Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 LOCOMOTION - DOOM III killer?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/08/2004 :  14:35:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

quote:
Originally posted by Dark Doomer

... jako spravny idsoft fanboi vubec neuvazoval o tom, ze bych si hru zahral bez zakoupeni...

bylo tohle nutny, mistre "ja na to mam"?

Vzhledem, k tomu, ze 99.9999% ('nebo tak nejak') uzivatelu a hracu jsou primo ci neprimo natvrdly zlodeji, tak jsou urcite podobny vety "nutny". Je fajn videt, ze ne kazdy je primitiv co si kradeze omlouva vekem, studentstvim, kapesnym, nenavisti k systemu, pomalou legalni distribuci, dostupnosti a buhvi cim dalsim.

Uz jenom to, ze se takto socialne divis, tomu, ze nekdo na to ma resp. ze si to "dovoli" (zasranej kapitalista) napsat, je dalsim duvodem.

Edited by - VT on 27/08/2004 14:39:37
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/08/2004 :  14:43:34  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Souhlas s VT
(udiv )

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/08/2004 :  17:26:27  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer
ja treba bych nikdy nesel hrat zadnou mmorpg na free server i kdyby byl stejne kvalitni jako placenej...
rad za neco kvalitniho zaplatim i kdyz by byla moznost nezaplatit a i presto hrat

ano, to je v podstate definice snobismu.

VT: nejsou nutny.
Par lidi se bavi o hre a jeden prijde a rekne "a ja sem si ji koupil...". Jakej muze mit jinej duvod nez ponizit lidi co na ni nemaj? Ale proc?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove

Edited by - Tartaros on 27/08/2004 17:30:14
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/08/2004 :  17:34:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ja treba bych nikdy nesel hrat zadnou mmorpg na free server i kdyby byl stejne kvalitni jako placenej...
rad za neco kvalitniho zaplatim i kdyz by byla moznost nezaplatit a i presto hrat

VT: nejsou nutny.
Par lidi se bavi o hre a jeden prijde a rekne "a ja sem si ji koupil...". Jakej muze mit jinej duvod nez ponizit lidi co na ni nemaj? Ale proc?

On pouze napsal, ze je fanousek ID a ze si jejich hry proste kupuje. Nic vic, nic min... jezis... ponizit lidi... sorry, ale nehrabe ti uz trochu? :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 27/08/2004 :  18:29:57  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Aha Tartare, takze definice snobismu je, ze pokud mas moznost neco ukrast (byt to nikomu nebude chybet), tak to neudelas s radsi si to normalne koupis, cimz tvurci dane veci neodepres jeho jasny narok na oceneni vsech tech noci/mesicu/let, ktere stravil jejim vyvojem/vymyslenim, ze ktereho ty chces mit uzitek?

Aaaaha.

A lide, co nekde verejne prohlasi, ze si neco koupili byt to mohli ukrast, jsou kapitalisticky smejdi, co tim jen sledujou absolutni ponizeni tech, co na to NIKOLIV nemaji, ale pouze nechteji obetovat sve penize, protoze je radsi 'usetri' a investuji do veci, ktere takhle ukradnout nelze, aby si mohli uzivat uzitku z obojiho?

Chlapce, ty musis mit z penez asi slusny mindraky.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 27/08/2004 18:43:28
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 27/08/2004 :  18:35:48  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
jestli to dobře chápu tak je Tartaros programátor, to by se měl nad tou poznámkou DD spíš radovat ...
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 27/08/2004 :  18:49:09  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Taky moznost :)

V tom pripade Ti dekuji, kamarade, za tak brilantne vykontruovane oceneni mych kvalit

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 27/08/2004 18:52:13
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/08/2004 :  20:08:56  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha Tartare, takze definice snobismu je, ze pokud mas moznost neco ukrast (byt to nikomu nebude chybet), tak to neudelas s radsi si to normalne koupis, cimz tvurci dane veci neodepres jeho jasny narok na oceneni vsech tech noci/mesicu/let, ktere stravil jejim vyvojem/vymyslenim, ze ktereho ty chces mit uzitek?

ne. nic takovyho sem ani v naznaku nerek a ty to dobre vis. nic se nema prehanet, ani prekrucovani.
jako snobismus sem oznacil to, kdyz si nekdo neco radsi koupi nez by to mel zadarmo (ne ilegalne, proste zadarmo). A ne proto ze by to bylo kvalitnejsi nebo kdovico. proste jen proto ze je to za penize.

quote:

A lide, co nekde verejne prohlasi, ze si neco koupili byt to mohli ukrast, jsou kapitalisticky smejdi, co tim jen sledujou absolutni ponizeni tech, co na to NIKOLIV nemaji, ale pouze nechteji obetovat sve penize, protoze je radsi 'usetri' a investuji do veci, ktere takhle ukradnout nelze, aby si mohli uzivat uzitku z obojiho?

Chlapce, ty musis mit z penez asi slusny mindraky.

pokud by toto bylo tema diskuze (tedy kupovani/nekupovani softwaru), tak je v poradku (prihlasis se tim k jedne strane konfliktu, ok). Pokud o tom rec neni, nikdo se te na to nepta, a ty stejne mas potrebu rict ze sis tu hru koupil, pak uz je to zvlastni.
Nehlede na nesmyslnost spojeni s tim ze ses jejich "fanboi" (kdybys nebyl, tak ji ukradnes?)
Pokud si tim hodlal ponizit ty, "co na to NIKOLIV nemaji, ale pouze nechteji obetovat sve penize (...)", tak si jim to mel taky adresovat, a pokud mozno v jinym topicu.

Co to je "mindraky z penez"?

2Isac: nerek bych ze zrovna pozice programatora souvisi s problemem piratstvi... myslis ze programatory zajima kolik na doomu 3 vydela majitel/akcionari idsoftu? nebo snad myslis ze jejich plat (tech programatoru) zalezi na tom jak moc se bude doom 3 piratsky sirit? no, asi tezko, zejo.

quote:

Taky moznost :)

V tom pripade Ti dekuji, kamarade, za tak brilantne vykontruovane oceneni mych kvalit

zadny oceneni nicich kvalit se "kontruovat" nesnazim.
jediny o co se snazim je trosku roztrhat ty pavuciny nudy co se tu na tom foru usazujou...

Edited by - Tartaros on 27/08/2004 20:15:56
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 27/08/2004 :  21:00:11  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

2Isac: nerek bych ze zrovna pozice programatora souvisi s problemem piratstvi... myslis ze programatory zajima kolik na doomu 3 vydela majitel/akcionari idsoftu? nebo snad myslis ze jejich plat (tech programatoru) zalezi na tom jak moc se bude doom 3 piratsky sirit? no, asi tezko, zejo.

chceš mi říct, že kdyby se dali auta bez nákladů kopírovat, neovlivnilo by to ty lidi co auta vyráběj ?

možná se ke svému názoru ještě někdy vrátíš až budeš bez práce ...
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 27/08/2004 :  21:08:45  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
ne. nic takovyho sem ani v naznaku nerek a ty to dobre vis. nic se nema prehanet, ani prekrucovani.
jako snobismus sem oznacil to, kdyz si nekdo neco radsi koupi nez by to mel zadarmo (ne ilegalne, proste zadarmo). A ne proto ze by to bylo kvalitnejsi nebo kdovico. proste jen proto ze je to za penize.

Jak zadarmo?? Zijes snad v domneni, ze klient k MMORPG je zadarmo a vlastne jen za servery se plati? Pak to mozna bude tvrde probuzeni, ale ver ze tomu tak neni, obe casti jsou z pravnickeho hlediska nedelitelne a tvori dohromady jeden produkt. Z hlediska vyvojaru je to pulka (ilustracne, z hlediska casu straveneho vyvojem je to daleko vic) hry...pulka kterou musel celou nekdo vymyslet, nakreslit a naprogramovat. V kazde EULE/TOS se doctes, ze nesmis pouzivat klienta na pripojovani na servery neprovozovane stejnou spolecnosti, a ze nesmis provadet jakekoliv zasahy do kodu/dat klienta (bez cehoz to na jiny server nepresmerujes). S EULOU musis souhlasit, abys ten software mohl pouzivat. Takze si nemaz med kolem huby, je to stejne ilegalni jako kopirovani jakehokoliv jineho intelektualniho vlastnictvi. Je opravdu jedno, ze si z neho vezmes jen 'cast', co se ti hodi.

quote:

pokud by toto bylo tema diskuze (tedy kupovani/nekupovani softwaru), tak je v poradku (prihlasis se tim k jedne strane konfliktu, ok). Pokud o tom rec neni, nikdo se te na to nepta, a ty stejne mas potrebu rict ze sis tu hru koupil, pak uz je to zvlastni.
Nehlede na nesmyslnost spojeni s tim ze ses jejich "fanboi" (kdybys nebyl, tak ji ukradnes?)
Pokud si tim hodlal ponizit ty, "co na to NIKOLIV nemaji, ale pouze nechteji obetovat sve penize (...)", tak si jim to mel taky adresovat, a pokud mozno v jinym topicu.

Koupeni hry, alespon v nasich domacich pomerech, znamena jiste vyjadreni obdivu a diku vyvojarum za to, co pro nas(hrace)/me delaji. Aspon ja to tak citim, jelikoz v nasich pomerech maloktery hrac, co to s hranim mysli vazne, vydela za rok na to, co odehraje za mesic. Ja take nemam na to, abych vlastnil vsechno legalne, ale zase dokazu mit na to, aby vlastnil legalne aspon par her - a to dokaze kazdy - takze si peclive vyberu, komu me penize dam. Probiral jsem to prave uz v mesic/dva starem topicu, ktery se venoval prave tomu, doporucuju vyhledat a precist.
Zminku o koupeni jsem pouzil prave jako podtrzeni meho nazoru na tuto hru a tym, ktery za ni stoji. Ze jde o neco vyjimecneho. A vyjimecne tymy si zaslouzi byt za svou praci oceneny.
Muzes se na to divat taky tak, ze kdyby hry neslo krast, tohle by byla nejspis jedna z toho mala, ktere bych si koupil. Tim padem, kdybych ji ted pouze zkopiroval, ukradl bych tvurcum 50 dolaru, coz mi neprijde uplne ok.
Kazdopadne pointa byla pouze zduraznit, jak si vazim idsoftu za to, co vsechno za svou existenci udelali - a na co sahli, to byla minimalne technologicka revoluce. Pokud v tom vidis neco vic, tak si to tam pouze domyslis. Spojeni s tim, ze jsem jejich 'fanboi' dava dokonaly smysl.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 27/08/2004 21:23:07
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/08/2004 :  21:48:24  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac
chceš mi říct, že kdyby se dali auta bez nákladů kopírovat, neovlivnilo by to ty lidi co auta vyráběj ?

možná se ke svému názoru ještě někdy vrátíš až budeš bez práce ...

jako programator nevydelavas primo na prodeji, ses placenej (az na vyjimky, jakoze treba podnikas na sebe) od hodiny, takze je ti celkem jedno jak moc se ta vec bude sirit ilegalne. Podobny je to rekneme u designera nejakyho auta kterej proste dostane zaplaceno od vyrobce za vykres a tim to pro nej konci. Takze potud ano. Ze na tom tratej majitele ty firmy je celkem jasny, ale o tom se nebavim.

2DD: ad free shardy - je hezky ze se ohanis pravnickym hlediskem ale ja sem reagoval na Stormera, z jehoz postu sem pochopil ze o to mu vubec nejde.
V pripade free shardu (kdyz odhlednu od toho tvyho pravnickyho hlediska) mas na vyber bud zaplatit provozovateli serveru oficialni , a nebo nezaplatit provozovateli neoficialniho. Tzn nebejt toho free shardu, na oficialni bys nesel (bud se ti nelibi nebo na nej nemas) takze jim zadna skoda nevznika. To mi prijde pomerne fer.
quote:
Ja take nemam na to, abych vlastnil vsechno legalne...

takze ty brojis proti uzivatelum nelegalne ziskanyho sw, ale pritom priznavas ses jeden z nich? tak to uz teda vazne nechapu. Zlodej krici "chytte zlodeje"...

Edited by - Tartaros on 27/08/2004 21:50:41
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/08/2004 :  21:56:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
jako programator nevydelavas primo na prodeji, ses placenej (az na vyjimky, jakoze treba podnikas na sebe) od hodiny, takze je ti celkem jedno jak moc se ta vec bude sirit ilegalne. Podobny je to rekneme u designera nejakyho auta kterej proste dostane zaplaceno od vyrobce za vykres a tim to pro nej konci. Takze potud ano. Ze na tom tratej majitele ty firmy je celkem jasny, ale o tom se nebavim.

Presne jak jsem rikal: jsi primitivni zlodej co si svoje jednani bude omlouvat a nechal by si pro dalsi kradez i koleno provrtat nez aby zaplatil.

Za x let se totiz muze majitel firmy, ktere tato ztrata vznika dostat do cervenych cisel a prvni kdo to pociti budes ty (a ruzni dodavatele a partneri samozrejme).

Pripominate mi tlusteho milostpana z hranneho Krakonosova vecernicku a je mi z vas (zlodeju) nabliti.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/08/2004 :  22:16:50  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Presne jak jsem rikal: jsi primitivni zlodej co si svoje jednani bude omlouvat a nechal by si pro dalsi kradez i koleno provrtat nez aby zaplatil.

Za x let se totiz muze majitel firmy, ktere tato ztrata vznika dostat do cervenych cisel a prvni kdo to pociti budes ty (a ruzni dodavatele a partneri samozrejme).

Pripominate mi tlusteho milostpana z hranneho Krakonosova vecernicku a je mi z vas (zlodeju) nabliti.

muzes mi rict co sem ukrad? Zda se mi ze vubec nechapes o cem mluvim.

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 27/08/2004 :  22:21:18  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
jako programator nevydelavas primo na prodeji, ses placenej (az na vyjimky, jakoze treba podnikas na sebe) od hodiny, takze je ti celkem jedno jak moc se ta vec bude sirit ilegalne.

no jedno mi to vůbec neni, možnost

a) jsem zaměstnanec

program se šíří nelegálně, nic se nevydělá, omezení dalšího vývoje, menší investice --->> vyhazov

b) dělám to na zakázku pro někoho

program se šíří nelegálně, nic se nevydělá, omezení dalšího vývoje, menší investice --->> žádná práce
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/08/2004 :  22:33:36  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac
no jedno mi to vůbec neni
...

zavadis to do extremu.
A je to hlavne uplne offtopic, nebudu se tady hadat o kravinach na zaklade jedny radobyvtipny poznamky.
Jako by nestacilo ze uz tak je to cely offtopic :)

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 28/08/2004 :  00:13:28  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
takze ty brojis proti uzivatelum nelegalne ziskanyho sw, ale pritom priznavas ses jeden z nich? tak to uz teda vazne nechapu. Zlodej krici "chytte zlodeje"...

Gratuluju k bezchybnymu vytrzeni z kontextu ve snaze me roznyst, nicmene pokud i po opetovnym precteni myho postu ho stale nechapes a vsechny barvy sveta ti nadale splyvaji v bilou(neni-zlodej) a cernou(je-zlodej), prestoze se tu sam snazis dokazat, ze nekteri zlodeji vlastne ani moc zlodeji nejsou, pak ti muzu poskytnou pouze litost nad tvym tezkym zivotnim udelem.
My ostatni se nadale budeme kochat vsemi jeho nadhernymi barvami.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 28/08/2004 00:21:04
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 28/08/2004 :  00:16:31  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Já jsem z toho co Stormer napsal spíše pochopil, že raději uhradí poplatek čímž podle mého myslel, že tím poděkuje tvůrcům hry, podpoří vývoj hry, získá ve hře plnou podporu a podobně ... než aby hrál hru zdarma na free shardu i když by to ta hra umožňovala. (placené hry Ultima Online, Daoc, Everquest, WoW mají své nelegální free shardy)

Naprosto jsem z toho nevycítil ani náznak snobismu.
Sorry Tare ale nechápu tvoje dnešní myšlenkový pochody.

Noe

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 28/08/2004 :  00:48:30  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Gratuluju k bezchybnymu vytrzeni z kontextu ve snaze me roznyst, nicmene pokud i po opetovnym precteni myho postu ho stale nechapes a vsechny barvy sveta ti nadale splyvaji v bilou(neni-zlodej) a cernou(je-zlodej), prestoze se tu sam snazis dokazat, ze nekteri zlodeji vlastne ani moc zlodeji nejsou, pak ti muzu poskytnou pouze litost nad tvym tezkym zivotnim udelem.

Vytrzeni z kontextu? jakej kontext by to musel bejt aby dal tyhle vete jinej vyznam nez ma samostatne??
Ale jinak gratulaci prijimam

Nemam problem s rozeznanim barev sveta. Chapu ze rekneme nektere programy mas legalne a nektere ne, takova je realita, ostatne sem na tom podobne... co nechapu je ze jako takovej ocernujes lidi kteri delaj to samy.

Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 28/08/2004 :  03:29:39  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
[quote]
o tom to rekl bych neni.. je to konstatovani toho, ze za dobry veci sme ochotny zaplatit.. stejne jako ja treba bych nikdy nesel hrat zadnou mmorpg na free server i kdyby byl stejne kvalitni jako placenej.. nekoho to muze srat, ze nekdo "na to ma".. ale ver mi ze mam prumernej plat, a i presto rad za neco kvalitniho zaplatim i kdyz by byla moznost nezaplatit a i presto hrat

Presne receno :)

Ja si radeji pockam treba az na oficielni verzi WoW i kdyz vim, ze uz ted si ji muzu vyzkouset na free shardech. Proc bych si kazil chut nejakym "free shits with apples", kdyz za chvili bude "flamed apples with suger" na ktere se tesim ? :)

Bearsson
Czech Heroes

Edited by - Bearsson on 28/08/2004 03:31:06
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 28/08/2004 :  04:13:18  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nemam problem s rozeznanim barev sveta. Chapu ze rekneme nektere programy mas legalne a nektere ne, takova je realita, ostatne sem na tom podobne... co nechapu je ze jako takovej ocernujes lidi kteri delaj to samy.

Ja je ocernuju? Cim? Najdi mi nejakou ukazku plskthx.
Jediny o koho jsem se otrel je sorta lidi, ktera si zadny software nekoupi uz z principu, byt by na to mela - ale radsi vse zkopiruje a takto 'usetrene' penize investuje do sve dalsi zabavy, ktera stejnym zpusobem ukrast nejde. To opravdu neuznavam - a vim, ze je to tu pomerne rozsirene.
A naopak lidi, kteri se v zavislosti na svem rozpoctu alespon snazi odvadet nejake to procento tem, diky kterym muzou zazit desitky hodin zabavy u pocitace, si vazim.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 28/08/2004 :  04:39:47  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
hmm. no ted to vidim, zrejmne sem te omylem vhodil do stejny krabice s van tasselem, takze pardon.

nicmene obratnym ignorovanim dumyslne vybranych casti dialogu ses dostal od puvodniho zdroje flamu. to jest ze mne se nelibilo ne to ze krades soft, ani ze to nekomu vycitas, ale to ze se zbytecne okate chlubis tim ze sis nejakej koupil...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/08/2004 :  07:18:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nicmene obratnym ignorovanim dumyslne vybranych casti dialogu ses dostal od puvodniho zdroje flamu. to jest ze mne se nelibilo ne to ze krades soft, ani ze to nekomu vycitas, ale to ze se zbytecne okate chlubis tim ze sis nejakej koupil...

ty ses naprosto mimo, to si v te poznamce zrejme videl ty, ja v te DD poznamce videl pouze to, ze tohle je hra, ktera podle nej stoji za ty penize a rad je dal
tedy jde o oceneni hry, ne nejaky jeho chlubeni

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 28/08/2004 :  08:01:07  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
2VT: Chtel bych te videt pane svatej kdyby ses chtel bavit u nejakyho drazsiho softu nez tupy mlaceni mobu za 10$.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 28/08/2004 :  15:51:30  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:

quote:

Já jsem z toho co Stormer napsal spíše pochopil, že raději uhradí poplatek čímž podle mého myslel, že tím poděkuje tvůrcům hry, podpoří vývoj hry, získá ve hře plnou podporu a podobně ... než aby hrál hru zdarma na free shardu i když by to ta hra umožňovala. (placené hry Ultima Online, Daoc, Everquest, WoW mají své nelegální free shardy)

Mno ja s tebou uplne souhlasim,ale ja s toho prispevku treba pochopil to same co tartaros...Tzn(nesel bych tam i kdyby to bylo lepsi,bo se za to neplati,zadne slovo nelegani v textu nevidim pouze free)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 29/08/2004 :  12:12:37  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
no a ja bych uz (MMO)RPG nehral ani kdyby mi za to platili.

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 29/08/2004 :  15:59:52  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote

:)))
Nebrerteto jako flame jen me to pobavilo ja cekam az vyjde LOTR :)

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 30/08/2004 :  00:52:11  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ROFL
dobrej obrazek

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 30/08/2004 :  07:24:12  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
Originally posted by Noe

quote:

quote:

Mno ja s tebou uplne souhlasim,ale ja s toho prispevku treba pochopil to same co tartaros...Tzn(nesel bych tam i kdyby to bylo lepsi,bo se za to neplati,zadne slovo nelegani v textu nevidim pouze free)

ok spatne sem se vyjadril.. nekdo to pochopil nekdo ne.. ale je jasny ze kdyz mluvim o placenym/free serveru jedny a ty samy hry, tak ten free asi nebude legalni.. ale moje chyba.. myslel sem samozrejme ze hraju jen na legalnich..

ale jeste 1 vec prihodim.. nemam sice rad nelegalni freeshardy a vsechny bych je nechal pozavirat, ale na druhou stranu - kdyby na nelegalnich shardech hrali pouze lidi, co by si zakoupili original hry, ale uz by nebyli ochotny platit mesicni poplatky a hrali by radsi na neofic. serverech, tak by mi vubec nevadili.. mesicni poplatky beru jako cenu za support team, hw, pronajem linky atd.. takze at si majitele originalu hrajou klidne na neofic. serverech (i kdyz v podminkach pri instalaci se to zakazuje).. byl bych i zvedavej, kdyby se resil tenhle spor u ceskych soudu jak by to dopadlo.. sice porusuje dany pravidla, ale podle me nic nelegalniho nedela.. uvitam kdyz mi to rozumnym duvodem rozmluvite ;)

http://www.mmorpg.cz

Edited by - Stormer on 30/08/2004 07:26:13
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 30/08/2004 :  08:17:04  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
Stormer: takze ty bys pozaviral freeshardy kvuli problemu kterej freeshardy ani nezpusobily, ani ho nezhorsujou (pravda, ani ho nezlepsujou, ale jak taky, ze), to jest hrani nelegalnich her (a obecne uzivani kradenyho softu)

Jinak musim rict ze taky nevim jestli se to da skutecne prohlasit za nelegalni (provozovani "emulovanyho" gameserveru), nicmene sem si temer jistej ze dokud budou free shardy skutecne free, tak se pravnici nemaj o co u soudu oprit (tj. nemuzou dokazat vzniklou skodu)

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 30/08/2004 :  10:29:41  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
hele tartarosi jede nekde public pristup na to steamengine cvs ? jen tak ze zajimavosti bych rad videl a posoudil o co se tam vlastne snazis.

aha uz sem si vsim presmerovani z sourceforge takze predpokladam ze cvs pouzivas to z sf.

Edited by - Krtecek on 30/08/2004 10:33:25
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 30/08/2004 :  18:02:39  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Co je na free shardech nelegálního ?

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 30/08/2004 :  18:12:08  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krtecek
aha uz sem si vsim presmerovani z sourceforge takze predpokladam ze cvs pouzivas to z sf.

spravne.

btw pro pripad ze si o nem nahodou neslysel, doporucuju windowsiho CVS klienta TortoiseCVS. je genialni :)

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 30/08/2004 :  22:50:36  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
jo je tak genialni ze az me s nim doomr sere.

Go to Top of Page

Shade
Starting Member

12 Posts

Posted - 30/08/2004 :  22:53:26  Show Profile  Send Shade an ICQ Message Send Shade a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz se tu o nich bavite tak v podpisu jeden novej mam :] pridte si zahrat! jede na RunUO
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 30/08/2004 :  22:54:38  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
TORTOISE FOR EVERYONE

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 30/08/2004 22:55:21
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 30/08/2004 :  22:58:41  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
uo uz je nuda

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 30/08/2004 :  23:04:07  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Ale s Midkemii zarucene prijde revoluce v pojeti online hrani...nebo snad ne?

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 30/08/2004 :  23:08:05  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
jo asi tak stejna jako s warcraft online.

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 31/08/2004 :  21:48:41  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale s Midkemii zarucene prijde revoluce v pojeti online hrani...nebo snad ne?

U nas nebo celosvetove?

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/09/2004 :  12:41:22  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Midkemie mi zni jako naka nemoc ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 01/09/2004 :  12:59:18  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

Midkemie mi zni jako naka nemoc ...

jo, odborne se ji rika uo

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 05/09/2004 :  01:14:36  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
myslite ze vyjde locomotion i u nas ? nebo mam uz obednavat nekde ze zahranici ? :]

zatim sem hral jen to demo. ale bylo to uzasny. kam se hrabou carmackovy realtime stiny :]

uz se tesim jak si sednu a ze segrou budem stavet vlacky a autobusy a letadlama prevazet drevo :] a pojmenovavat mesta sternberk, unicov a olomouc, nekde v dalce mozna postavim i "praha" :]
asi sem detinskej ale me tahle hra proste evokuje strasne prijemny chvile straveny u pocitace a zatim co sem zkousel a koukal tak locomotion je ve vsem lepsi transport tycoon, s zadnym vylozene odpornym minusem. a hlavne. neni 3D.

takze rikam ze locomotion je imho lepsi hra nez doom 3.

tak co sem cvok nebo to nekdo vidi taky tak ?

Edited by - Krtecek on 05/09/2004 01:18:05
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 05/09/2004 :  03:34:53  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
Mno ja si to zahral taky, akorat me nastvalo to casovy omezeni. Jinak me to pripadne jako vylepseny Transport Tycoon Deluxe, naky novy veci, ale nic zasadniho. Nastaveni cesty vlacku z bodu A do bodu B je jeste porad tak nahovno jako vzdycky bylo. U autobusu se me to nepovedlo vubec, porad jezdil dokola, asi sem nepochopil system dokonale :op
Ale az bude plna verze tak si to sezenu, odpocinkovka. :op

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 05/09/2004 :  08:26:49  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krtecek

myslite ze vyjde locomotion i u nas ? nebo mam uz obednavat nekde ze zahranici ? :]

zatim sem hral jen to demo. ale bylo to uzasny. kam se hrabou carmackovy realtime stiny :]

uz se tesim jak si sednu a ze segrou budem stavet vlacky a autobusy a letadlama prevazet drevo :] a pojmenovavat mesta sternberk, unicov a olomouc, nekde v dalce mozna postavim i "praha" :]
asi sem detinskej ale me tahle hra proste evokuje strasne prijemny chvile straveny u pocitace a zatim co sem zkousel a koukal tak locomotion je ve vsem lepsi transport tycoon, s zadnym vylozene odpornym minusem. a hlavne. neni 3D.

takze rikam ze locomotion je imho lepsi hra nez doom 3.

tak co sem cvok nebo to nekdo vidi taky tak ?

JA!!

z contiho fora:
--
Jules Winfield (CoNT - Pohřešovaný) - 03.08.2004 20:18 [ > ]
co vite o hre locomotion? cetl jsem, ze to dela tvurce transport tycoonu, ze to ma byt primy nastupce teto hry... ovsem screenshoty na netu vypadaji jak z puvodniho TT
--

v soucasny dobe jsou hry typu Trans. Tycoon a jeste pak mozna Settleri jediny, na ktery jsem ochotnej si obcas udelat trosku casu...

# jw [off]
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 05/09/2004 :  09:33:53  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
pokud budou soucasti baleni i antiemetika na potlaceni neodbytny touhy zvracet pri pohledu na 10 let starou grafiku, pak prosim ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 05/09/2004 :  13:06:34  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
no jo grafika. on to snad od zacatku do konce cele dela chris sam :]. mohl aspon povysit do truecoloru a ne vse ditherovat jak pako :].

kazdopadne ja sem to prekous, chvili hral a po chvili mi to vubec neprislo :] hratelnost to ma uzasnou.

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 05/09/2004 :  14:29:29  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
No ja ted par dni, neveda ze nejaka Locomotion vubec ma existovat, jsem si z nostalgie znova dal TTD...znovu zaplakal nad umelou stupiditou protivniku, ale presto se kralovsky bavil - ve 640x480 :P
Takze byt tohle bude pouze original TTD + par vylepseni, presto to myslim bude stejna navykova droga ;) Trochu vylepsit AI, aby pri 'Hard' stale nestaveli vyhlidkovy okruzni jizdy, nejlepe maglevem po serii drevenejch mostu maxspeed 40mph, aby po 25 letech hrani porad bylo s kym souperit...a imho mame tu tu manii zpet ;)

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/09/2004 :  16:25:13  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Zkoušeli jste někdo openTTD. Já bohužel nemám tu původní hru, takže to netestnu, ale mohlo by to být fajn.
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 05/09/2004 :  16:28:13  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
ta puvodni hra je zadaco ke stazeni na netu

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 05/09/2004 :  20:41:08  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
TTD byl super, jediný co mě chytlo stejnym způsobem později byl railroad tycoon 2, ty burzovní machinace byly super ;)

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000