Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Konektivita DAoC
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Iol
Starting Member

8 Posts

Posted - 19/10/2004 :  17:08:49  Show Profile  Send Iol an ICQ Message Send Iol a Private Message  Reply with Quote
Rád bych aby sem ti zdatnější z lidí co paří DAoC napsali své zkušenosti s nastavením různých firewallů. Já osobně jsem teď jen tak mimochodem rozcházel DAoC na Keriu 6 a byl jsem zklamán... Povolil jsem vše co píše Mythic tady: http://support.darkageofcamelot.com/kb/article.php?id=187
a nejak to porad nejede.. respektive jede mi jen Pendragon...:o( Předpokládám, že na ostatní servery potřebuji ještě jiný rozsah IP adres, ale jistě to nevím.. je tu někdo kdo to rozchodil?

Iol(Shammy)RIP
Iol(Chanter)RIP
sending kissez to MDK :o)
Character Builder DAoC

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 19/10/2004 :  18:46:47  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iol

Rád bych aby sem ti zdatnější z lidí co paří DAoC napsali své zkušenosti s nastavením různých firewallů. Já osobně jsem teď jen tak mimochodem rozcházel DAoC na Keriu 6 a byl jsem zklamán... Povolil jsem vše co píše Mythic tady: http://support.darkageofcamelot.com/kb/article.php?id=187
a nejak to porad nejede.. respektive jede mi jen Pendragon...:o( Předpokládám, že na ostatní servery potřebuji ještě jiný rozsah IP adres, ale jistě to nevím.. je tu někdo kdo to rozchodil?

Ja mozem odporucit Agnitum Outpost 2.1 Pro firewall, ktory je asi pravdepodobne najlepsi osobny firewall a funguje cez neho vsetko.

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000