Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Jaky je vas (prvni) dojem z combat rewampu?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/09/2005 :  18:12:28  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Jaky je vas (prvni) dojem z combat rewampu?

Choices:

UBER pro mne sama pozitiva!
Je to OK - par veci slabsich , ale jinak krok spravnym smerem.
Jde to.
Nevim, nevim - spis mne to vadi.
OMG NEEEEERF!
Zatim nedokazu odpovedet.

(Anonymous Vote)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 14/09/2005 :  20:25:29  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
no, me osobne rozladily schopnosti inq na lvl 37 tak, ze jsem aktivoval druhej ucet a zacal znovu, abyhc mohl hrat spolu s Gugu. Pevne doufam, ze SOE prehodnoti rozmisteni aggro mobu a risipkovejch heroicu v mainland zonach a hodne ubere v nektulosu, protoze ten se zase neda ani probehnout. A Steve zas muze vykladat, jak se SOE snazi umoznit casualum super zazitek ze hry.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 15/09/2005 :  07:49:45  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
35 brigand - celkem ok. se zmenama nemam problem
50 guard - na prvni pohled nerf jak hrom, na druhy pohled: nevim, nemel sem naladu to zkouset
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 15/09/2005 :  08:01:32  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Mno z pohledu Templáře je to takový na hraně.Co se týče healu tak nám zůstali 2 přímý healy( jeden ma recast 11.5s a druhej 6s) pak je tam group instant a 2 reactiv healy( ty jsou o víc jak 50% nerfnutý).Na obyč moba asi pohoda,jen jsem zvědavej jak se bude léčit na raidu,kdy je občas potřeba rvát do MT heal co to dá( dřív jsme měli 4 přímý a dost často se stavalo,že valily všechny naráz a s recastama to bylo vpohodě)Na buffy a debuffy si musí člověk zvykat,páč nám defakto všechny překopali.Uvidí se na raidu co a jak

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/09/2005 :  11:54:57  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Konecne jsem se dostal k tomu napsat neco malo podrobnosti (volil jsem 2).
Muj necro dingnul vcera 28 - takze vsechny postrehy jsou TS a Zek.

Delam DMG! To je hlavni pozitivni vec z CR. :) Sice mam diky zmenam 2 ze 4 hlavnich dmg kouzel pouze app1, ale i tak delam neporovnatelne vic dmg nez driv.

Naprosto uber je Lifetap (vzal jsem si Master2 z lev 24 trainingu) a s timerem 9sec dela cca 330 dmg a leci mne za 120 - proste odvaz :)

Swarm of Rats - mam jen Adept1, ale i tak delaji mnohem vetsi dmg nez driv (a maji kratsi recast) - swarm pets rulez.

Bludgeoning earth - zakladni DoT - tady mne nasrali, mel jsem Adept, po CR mam App1 a Adept je nejaky stupidni lev 10kouzlo...

Rotting Blast - Nove zakladni "DD" - v uvozovkach je, protoze udelali moc fajn vec - je to nuko-dot co misto velky slupky dava 4 mensi vzdy po 1 sec (pri casting 2 a recastu 2 jde chainovat) - rekl bych ze to ma dost pozitivni vliv na (ne)dostani aggra. I kdyz tezko rict, protoze ho mam jen jako app1 (na lev 29 je upgrade takze to nejak doklepu :)

Pet je oslabenej i posilenej - dostava strasne moc dmg a sam dava malo (Adept1 tank pet + Master2 def stance) i od bilyho moba - pred CR ho zvladal zmastit sam a ja nemusel delat nic. Ted dostava kapky a dmg moc neprodukuje. Na druhou stranu drzi SKVELE aggro - i proti grupe (pouziva group taunty) a ja muzu od zacatku zacit castit - diky tomu zabijim asi o chlup rychlejc nez driv.

Pet heal + power tap z peta je tragedie - oboji je brutalne nerfly - helaovat v boji skoro nema smysl, power tap nema absolutne smysl.

Celkove bych rekl, ze si Necro polepsil - na single mobech xpuju bez problemu (na lev 28) na zlutejch 31, az oranzovejch 34 (sipka dolu) bez restovani - akorat musim na peta hodit po boji 2x HoT (co mne stoji HP a ne power) nez ho poslu znova a pak si HP vratim Lifetapem v boji.

Navic muzu utocit diky group tauntu na grupy 2-4 zelenejch/modrejch mobu co potrebuju na splneni questu - to driv neslo, protoze pet si drzel jednoho a zbytek mlatil mne.

Na druhou stranu heroic modrej^^^ je naprosto smrtici - behem 5sec vzal 50% HP tank petovi - to je asi spravne, heroic ma bejt pro grupu. Coz potvrzuje i to, ze jsme vcera ve vyvazeny grupe 28-32 lidi dali (pro mne cervenyho) 35^^^ heroic orca na Zeku naprosto v pohode.

Co mne vadi na CR zdaleka nejvic je kolaps brokera - nejde sehnat vubec nic :( (pred CR 16 stranek kouzel v nabidce pro muj lev - ted 6....)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 15/09/2005 :  12:37:06  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Inquie mi zatím vyhovuje - solo/grp je ok, co se týče healů uvidíme na raidu - a je teď víc profilovanej jako melee DPS buffer, ještě se v tom povrtám a čase rozepíšu postřehy pro raidování....

Imaziel

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 15/09/2005 :  13:49:02  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imaziel

co se týče healů uvidíme na raidu - a je teď víc profilovanej jako melee DPS buffer

Hmmm ideálka tě vrznout mezi makovice

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/09/2005 :  14:19:11  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Mno musim rict ze Warden neni moc prekopanej... ubrali nejaky buffy, par kouzel zmenili, rekl bych ze u DD kouzel ubrali na dmg. U me hlavne prekopali zavislost buffu na CON pointech, takze mi ted tak nejak prebejvaj, ale to se casem doladi... treba prijdou s novyma levelama noy kouzla.

Zerk na lvl 35 je nerflej dost bych rekl... dmg uz takovou nema a hlavne uz je znat velkej rozdil mezi nim a guardianem.. proste zerk neni dobrej tank.... sice ma taundy jak single tak dva AE, ale dostava dost zabrat.

A pak sou veci co me vylozene nastvali, jako treba nesmysli v AP2 Outer Grottu, kde se vicemene bojuje ve vode. Moby maj ohodne delsi aggro a tak nejak vubec divne agrujou. Mystikuvo vodni dejchani je nepouzitelny kouzlo, pac to cloveka nuti chodit po dne atp.... vubec nejak nechapu smysle tohohle kouzla, ktery neumoznuje hraci plavat ve vode. Dokonce to cloveka zabije, pokud je dno hluboko a buff si clovek vykouzli na haldine... proste spadne z velke vysky a je hotovo.

Nastesti maj jiny classy vodni dejchani normalni, ba i s efektem rybiho videni, ze pod vodou je videt naprosto kristalove jasne a ne rozmazane

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 15/09/2005 :  15:18:35  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
cim vic o tom premyslim (a pon hrani si s novou postavou) mam pocit, ze problem neni v CU, ale ve zmene osidleni a souvisejici zmene questu na heroic. soe proste totalne obratilo a vratilo se pul roku zpet
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 15/09/2005 :  15:50:23  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

cim vic o tom premyslim (a pon hrani si s novou postavou) mam pocit, ze problem neni v CU, ale ve zmene osidleni a souvisejici zmene questu na heroic. soe proste totalne obratilo a vratilo se pul roku zpet

no rozhodne se nevratilo o pul roku zpet... proste a jednoduse predelali combat system, upravili rezisty, HP, pwr atp. jak hracum, tak potovoram a hra je proste ztizena. Spis bych rekl ze se EQ vratilo ke svym korenum a k tomu jak hra mela bejt puvodne zamejslena... proste ja bych to oznacil jako velky a spravny krok kupredu.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/09/2005 :  15:52:18  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nevim - soloval jsem bez problemu a ted zase soluju bez problemu. Sice se objevily skupinky ci jednotlivi heroicove, ale mne to tak vyhovuje - konecne ma zase grupa smysl. Tak jak to bylo nastaveny tak byla grupa potreba akorat tak na nejaky Heritage. Ted je zase dobra i na "obyc" questy a XP. Rozhodne to ale nejde srovnat s tim jak to pamatuju ze zacatku - to se solovat nedalo.

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 15/09/2005 :  15:57:20  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
no, trisipkaci agresivni, co cloveka sejmou jednim uderem nejsou zrovna krok spravnym smerem... navic spousta zon je vylozene prehustena mobama, typickej pripad je Nektulos nebo zek, to sou mista, kde se pro samy aggro ani nepohnes a kdyz si vezmes, ze ted mas zeleny i potvory 10 levelu pod tebou, tak to neni zrovna prijemny.

musim ale rict, ze zacit hrat novou postavu je prijemnejsi nez si zvykat na uplne zmenenej styl hry u inquisitora. zvyk je holt zelezna kosile
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/09/2005 :  16:06:59  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

no, trisipkaci agresivni, co cloveka sejmou jednim uderem nejsou zrovna krok spravnym smerem...

no mne se to prave libi - alspon se clovek musi divat "kam slape"
Ja si porad zive pamatuju jak jsem poprve na lev 20 (jeste nekdy v prosinci) vlez do TS a kdyz jsem strcil rypak na blby misto tak jsem byl tuhej ani jsem nemrk... to byl adrenalin a zabava. Ted to vypadalo tak, ze lev 20 si suse zkratil cestu od doku k Bridge Keep dnem Dead River, nabral aggro 5 zlutejch a bylo mu to fuk - proste vedel, ze je setrese driv nez ho zabijou - to je IMHO o nicem. Tahle zmena donuti lidi davat si zase pozor kde co spawnuje.

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 15/09/2005 :  16:35:07  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
to je sranda chvili, pokud neustale chcipas a v podstate s tim nemuzes nic delat, srand aprestane. lidi pak budou kempovat par vybranejch relativne bezpecnejch mist a vetsina obsahu bude lezet ladem. uz rped LU bylo docela narocny dostat se na msita, kde sou solo potvory pro level 37+ ted je to proste pruser i na nizsich levelech. totez NEK a TS, prvnich par levelu relativne ok,ale pak uz i pred CU to byl samej heroic a solo instance a mobove byly casto obklopeny heroicama.

nekdo je mozna masochista a tohle ho bavi, ale pro me je to fakt oprus, nechapu, proc proste neudelaji zony instancovany. kdo cche grupova,t muze jit do grupovaci zony akdo nechce,t ak by mel mit k dispozici verzi vic zamerenou na solo. ze to funguje ukazal splitpaw
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 15/09/2005 :  17:14:55  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Kurik, type IDDQD & IDDKFA

Imaziel

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 15/09/2005 :  17:32:16  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

Muhehe ještě bych to viděl na IDCLEV xx

Edited by - Drew on 15/09/2005 17:35:17
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 15/09/2005 :  18:32:27  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
jako lama zevloidni guard 49 (cerstve) nerf jak prase ale spravnym smerem (volil sem 2.)
Moc se me zamlouvaj stance a naprosto nesnasim malou avoidance. Jako MT muzu prepnout na stance "zelvicka" a jako zevl muzu prepnout na DPS coz ma docela slusny bonusi na melee skilli i kdyz attack speed buff co byl predtim byl asi lepci i kdyz self buff se stanci udela 213 STR coz je pekne cislo a damage je v tomto modu srovnatelna s pre-patch :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 16/09/2005 :  16:53:54  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus
No nevim - soloval jsem bez problemu a ted zase soluju bez problemu. Sice se objevily skupinky ci jednotlivi heroicove, ale mne to tak vyhovuje - konecne ma zase grupa smysl. Tak jak to bylo nastaveny tak byla grupa potreba akorat tak na nejaky Heritage. Ted je zase dobra i na "obyc" questy a XP. Rozhodne to ale nejde srovnat s tim jak to pamatuju ze zacatku - to se solovat nedalo.

Plný souhlas.

Volil jsem 2.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 16/09/2005 :  19:50:49  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Pro mě taky za 2.

Imaziel

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 16/09/2005 :  22:59:23  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew

quote:

Muhehe ještě bych to viděl na IDCLEV xx

Hehe v dungeonech pak IDCLIP

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 19/09/2005 :  09:16:33  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Volil jsem 2.

Jsem z wizem z 95% spokojen.

Usoluju 51^ heroica pokud se snazim. Vic mobu je nekdy problem, ale da se to ukocirovat pokud je to jeden encounter.
Zkusenost z hrani v grupe - delam bozi dmg a pokud mame dobreho tanka (zdravim marwa :) ), tak je to ok. I kdyz zkoumani co kdy poslat za spell a co kdy ne stalo peknych par smrti.

Pokud jde o zmeny spellu, tak zadna markantni zmena oproti drivejsku ale to uz bylo videt v bete. Proste mensi sortiment (protoze rostou s levelem a prekryvaj se) ale delaj co delat maj.

Dve veci co me skutecne mrzi jsou single target bufy ktere jsou dost kratke (20-32s) ale zase celkem pomuzou (nektere). Kuprikladu jeden co muzu hodit na wara mu pri procu prda asi 1500dmg.
A to ze mi ubrali jeden spell na transfer poweru jine postave (bohuzel ten lepsi).

Na raidu nevim, zatim nas budto mob zmasil, nebo se nam tam diky chybam nepodarilo dostat.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 19/09/2005 :  11:26:14  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je sranda chvili, pokud neustale chcipas a v podstate s tim nemuzes nic delat, srand aprestane.

No ja nevim Kuriku. A co takhle misto nadavani na ty osklivce co pokazili hru se zamyslet sam nad sebou. Pokud neustale chcipas, je chyba v hraci a ne ve hre. Smir se proste s tim, ze modryho ^^^ uz nedas. Neda ho nikdo.

Proste kdyz nechces umirat tak mezi silne potvory nelez. Podle me je rozmisteni potvor ted temer dokonale. Mozne je najit od ˇˇˇ az po ^^^. To je dostatecne siroka palata pro vsechny druhy hracu od causual az po hardcore. Kazdy si muze vybrat co se mu libi a na co ma. Ty si muzes najit solo moby, ktere ti nikdo nebere, tak ty zase ostatnim neber ty tezsi, grupove.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/09/2005 :  11:51:29  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
raady, ty mi nerozumis, ja nikdy krome prvnich 20 levelu nezabijel solo heroic potvory. A prekvapive az tolik nechcipam, s novou postavou jsem, pravda, hebnul asi trikrat, ale od lvl 11 nebo 12 az do ted nic. Nejsem az takova lama, i kdyz vcerejsi uprk pred nahodnym spawnem trojsipkace s ochrankou v antonice pri kempovani sabretooth battleru skoncil 1% zdravi.

Blby podle me je, ze ty solo a heroic potvory nejsou lip oddeleny. up pred CU me stvalo, ze solo potvory na lvl 37+ jsou obklopeny heroicama a epicama (ty demonky v EL). Navic je spousta trojsipkacu, co roamuje po mapach. Pak nemas moc na vyber a musis se vyhejbat a neni to moc sranda, aggro range maji potvory slusny, stihaji te taky dlouho a hlavne i za behu zvladajikouzlit, coz je podle me prasarna, hrac taky za behu nezakouzli a kdyt prede mnou utika potvora, tak j dost obtizny ji vubec zranit...

a opet - nerikam, ze nema existovat group a raid obsah, jen si ymslim, ze by mely byt lepe oddelene.
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 19/09/2005 :  13:14:58  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze namas pravdu Kuriku. Taky mam alta (dokonce nekolik) okolo levelu 30. Byl jsem si to s nema samozrejme vyzkouset a musim konstatovat, ze podle toho co jsem videl, zacinaji potvory vzdy solo se sipkama dolu, pak se zacne pritvrdovat, zacne 1 sipka nahodru (to se furt solo da - dokonce je za to i rozumna expa) a vetsinou v hloubi nepratelskeho uzemi zacinaji tuhy ^^^ potvory. Ze se obcas nekde obevi named nebo neco podobnyho, to je holt osud. Ale v zadny pripade to neni pravidlo.

Jo, holt proste nektery lokace uz nejsou cele solo. Zkousel jsem CoB, SH, RoV ... Vsude se da jit solo. Ale cely to solo neprojdes. A kdyz jo, tak ty potvory na zacatku mas uz sedy. Treba v SH to byla nuda. Na lvl 28 zajit do knihovny pro update nebyl zadnej problem. A ted? Pro dobryho hrace je "zajit" do knihovny otazka minimalne hodiny tvrdych boju. A pak dojdes do knihovny a zjistis, ze to bylo cely zbytecny, pac hned za zonou stoji bilej dvojsipkac. A pres nej se proste nedostanes. A to se mi na tom libi - tak by to melo byt, protoze knihovna je srdce SH.

Chces hrat solo? Muzes. Prostoru je pro to IMHO dost. Ale pocitej s tim, ze nektera mista, mobove a potazmo loot jsou pro tebe nedosazitelne.

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/09/2005 :  14:13:06  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
s nedosazitenosti nektereho lootu nemam problem, ani s tim, ze nezabiju trojsipkace, ale je to tak, jak rikas, vyssi levely daneho tieru bylo i driv, a ted je jeste vic, obtizne solovat, protoze heroic potvory prevysuji pocetne solo a navic jsou solo potvory obklopeny agresivnima heroicama.

ze se solovat neda, nikde netvrdim... maximalne jsme rikal, ze se to zpomali, ale to uvidime, az zmizi ten xp bonus, v tuhle chvili je levelovani rychly az az. za 4 dny lvl 20 je fakt moc.
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 19/09/2005 :  14:21:19  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

s nedosazitenosti nektereho lootu nemam problem, ani s tim, ze nezabiju trojsipkace, ale je to tak, jak rikas, vyssi levely daneho tieru bylo i driv, a ted je jeste vic, obtizne solovat, protoze heroic potvory prevysuji pocetne solo a navic jsou solo potvory obklopeny agresivnima heroicama.

S altem jsem teda nebyl ve vsech mid-level zonach, ale tam kde jsem byl ROZHODNE nebyli solo mobove obklopeni heroicama. Vzdy se obtiznost mobu zvysovala od ˇˇˇ smerem k tezsim.

Muzes prosim dat konkretni priklady ktere zony mas na mysli? Zajdu se tam podivat jak to tam po rewampu vypada.

P.S. Takovy TS bylo pred rewampem peklo. Tuny solo mobu chaotickych druhu se navzajem prolinaly (grifoni, srny, medvedi hadi, lvi, ..) Vsechno na jednom miste, huste na sobe. Clovek se zohnul pro sutr a mel na zadech 2 moby. Lehky, ktery v pohode dal, ale bylo tak silene otravny!!!! Tohle se ti libi?

EDIT: A nevykladej nesmysli, ze hra neni solo friendly. Vsude jsou tuny solo mobu i questu. Mozna jen ty o nich nevis a cekas az ti to nekdo rekne.

Edited by - Raady on 19/09/2005 14:22:56
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/09/2005 :  14:41:08  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
specificky treba dablice v EL, ty sou na pobrezi, pristup z pevniny chrani(li) hromady heroicu (nejaky koule a pavouci), od more to tam managoval epickej rejnok. dostat se tam bylo fakt o hubu.

ted sem byl v TS s lvl 20 paladinem, projel sme jen do doku a nebyl problem, na zacatku jsou solo undead farmari, v krateru ale heroic gnollove, jak to vypada u vchodu do splitpaw ani nevim, nejak ho na druhem uctu nemam. (ale interier uz soe predelalo, pokud vim. hned po CU jsem tam s Groggy vlez a sotva sem stacil utect :) Taky zmenili prvni AP a priznali, ze na nektere zony holt zapomeli s testovanim.

osidleni bez rozmyslu pate pres devate se mi nelibi, mam rad, kdyz rozmisteni potvor dava smysl. ale mam taky rad, kdyz i kolem agresivnich mobu je nejaky relativne bezpecny misto, kam se da potvora odtahnout. nemyslim, ze bych chtel tak moc.

Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 19/09/2005 :  14:56:46  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
quote:

specificky treba dablice v EL, ty sou na pobrezi, pristup z pevniny chrani(li) hromady heroicu (nejaky koule a pavouci), od more to tam managoval epickej rejnok. dostat se tam bylo fakt o hubu.

ted sem byl v TS s lvl 20 paladinem, projel sme jen do doku a nebyl problem, na zacatku jsou solo undead farmari, v krateru ale heroic gnollove, jak to vypada u vchodu do splitpaw ani nevim, nejak ho na druhem uctu nemam. (ale interier uz soe predelalo, pokud vim. hned po CU jsem tam s Groggy vlez a sotva sem stacil utect :) Taky zmenili prvni AP a priznali, ze na nektere zony holt zapomeli s testovanim.

osidleni bez rozmyslu pate pres devate se mi nelibi, mam rad, kdyz rozmisteni potvor dava smysl. ale mam taky rad, kdyz i kolem agresivnich mobu je nejaky relativne bezpecny misto, kam se da potvora odtahnout. nemyslim, ze bych chtel tak moc.

No dablice v EL jsou uz dost hluboko v zone. Da se k nim dojet docela v pohode. Staci se divat kolem sebe. Autorun neni to prave orechove. Klidne si tam s tebou dam sraz s L23 monkem.

Gnolove v krateru jsou group, solovatelni (po rewanpu) na 25. levelu. Mam to odzkouseny. A pokud vim, zadne solo moby neblokuji. Uvodni instance do Splitpaw je sice trosicku ostrejsi nez byla, ale nic co by se nedalo udelat solo (taky jsem tam uz byl).

Mam takovej pocit Kuriku, ze bud se snazis UMYSLNE zkreslovat realitu - coz je pekny svinstvo nebo jsi hodne spatnej hrac.

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/09/2005 :  15:04:14  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
nebo jsem jen negativista :)
s tim spatnym hracem byhc fakt brzdil... za ten rok v EQ2 sems e neco naucil a i kdzy temer vyhradne soluju, tka sem po zapojeni do group akci nemel zadny problem, respektive nikdo si nestezoval, ze byhc nezvladal plnit roli healera.

radsi pujdu neco delat, tohle stejne nema smysl...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000