Author |
Topic  |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 11:10:19
|
Mám dotaz. Hledám admina těchto stránek, který by mě tady v sekci DAoC pomohl vytvořit 2 nová fóra pro gildu ROHATEC a to: ROHATEC guild - public ROHATEC guild - private Ta první by byla přístupná všem bez rozdílu, ta druhá jen členům gildy Rohatec na Mordredu. Jako Gild Master Rohatce bych tyhle nová fora mohl zpravovat sám, takže bych i přiděloval práva členům z gildy používat private forum atd. co je třeba. Vzhledem k tomu, že zde debatuje asi nejvíce lidí co hrají DAoC z celých čech, tak myslím že je to dobrý nápad, který by pomohl celkové spolupráci všech hráčů DAoC. Proč dělat nové stránky, když hráči chodí sem a mohli by tu mít všechno pěkně pohromadě (a česky), jako to má například gilda MDK. Děkuji.
|
Ninjagon |
|
| |
katzz
New Member

160 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 13:57:58
|
Já si za asi 300kč na rok zaregistroval celou doménu na svoje jméno. Hosting máme na pipni.cz zadarmo. No pokud by ti admin neudělal www stránky pro vás tak je to podle mě nejlepší volba. |
Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 14:09:59
|
ok dík za info. Já spíš myslel pouze vytvořit dvě nové fora přímo tady, což by mělo jít takřka hned. Zachovat vše co tu je, není třeba dělat celý web. |
Ninjagon |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 14:25:19
|
To je naprosto supr napad:)) taky si myslim ze pro zacatek staci forum:) |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 14:32:35
|
Jenom dotaz - má smysl forum ROHATEC - public? Nejde to psát přímo do DAoC fora?
Rohatec - Private jsem ti založil. Jsi moderátor, vydíš ho jenom ty. Musíš si tam sám přidal lidi, co mají přístup. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 14:47:13
|
VELICE DĚKUJI !
...psát by to tam šlo, ale když bude někdo třeba amík (máme v gildě asi 2), tak se nebude orientovat kam má psát a do private se nedostane, takhle bych dal "sticky" hlášku do public fora pro Rohatec v angličtině a je vystaráno. A také bych nechtěl spamovat gildovníma věcma ostatní složky, i kdyby byli public, tedy pro všechny. |
Ninjagon |
Edited by - NINJA on 04/10/2004 14:48:33 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 15:06:00
|
k - založeno |
PC, PS3, iPad |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 15:55:32
|
Jsem ti vděčný, kdybys něco potřeboval, tak řekni  |
Ninjagon |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 16:19:47
|
jo - potřebuju novej comp  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 16:29:19
|
 Ještě mi poraď jak přidávat lidi do private fora pls. |
Ninjagon |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 08:04:09
|
Vedle tveho fora máš ikonku Edit Forum properties. Klikneš, objeví se název fora, pak seznam moderátorů (tam budeš jen ty) a pak seznam čtenářů - na levé straně máš soubor všech registrovaných čtenářů celého foram, na pravé čtenáře, kteří mají právo číst tvoje právě otevřené forum. Prostě pomocí šipky naházíš všechny, které potřebuješ zleva doprava. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 15/10/2004 : 00:30:25
|
Vše funguje kromě jedne věci: Když edituju něco v private foru (třeba dodatečně měnim forum na stick) , tak se mi nenabídne abych to mohl dát zpět to privátního fora, tato možnost v seznamu není. Původně sem to přehlídl úplně a tak sem už párkrát přesunul topic do fora o Lineage II, protože je první na seznamu. Jak to udělat pls? V seznamu je daoc rohatec public ale ten private tam neni. |
Ninjagon |
 |
|
|
Topic  |
|