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Baví mě sledovat lidi co tečou z toho že někde můžou nadhodit že znaj spoustu GMek a tudíž jsou velký machři a největší zasvěcenci co ví naprosto všechno o všem.
Me zas pripada, ze podle tebe a Mongrela kazdy byvaly GM placa nesmysly, vsechno co rekl za sveho GMkovani je dnem jeho odchodu desinformace, kazde GM za sveho pusobeni vsechno prehani a mystifikuje sve kamarady z rad hracu, realizacni tym je sorta polobohu ktera zarucene informace bez emoci sdeluje jenom sobe navzajem a rok u nich znamena, ze vsechno muze fungovat uplne jinak, ten kdo byl driv hlupak je ted genius a naopak a aniz by to bylo ve hre,na foru, kdekoliv poznat, tak vlastne mezi nima mohlo dojit k zasadnim zmenam, o kterych byvaly GM 100% nevi, s nikym z nich se zarucene nestyka a jeho IQ se da prirovnavat k Rodierovu...
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team.
...nebudu uz plytvat slovy, vidim ze si vystacite sami.
Plytvat ? Rovnou rekni, ze ti po tom prujmu na foru DP uz zadna nezbyla
Stale me nutis odepisovat na tve radoby vtipne poznamky... Nevim co konkretne myslis, ale to o cem se bavime sem napsal do pokecu jestli sis toho nevsiml...dp forum at si dela co chce, ale jak to tady tak ctu, at si treba udela accounty jen pro tebe, Elidora atp a muzete si notovat s GM jak je vsechno super. K tomu co napsal Kolik...viz odpoved Certa se kterou souhlasim. A dost uz! Locknete ten topic!
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
Dp je momentalne ve stavu nejvetsi sracky lidstva na DP.To co nekteri na DP udelali co neudelali uz nikdo dokupy neda.To, ze lidi si nechaji pro korunu provrtat koleno (c by Van Tassel) je holy fakt a nikdo s tim nic nezmeni.
At si klidne na DP stavi babovicky.Vzdyt je to fuk.Sami si hraji na moralisty, ale jako Gm klidne delaji nadavky ve hre.Proste to nereste, GM sou neomylni a aby se sami jailovali... no to prece nejde.takova ostuda !
S tim vrtanim je to sakra pravda,ale lehci je kritizovat ostatni.nez neco vymyslet.
... a taky mě baví lidi co z čehokoliv dokážou udělat naprostej extrém ve snaze ukázat že ten druhej je vlastně idiot. To cos tu čerte2 napsal sis zjevně vycucal z prstu, že?
Rebel: A proč to chceš zamykat?
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Hehe, Rebel je taková ta závislá trubka co vždycky odejde a po půl roce se vrátí blinkat schizofrenní názory, kde na jednu stranu říká A a na druhou B -)
Ardeth> Ty teď hraješ se Skullem na Endoru ? Takže povinný koupání s Foxem, výcvik v hust0rismu od mistra Ledoucha a podobně ? No tak to už seš velkej kluk -) Jinak do Mandose ani do Kermela bych bejt tebou nerejpal a nevedl tu postpubertální žvásty o fotrech, to že ten tvůj ve svý otcovský uloze zřejmě zklamal neznamená, že svoje emoce musiš veřejně ventilovat s takovou intenzitou.
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
quote:Originally posted by Atreus Ardeth> Ty teď hraješ se Skullem na Endoru ? Takže povinný koupání s Foxem, výcvik v hust0rismu od mistra Ledoucha a podobně ? No tak to už seš velkej kluk -) Jinak do Mandose ani do Kermela bych bejt tebou nerejpal a nevedl tu postpubertální žvásty o fotrech, to že ten tvůj ve svý otcovský uloze zřejmě zklamal neznamená, že svoje emoce musiš veřejně ventilovat s takovou intenzitou.
1/ lezes Ledouchovi dobrdele co to jde 2/ prijd mi to rict do Kykla
quote:Originally posted by Atreus Ardeth> Ty teď hraješ se Skullem na Endoru ? Takže povinný koupání s Foxem, výcvik v hust0rismu od mistra Ledoucha a podobně ? No tak to už seš velkej kluk -) Jinak do Mandose ani do Kermela bych bejt tebou nerejpal a nevedl tu postpubertální žvásty o fotrech, to že ten tvůj ve svý otcovský uloze zřejmě zklamal neznamená, že svoje emoce musiš veřejně ventilovat s takovou intenzitou.
1/ lezes Ledouchovi dobrdele co to jde 2/ prijd mi to rict do Kykla
toto je moc ... na me po ranu ... jeste tu chybi mafie a sme kompletni .... jako deti .. uplne.
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
quote:Vy jste bratři a Baghera je váš fotr? Nebo jste něco jako parta chlapců z Rychlých šípů? Pokud by na tom dotyčnému záleželo, tak si sem může dojít a vyjádřit se sám ne?
Btw. nevim co vidíte urážlivýho na postu Mongrela kde podotknul, že zaštiťovat se nějakejma starejma informacema od "bývalého člena GM teamu" je k ničemu.
... a taky mě baví lidi co z čehokoliv dokážou udělat naprostej extrém ve snaze ukázat že ten druhej je vlastně idiot. To cos tu Koliku napsal sis zjevně vycucal z prstu, že?
-Sem rad zes mi usetril praci, dokazal bys quotovat sam sebe. Treba ti dojde, ze sam pises blaboly...
-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru- *The murderer Feyd Rautha* -ex/member of Suchdol -Triada- team.
Myslel jsem si, ze nekteri co tady pisou jsou idioti, ale musim se jim omluvit, nikdo nedosahuje vetsi ignorance nez ve svem postu prave dokazal sebestredny narcista Atreus. + ztotoznuju se s odpovedi thomika
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
Já nikomu do brdele nelezu, vždycky se mi líbily holky i když malý, hloupý klučíci maj taky něco do sebe -)
Je mi upřimně celkem jedno, co si o mě kterej pošuk z internetu myslí.. zvlášť když si svoje názory utváří z hlediska mejch reakcí na jeho vlastní trogloditní jednání
Každopádně mýtus o Hodonínu zřejmě fakt není jenom mýtem..
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
Ja ho neznam, ale podle toho cim krmi ucho Rebelovi ho ani znat nechci
fajn. ted odejdi. dik.
To je nejaka vymitaci mantra ?
Jasne kazdy rano 4x tydne Ne, pokazde kdyz se zacne diskutovat ohledne dp, objevi se nejaky gm s morie jako deux ex machina a snazi se to tu vse vyresit ;) A ze rebel desne otravuje s dp to je pravda ... :)
Ardeth> Nejseš ty jeden z "těch" z kykla, pro který je UO potažmo internet domovem vlastnějším než realita ? Taková ta osamělá tupá nicka, co všemu rozumí, je největší "fotr" jak ty sám říkáš a je s přehledem největší frajer ?
Já myslel, že historky o tom, jak v hospodě několik hodin v kuse vedeš úžasný monology o "hafo demidž vole harm harm kaveef vole jedu jedu" jsou myšlený spíš ze srandy, ale ty nejsi fakt nic než další závislej sráč -)
Ardeth> Nejseš ty jeden z "těch" z kykla, pro který je UO potažmo internet domovem vlastnějším než realita ? Taková ta osamělá tupá nicka, co všemu rozumí, je největší "fotr" jak ty sám říkáš a je s přehledem největší frajer ?
Já myslel, že historky o tom, jak v hospodě několik hodin v kuse vedeš úžasný monology o "hafo demidž vole harm harm kaveef vole jedu jedu" jsou myšlený spíš ze srandy, ale ty nejsi fakt nic než další závislej sráč -)
quote:Ano ano. Byvaly GM je opravdu ten nejlepsi zdroj informaci :) Treba takovy Rodier ti o Morii prozradi rozhodne nejvic :))))
Toť vše co Mongrel napsal k informacím od bývalých GM. Nikde mi z toho nevyplývá nějaké srovnání, urážení, ozančení za nesvéprávného nebo dokonce srovnávání něčího intelektu s Rodierovým... Byl to jen příklad (Rodier opravdu kdysi ze začátku dělal GM na Morii) toho, že zastaralé (a tudíž možná i neplatné) informace od bývalých GM nejsou to pravý čím se ohánět
quote:Ano ano. Byvaly GM je opravdu ten nejlepsi zdroj informaci :) Treba takovy Rodier ti o Morii prozradi rozhodne nejvic :))))
Toť vše co Mongrel napsal k informacím od bývalých GM. Nikde mi z toho nevyplývá nějaké srovnání, urážení, ozančení za nesvéprávného nebo dokonce srovnávání něčího intelektu s Rodierovým... Byl to jen příklad (Rodier opravdu kdysi ze začátku dělal GM na Morii) toho, že zastaralé (a tudíž možná i neplatné) informace od bývalých GM nejsou to pravý čím se ohánět
Nechapu co resis. Rodier je magor. Sam pises, ze vi uplny hovno, takze neni pochyb kam jeho ironicka narazka smerovala...