Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 INTERNET EXPRESS OPTIMAL
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 20/01/2005 :  17:44:08  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
Uz nekdo ma dsl od CT s timhle tarifem?? Pokud Ano, tak jaky na to mate pingy? Doufam, ze to bude zmena o proti bezdratu na verejnem pasmu. Nevite o co jde?? Jde o novy zlevneny tarif IE 1024/256 s 2GB na tyden z cca 1400,- na 799,-. Po te co zlevnili zrizeni telefoni linky z cca 3800,- na 99,- jsem nevahal ani minutu.

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 01/02/2005 :  22:08:11  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anomaly

Uz nekdo ma dsl od CT s timhle tarifem?? Pokud Ano, tak jaky na to mate pingy? Doufam, ze to bude zmena o proti bezdratu na verejnem pasmu. Nevite o co jde?? Jde o novy zlevneny tarif IE 1024/256 s 2GB na tyden z cca 1400,- na 799,-. Po te co zlevnili zrizeni telefoni linky z cca 3800,- na 99,- jsem nevahal ani minutu.

no nic asi si odpovim sam ..
http://www.dsl.cz/index.php?akce=2
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 01/02/2005 :  22:57:37  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Mám internet express 512 což je víceméně to samé. Napiš kam chceš pingnout a já to zkusím.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/02/2005 :  01:43:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no internet express jsem mel, a reknu, to byla katastrofa, to pripojeni by bylo zadarmo drahy , ve spickach pingy kolem 4k naprosto bezne

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/02/2005 :  07:20:37  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Když pinguju po čechách tam mám většinou ping do 30 ms.
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 02/02/2005 :  07:22:45  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

no me de o to, aby ping byl alespon pod 100ms, protoze mam bezdrat a ty pingy jsou opravdu katastrofalni .. pokud by to bylo pod tech 30ms, tak by to bylo naprosto skvele ..
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 02/02/2005 :  07:24:01  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

no internet express jsem mel, a reknu, to byla katastrofa, to pripojeni by bylo zadarmo drahy , ve spickach pingy kolem 4k naprosto bezne

no uvidime, pri nejhorsim si necham bezdrat s pingem 50 - 1000 .. ;-)
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/02/2005 :  08:32:05  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no me de o to, aby ping byl alespon pod 100ms, protoze mam bezdrat a ty pingy jsou opravdu katastrofalni .. pokud by to bylo pod tech 30ms, tak by to bylo naprosto skvele ..

Napiš kam chceš změřit ping :)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/02/2005 :  08:33:02  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
No vypadá to na první pohled zajímavě ale:

Cena včetně hlasové linky - 1250 Kč to je velice mnoho, nechápu proč do toho pořád mataj ten telefon.
FUP - by mě hrozně vadilo. Stahuji velice zřídka ale když už tak to většinou stojí za to (třeba beta WOW kterou bych díky FUP nestáhnul).

Nicméně o tomhle připojení jako jedné z alternativ musím začít uvažovat protože stěhuji firmu od domku do jiný části města a během měsíce mi zmizí spolu s firmou z domova můj Blutone DSL.

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/02/2005 :  11:20:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja osobne bych sel radej do contactel start , kterej ma sice 3G limit na mesic za 650 , pripadne 10g za 950 , a dalsi data si priplatis, protoze ta FUP na expressu je dost kruta

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 02/02/2005 :  11:35:21  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja osobne bych sel radej do contactel start , kterej ma sice 3G limit na mesic za 650 , pripadne 10g za 950 , a dalsi data si priplatis, protoze ta FUP na expressu je dost kruta

Muzu vrele doporucit. Tuhle sluzbu (3GB) mam uz vic jak rok a bez sebemensiho problemu. Rychlost stabilni, pingy nizke.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Edited by - Tragedy on 02/02/2005 11:35:49
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 02/02/2005 :  15:21:48  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

jasny, je to strasne individualni, pro me je tohle pripojeni celkem idealni, protoze moc netaham (kamosi tahaji...) a jde mi spise o pingy .. ale i tak po prekroceni limitu ti to hodi na 64Kbit/s, coz neni takovy rozdil, vzhledem k tomu, ze ted mam bezdrat 128Kbit/s (garanted) na pulku dne za 1000,-czk.. se strasnym pingem ...
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 02/02/2005 :  15:23:28  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Napiš kam chceš změřit ping :)

vetsinou pinguju seznam.cz, tak zkus treba ten.. ;-)
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/02/2005 :  15:47:30  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
24-26
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/02/2005 :  16:10:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jasny, je to strasne individualni, pro me je tohle pripojeni celkem idealni, protoze moc netaham (kamosi tahaji...) a jde mi spise o pingy .. ale i tak po prekroceni limitu ti to hodi na 64Kbit/s, coz neni takovy rozdil, vzhledem k tomu, ze ted mam bezdrat 128Kbit/s (garanted) na pulku dne za 1000,-czk.. se strasnym pingem ...

no muzu ti z vlastni zkusennosti rict ze pad na 64 znamena pad na 12, protoze te krom priskrceni maxima hodej do grupy s nejnizsi prioritou , takze uz nefungujes vubec

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:23:27  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
než se upíšeš podívej se na tohle: http://www.forpsi.com/internet/?page=adsl_cr_price

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:36:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
pripadne tady je to vlastne distributor contactelu jen dava o neco lepsi podminky

http://www.ahoj.cz/index_main.php?page=ceny_adsl

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:56:42  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

pripadne tady je to vlastne distributor contactelu jen dava o neco lepsi podminky

http://www.ahoj.cz/index_main.php?page=ceny_adsl

jj taky velmi dobré ale horší - já myslel tu akci 1024/256, limit 6Gb bez FUP za 666 Kč to je naprosto bezkonkurenční.
http://www.forpsi.com/internet/?page=adsl_cr_p1024_6

Noe

Edited by - Noe on 02/02/2005 22:57:25
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 02/02/2005 :  23:31:40  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Muzu vrele doporucit. Tuhle sluzbu (3GB) mam uz vic jak rok a bez sebemensiho problemu. Rychlost stabilni, pingy nizke.

k tomu se můžu připojit, mam 10 gb od contactelu už asi půl roku a co se pamatuju tak to nejelo jedno odpoledne asi hodinu, jinak pořád, ping na seznam 20-40 naprosto bez vyjímky

Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 03/02/2005 :  16:35:19  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
uz se na to DSLko tesim .. ;-), objednaval jsem to pred cca 10 dnama, tak by me tedka nekdy meli kontaktovat .. jinak co jsem se dival, tak WoW mi sezral cca 20MB za 4 hodinky hrani ;-), ten limit pro me nebude zadnej problem ..
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 07/02/2005 :  10:46:59  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
heh. tak uz to dslko mam .. pingy pohoda 30 - 40 , jen jsem mel mit 1024Kbit/s a zatim jedu jen 512Kbit/s .............
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/02/2005 :  10:50:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh. tak uz to dslko mam .. pingy pohoda 30 - 40 , jen jsem mel mit 1024Kbit/s a zatim jedu jen 512Kbit/s .............

no pokud stahujes 512 tak to odpovida tomu pripojeni 1024 cca :)

viz napr. http://www.lupa.cz/clanek.php3?show=3940

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 07/02/2005 :  11:36:07  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no pokud stahujes 512 tak to odpovida tomu pripojeni 1024 cca :)

viz napr. http://www.lupa.cz/clanek.php3?show=3940

no presne stahuju nejakych 440Kbit/s .. modem mi ukazuje 512Kbit/s, pry to zavisi na vzdalenosti od tel. ustredny, coz asi ale nebude muj problem, protoze technik mi rikal, ze tel. ustredna je ode me vzdalena cca 400m ....

btw. zajimavy clanek ... ;-), aspon ze ty pingy nezlobi .. (zatim)

Edited by - Anomaly on 07/02/2005 11:37:44
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000