Author |
Topic  |
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 13:31:32
|
Vidite někdo tady http://forums.station.sony.com/swg/ uplne dole forum BETA
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 07/10/2004 23:42:09
|
|
| |
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 14:13:06
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Vidite někdo tady http://forums.station.sony.com/swg/ uplne dole forum BETA 
já nemám pozvánku tak to tam nevidím, pokud to vidíš si vybrán pro test jen ti asi pozvánku snědla spam složka na mailu |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 16:12:22
|
Ja ji vidim   Jestli to zitra nepřijde tak pošlu SOE maila. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 19:09:19
|
Ja ji vidim   Jestli to zitra nepřijde tak pošlu SOE maila.
jj to bys mel protoze od 8 je open beta pro vsechny co se prihlasili
(edit: no pokud nedošla tak nedojde, vlnu už posílali včera) |
|
Edited by - Quartax on 30/09/2004 20:01:21 |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 00:04:44
|
Tak už sem to odeslal a ted se už jen modlit  |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 00:34:19
|
Tak už sem to odeslal a ted se už jen modlit 
jojo už ho tam mám taky :-) beta forum... |
|
Edited by - Quartax on 01/10/2004 09:40:40 |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 15:34:36
|
prijmu do tej open beta aj mna, ked sa prihlasim ? a kde sa da prihlasit ? |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 17:14:26
|
quote: Originally posted by Hosty
prijmu do tej open beta aj mna, ked sa prihlasim ? a kde sa da prihlasit ?
na hlavni strance officialni je odkaz na jtl a tam na beta signup |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 18:46:54
|
lol, to je to iste . tak nic, nemozem |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 01/10/2004 : 23:34:48
|
Dnes v 21:33 1.10.2004 AD................ ....................We are pleased to welcome you into the Beta for Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed. Thank you for volunteering to help us build a stronger, more stable game.............SEM TAM w00t!!!         |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 01:56:01
|
Tak já to 30týho taky dostal ale kašlu na to, SWG už mám odinstalovaný a account kuli beta testu platit nebudu. SWG mě nebaví a datadisk to asi těžko změní.... |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 11:21:24
|
quote: Originally posted by Dargnon
Tak já to 30týho taky dostal ale kašlu na to, SWG už mám odinstalovaný a account kuli beta testu platit nebudu. SWG mě nebaví a datadisk to asi těžko změní....
No to už je tvoje věc, já osobně se na JTL těším jak malé dítě. Sice mě hodně zklamalo že je to spíš "arkáda" alá Roque Squadron než "simulace" alá Freespace/Starlancer, ale co se dá dělat. Překousl jsem už spoustu věcí a překousnu i tohle.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 11:22:05
|
Hej Werrevlk, to si si spravil este jeden profil na otca ? |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 11:43:30
|
Tak já to 30týho taky dostal ale kašlu na to, SWG už mám odinstalovaný a account kuli beta testu platit nebudu. SWG mě nebaví a datadisk to asi těžko změní....
možná to je tím že si to nehrál na eclipse, tam je víc zábavy než na chimeře ? |
|
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 14:02:21
|
Dnes v 21:33 1.10.2004 AD................ ....................We are pleased to welcome you into the Beta for Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed. Thank you for volunteering to help us build a stronger, more stable game.............SEM TAM w00t!!!        
Tak az budes mit stazeno a zacens hrat dej vedet jmeno tveho charu. Ja tam mam zalozene 2 postavy Rheg Imperial Navy pilot a Patejl velkej paserak . Taky uz sem si tam postavil kousek od Bestin mensi manufakturu a sem schopen vyrabet lode a vybaveni do nich  |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 02/10/2004 : 14:24:16
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
No to už je tvoje věc, já osobně se na JTL těším jak malé dítě. Sice mě hodně zklamalo že je to spíš "arkáda" alá Roque Squadron než "simulace" alá Freespace/Starlancer, ale co se dá dělat. Překousl jsem už spoustu věcí a překousnu i tohle. 
No já se na JTL taky moc těšil ale zkrátka když mě SWG absolutně nebaví.... ale tu betu zkusim pokud nebudu muset instalovat SWG. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 03/10/2004 : 21:40:44
|
Hej Werrevlk, ako si to spravil ? Ty aj za ten otcov account hras ? Ja som spravil account na otca, ale ked som sa chcel prihlasit na tu betu, tak mi napisalo, ze musim mat aktivny SWG account, aby som sa mohol prihlasit. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 03/10/2004 : 22:14:04
|
Hej Werrevlk, ako si to spravil ? Ty aj za ten otcov account hras ? Ja som spravil account na otca, ale ked som sa chcel prihlasit na tu betu, tak mi napisalo, ze musim mat aktivny SWG account, aby som sa mohol prihlasit.
Celej jeho account je vlastně napsanej na otce... Tzn. datum narození je např. pár desítek let dozadu. Pokud si teď uděláš novej account, je ti to (bohužel) k ničemu. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 17:22:51
|
2 Jedi_Knight: aha, on sa ma .
 |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 04/10/2004 : 23:37:01
|

27.10. to ma vyjit. |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 09:20:22
|

27.10. to ma vyjit.
No jestli to opravdu vyjde 27.10 tak potes . Tim nechci rict ze to je spatny, naopak , ale opravdu je to zatim spis polotovar nez hotova hra a tech bugu je tam spousta. Jsi dost dobre nedovedu predstavit jak to za tech 20 dni dokazou odladit. |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 10:02:34
|
quote: Originally posted by Golgoleth

27.10. to ma vyjit.
No jestli to opravdu vyjde 27.10 tak potes . Tim nechci rict ze to je spatny, naopak , ale opravdu je to zatim spis polotovar nez hotova hra a tech bugu je tam spousta. Jsi dost dobre nedovedu predstavit jak to za tech 20 dni dokazou odladit.
si myslim že to odloží do vánoc minimálně :-) |
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 10:05:24
|
No jestli to opravdu vyjde 27.10 tak potes. Tim nechci rict ze to je spatny, naopak , ale opravdu je to zatim spis polotovar nez hotova hra a tech bugu je tam spousta. Jsi dost dobre nedovedu predstavit jak to za tech 20 dni dokazou odladit.
Normalni strategie SOE v SWG. Je lepsi mit dve veci zabugovany, nez jednu opravenou
No a v listopadu ma vyjit eq2. Takze mimo jine asi proto. A s placenou betou uz maji diky SWG bohate zkusenosti. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 16:28:58
|
27.10. to ma vyjit.
viem , ale podla mna to este odlozia |
Edited by - Hosty on 05/10/2004 16:29:36 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 17:37:24
|
Tož mám pozvánku do JtL, takže pokud jsem ji dostal já, tak to už ji asi budete mít všichni. Nicméně pokud ne, rád ji vyměním za WoW betu :) |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 18:09:26
|
Nebudeme "ji mit vsichny", pod 18 rokov neberu a ja som, bohuzial, jeden z nich |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 18:49:47
|
JJ mam ji taky a vymenim ji stejne jako Gabriel za WoW betu . |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 19:34:30
|
Sakra, ja by som chcel zahrat si tu betu. SOE diskriminuju, to mohli dat od 13 rokov - tak je to aj s accountom, atd. Musim to vyskusat predtym ako si to objednam. Hmmm... musim nieco vymysliet |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 20:00:14
|
Sakra, ja by som chcel zahrat si tu betu. SOE diskriminuju, to mohli dat od 13 rokov - tak je to aj s accountom, atd. Musim to vyskusat predtym ako si to objednam. Hmmm... musim nieco vymysliet
Nediskriminujou, jako mladší 18 - ti let nemůžeš legálně podepsat NDA. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 20:11:52
|
no pre mna to je diskriminacia |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 15:26:59
|
To mas fuk tamone za chvili je stejne JTL beta oficialne na TC pro vsechny, takze ta zkousa bety jen pro vybrane je stejne skoro k hovnu |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 15:36:16
|
a kedy bude ta tom TC ? |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 18:10:47
|
quote: Originally posted by Jorssk
To mas fuk tamone za chvili je stejne JTL beta oficialne na TC pro vsechny, takze ta zkousa bety jen pro vybrane je stejne skoro k hovnu
EE.
Přístup na TC budou mít všichni, ale JTL sekce serveru bude k dispozici jen lidem s beta přihláškou. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 18:12:57
|
No a je to tam, LOL si na tom TC asi nezahrame
 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 23:12:58
|
Ale zahrajem, alespon uvidime ithoriany atd..a jak to bude vypadat. Btw tamone kdyz se lognes cekame na teba az prestehujes domek, vsechny ostatni uz z namesti pryc. Staci jen domek o vikendu spolu prestehujeme shop, budes mit snad o vikendu cas ne? |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 06/10/2004 : 23:43:54
|
No JtLS to chce aby si to clovek vyzkousel nejdriv na necisto. Pochybuju ze to pred odzkousenim koupim. Pokud to nebude naprosto identicky ovladani s Tie fighterem nebo XvsT. A stejnej system (stity dobijeni laseru atd....) Tak to ani nema cenu kupovat :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 05:35:09
|
Heh ze jeste nad takovima vecma vahas, si uz prece jen predstav guild imperialni letku. A kontroli ve vesmiru . |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 08:35:39
|
No jasne ale pokud bude bojovej system jinem. Viz treba Rogue squadron. Aby to zvladli i americky lamaci. Budu se u toho jen nasirat.
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 09:30:56
|
Heleďte já tu betu na 1000% nevyužiju - takže kdo ji chcete napište na nikolka@mac.com a večer vylosuju ze zájemců vítěze :)
Edit: Tak zatím je pět zájemců. počkám do 20.00 hod. a poctivě jednoho vylosuju.
Vyhrál Jedi_Knight. Přeposílám Ti email. |
Edited by - Gabriel on 07/10/2004 20:10:45 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 18:26:28
|
quote: Originally posted by Giltanas
No jasne ale pokud bude bojovej system jinem. Viz treba Rogue squadron. Aby to zvladli i americky lamaci. Budu se u toho jen nasirat.
RS je hra pro somráky co se obtížnosti týče a já se dost bojim, že JTL na tom bude stejně.  |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 18:53:25
|
Jo jo. Jako cely SWG. Vsechny potvory jsou prilis slaby. Je to dany tim, ze tlusti pohodlni a blbi amici by jim to tezky nehrali :-) |
 |
|
Xardos
Starting Member
50 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 18:58:28
|
problem je todiz v tom, ze kdyby to bylo tezky, tak musej pouzit "weapons of mass desctruction" a to je jaxi proti politece vlivnych jejich svobodne veznice (cti USA) :) |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 20:37:54
|
No ono by stacilo aby clovek musel u boije trochu taktizovat. A ne koukat na video :-)) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 20:42:48
|
quote: Originally posted by Giltanas
No ono by stacilo aby clovek musel u boije trochu taktizovat. A ne koukat na video :-))
Asi tak.
/agree |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 23:08:55
|
Ja zajtra spravim vsetko, caka ma vela prace. Ja by som chcel JtL vyskusat, ci to stoji za to, teda urcite hej, ale chcem to skusit |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/10/2004 : 23:34:53
|
nevim, mozna ho dostali vsichni, mozna ne, ale protoze ja ho nechci tak pokud ma nekdo zajem o klic do bety JTL tak at me napise na ICQ |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 08/10/2004 : 05:37:13
|
tyjo ono to ma klic jo? |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 08/10/2004 : 12:02:52
|
to musis mat najprv asi client na JtL, ne ? |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 09/10/2004 : 21:30:38
|
Ja som to dostal az dnes.Tak to skusim ... |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 10/10/2004 : 01:55:29
|
Tak nakonec sem tu betu zkusil, nejdřív mi samozřejmě ani nešla nainstalovat protože SOE má zabugovanou už instalaci a Pán ze supportu mě poslal na stránky microsoftu ať si tam stáhnu nějakej žůžo program, hodim ho na disketu a nabootuju z ní, že mi to určitě pomůže. Tak sem půl hodiny čuměl jak ten pitomej program testuje paměti a píše success, success... Pak sem zašel na fórum a v rok starym topicu našel bug kterej je totožnej s tim mym a jeho podstata spočívá v tom že si instalace neni schopná skopírovat SWG složku do složky JTL nebo TestCenter.
K tý betě: Zatim se mi to zdá dobrý ale doufám že až to vyjde bude všude okolo planet spousta PVP protože boj proti NPC je nuda už první den hraní. Když akční hra tak proti lidem... Myslim že nejde bejt ve vesmíru covert že? Tak stačí zorganizovat menší letku a huntit nepřátelský piloty, to může bejt dobrý zvláště když pak na obranu nováčků vyletí nepřátelská letka a bude akce.... |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 10/10/2004 : 02:00:53
|
Tak nakonec sem tu betu zkusil, nejdřív mi samozřejmě ani nešla nainstalovat protože SOE má zabugovanou už instalaci a Pán ze supportu mě poslal na stránky microsoftu ať si tam stáhnu nějakej žůžo program, hodim ho na disketu a nabootuju z ní, že mi to určitě pomůže. Tak sem půl hodiny čuměl jak ten pitomej program testuje paměti a píše success, success... Pak sem zašel na fórum a v rok starym topicu našel bug kterej je totožnej s tim mym a jeho podstata spočívá v tom že si instalace neni schopná skopírovat SWG složku do složky JTL nebo TestCenter.
K tý betě: Zatim se mi to zdá dobrý ale doufám že až to vyjde bude všude okolo planet spousta PVP protože boj proti NPC je nuda už první den hraní. Když akční hra tak proti lidem... Myslim že nejde bejt ve vesmíru covert že? Tak stačí zorganizovat menší letku a huntit nepřátelský piloty, to může bejt dobrý zvláště když pak na obranu nováčků vyletí nepřátelská letka a bude akce....
Asi takhle - jestli chceš akční PvP, velice rád si s teboui zahraji například Freespace 2. SWG neni a nebude PvP hra... už jen díky tomu že povoluje určitý consensus.
PvP, čisté a nefalšované je ale k dispozici i v JtL. Ovšem až jako High Level Content. Samozřejmě, můžeš létat ve vesmíru jako "overt", ale věř, každý zkušenější pilot (tímto myslím vytrénovanější v profesi) tě odbouchne. Ergo poněkud zbytečné. |
Edited by - Jedi_Knight on 10/10/2004 02:04:18 |
 |
|
Topic  |
|