Author |
Topic  |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 21/08/2004 : 18:48:10
|
Je nejak mozny platit SWG pres kartu maestro?? Tata mi to klidne platit bude ale pry si kvuli tomu jinou zarizovat nebude..
|
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
| |
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/08/2004 : 18:55:14
|
maestero to nebere, ak si dobre pamatam. ale mozno sa nieco zmenilo. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 21/08/2004 18:55:28 |
 |
|
Giross
Starting Member
30 Posts |
Posted - 21/08/2004 : 19:06:45
|
tak jestli maestro, to nevim, ale já jsem si založil účet u KB (Perfekt konto) a zažádal o e-card a mělo by to fungovat . . . za týden se tam mam zastavit a můžu hrát |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 13:49:38
|
quote: Originally posted by Giross
tak jestli maestro, to nevim, ale já jsem si založil účet u KB (Perfekt konto) a zažádal o e-card a mělo by to fungovat . . . za týden se tam mam zastavit a můžu hrát
No, me E-carta od KB nefachala na DAOC, na SWG nevim, ale to poznas  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Giross
Starting Member
30 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 14:15:56
|
v pár komentářích bylo řečeno, že to funguje, tak se nechám překvapit . . . :-)))
např.
Staci mit e-kartu, platba mi zatim probiha normalne Pri logginu do hry mas moznost [Subscribe] tam to myslim najdes. (možná je to e-banka
Ja si poridil u KB Ecard a jde platit v pohode a nic to nestoji (az na ty penize na placeni). Zalozeni uctu a Ekarty stoji snad kolem 50 KC.
Ja platim E-CARD od KB. Je to karta pro placeni prez net a funguje to v pohode.
porid si bud VISA a nebo MastrCard.... ale ta VISA Electon jew uznavana jen u nas....
Jak píše riddle, u nás asi nejlépe seženeš VISU nebo MASTERCARD, ale VISA electron nebo maestro je ti k placení po internetu na nic.
Na naprostou vetsinu internetovych sluzek (eBay, Anarchy Online, predpokladam i SWG) lze pouzit i "papirova" VISA/MasterCard ... proste virtualni platebni karta (mate jen na kusu napiru napsany cisla), fyzicky s ni v obchode nezaplatite, ale o to nejde. u KB se to jmenuje treba e-card ... neni embossovana, coz ale rikam po vetsinu veci nevadi. Tyhle karty umi jakejsi "standart" e-commerce prez kerej se vetsina I-net plateb uctuje .. nezvladaji mailorder a "prodej" nebo co .. takze firmy ktery chteji uctovat za net sluzbu prez mail order (vyzaduje emboss kartu) s e-card nezaplatite ... takovych nastesti nweni moc (napr EVE ale jo) takze pro bezny potreby staci ta virtualni (cca 50 kc / rok nebo co) ...
Porid si radeji Mastrcard a nebo Visa karty jako sjou VisaElctron a jemu podobne asi SWG akceptovat nebude.....
Kreditni VISU Clasic od CS mam uz nekolik let a nemel jsem sebemensi problem. Pokud jim budes splacet do 30 dni to co jsi predesly mesic vycerpal nebudes platit zadny urok navic.
nebo uplne nejjednoduzsi je se na zkostnatelou CS vykaslat a poridit si MC Internetcard au ebanky - 150kc/rok, neplatis nic za vedeni uctu, prevedes si tam vzdycky jen co potrebujes na zaplaceni, takze vtom mas prehled.. pohoda.
Kreditni VISA Clasic od CS
Stříbrná VISA Business od ČSOB
Mám American Express Silver Card a VISA GOLD CARD oboje od KB a oboje je naprosto bez problémů.
Já mam od KB kartu přímo na internetové pladby a všechno je v pohodě. Jen si nastavím max kolik mi měsíčně můžou strhnout.
jen doplnim ze u E-banky si to muzes zmenit pres web
Ja platim z E banky internetovou kreditkou a naprosto v pohode mam ten ucet jén na internet a davam si na nej jen tolik penez kolik potrebuju a tim padem by me ztrata netrapila
tak snad už máš trochu přehled a jestli ne, stačí kliknout na SEARCH a napsat nějaké "klíčové slovo" typu "card, karta, platba, credit, placení apod." |
Edited by - Giross on 22/08/2004 15:30:06 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 16:05:22
|
v pár komentářích bylo řečeno, že to funguje, tak se nechám překvapit . . . :-)))
Můžu tě ujistit, že obyčejná Maestro určená pouze pro výběr z bankomatů fungovat nebude. |
Noe
|
 |
|
Giross
Starting Member
30 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 16:32:59
|
já budu mít e-card od KB a o té je v pár komentářích řečeno, že funguje . . . o Maestro nevím nic a nic jsem o ni taky nepsal . . . jen jsem ukázal pár komentů jako příklad 
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 17:07:29
|
já budu mít e-card od KB a o té je v pár komentářích řečeno, že funguje . . . o Maestro nevím nic a nic jsem o ni taky nepsal . . . jen jsem ukázal pár komentů jako příklad 
E-card samo fachá, sorry překoukl jsem se a myslel jsem, že se vyjadřuješ k názvu topicu. |
Noe
|
 |
|
|
Topic  |
|