Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Crafting
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 06/04/2005 :  15:20:27  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

no uz to shodili a eta je 3 hodiny

diky, az s evratim z MS, kouknu, jaky staty maji veci, co mam u sebe, jent ka ze zevdavosti, vic toho nestihnu.

ale docela se bavim na ofic forech, kde si lidi stezujou, ze nebudou stihat vyrabet :) jako by previs poptavky nad nabidkou nejak vadil
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 06/04/2005 :  15:22:20  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Pochybuju, že změní už vyrobené věci.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 06/04/2005 :  15:45:58  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Pochybuju, že změní už vyrobené věci.

Naopak, zmeni je imho jiste, bo je to stejna vec a jen zmeni staty. To je normalni pristup, zmenit staty a to se projevi i u jiz existujich , viz armor a zbrane, treba pripad Kuzma a jeho vesta

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 06/04/2005 :  16:13:46  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
tak tak...
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 22/04/2005 :  12:50:49  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Prosbička:
Pokud někdo těžíte T4 na tréning, můžete prosím schovávat jídlokeříky, ryby a maso z pastí?
Potřebuju to pro ženu a nestíhám to težit.
Ona se pak doma nudí že nemá co zpracovávat ;)
Nebo to můžete přímo poslat mailem na "Buchta".

Děkuju moc

M.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

Darien
Starting Member

3 Posts

Posted - 30/04/2005 :  20:25:01  Show Profile  Visit Darien's Homepage  Send Darien an ICQ Message Send Darien a Private Message  Reply with Quote
Zdravím, poradí mi prosím někdo, jestli jde nějak vyrobit destilovaná voda? Nebo se může jen draze kupovat?

Kaisha Copperhead - half elf Swashbuckler
Gepardia - Kerra Brawler

EQ2 - RP shard Lucan D´Lere
Go to Top of Page

Kashkawan
Starting Member

18 Posts

Posted - 01/05/2005 :  07:39:17  Show Profile  Visit Kashkawan's Homepage Send Kashkawan a Private Message  Reply with Quote
Misto destilky muzes pouzit jakoukoli jinou tekutinu ktera ti vypadne z mobu. Napr. krev z krav.

http://everquest.oborsky.cz/
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/05/2005 :  10:24:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darien

Zdravím, poradí mi prosím někdo, jestli jde nějak vyrobit destilovaná voda? Nebo se může jen draze kupovat?

da se koupit i mineralka a ta je hodne levna

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 01/05/2005 :  14:51:50  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

da se koupit i mineralka a ta je hodne levna

Na některý recepty je potřeba vyloženě destilka, takže s minerálkou si nepomůžeš...

Imaziel

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 04/05/2005 :  16:18:14  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Naštěstí sem zatim žádnej recept co bych chtěl vyloženě destilu neměl.

Dotaz pro craftery co čuchli někdy k chemii.
Něvíte v které knize je cochineal dye?
Mám recept na cochineal ink v nějaké nicneříkající knize, ale narozdíl od všech dalších knih v téhle není recept na dye ani na reagent.

Díky za info a pokud byste jí (knihu) někdo měl a mohl mi jí prodat za rozumnou cenu budu rád.

Edit:
Tak kdybyste to nekdo hledal, tak je to
artisan refining volume 4 a je k sehnání tak za 8-15g

Edited by - vtmar6n on 05/05/2005 09:36:01
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:50:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
je blbost to kupovat pada to dost casto takze udelat alta a vycampit si to neni problem

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 09/06/2005 :  21:40:58  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:

je blbost to kupovat pada to dost casto takze udelat alta a vycampit si to neni problem

do levelu 15 nepadla ani jedna kniha s receptama, jen jeden adept, jinak samy **acky.
Takze tudy cesta nevede.

Go to Top of Page

Darien
Starting Member

3 Posts

Posted - 16/06/2005 :  17:44:53  Show Profile  Visit Darien's Homepage  Send Darien an ICQ Message Send Darien a Private Message  Reply with Quote
Máte někdo nějaký přehled o tom, jestli se v craftingu chystá něco základního ke změně? Obecně, když čtu ty fora, který sloužej k vyjádření nespokojenosti s něčím, tak lidi chtějí možnost vyrábění obyč šatů (a ne že je dostaneš až jako super bonus ke koupi na levelu 25 guildy), změny účesů a podobně. V craftingu mi taky celkem vadí, že všichni můžeme tak nějak vyrobit totéž a chybí tam prvek náhody, který by znamenal, že zrovna tenhle meč bude mít +7 agi a +13 power a další jen +3str... třeba v závislosti na zvolených buffech a tak... takhle prostě má pristine iron sword jasný parametry a přes to nejede vlak...

Kaisha Copperhead - half elf Swashbuckler
Gepardia - Kerra Brawler

EQ2 - RP shard Lucan D´Lere
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 16/06/2005 :  19:43:35  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
chysta se moznost zpracovavat najednou cele stacky zakladnich surovin.
specialni veci muzes vyrobit diky imbue, jako prvek nahody ber verze od crude po pristine
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 16/06/2005 :  20:26:32  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:

Máte někdo nějaký přehled o tom, jestli se v craftingu chystá něco základního ke změně? Obecně, když čtu ty fora, který sloužej k vyjádření nespokojenosti s něčím, tak lidi chtějí možnost vyrábění obyč šatů (a ne že je dostaneš až jako super bonus ke koupi na levelu 25 guildy), změny účesů a podobně. V craftingu mi taky celkem vadí, že všichni můžeme tak nějak vyrobit totéž a chybí tam prvek náhody, který by znamenal, že zrovna tenhle meč bude mít +7 agi a +13 power a další jen +3str... třeba v závislosti na zvolených buffech a tak... takhle prostě má pristine iron sword jasný parametry a přes to nejede vlak...

prvek nahody pri crafteni? tak to ani omylem. uz tak je to crafteni dost draha zalezitost a nektere imbue prehazujou na zbranich staty
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:38:20  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

chysta se moznost zpracovavat najednou cele stacky zakladnich surovin.

no... ehm... co sem slysel od Zeliho... neni tohle WOW?

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:43:35  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
uz se to blizi, ale neni. ve WOW muzes mit plny inventar surovin, pak kliknes na create all a nez se to zpracuje muzes si klidne jit treba uvarit kafe
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:46:01  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
btw: Malley, jakto ze nehlasis ze Buchta uz je v T5? ja mam v bance plnou bednu zradelnickych surovin a dalsi tuny taham v baglu

Edited by - Kwah on 17/06/2005 14:46:38
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:46:50  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah
prvek nahody pri crafteni? tak to ani omylem. uz tak je to crafteni dost draha zalezitost a nektere imbue prehazujou na zbranich staty

no, je fakt, že kdybych měl pravděpodobnost 20% že místo adepta 3 udělám jen apprentice 4 tak necraftim, protože jen za ink zaplatim nějaké g a vracet někomu obyč kouzlo z jeho vydřeného rare by se mi moc nechtělo. Craftění je drahý a čistě náhodný neúspěch by ho proměnil v loterii - prohraju = smůla, získám z drahých surovin crap, vyhraju = prodám extra draho abych se zahojil.

Spíš by to opravdu chtělo víc zužitkovat používané spelly. Ne jen jako trapná kontra - která navíc stejně nefungují 100% a ať mi nikdo neřiká že v tom že mi 7x po sobě padne critical failure je náhoda.
Teď craftění závisí minimálně na šikovnosti craftera ale spíš jen na trapném mačkání čudlíků a pokud je zelené barvy málo tak mačkání jiných čudlíků (pro ty co nevidí zelenou je to masová výroba crude věcí a jejich prodej merchantovi se ziskem).
Trocha "náhodného štěstí" je v rare eventech při craftění ale pardon ... střední event mi padne 5x za session a +17 ve skillu neni vůbec znát a ultra rare event mi nepadl nikdy (a to craftim opravdu dost - ne tolik jako makristi).

Každopádně jsem fakt zvědavej co s tim udělaj.

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:48:14  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:

uz se to blizi, ale neni. ve WOW muzes mit plny inventar surovin, pak kliknes na create all a nez se to zpracuje muzes si klidne jit treba uvarit kafe

no abych pravdu řek lepší kafe nebo knížka než mačkat poslepu čudlíky (a mít zánět šlach) a nakonec to dokur* :)

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:49:24  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw: Malley, jakto ze nehlasis ze Buchta uz je v T5? ja mam v bance plnou bednu zradelnickych surovin a dalsi tuny taham v baglu

To si vyřiď s mojí ženou až bude online :)
Já už dovolenou nemám, takže přídu v 7 dom, večeři, chvíli hrát a pak hibernace. Ona paří celej den a leveluje ;)

Edit: ale myslim že v popisku v gildě už to mám (že posílat T4, T5 suroviny) delší dobu - dělám jí zásoby :)

Edited by - vtmar6n on 17/06/2005 14:51:25
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:51:21  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vtmar6n
no abych pravdu řek lepší kafe nebo knížka než mačkat poslepu čudlíky (a mít zánět šlach) a nakonec to dokur* :)

no, ja je mackat poslepu tak umru.
ale stejne: na test serveru uz je LU11 a tam snizi dmg zpusobenou spatnym(zadnym) countrem na polovinu. zas to budou mit makrari jednodussi
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:54:53  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Edit: ale myslim že v popisku v gildě už to mám (že posílat T4, T5 suroviny) delší dobu - dělám jí zásoby :)

tak to se omlouvam, problem je na moji strane, protoze ja ty popisy nectu a trideni v guild okne mam podle adventure levelu
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:54:55  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
kwahu, jestli ti rpebejvaji T4 suroviny, tak prosim na sliza
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:56:32  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

kwahu, jestli ti rpebejvaji T4 suroviny, tak prosim na sliza

jo, jak te potkam tak ti neco malo dam. na to poslat to postou toho neni, ale trashnout se mi to nechtelo
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:58:52  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no, ja je mackat poslepu tak umru.
ale stejne: na test serveru uz je LU11 a tam snizi dmg zpusobenou spatnym(zadnym) countrem na polovinu. zas to budou mit makrari jednodussi

No, já sem na tom ještě dobře... mám dmg asi 350, ale provis může craftit úplně poslepu, protože prostě kontra nekontra nidky se jí nic nestane. Jako kdybys v kuchyni nemoh uklouznout po špeku, praštit se o digestoř a padnout holou hubou do friťáku.

Nojo makraři ... ono jich prej ubylo :) ... já mám bohážel dojem, že po poslední "monstr akci" jich je spíš víc než jich bylo. Se mnou u chemie stávaj tak dva, pohybujou se rychlostí tekoucího skla a mlátí to do nich jak hrmobití, ale asi maj dobrej program, protože vždycky počkaj až se zahojej aspon do 3/4 než začnou znova craftit... vedne vnoci.

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:04:37  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
no, maximum co sem ustal u vyhne byly 3 chyby a to jenom proto, ze za tu treti byla jenom takova mala tafka za cca 900HP. pak sem radsi nechal EQ2 byt a sel se divat na film, dokud mi to neprestalo lagovat
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 18/06/2005 :  00:54:57  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
I just changed it so that across all tradeskill events, if you successfully counter the event you will automatically succeed (+50 durability) that round +/- any mods that you earned that round.

I think this will make the feeling that it is unnecessary to counter events go away because the random number generator is streaking and destroying you every round. This should give tradeskillers a lot more control over tradeskilling and speed it up as well.

I have a feeling I am forgetting or missing something though, it is really bothering me. I wanted to see what your opinions are.

sem zvedavej, kdy tahle uprava bude na nasem serveru!!!
http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=general_tradeskill&message.id=63369#M63369
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 20/06/2005 :  10:00:32  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Schanim T5 tailora - kterej umí dělat panenky (doufám že to dělá tailor). Bláto zatim vypadá že craftění pověsil na skobu a já bych potřeboval panenky na hraní.

Postněte mi sem prosím jestli to někdo umíte + cenu (extracty + chemii dodám)

díky

M.

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 16/09/2005 :  12:45:53  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Nemáte prosím někdo tušení kde je recept na T6 extracty (lambent).
Pro T5 je v Magical extract study 5, ale žádnou takovou knihu pro 6 jsem nesehnal ani ve FP tradeskillech ani v DoF Golden sceptre nebo jak se to tam menuje. Zkoušel sem i jestli to nepřesunuli do knih pro alcha, ale prošel sem všechny levely do 59 a nic sem nenašel (možná sem špatně hledal) - neni to v advanced?. Nebo to dropuje z monster? Máte někdo nějaké informace? Na netu sem toho moc nenašel...
Díky moc za info.
Btw. pokud nekdo máte navíc Advanced Alchemist Volume 50 a vyšší tak to za rozumnou cenu koupim.

Edited by - vtmar6n on 16/09/2005 12:47:24
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/09/2005 :  14:21:12  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
někde jsem četl že to je drop z příšer
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 16/09/2005 :  19:57:08  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Dneska nám pad adv. recept pro sage 58 v bedne z monstra, byl tam recept na jedinej spell, asi bude průšvih poshánět to všechno

Imaziel

Edited by - Dr.Krychlin on 16/09/2005 19:57:37
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 18/09/2005 :  11:32:22  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
Panove mam zajimave info od jednoho kamarada, kterej je HC craft. nekupujte advance T6 recepty. Budou se dat koupit v Madjulu az se pridate k jeden organizaci.

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 18/09/2005 :  19:41:46  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Zdar,nemáte nějakej problém s craftem.Já prostě nejsem schopnej vykovat final brnění( ať už obyč nebo z rare) od T2 nahoru v pristin kvalitě.Kompa udělám vpohodě pristine,ale u kování kompletu prostě pecháček.Zkoušel jsem i nový countery a prostě nic.Začínám být nasranej,páč neudělat ani T2 v pristine je průser

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 19/09/2005 :  08:57:58  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel

Panove mam zajimave info od jednoho kamarada, kterej je HC craft. nekupujte advance T6 recepty. Budou se dat koupit v Madjulu az se pridate k jeden organizaci.
Ja ve frakci uz jsem, prosmejdil jsem prodavace a nemaj zadne adv. receptury.

Maj tam katalogy, svitky app2 questy, brookery.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 19/09/2005 :  09:42:18  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
No, takže. Podle mně je to následovně:
- základní advanced recepty padaj z potvor
- základní advanced recepty se daj koupit od frakcí v MD ale musíte bejt s nima alespoň Amiable!!! - jako třeba nejmenovaný nekrotik :-)
- recept na Lambent extract zatím neexistuje (místo extractu budeme skladovat 10 druhů srágor než se SOE uráči ho vytvořit - to vidim tak měsíc dva potom co začnou crafteři dosahovat level 60)
- advanced recepty (AdeptIII) z knih jsou jen základní sada kouzel. Další kouzla (která pravděpodobně nedostanete při přechodu na level ani jako appI) padají po jednom z monster a nejsou v advanced knihách - tohle je jen moje tušení na základě toho co jsem zjistil z knih (mám advanced 58 a další recept 58 kterej v té advanced knize neni), co se psalo na SOE fóru a z toho že SOE tvrdilo že kouzla nebudeme dostávat automatisch.
- s craftěním jsou problémy pravidelně - podle mně existuje nějakej prudacraft timer kterej po určitym čase zaručuje že se všechno bude srát. Když se mi kazej i zelený recepty tak mně většinou funguje zazónovat nebo den počkat :) ale stává se mi to pravidelně. Spíš mi vadí že zřejmě zvýšili power consumption (neporovnával jsem to) takže mám zas problémy s powerem při craftu.

Jeden můj dotaz: blbne vám taky broker? Já prostě nejsem schopen najít žádnej Advanced recept - ani starý, ani ty co má prokazatelně na prodej můj merchant - jo jeden tam je ... advanced provisioner volume XX. Jsem jedinej, nebo jsem tak neschopnej že to neumim? (předem říkám že mám nastaveno any class a do levelu 100)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/09/2005 :  09:53:16  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
broker blbnul brutalne par dni po update, ted uz vypada, ze docela funguje, ale na craftici recepty jsme to neskousel
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000