Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 corellian corveta
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 12/04/2005 :  20:38:11  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whom

Kdo ma zaujem moze sa zajtra (12.4.) s nami na neutral corvettu (destroy). Start o 1930 - 2000 za jabba palace.

Pozdě, ale přece.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 12/04/2005 :  22:05:51  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Whom

Kdo ma zaujem moze sa zajtra (12.4.) s nami na neutral corvettu (destroy). Start o 1930 - 2000 za jabba palace.

Pozdě, ale přece.

neboj pro velký úspěch se bude opakovat, kdyby sme měli pár minut navíc tak to dáme... :-)

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 13/04/2005 :  07:23:10  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ja chci taky, už mám lepší postavu, tak bych se tam nemusel jen "dívat" jak vám to jde 8-)

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/04/2005 :  16:54:52  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nejdriv si sezente nekoho kdo se v corvette vyzna pripadne to nastudujte. Bohuzel s vama nemohu jit protoze pred CR mam hodne prace udelat si zasoby kdyby se uz napr. nedalo vydelavat tak dobre.
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 13/04/2005 :  18:58:00  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Ja sa tam viacmenej vyznam. Som sa to pokusil 2x spravit solo, druhy krat som isiel nahej bez buffu. Pokazde mi chybalo par minut, keby som mal este jedneho spolupracujuceho runera tak to spravim....
Ale celkovo mam 4 neuspesne pokusi , lol

Guide To The Corellian Corvette(DESTORY)

Edited by - Whom on 13/04/2005 19:00:43
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000