Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Warrior v PvP
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 15/10/2004 :  23:31:22  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Mam nekolik dotazu ohledne warra v PvP ohledne RA a ML.
Polozim tu nekolik mych predstav,reknete mi nazor,nefackujte me za to a nenazyvejte lamou ci gimpem
1)RA
a)podle me prvni RA,co poridit je IP.
b)dale bych pokracoval asi s purge
c)kdyz budu mit purge ma cenu slapat determination? Anebo naopak narvat determ na max a vyprdnout se na purge?
d,e,f,g...)aug str,aug dex,toughnes,MoPain,long wind,avoidance of magic?
2)ML jako nejvhodnejsi se mi jevi battlemaster (grapple a predevsim bodyguard mi pripadaj vhodne)

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 16/10/2004 :  01:47:50  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Neznam na Mordredu dobreho tanka co by dal body do IP, nejak nechapu na co bys ho vyuzil. Determination jsou take vyhozene body, stejne tak avoidance of magic a aug dex.

Jedine co potrebujes je

Purge
Mopain
Aug str
Longwind

jedina dalsi RA co stoji za zvazeni je soldiers barricade

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 16/10/2004 02:06:25
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 18/10/2004 :  11:56:54  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
lw1,det5,purge1,aug str5,mop5 - idealni setup ;)
pro zacatek lw1, det5 pak purge1, zbytek jak budou body
jelikoz ma warrior stoic. tak rozhodne det NEJSOU vyhozene body jsou to 10x lepe investovane body nez do purge3

aom take neni spatna ale je potreba aspon 4 nebo 5 ;) a to je hodne bodu ..

jo a udelej si trola vykasli se na trpasilka jestli chces mlatit za vic..

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 18/10/2004 11:57:53
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 18/10/2004 :  12:12:00  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

jo a udelej si trola vykasli se na trpasilka jestli chces mlatit za vic..

Je mi jasny ze troll mlati za vic nez trpajzlik(bo ma mnohem vetsi silu),ale trollove jsou mi nesympaticky a norse je prumernejA navic mam uz skoro 30 lvl a s autotrenerem na novo uz nepojedu,od 1 je to otrava.
A jak uz bylo receno,pokud se nechces warrovi venovat na 100% nema vyznam jet autotrenera a ja warra chci jet.Mozna az nekdy v daleke(hodne daleke)budoucnosti bude RR10+,tak mozna udelam nejakyho twinka.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 18/10/2004 :  12:55:54  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
No a já to vidím taky jinak:
LW1, IP2, mastery of pain 3+,purge 2, determination
Tak si vyber.

Ninjagon

Edited by - NINJA on 18/10/2004 12:56:44
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 18/10/2004 :  22:50:41  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Purge,LW,aug str a MoP vemu urcite.A potom se uvidi.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/10/2004 :  23:29:23  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
34% snizeni CC za 34 bodu proste nestoji. budes holt rootlej misto 1,5 minuty jen minutu. To je lepsi purge 3, mas purge kazdy boj, pri delsim fightu mas purge 2x.

Ninjo to mi fakt rekni na co je tankovi IP? A purge 2 je tankovi taky na nic, tech 5s te uz nevytrhne. Bud purge 1 nebo 3.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 18/10/2004 23:32:03
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/10/2004 :  08:06:32  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A co takto deter 5 a purge 1 ?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 19/10/2004 :  09:00:13  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

A co takto deter 5 a purge 1 ?

To je ta spravna volba
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/10/2004 :  10:50:51  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Stoji to sice hrozne moc ale zase je to efektne.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000