Author |
Topic  |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 03/08/2004 : 15:53:44
|
mno tak to tez zkousim hrat spolu s dalsima dvema kamosema ... a mam par otazek :
1/ chci jet commando - mozna je to jako postava nahovno ale tak nejak se mi to libi :) ... nejake rady?
2/ na tatoine (Mos ?Esly?) uz sou pro mne celkem easy misse ... dam je celkem rychle ale vzhledem k tomu ze muzu max. dve naraz tak mam celkem malej prijem penez ... nejaka rada?
3/ sou nekdy v Bohemii hraci? byl sem se tam podivat (cca. 5K v prdeli za cestu) a bylo to tam jak po zasahu bio zbranema ... navic prazdni vendori :(
4/ jak se pridam k nejake strane ... zkousel sem tu imperialni misii na tatoine s tema tuskenama (nejaka pevnost) ale nemuzu zadnyho tuskena najit (rad bych s nema pokecal ... urcite mi budou vdecni za ty Jawovske skalpy co mam :) )
5/ jak je to se smrti ... sou za ni nejake postihy ... kdyz normalne lehnu a potom kdyz du do cloning fac?
6/ mno a jestli mate nejake rady pro loosera v SWG tak sem s nima :)
|
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
Edited by - cancerman on 03/08/2004 15:55:56
|
|
| |
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 03/08/2004 : 16:06:05
|
1)Comando- kdyz budes delat tu vetev od brawlera urnamed... tak si vem do ruky VibroKnuckler... sice se ti redukuje DMG ale pri nejakem speed 1,6 jsi na tom ohodne lele... a XP jde rychleji... 2)mise na penize a na XP.... hmmm Dantoine Hideway tam si ber mise na Quankery za 6k, oca za jednoho Quankera dostanes 2.5k-3k Xp coz je cool a ty mise se daji delat take velice snadno a rychle... 3)Bohemie Tak ted je tam strasne malo hracu... a mozna nas i hodne odejde z SWG... ale mohu ti dat par typu na par hracu Enni , Koudy, Merkl, Matess, Nobras a Jorssk az se vrati z dovolene:)Ti to hraci tam nejcasteji bejvaj... mimo... me ja jsem az v pozdejsich hodinach... a to je na skok :) 4)frakce no to je jen pouze na tobe komu se pridas jestli k Rebelum CZA nebo k Imperalum Bohemie(atd...) 5)postih tam je ,ale pokud se nekde v clone centru take pojistis tak az takovej postih mit nebudes... 6)no jako ja nevim... chce to hrat a hrat... ale jestli chces tak ti mohu poskytnout nejake veci, zbrane a armor do zacatku... pak me to jednou vratis |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
Edited by - riddle on 03/08/2004 16:09:12 |
 |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 15/08/2004 : 14:15:12
|
a dalsi varka otazek, uz jsem si obednal CD tak at sem na to pripraven
7) jakym zpusobem vylecim Mind pool u svyho peta (imperialni vojak :) ) - zvladnu s nim projit tak maximalne 5 - 6 misii a pak uz ma modrou skoro na nule
8) jakym zpusobem si koupim (postavim) baracek na Bohemii (nebo je to spatnej napad ho tam stavet - zde prosim aby se rebelove nevyjadrovali :) )
9) chci jet postavu Doctor + Rifle (chtel sem commando ale lahva mi to rozmluvil) ... nejake typy jak udelat ten shited medical crafting? popripade dalsi triky ...
10) nebyl by nekde best of seznam vendoru popripade excelentnich obchodniku na Eclipse (armor, zbrane, food (vasarian brandy :) ), bio hadry, etc.)
11) proc lidi neustale hunti ty expy za uceni ... mam jich plnou prdel a nevim co s nima
12) a zase sem vdecnej za jakejkoliv dalsi tip :)
|
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
 |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 15/08/2004 : 22:24:48
|
13) muzu najednou vyvolat jenom jednoho imper vojaka ... co potrebuju k tomu abych mohl vyvolat vsechny tri co mam v datapedu? (hodnost? jakou?) |
pisu jak prase ... no a?
|
 |
|
cancerman
New Member

191 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 13:54:48
|
14) najdu nekde aspon orientacni ceny zbozi ... nachazim ruzne smuky a nevim za kolik to strilet
15) a opet diky za dalsi tipy |
pisu jak prase ... no a?
|
 |
|
|
Topic  |
|