Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 hledá se admin na vytvoření nového fora
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 04/10/2004 :  11:10:19  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Mám dotaz. Hledám admina těchto stránek, který by mě tady v sekci DAoC pomohl vytvořit 2 nová fóra pro gildu ROHATEC a to:
ROHATEC guild - public
ROHATEC guild - private
Ta první by byla přístupná všem bez rozdílu, ta druhá jen členům gildy Rohatec na Mordredu.
Jako Gild Master Rohatce bych tyhle nová fora mohl zpravovat sám, takže bych i přiděloval práva členům z gildy používat private forum atd. co je třeba.
Vzhledem k tomu, že zde debatuje asi nejvíce lidí co hrají DAoC z celých čech, tak myslím že je to dobrý nápad, který by pomohl celkové spolupráci všech hráčů DAoC. Proč dělat nové stránky, když hráči chodí sem a mohli by tu mít všechno pěkně pohromadě (a česky), jako to má například gilda MDK.
Děkuji.

Ninjagon

katzz
New Member

160 Posts

Posted - 04/10/2004 :  13:57:58  Show Profile  Visit katzz's Homepage  Send katzz an ICQ Message Send katzz a Private Message  Reply with Quote
Já si za asi 300kč na rok zaregistroval celou doménu na svoje jméno. Hosting máme na pipni.cz zadarmo. No pokud by ti admin neudělal www stránky pro vás tak je to podle mě nejlepší volba.

Katzzz - Cleric, PvP server - Camlann, GM of Nexus
Katzzie - Druid, RvR server - Excalibur, GM of I NEXUS I
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 04/10/2004 :  14:09:59  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
ok dík za info. Já spíš myslel pouze vytvořit dvě nové fora přímo tady, což by mělo jít takřka hned. Zachovat vše co tu je, není třeba dělat celý web.

Ninjagon
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 04/10/2004 :  14:25:19  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
To je naprosto supr napad:)) taky si myslim ze pro zacatek staci forum:)

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/10/2004 :  14:32:35  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Jenom dotaz - má smysl forum ROHATEC - public? Nejde to psát přímo do DAoC fora?

Rohatec - Private jsem ti založil. Jsi moderátor, vydíš ho jenom ty. Musíš si tam sám přidal lidi, co mají přístup.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 04/10/2004 :  14:47:13  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote

VELICE DĚKUJI !

...psát by to tam šlo, ale když bude někdo třeba amík (máme v gildě asi 2), tak se nebude orientovat kam má psát a do private se nedostane, takhle bych dal "sticky" hlášku do public fora pro Rohatec v angličtině a je vystaráno.
A také bych nechtěl spamovat gildovníma věcma ostatní složky, i kdyby byli public, tedy pro všechny.

Ninjagon

Edited by - NINJA on 04/10/2004 14:48:33
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/10/2004 :  15:06:00  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
k - založeno

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 04/10/2004 :  15:55:32  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Jsem ti vděčný, kdybys něco potřeboval, tak řekni

Ninjagon
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/10/2004 :  16:19:47  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
jo - potřebuju novej comp

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 04/10/2004 :  16:29:19  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote

Ještě mi poraď jak přidávat lidi do private fora pls.

Ninjagon
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 05/10/2004 :  08:04:09  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Vedle tveho fora máš ikonku Edit Forum properties.
Klikneš, objeví se název fora, pak seznam moderátorů (tam budeš jen ty) a pak seznam čtenářů - na levé straně máš soubor všech registrovaných čtenářů celého foram, na pravé čtenáře, kteří mají právo číst tvoje právě otevřené forum. Prostě pomocí šipky naházíš všechny, které potřebuješ zleva doprava.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 15/10/2004 :  00:30:25  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Vše funguje kromě jedne věci: Když edituju něco v private foru (třeba dodatečně měnim forum na stick) , tak se mi nenabídne abych to mohl dát zpět to privátního fora, tato možnost v seznamu není. Původně sem to přehlídl úplně a tak sem už párkrát přesunul topic do fora o Lineage II, protože je první na seznamu. Jak to udělat pls? V seznamu je daoc rohatec public ale ten private tam neni.

Ninjagon
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000